Skader i lungerne ved brug af hash - uanset om de brænder cannabis-produkter med eller uden tobak - forskning

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Skader i lungerne ved brug af hash

I undersøgelser af cannabis røg er fundet at sammensætningen af tobaksrøg
er bemærkelsesværdigt ens. Den tjære i cannabis har tilsyneladende i højere dimensioner kræftfremkaldende. Rygning af cannabis har derfor negative virkninger på
lungerne .I de senere år har en række nye, seriøse undersøgelser af virkningerne af revet er blevet offentliggjort på lungerne. Fra tidligere undersøgelser, blev det bemærket, at regelmæssig cannabis rygere, uanset om de brænder cannabis-produkter med eller uden tobak og inhalerer statistisk større sandsynlighed for at lide af hoste og åndedræts-og slimet

Disse virkninger stiger, når man blander Cannabis med tobak og cannabis røget er ufiltreret. Ud over at tobaksrøg leddene, øge faren. Om virkningerne af ren cannabis-brugere, der røger det stof i tobak sammen, i sidste ende, er stærkere eller svagere end for ren tobak rygere er kontroversiel, fordi de fleste dyb en del af led og betydeligt længere indåndes, men da den gennemsnitlige cannabisbrugere har betydeligt færre fuger tobaksrøg som den gennemsnitlige forbruger af cigaretter.
I en amerikansk undersøgelse (UCLA, Los Angeles) var imidlertid konstateret, at selv en forholdsvis regelmæssig og intensiv brug af cannabis gør (500-1000 samlinger pr år), hverken er et betydeligt højere lunge, mund og spiserøret kræft, eller andre højere risiko for sundhedsmæssige risici med det . Dog stikprøvestørrelsen for denne case-kontrol undersøgelse er i alt 2240 personer efterfølgende undersøgt temmelig lavt til, at al-klar på kræftrisikoen af cannabis røg kan være. Retrospektive undersøgelser som disse er kun egnet til etablering af hypoteser, men ikke for bevis. For mennesker, der undgår brugen af cannabis på grund af den potentielle skade på lungerne, blev fundet med det såkaldte Fordampere en mulighed for et mindre skadeligt forbrug. Her er stof opvarmes kun så langt op psykotrope stoffer, især fordampe THC - en forbrænding og den deraf følgende fremkomsten af andre forurenende stoffer undgås.
Robert Melamed fra University of Colorado, en af USA's førende cannabis eksperter, som mener, at ryge cannabis mindre tilbøjelige til at udløse en bølge af kræft end røgtobak. THC har endda anti-cancer egenskaber. Ifølge en britisk undersøgelse, handler THC primært på leukæmi celler.

En videnskabelig undersøgelse fra New Zealand på den anden side viste, at sandsynligheden for at få lungekræft, i modsætning til deres sædvanlige ryge cannabis ved høj (10 år eller 5 år et joint om dagen hver dag 2 led) er op til 5,7 gange.

Donald Tashkin er en af USA's førende lunge specialist og har undersøgt omkring 30 år i området. Hans seneste evalueringer af langsigtede undersøgelser kom til en anden konklusion. Hans forskningsgruppe, og han havde ingen sammenhæng mellem øget kræftrisiko for lungekræft og bronkitis, og fandt cannabis, men tanken om, at det ville have en beskyttende virkning

I de senere år har en række nye, seriøse undersøgelser af virkningerne af revet er blevet offentliggjort på lungerne. Fra tidligere undersøgelser, blev det bemærket, at regelmæssig cannabis rygere, uanset om de brænder cannabis-produkter med eller uden tobak og inhalerer statistisk større sandsynlighed for at lide af hoste og slimet luftveje.
Specifikt, det ville vide en gruppe forskere under ledelse af Michael Roth. De undersøgte lungerne af 40 frivillige med forskellige forbrugsmønstre: rygning, rygning-Pur uden cigaretrygning, som Spliffs føres cirka fem om ugen, rygere, der indtages en halv pakke cigaretter dagligt, og Combi pothead der røg både tobak og kifften. Hver gang har været videographed luftvejene af emner behandles af endoskopet og lunge slim (se foto). Resultatet: Alle tre grupper af rygere viste en større stimulering af bronkier end ikke-rygere, med sondring, lungerne af Pur-Kiffer og tobaks-rygning lidt. I værste fald så på en kombination af Kiffern.
I New Zealand, studerede Robin Taylor og hans kolleger gentagne gange over en længere periode i luftvejene af omkring 1.000 frivillige Kiffern, på hver deres 18th, 21th og 26. leveår. Resultatet: De har lidt i forhold til ikke-rygere har tendens til at hoste, løbende næse og åndenød. Dette gælder, uanset om forfatterne, om de ekstra fag også røget cigaretter. Vigtigt: Der er en statistisk signifikant sammenhæng mellem mængden af røget cannabis i de perioder og alvoren af den skade på lungerne. Især varigheden Kiffer, siger forfatterne, har tendens til at lide under øget hoste, opspyt, og dyspnø på anstrengelse.
De over alle professionelle rygere damoklessværd hængende går under navnet "kræft". Her også, der var betydelige stigninger i de seneste år. I princippet, røg den rene cannabis er forbundet med potentiale til at mutere ur celler og føre til kræft. De fleste undersøgelser, der anvendes meget høje doser, dog vise sig at denne virkning på cellerne. Den reneste er formuleret således: Cannabis rygning kan eller ikke kan forårsage kræft, dog. Selv uden tobak indeholder de faste og drives over en lang periode med brug af cannabis er en risiko for kræft.
1999 til dato, og Zuo-Feng Zhang, en gruppe af forskere ved University of California, 173 patienter med lungecancer og ikke-ryger kontrolgruppe. Resultatet: en kræftrisiko stiger med varighed og dosis af marihuana. Long-Kiffer, siger forfatterne, kræft 2,6 gange oftere af kræft end ikke-rygere. Og risikoen for kræft øges med en 10-36-gange, hvis man også stadig jævnligt ryger fag.
For kræft som for andre sygdomme: Det er ofte meget vanskeligt at bevise en årsagssammenhæng til brug af cannabis. De fleste parallelle pothead røg tobak, kender mange af dem virkningen af hamp, tobak-joint. Mens der er stærk mistanke om, ikke er etableret endnu, dog, at den rene nydelse af cannabis fører til kræft.
New Zealand forskere har sammenlignet 2007, virkningerne af cannabis og tobaksrøg igen til lungerne (bryst, juli 2007). De undersøgte fire testgrupper: voksne, som ryger kun hash, dem, der nød kun tobak, en gruppe, der forbruges i både, og ikke-rygere. Den cannabis ryger Pur havde mindst 5 år har en fælles røget per dag, de ryger for et år mindst en pakke cigaretter om dagen. Efter passagen af de statistikker, fandt forskerne gennemsnit til en koncis formel: en ren fælles i lungerne svarer til 2,5 indtil fem på hinanden følgende cigaretter røget. Ifølge forskerne, er placeret på den ene side den kendsgerning, at indånding af PUR-rygere er meget dybere og længere.

De mest alvorlige skader på lungerne have eksperter til Richard Beasley, dog findes i tobak rygere og tobak-THC Combiners. Hun ofte lidt fra de såkaldte pulmonal emfysem, en lunge sygdom forårsaget af destruktion af alveolerne. I Pur-Kiffern Selv om forskerne ikke fundet emfysem, men lettere symptomer som hvæsende vejrtrækning, hoste og slim sekretion, "som anført i rapporten.

Husk: I tusinder af år, indeholder cannabis astma lettelse, for indånding af røg fører til en udvidelse af bronkier, som varer op til en time. Og mens mange en lykkelig tid Kiffer er 85 år gammel, er fanget nogle af sporty veganske allerede, med 52 af de Grim Reaper. Som så ofte det sandsynligvis også afhænger af den korrekte indstilling. Og hvem siger, at ryge en masse græs og hash ønsker, der skal som minimum give sit tøjdyr krop-sind-ottende enhed i form til at holde. Sloganet "En masse hjælper et parti," uanset hvad det er nu mest over-udnyttelse af kroppen, som vil tage hævn før eller senere, på sin egen måde. Den unge lunger kan inddrive, men det er grundigt tjæret, når det bliver sværere med at nyde den Riester pension.
Konklusion: De skadelige virkninger af tobak og cannabis lægges sammen, røget sammen de to urter, der er hverken på grund af stærke højdepunkter eller fornuftigt ud fra et sundhedsmæssigt synspunkt. Det kan lyde purist, men det er desværre nu et faktum.

Specifikt, det ville vide en gruppe forskere under ledelse af Michael Roth. De undersøgte lungerne af 40 frivillige med forskellige drikkevaner: rygning, Pur-Kiffer uden at forbruget af cigaretter, Spliffs føres cirka fem om ugen, rygere, der indtages en halv pakke cigaretter om dagen, og Kombineret pothead der røg både tobak og kifften. Hver gang har været videographed luftvejene af emner behandles af endoskopet og lunge slim . Resultatet: Alle tre grupper af rygere viste en større stimulering af bronkier end ikke-rygere, med sondring, lungerne af Pur-Kiffer og tobaks-rygning lidt. I værste fald så på en kombination af Kiffern.
I New Zealand, studerede Robin Taylor og hans kolleger gentagne gange over en længere periode i luftvejene af omkring 1.000 frivillige Kiffern, på hver deres 18th, 21th og 26. leveår. Resultatet: De har lidt i forhold til ikke-rygere har tendens til at hoste, løbende næse og åndenød. Dette gælder, uanset om forfatterne, om de ekstra fag også røget cigaretter. Vigtigt: Der er en statistisk signifikant sammenhæng mellem mængden af røget cannabis i de perioder og alvoren af den skade på lungerne. Især varigheden Kiffer, siger forfatterne, har tendens til at lide under øget hoste, opspyt, og dyspnø på anstrengelse.
De over alle professionelle rygere damoklessværd hængende går under navnet "kræft". Her også, der var betydelige stigninger i de seneste år. I princippet, røg den rene cannabis er forbundet med potentiale til at mutere ur celler og føre til kræft. De fleste undersøgelser, der anvendes meget høje doser, dog vise sig at denne virkning på cellerne. Den reneste er formuleret således: Cannabis rygning kan eller ikke kan forårsage kræft, dog. Selv uden tobak indeholder de faste og drives over en lang periode med brug af cannabis er en risiko for kræft.
1999 til dato, og Zuo-Feng Zhang, en gruppe af forskere ved University of California, 173 patienter med lungecancer og ikke-ryger kontrolgruppe. Resultatet: en kræftrisiko stiger med varighed og dosis af marihuana. Long-Kiffer, siger forfatterne, kræft 2,6 gange oftere af kræft end ikke-rygere. Og risikoen for kræft øges med en 10-36-gange, hvis man også stadig jævnligt ryger fag.
For kræft som for andre sygdomme: Det er ofte meget vanskeligt at bevise en årsagssammenhæng til brug af cannabis. De fleste parallelle pothead røg tobak, kender mange af dem virkningen af hamp, tobak-joint. Mens der er stærk mistanke om, ikke er etableret endnu, dog, at den rene nydelse af cannabis fører til kræft.

New Zealand forskere har sammenlignet 2007, virkningerne af cannabis og tobaksrøg igen til lungerne (bryst, juli 2007). De undersøgte fire testgrupper: voksne, som ryger kun hash, dem, der nød kun tobak, en gruppe, der forbruges i både, og ikke-rygere. Den cannabis ryger Pur havde mindst 5 år har en fælles røget per dag, de ryger for et år mindst en pakke cigaretter om dagen. Efter passagen af de statistikker, fandt forskerne gennemsnit til en koncis formel: en ren fælles i lungerne svarer til 2,5 indtil fem på hinanden følgende cigaretter røget. Ifølge forskerne, er placeret på den ene side den kendsgerning, at indånding af PUR-rygere er meget dybere og længere.

De mest alvorlige skader på lungerne have eksperter til Richard Beasley, dog findes i tobak rygere og tobak-THC Combiners. Hun ofte lidt fra de såkaldte pulmonal emfysem, en lunge sygdom forårsaget af destruktion af alveolerne. I Pur-Kiffern Selv om forskerne ikke fundet emfysem, men lettere symptomer som hvæsende vejrtrækning, hoste og slim sekretion, "som anført i rapporten.

Husk: I tusinder af år, indeholder cannabis astma lettelse, for indånding af røg fører til en udvidelse af bronkier, som varer op til en time. Og mens mange en lykkelig tid Kiffer er 85 år gammel, er fanget nogle af sporty veganske allerede, med 52 af de Grim Reaper. Som så ofte det sandsynligvis også afhænger af den korrekte indstilling. Og hvem siger, at ryge en masse græs og hash ønsker, der skal som minimum give sit tøjdyr krop-sind-ottende enhed i form til at holde. Sloganet "En meget hjælper et parti," uanset hvad er det nu, de fleste af udtynding på kroppen, som vil tage hævn før eller senere, på sin egen måde. Den unge lunger kan inddrive, men det er grundigt tjæret, når det bliver sværere med at nyde den Riester pension.
Konklusion: De skadelige virkninger af tobak og cannabis lægges sammen, røget sammen de to urter, der er hverken på grund af stærke højdepunkter eller fornuftigt ud fra et sundhedsmæssigt synspunkt. Det kan lyde purist, men det er desværre nu et faktum.

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.