LSD Effect - Manufacturing - Retlig situation - Dosis - Toksicitet

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

LSD

Den semi-eller fuldt syntetisk fremstillet stof lsd er en farveløs, smag og lugtfri, hvidt, krystallinsk stof. LSD er ikke vandskyende () i vandopløselig) eller lipofile opløselig (i fedtstoffer. Lsd nedbrydes af varme og UV-stråling, i øvrigt den kombinerer hurtigt med ilt. Det er derfor i et normalt miljø et flygtigt stof.

LSD har kun en lav toksicitet. En dødelig dosis for mennesker er indtil videre kun gætte (normal dosis: ca 100 µg). Der er tegn på op til 40.000 mikrogram, hvis forbrug, dog varede tre dage i et raserianfald, men førte ikke til døden

LSD er et hallucinogen, der er afledt af meldrøje svamp. Den kommer i forskellige former og farver i udseende. Mest hyppigt, det flydende stof anvendes på et tyndt stykke papir, der er sjældne lsd i form af tabletter eller kapsler. Begge er indtagelse.

Effekten af LSD manifesterer sig ved hallucinationer, sanselig forandringer under fuldstændig fra virkeligheden og storhedsvanvid, som kan føre til livstruende handlinger (f.eks, det "flyver") fra en høj bygning, indstilling af et kørende tog. Forårsage den såkaldte "bad trip", kan LSD give angst og panikanfald med op til 12 timers varighed med ham. En anden fare for hallucinogener er den såkaldte "Flashback", en slags gentagelse støj, dage eller uger er indtruffet efter den sidste dosis af stoffet, og kan føre til alvorlige ulykker, for eksempel, uventet. Afhængigt af blanding med andre stoffer (fx amfetamin) kan fortsætte til LSD rusen op til 70 timer. Eje og tage LSD er ulovlig.

LSD (lysergsyrediætylamid) blev isoleret for første gang i 1938 af den schweiziske kemiker Albert Hofmann, indtil fem år senere, han tilfældigvis opdagede dens psykoaktive virkninger.

LSD er en farveløs, lugtfri og smagsløse løsning baseret på forskellige luftfartsselskaber, fx anvendes trækpapir (pap, billetter), eller sukker terning, eller findes i flydende form.
Andre navne: Trip, Acid.

En effektiv inddragelse af lsd finder sted via slimhinder, er det normalt indtages oralt. LSD er et meget flygtigt stof, dvs, i luft, lys og fugt tab Kontakt billetterne inden for et par uger til helt virkning.

På en tur i gennemsnit på 80 mikrogram (1 mikrogram = 1 milliontedel af et gram er dryppede) lsd. Det aktive stof indholdet af en forbruger enhed (et bord, en dråbe) varierer mellem 25 og 250 mcg (mikrogram) af LSD - i sjældne tilfælde, en LSD-trip også inkluderet en masse mere (omkring 800 µg). Albert Hofmann har en dosis på 1 mikrogram / kg legemsvægt end tilstrækkelig.

Mikrofoner er meget små tabletter / piller (nogle med en 2mm dia). Du vil også blive slugt. Det psykoaktive stof enten svarer til et pulver, presset i piller, der indeholder mikroorganismer er i flydende form som i papir (pap, afbildes billetter) til transportøren (mikro) eller som en glasur er ansvarlig over for mikro-tablet. Bemærk: Mikrofoner indeholder ofte 2C-B og mindre end forventet lsd

Fremstilling

Fremstilling af LSD er yderst kompliceret. Der er forskellige metoder til syntese, udgangspunktet materiale, enten Lysergsyre, sekalealkaloider (se nedenfor) eller Lysergsyre monohydrat.

Lysforholdene skal passe, at en fotografisk mørkekammer. Reaktionen trin i syntesen proces skal alle de nødvendige muligheder for køling / opvarmning og generering af et tomrum. I øvrigt er nødvendige for visse farlige kemikalier og komplekse strukturer. Den syntese af de forskellige proces tager omkring en til to dage.

Opbevaring er vanskelig som følge af den hurtige nedbrydning af lys, varme og ilt eksponering, koncentrationen af lsd hastigt faldende, skaber og toksiske reaktionsprodukter. Lsd skal være i mørke briller (f.eks uigennemtrængelig for lys af aluminiumsfolie) fuldstændigt hermetisk lukket og opbevares i fryseren.

Lysergic ergot er et element af svampen, en parasit af korn, som vokser primært på rug. Fra dette udviklede svampen meldrøje, som indeholder meget giftige alkaloider og yderst effektivt - en af de mulige forstadier til syntese af lsd.

Men ergot svampen er ikke den eneste plante, der indeholder Lysergsyre. Også vigtigt, er to andre arter: de Hawaiian Baby Wood Rose og Sky Blue Morning Glory (Morning Glory) eller andre typer af vind. Disse arter har frø til den største andel Lysergsyre.


Dosering


(mikrogram: mikrogram)

25 til 50 mikrogram: tærskel dosis til at føle en let fysisk svaghed og psykiske virkninger.

50 til 100 mikrogram: dag, der typisk bruges til fester med moderate doser af fysiske og psykiske virkninger.

100 til 300 mikrogram: Øget fysiske og psykiske følger

250 mikrogram: fra Albert Hofmann på hans første LSD-trip frivillig selvregulering eksperiment taget dosis

300 til 500 mikrogram: Meget intens psykedelisk oplevelse, hallucinationer, kun for erfarne forbrugere

500 til 1.000 mikrogram: Meget høje doser, som anvendes i psykedelisk terapi.

(Kilde: www.drogenkult.net - dosering oplysninger om en ca 75-kilogram person)

Der er mange forskellige måder at forbruge lsd.

Den såkaldte Blotter i engelsk. Trækpapir = trækpapir er en af de mest almindelige varianter. Disse er små brune papir, blade, kendt som pap eller billetter trykt på perforerede "Blotter Art" (afhængigt af en række mode små ikoner, som f.eks jordbær eller smileys) og derefter drysses med LSD løsning og tørret. Forbrugeren angiver bord, enten under tungen eller under øjenlåget. Sidstnævnte metode er sagt til en hurtigere udbredelse af narkotika.

LSD findes også i pulverform, i hugget sukker og gelatine brikker i alle former, såsom Terning eller klæbende bjørne tilbydes. Mere sjældent, der lsd i tabletform, den såkaldte "microdots" eller "micros", små piller, der var imprægneret med LSD. De har en diameter på 2-3 mm og forskellige farver. De har tendens til at være høj dosis. Disse tabletter kan nemt indeholde giftige stoffer eller urenheder. Den LSD er opslugt i forbruget, sammen med bærestoffet (spist).

Det kan ryges også injiceres eller opløst i drikker cocktails. Når luften, den virkning, begynder inden for få minutter.


Effekt
Rush Adventure) er meget afhængig af (sæt af interne tilstand) og indstilling (environment. I øvrigt spiller dosis, potens og tilvænning virkninger en vigtig rolle.

De første tegn på forgiftning efter ca 20 min til 1 time (men også senere er muligt): kvalm fornemmelse i maven, snurren i huden, svimmelhed, angst.
Stigning i blodtryk og puls, hurtig vejrtrækning og stigning i kropstemperaturen. Den fulde støj udvikler sig efter ca 1-2 timer

Spektrum af aktivitet
Lyde, farver, er følelser ændrede opfattelse, fx intensiv eller synaesthetically (toner også kan mærkes, farver, osv. også smagt).

Øget kreativitet og associativ beføjelser, levende fantasi. Objekter kan visuelt deformere (morph) og ændring i deres størrelse og deres placering i rummet) (illusions. Personer og genstande fra de vante omgivelser er tildelt en ny betydning.

Du ser ting, og scener, som ikke findes i faste priser. I de fleste tilfælde, kan brugeren vurderer, at disse ikke er reelle) (pseudo-hallucinations. Sjældent hallucinationer er reelle, dvs at man ikke længere kan skelne mellem virkelighed og fantasi. Følelse, "med alle de en-til-være (oceaniske Selbstentgrenzung) og en dybere forståelse" af de ting, at tanken om en »højere virkelighed ',' følelse af universel kærlighed."

Også muligt: Ivrig ego opløsning (bad trip). Det manifesterer sig, blandt andet som følger: følelsen af at være truet, frygter at komme ud for ikke længere følte sig at være en marionet-bestemt, partisk og fordrejet opfattelse af omgivelserne opfattes som truende.

Desuden: eufori, ændret opfattelse af tid (alt går langsommere eller hurtigere), "det er" ude af sig selv. Høj grad af årvågenhed. Alt er erfarne bevidst, bagefter kan du ofte huske hver eneste detalje.
LSD tilskrives en "sjæl-afslørende" (psykedelisk) effekt - det kan være undertrykt eller ubevidst (og negative) erfaringer re-producere.

På mellemlang doser, lyder effekten af efter 6-12 timer, ved højere doser, kan de tage op til 24 timers pause.

Den Runterkommen kan være ledsaget af rastløshed, men også af dyb lykke. Et tilsvarende intens indsats - kan opnås - først efter flere dages forbrug pause, selv ved en dosisøgning.

LSD er i blodet i op til 12 timer, kan påvises i urinen op til 3 dage - men kun med komplekse og dyre test procedurer.


Kortsigtede bivirkninger
Der kan forekomme: nedsat reaktionsevne, svedtendens, balance og orientering forstyrrelser, forstørrede pupiller, svimmelhed, kvalme (især) på indsættende virkning og ukontrollabel angst.

Der er en risiko for ond tro (f.eks selvværd: Faith fortsætte med at flyve, eller tog kan eller perceptuelle skift: fejlvurdering af afstand) i vejen.

Med stærke tilstand af forvirring og dårlige ture, er der fare for at skade sig selv eller andre.


Langsigtede bivirkninger
Fysisk skade, er den seneste videnskabelige dokumentation er meget usandsynligt.

Risikoen ved brugen af LSD er klart i det psykiske felt: Selv når du bruger unikke latent (skjult = eksisterende) psykiske lidelser kan blive udløst.


Interaktioner med andre lægemidler
Dybest set: Risikoen for at blande medicin er højere end i Monokonsum, krop og psyke er under øget pres. Enkelt stof virkninger kan blive styrket eller svækket. Du kan også se helt uventede effekter, der ikke svarer til summen af de enkelte effekter.

Da den virkning, kan de respektive stoffer på forskellige tidspunkter og forskellige længder af pause, interaktioner forekomme forsinket.

Det er en fordel, hvis du allerede har før blanding narkotika Monokonsum erfaringer med disse stoffer. Så du kan gøre dig mere et billede af dem, som krop og sind til at klare de bestemt effekt.

For LSD: blanding af narkotika er ikke meget. Kombinationen med andre psykoaktive stoffer er ikke kun en lsd-rus foruroligende oplevelse, men også øger risikoen for livstruende anfald. Som stadig ønsker at blande: For en harmonisk design af turen, den fulde udvikling af effekten af at vente LSDS. Således er en dårlig tur er usandsynlig.

LSD + Cannabis: billig sæt og indstilling samt lav-dosis THC: Den støj opfattes blødere, indre sindsro. Høj, konstant forsyning af THC kan gøre turen til at være meget ubehageligt, især i de fattige indstillinger er sat, og oplevelsen af en horror ture wahrscheinlicher.Bei passende disposition kan være en latent psykose kan udløses snarere end i Monokonsum af de to stoffer ved blandet brug.

Ecstasy + LSD ( "Candyflipping"): Virkningen af ecstasy er styrket. Begge stoffer successivt lav-dosis: Rausch kører sociale og euforisk. Ved høje doser: ekstrem koncentration af serotonin i hjernen, hvilket øger kroppens temperatur, risikoen for hedeslag / sammenbrud.

LSD + Speed / Crystal: Hastighed / Crystal før LSD-forbrug: Trip kortere. Speed / Crystal ved lsd: kan føre til forlængelse af turen. LSD dækker hastighed virkning.

LSD + Alkohol: Du føler virkningen af alkohol drukket noget mere. På fade-ture: Risikoen for en overdosis alkohol?

LSD + Kokain: Kokain effekter er omfattet: Overdosis muligt! Opfattes af mange brugere som mismatching kombination.


Sikrere brug
Mennesker, der er psykisk belastet eller har psykiske sygdomme og personer med hjerte-kar-problemer, der består af en særlig risiko, hvis de indtager lsd.

Vær sikker på at indhente forudgående oplysninger om dette og undgå tvivl om forbrug! Selv unge mennesker, vi ikke anbefale brugen af lsd.

Til dosering: erfaren bruger rapporter viser, at for lav en dosis kan være psykisk belastende end for højt.

Du Dosierst for lavt, kan du give dig selv den virkning, kan ikke helt fast mellem støj og virkelighed, hvilket kan resultere i værste fald til en frygt-udløser Bad Trip.

Dødsfald som følge af lsd overdosering er ikke kendt.

Spis et par timer før turen ingenting. En fuld mave kan give kvalme intensiveret.

Ikke forbruger, hvis du er bange for effekten. Vi opfordrer dig til at have en (oplevet) person her for at holde øje med dig og du i tilfælde af et badekar kan hjælpe tur.

Et LSD-trip er en skelsættende begivenhed. Du er ikke ham, men hjælpeløse, men du kan påvirke ham til en vis grad. Forsøg derfor dine tanker før turen, hvor dommer og dernæst den positive og ikke for lang tid at tænke på ubehagelige ting.

Træthed er ikke en god forudsætning: Er du en "på det, du har til at håndtere en masse input, og du kan ikke" komme ud før turen er slut. Dette kan, hvis du er fysisk klar, være meget stressende for dig.

Det er vigtigt at have en god tur og før nachzubereiten og tage tid til at behandle oplevelse. Samtaler med venner om de erfaringer, der kan være meget nyttigt. Udelukkende bruger, når du har en fornemmelse af, at de havde håndteret turen fysisk og følelsesmæssigt fuldstændig.

I tilfælde af overdosering eller dårlige ture: man henvende sig til andre mennesker (de bedste venner), og fortælle dem, at du ikke føler dig godt, som muligt fredeligt miljø (svagt lys, lyde, mennesker) på. Medlemmerne rapporterede også, at drikkevarer hjælpe med højt C-vitaminindholdet (appelsinjuice).

Skal komme alle steder, og der vil du fortsætte med at være meget dårlig, ringe til en læge / en læge (eller bede en anden om det) og at præcisere hende / ham om dit stofbrug kan til - fordi kun en læge eller en læge kan administrere beroligende midler. Dog er der ingen specifik modgift lsd.

På grundlag af en forstyrret følelse af orientering, bør du undgå aktiviteter, hvor du kan bringe dig selv og andre i fare, svømme, cykle, krydse en befærdet gade, klatring på tage osv.
Hvis du vil nødvendigvis køre bil, så undvære en bil, jo bedre :-)


Effekt hos kvinder
I kvinder, skyldes den samme dosis og virkning til underkrop som regel oftere end mænd, hvilket kan øge risikoen. Så lidt lavere dosis!

Under menstruation hellere give op LSD, fordi det kan forårsage alvorlige menstruationssmerter, som gør en hurtig tur ubehagelig.

Hyppige angreb brug af LSD i den hormonelle balance og kan forvirre ham. De tager anti-prævention, så det er tænkeligt, at virkningen af p-piller er svækket.

Brugen af LSD kan, blandt andet føre til opkastninger. Denne bivirkning opstår op til 4 timer efter indtagelse af pillen, kan komme for lidt aktive stof i p-piller i blodet, således at graviditet er mulig.
Årsag: at beskytte med kondomer eller andre ikke-hormonel prævention mod uønsket graviditet!

Gravide kvinder bør forbruge noget LSD, er der en risiko for for tidlig eller aborter. Lsd kan udløse for tidlig arbejdskraft?

Det kemisk fremstillede stof LSD (lysergsyrediætylamid) er en farveløs, smag og lugt stof.
LSD er relateret til indholdsstofferne i den "Moder korn", en svamp skadedyr, som angriber majs ører og dets berusende effekt længe har været kendt.

Ergot indeholder en række Lysergsyre forbindelser (ergotamin og andre), som anvendes som effektive lægemidler mod migræne, for eksempel. LSD blev udviklet til medicinske formål, på grund af hans stærke og kontroversielle handling, dog senere ikke længere bruges.

LSD er den stærkeste kendte psykoaktive stof, en hallucinogen (et stof, der forårsager hallucinationer), opfattelser og følelser påvirkes. Det virker i en dosis på 0,1 mg.

LSD i psykiatrien
Lsd var en masse opmærksomhed, da dens opdagelse i de dybe psykologiske forskning. Især kan nævnes her arbejdet med Stanislav Grof [5], Humphry Osmond, Abram Hoffer og Duncan Blewett. I særligt alvorlige tilfælde af sygdom, er, at patienter terapeutiske fremskridt er opnået ved enhver anden metode, derefter i brug.
Undersøgelser i 1950'erne repræsenteret i behandlingen af alkoholisme med lsd en succesrate på 50 procent succesrate på Anonyme Alkoholikere er fest.Die dog kun omkring 10%. Dog har nogle undersøgelser blevet kritiseret for LSD metodologiske mangler, og forskellige grupper havde forskellige resultater. I en artikel offentliggjort i 1998, er blevet re-arbejdet undersøgt om emnet. De konkluderede, at spørgsmålet om effektiviteten af LSD i behandlingen af alkoholisme er indtil videre ubesvaret.
I december 2007 har den schweiziske psykoterapeut Peter Gasser blevet tildelt til at foretage en undersøgelse af behandlingen med LSD-psykoterapi af patienter med terminal cancer.
Lsd kan være en kur mod klynge hovedpine.

Forsøg på at bruge LSD som et våben for nationale efterretningstjeneste
I halvtredserne, var under Den Kolde Krig, både i Sovjetunionen og i USA udført eksperimenter med det formål at tankekontrol over mennesker. Delmål var hjernevasket og udvikling af Wahrheitsseren, som skal tvinge under forhør af disse modstandere, afslører alt, hvad de vidste også. I USA blev brugt i forbindelse med denne forskning, herunder LSD, for detaljer se, for perioden 1951 og 1953 Operation Kogle og for 1953 til midten af 70'erne MKULTRA.

Lsd i 1960'erne
Som en del af en accepteret del af MKULTRA projektet, herunder Ken Kesey, der arbejdede for sin værnepligt i et stykke tid som sygeplejerske på et psykiatrisk hospital, hvor en del som subjekter i LSD eksperimenter. Han blev berømt i en del, fordi hans oplevelser i denne klinik i bogen "One Flew Over Cuckoo's Nest" behandles efter den seneste af de samme film blev skudt Ken Kesey gik, som psykolog Timothy Leary i Berkeley (som også er i forbindelse med MKULTRA forskning) blev afledt af, at LSD kunne frigøre personlighed af mennesker ved at forbedre og udvide bevidsthed og kunne forandre sig så positivt til samfundet. Han grundlagde en hippie gruppe, Merry Pranksters, med et smukt malet skolebus, der bidrager til at fremme yderligere (Engl. fortsætte;, kørsel), sejlede gennem USA og overalt såkaldte Acid Tests iscenesat til at teste for lysergsyrediætylamid publikum var delt. Disse LSD happenings opstod som et band udvalgt til Grateful Dead. Da lsd stadig var lovlig da kunne idéen og praksis af LSD til at forme en stor glæde for hippie æra i slutningen af tresserne. Voyage af Merry Pranksters var forfatteren Tom Wolfe, The Contender i nogen tid i bussen, i bogen Electric Kool-Aid Acid Test udødeliggjort i litteratur.
Som Timothy Leary, der anbefales i 1960'erne, massen forbrug af LSD i USA, øvede Albert Hofmann stærk kritik. Efter forbuddet mod 1966 i USA (i Tyskland, har forbuddet anvendt siden 1971) er stort set blevet undertrykt af et lægemiddel, da det for kriminelle grupper, der ikke er meget afhængige af det samme antal leverede forbrugere, såsom heroin eller kokain.


Nuværende situation
Kun i 1980'erne, blev lsd et populært stof i techno-scene igen i popularitet. I mellemtiden har lysergsyrediætylamid i sammenligning med andre stoffer bliver næsten meningsløst.

Risici

Vedvarende psykose
I sjældne tilfælde kan lsd udløse en latent psykose - den såkaldte lægemiddel-induceret psykose - det er uhelbredelig i nogle tilfælde. Det sker, at de ramte er i stand til at leve deres liv uden assistance (se HPPD). Ofte årsag er også på grund af manglende eller forkert gennem en sober følgesvend, eller til en meget ugunstige sæt og indstilling. Den aktuelle forskning forudsætter, at dette skal være en hensigtsmæssig disposition. I en 1971 offentliggjort undersøgelse var forekomsten af dem, der lider af en psykose, der varede længere end 48 timer i 9 ud af 1000 (ca. to tredjedele af dem er fuldt tilbagebetalt).


Ulykker
De ændringer, der er under indflydelse af LSD synes at være helt miljøet kan for forbrugeren til stor fare for den risikovurdering, som det ofte ikke har nogen fornemmelse. Dette kan føre til tab af selv i psykose ofte berusede. Selv folk med ingen lægemiddel-induceret psykose ofte udgør en fare for sig selv og andre er på grund af hallucinationer og fordi begivenheder ofte ikke er korrekt klassificeret, og dermed mangler evnen til at reagere hensigtsmæssigt.
Hofmann advarer om, at selv mennesker lider med en stabil personlighed og god forberedelse til en lsd psykose. Gennem en grundig forberedelse kan varieres efter Hofmann, risici for liv og sundhed, som primært bestå af hallucinationer og tabet af virkeligheden, for at udelukke væsentlig reduktion, men ikke:
"[I] manisk, hyperaktiv tilstand er den følelse af almagt eller ukrænkelighed af alvorlige ulykker har medført. Disse er opstået, når en beruset i sin forvirring præsenteres en kørende bil, fordi han troede, han var usårlig, eller flyver i den tro, at han kan, sprang ud af vinduet. Antallet af disse ulykker lsd er ikke så stor som de beskeder, som kan formodes at være sensationelt regenereret af massemedierne. Ikke desto mindre skal de tjene som alvorlige advarsler.
Et godt eksempel på farerne ved lsd er blevet brugt i mange år angiveligt ved A. Hofmann rapporteret og bekræftet af CIA-ulykke, hvor en mand, der faktisk sprang ud af vinduet: En CIA-administreret ansat, mens en bekendt til en fest uden hans vidende lsd. Det befandt sig i en tilstand af frygt og kastede sig ud ad vinduet. Imidlertid har senere undersøgelser vist, at det påståede offer blev sandsynligvis myrdet og smidt ud af vinduet. Mange LSD skrækhistorier baseret på legender, der blev oprettet i 1960'erne og 1970'erne af amerikanske regeringsorganer til verden (lignende historier blev rundsendt om konsekvenserne af marihuana brug) for at miskreditere LSD-forbrug.
Ved at betjene maskiner eller bilkørsel - endda som en fodgænger - er absolut ikke tilrådeligt, fordi de kan udøve ovennævnte fænomener udgør en stor trussel.


Oplysninger om toksicitet
Ifølge producentens datablad i en lysergsyrediætylamid er meget giftigt, ifølge en anden kilde, det har en svag toksicitet. Dyreforsøg tyder på, at forholdet mellem effektiv dosis til dødelig dosis hos mennesker er ca 1:1000, dvs ville dosis af et tusinde aktive dosis hos mennesker være dødelig forgiftning (hvilket fører til en sammenligning af alkohol og nikotin, denne værdi er cirka 1: 8). Apotekere er baseret på en terapeutisk indeks 280. Således lsd ville være et sikkert lægemiddel. Direkte dødsfald er så vidt vides kun i dyreforsøg, hvor bevidst dyr en overdosis blev indgivet intravenøst.
Ukendt dosis af det sorte marked varer
Et andet problem er den fare, der skyldes den ulovlige "sorte marked varer", hvis sammensætning eller dosering aldrig vide præcist er. Så to ture kan købes fra samme forhandler, der er visuelt identiske, der skal doseres meget forskelligt. Stryknin, der kan være indeholdt, har vist sig at være en myte. Sådan en sag er blevet bekræftet før. Substrater af kun lille størrelse (f.eks Löschpapiertrip, Micros) tager ikke wirkungsrelevante Strychninmenge. Det samme gælder for andre stoffer, som er den eneste LSD - som en af de mest potente hallucinogener kendt registreret - i en wirkungsrelevanten crowd.
Billederne på lsd-gennemblødt trækpapir dokumenter - ofte bruges som skabelon tegneseriefigurer - især unge mennesker kan give en harmløs indtryk og skjule egenskaber lsd.


Juridisk status

LSD er i Forbundsrepublikken Tyskland på grund af sine præstationer i Opium Act, tillæg 1, en ikke-omsættelige narkotika. Behandling uden tilladelse er generelt straffes. Mere information kan findes i de vigtigste artiklen narkotika-lovgivning i Tyskland.
Ved den fjerde narkotika-ligestilling regel 4. (BtMGlV) [28] af 21. Februar 1967, trådte i kraft den 25. Februar 1967, blev lsd i Forbundsrepublikken Tyskland betäubungsmittelrechtlichen bestemmelserne i Opium Act, forløberen for dagens Opium Act, underordnet.
LSD blev forbudt i 1966 i USA.
Lysergsyrediætylamid også falder ind under forbuddet mod de relevante FN-konventioner (konventionen om psykotrope stoffer, 1971) og enkelt konvention om narkotiske midler (1961)
.

Contemporary LSD - Historie

Den første person, der oplevede en lsd-Rausch, blev Albert Hofmann i 1938. Han arbejdede for det schweiziske firma Sandoz og var oprindeligt tænkt som et middel til at udvikle, som påvirker vejrtrækning og cirkulation. I stedet opdagede han hallucinogen lsd, der ved første utilsigtede (ressource) for hans bemærkelsesværdige og oprindeligt uforklarede symptomer. I et andet selv-eksperiment viste, at det er en potent psykoaktivt stof. Virksomheden Sandoz patenterede opdagelsen og tog den i 1949 som "Delysid" på markedet. Efter år med LSD i 60'erne, men var blevet meget populære, og en af de første mode narkotika, Sandoz, der ophører med at fremstille 1966.

1938
1938 - LSD blev første gang produceret af kemiker Albert Hofmann - det var i 1938. Målet var egentlig en omsætning stimulans udviklet. Den hallucinogene virkning af LSD Albert Hofmann opdagede selv-eksperimentet. I slutningen af 1960'erne var ... Vis mere
LSD - Betydningen Statement begreb - Ordliste, ... - Relaterede hjemmesider.
www.info-magazin.com/index.php?suchbegriff=LSD

1943
April 1943 - De psykoaktive virkninger af LSD-25 Hofmann var tilsyneladende først fandt sted i april 1943, efter en Resynthetisierung af stof. På foranledning af den kemiske virksomhed Sandoz, var et værft for handlingen var LSD-25 for nogle år i psykoterapi og ... Vis mere
Ved exundhopp - LSD - relaterede hjemmesider.
www.exundhopp.at/www1/index.php?page=lsd

16. April opdagede 1943 - Den hallucinogene virkning af lægemidlet Hofmann første fem år efter sin første produktion af LSD, 16 April 1943, efter at hans hud havde taget lsd. I en selvstændig eksperiment Hofmann beskrev hans tilstand:. "Alt i ... Vis mere
I en alder af 102 år siden - relaterede hjemmesider.
www.faz.net/s/Rub501F42F1AA064C4CB17DF1C38AC00196/ Doc E946E0FAB55414C9891D76DD26AB8344A ~ ~ ~ ~ Ecommon ATPL Scontent.html? rss_googlefeed

19. Maj 1943 - april 1943. Supportere fejre årsdagen for narkotika) er stadig i dag kendes som "Bicycle Day" (Bikeday. Med det syntetiske stof lsd, er en ny dimension af narkotika opnået. Vis mere
Lsd: atombomben i sindet - relaterede hjemmesider.
www.rundschau-online.de/html/artikel/1209555636724.shtml

1963
22. November 1963 - Huxley døde den 22. November 1963, efter at han - i yderste - af hans kone, Laura Huxley, havde en dosis på 100 MMG lsd spraydåse til at overvinde den kunstige paradiser på forgiftning, da tidsfristen for lidelser på sin egen måde. Denne ... Vis mere
Af Aldous Huxley - INDLEDENDE og sammenhænge - relaterede hjemmesider.
books.google.com / bøger? NZZ-MJ05jSUC id = & pg = PA49

1965
1965 - I foråret 1965 kom han med - så juridisk - stof lsd i kontakt og havde i løbet af denne oplevelse, inspirationen til sangen "California Girls.
Af Brian Wilson - Wikipedia - relaterede hjemmesider.
de.wikipedia.org / wiki / Brian_Wilson

1966
1966 - Ordet "psykedeliske" er en opfindelse af disse år. Humphrey Osmond anvender udtrykket i et essay fra år 1966. Godt tyve år efter opdagelsen af LSD brug, den britiske psykiater, udtrykket for virkningen af dette stof: den ... Vis mere
Ved musicline.de - Alle musik på internettet - relaterede websteder.
www.musicline.de/de/genre/lexikon/Rock/Psychedelic+ Rock

1968
April 1968 - Deep Purple (engelsk: Deep Purple, i slang synonym for lsd), grundlagt i april 1968, en af de første hårde rock bands. Besættelsen af bandet ændret flere gange. Kernen i bandet var Ritchie Blackmore.
Af rockmusik og ungdom - ZUM-Wiki - relaterede hjemmesider.
typo3.zum.de/Rockmusik_und_Jugend

2006
12. Januar 2006 - men hvad i 1943 opdaget i laboratorierne i medicinalfirmaet Sandoz, bragt hele verden i bevægelse: LSD blev den drivende referat af hippie bevægelighed, ... Denne uge er det stof på en lsd-symposium i Basel, oplever sin revival. Da de alle vil være der igen, ...
Fra ... Hofmann troede på fordelene ved lsd | Viden ... - Relaterede hjemmesider.
www.zeit.de/2006/03/LSD

2008
30. Maj 2008 - Albert Hofmann, opdageren af det stof lsd, døde i en alder af 102 år i Schweiz. Hofmann, havde det stof, som er blevet fejret af kunstnere og musikere i tresserne som en hallucinogene spekulerer opdagelse af lægemidler, 1938. Han var gammel som bakkerne - nu Albert ...
Af Albert Hofmann døde Far til LSD - relaterede hjemmesider.
www.spiegel.de/wissenschaft/mensch/0, 1518,550669,00. html

2009
3. Juli 2009 - En af Europas mest eftersøgte forhandleren er blevet anholdt af politiet, fordi to lastbilchauffører uforvarende endte med en chokolade last på et lsd-trip. Utilsigtet narkotika forgiftning af to lastbil chauffører, det spanske politi på sporet af en af de mest eftertragtede ...
Af LSD i chokolade: Politi grab stof behandle ... - Relaterede hjemmesider.
www.n-tv.de/panorama/Polizei-schnappt-Drogendealer-article396049.html

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.