Kokain og Crack

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Kokain og Crack

Kokain og crack er produkter af kokabusken. Når kokain er et hvidt pulver, der er fnøs, primært gennem et rør. Til dette formål giver forbrugeren pulveret før du bruger et barberblad på et spejl i form af en linje. Sprøjter og rygning stoffet forekommer sjældent.Kokain virker hovedsageligt ved at blokere den præsynaptiske reuptake af dopamin en stigning i mængden af dopamin i synaptiske kolonner. Af kokain i den eskalerende dopaminniveau forårsager en stigning i bevægeapparatet aktivitet, stereotype adfærd, og Denkaktivität og udtrykker en følelse af styrke og spænding. Inden for en time, en tendens atmosfæren til at tippe over, og det følger depressive faser

Kokain og crack er produkter af kokabusken. Når kokain er et hvidt pulver, der er fnøs, primært gennem et rør. Til dette formål giver forbrugeren pulveret før du bruger et barberblad på et spejl i form af en linje. Sprøjter og rygning stoffet forekommer sjældent.
Til fremstilling af crack-kokain backmittelähnliche kontrastmidler er kemisk tilføjet. Den nu af hvidligt krystaller eksisterende knæk er røget i rør.
Kokain og crack påvirke humøret-først, drev og seksuelle libido. Derefter dog, hallucinationer og vrangforestillinger forekommer. Den handling kulminerer i en fase af depression med Negativgefühlen af mange arter til selvmord. Dette Crack virker både stærkere og hurtigere end kokain.
Ud over de fysiske skader på næseslimhinden og leveren kan opstå på grund af den fortsatte stigning i dosis hurtigt til svære personlighedsændringer (give slip, vægttab, sløvhed, seksuel smerte). Kokain og crack er ulovlige.

Den colombianske narkotika business
Corporate strukturer i et område i vækst

I Colombia, er narkohandel den mest dynamiske rigdom faktor. De banker, overskud fra hvidvaskning af narko-dollar, big business fortjener at handle med prækursorer til produktion af kokain og transport. Ikke så mærkeligt, når oligarker, politikere, politi og militær er dybt involveret i virksomheden. På toppen af det stof, virksomheden et moderne, decentrale virksomheder.

Præcise opgørelser over, hvor meget narkotika penge flyde ind i den colombianske økonomi, er alt for svært at tage. Den omstændighed, at der først i løbet af 1993 bankkonti og aktiver af narkotika iværksættere fra Medellin med et samlet beløb på 1,4 mia USD steg frosne, men giver en idé om omfanget. De forskellige skøn varierer årligt mellem 1,5 og 7 milliarder dollars valutaindtjening. Det gør for en langt mindre andel af bruttonationalproduktet (BNP), nemlig fra 3 til 14 procent, end i Bolivia og Peru. De fleste estimater tyder på omkring 6 procent af BNP og en lige så stor del af arbejdspladsen. Og stoffer er ikke - i modsætning til udbredte forestillinger Colombia - den vigtigste eksportvare. Ikke desto mindre gennem årene oparbejdet et tocifret milliardbeløb i dollars og investerede i vid udstrækning i jord, hjem, luksus forbrugsgoder og tjenesteydelser. Aktiver narkotika borgerskabet er allerede begyndelsen af 1990'erne mere end 30 procent af den samlede colombianske rigdom inden for og uden for landet har identificeret.
Normalt strukturer narkotikahandlere som "karteller" som store og omfattende organisationer er repræsenteret. Dette udtryk beskriver det fænomen, dog utilstrækkelig. Den illegale strukturer narkohandlere er mere i organisatoriske mønstre, som de kendes fra post-Fordist, transnationale selskaber. Således var det Cali kartellet som et moderne decentraliseret selskabet arbejder tværnationalt, var udstyret med det nyeste udstyr og teknikker, påtog marked, forskning og udviklet nye salgsstrategier, produkter og produktionsprocesser. De mennesker, der arbejder inden for narkotikaområdet sektor, som i den lovlige økonomi er indbyrdes udskiftelige. Derfor er deres anholdelse ikke føre til, at bortfaldet af det stof forretning. En FBI-agent rapporterede om Medellín kokain handel, ledelsens var væske, elementer såsom organisatoriske tilhørsforhold blev skiftet hyppigt, og stand-alone accessoriske var sket.
Delvis gå sammen flere medicinalvirksomheder at foretage store investeringer, såsom fælles konstruktion af store laboratorier, med en pris på 20 millioner US dollars. Fordelingsmønster af de vigtigste stof oligopoler leveres til uafhængige producenter - et gebyr - er til rådighed. Infiltreret af agenter fra den amerikanske S. Drug Enforcement Administration DEA (Drug Enforcement Administration) i Cali kartellet var i stand til at fastslå, at øverst på den celle-organiserede konglomerat, et råd bestående af iværksættere, "stod. Hvert medlem af Rådet var omgivet af flere rådgivere og delegerede, som ikke er fortrolige med hinanden. Rådet tog sig af juridiske investeringer i den klan, koordineret af penge, etablering af laboratorier og distribution af narkotika. I en undersøgelse, angive den daglige El Espectador 1994, at: "Bortset fra Rodriguez Orejuela brødre er alle andre forretningsfolk: jurister, økonomer, management eksperter, som kan nyde blander sig med unge akademikere, der bringer nye ideer ind i selskabet."

Efterfølgeren til karteller

Efter afviklingen af de Medellin kartel som følge af mordet på Pablo Escobar i december 1993 og Cali kartellet lufte 1995, at strukturen af den kokain virksomhed i Colombia fortsætte. Selv om det kom til nye karteller, som den del Valle-kartellet, men ved nærmere eftersyn ligner den nuværende struktur i kokain virksomhed i Colombia, ifølge Paris Observatory Geopolitique de Drogues (OGD), et fintmasket net af omkring 2.500 små og 40 mellemstore organisationer, som tilsammen har mindst 700 hemmelige baner. Ofte afviklingen af de Cali kartellet tolkes som en med den colombianske regering enige om tilbagetrækning. Tidligere var de Cali kartellet havde en væsentlig rolle i krigen mod Medellin kartellet og spillede sin eksport netværk i USA i forhandlinger delvist solgt til Mexico Narcos. Den colombianske Narcos vasket meget af deres ulovlige midler i de lovlydige virksomheder og er nu ses som en diskret fænomen tidligere. Men de fastholdt deres overherredømme i produktion, raffinering og handel.
At sikre deres egen immunitet omfattende foranstaltninger er nødvendige. Vold er ikke engang den foretrukne metode, fordi det tiltrækker opmærksomhed. Den Entrepreneur of the Medellin kokain-kartellet mislykkedes, fordi de så den vold som et middel overbebyrdede og dens strukturelle grænser for sent. De fleste virksomheder er afhængige af deres ledere til at relationer til en eller varige venskaber, at skabe et grundlag af tillid. De forsøger at beskytte sig mod retsforfølgelse gennem sociale foranstaltninger for at sikre loyalitet af befolkningen. Eller de bestukket myndigheder og infiltrere forskellige niveauer af magt.

Industrien af død

Ikke desto mindre vold fortsat fra et forretningsmæssigt synspunkt er et nødvendigt middel til regulering af handelen. Medellín opstået som et resultat af ordrer fra medicinalindustrien i gang en veritabel industri af døden. Den colombianske regering anslår, at omkring 10.000 mennesker, der arbejder på dette område, 25 procent af dem som formidlere. Ifølge officielle tal, i begyndelsen af 1990'erne, der drives i Medellín 300 ungdomsbander og mindst 5.000 sicarios, som dræber kendes i Colombia. De får deres job på særorganisationer, som der skulle have været i midten af 1990'erne i byen Medellin mindst 45. Disse organer tilbyde kunderne maksimalt anonymitet for at spare dem for den direkte kontakt med sicarios og ikke er interesseret i problemet. Den billigste mord udført for 75 til 400 euro, vil være behov for mere komplicerede kontrakter fra 1000 til 13.000 euro. Jo mere velrenommerede agenturer er mange gange dyrere.

Et mord for 75 €

De unge, som i sidste ende er udført drabene, det sidste led i "outsourcing-kæde" og få - samt producenter i den legale økonomi - bare et tip i forhold til volumen. For eksempel, da den 15-årige Sicario, den 22. Marts 1990 præsidentkandidat kandidat, Bernardo myrdet Jaramillo, kun omkring 800 af i alt € 420.000, som siges at have hævdet mordet.
Den kokain virksomhed er stadig god til at gå. Den globale areal ligger næsten udelukkende i Bolivia, Peru og Colombia, dog blev sænket en smule i de sidste ti år, mens regionerne har ændret sig. Den sofistikerede metoder til at være forfinet og forbedret plante kvalitet, dog var ansvarlige for en lille stigning i den potentielle Kokanettoproduktion.
Selv om Colombia har altid været eksport førende i kokain, dyrkning af coca-planter der, ikke spillet nogen særlig rolle. Kun i de seneste år har oplevet drastiske nedskæringer i Peru på grund af en kraftig stigning i Kokaanbauflächen i Colombia: 18 procent i 1997 og 28 procent i 1998. På grund af den lavere kvalitet af resultaterne fra Colombias coca-kokain, men mindre end i Peru. Ifølge officielle tal var USAs udenrigsministerium og narkopolitiet i Colombia i 1999 Kokaanbaufläche cirka 51.000 hektar i Peru, Bolivia, på 60.000 hektar i Colombia, og 102.000 ha De data, dog varierer fra kilde til kilde meget: Kaldes Peru forreste og bageste Colombia. Der er også 20.000 hektar af opiumvalmuer i Colombia, og 5.000 hektar af marihuana. Den dyrkning af opiumsvalmuer til fremstilling af heroin til det amerikanske marked er i Colombia siden begyndelsen af 90'erne i den hastige stigning. Med en anslået produktion på over 20 tons heroin årligt, har Colombia blomstret til verdens fjerde største heroin producenter i Burma, Afghanistan og Laos.

BOKS:
Af koka til kokain

The Coca Anlægget er oprindeligt fra Amazonas-området og har været dyrket i århundreder i Peru, Bolivia, Brasilien og Colombia. Men, vækst og forbrug i Colombia er ikke så udbredt og forankret som i den historiske kokala Peru og Bolivia. Bladene af indgående til fire meter høj busk, der traditionelt anvendes af oprindelige befolkninger i religiøse ritualer. De bruges som medicin til forskellige sygdomme drev, sult og forbedre udholdenhed: kokablade er en let stimulans dar.
Kokain er en kemisk proces med et alkaloid udvundet af kokablade. Det var adskilt for første gang i 1855 i et tysk laboratorium som en særskilt sag. Den stimulerende effekt af kokablade blev også til udtryk i Europa og USA var af interesse: I 1863 er kokablade dyppet i vin og markedsføres som en drik. 1885 kom med en lignende formel, Coca-Cola. På Coca-Cola stadig indeholder kokablade, men Coca-Cola Company adskiller alkaloid, kokain ud før.
Hen mod slutningen af det 19. Århundrede, kokain - som erstattes i stigende grad også i Europa og USA, den kokablade - som et lægemiddel til behandling af hjerterytme forstyrrelser, hø feber, og depression er udbredt. For udgifterne til behandling af kokablade var flyttet ind i de producerende lande, og i 1891 producerede de fleste af deres medicinalfirma kokain direkte ind i Peru og Bolivia. Kokain var et århundrede siden, både i sin produktion som i sit forbrug af en tværnational råvare.
Kokablade og kokain blev i begyndelsen af det 20. Århundrede, mere og mere populære, indtil den amerikanske erklærede i 1915, både som et lægemiddel, og sidestille forbudt. Prisen på kokain er steget brat, og et omfattende netværk af dannet menneskehandlere. Kort tid derefter, USA begyndte en anti-narkotika-politik i oprindelseslandene af kokain efterspørgsel.
Den hurtige stigning af kokain, dog først begyndte i anden halvdel af 1970'erne. Udtalelser om årsagen varierer, men er generelt antages, at kokain samt en præstation stof passer ind i den samlede konkurrence præget af individualisme og neo-liberale samfund. I øvrigt, at den elitære billede overholder det stof, der er gentagne gange bragt med filmstjerner, sportsfolk og musikere i forbindelse kommer, og hendes ry som en sikker og harmløst stof være.
Med fremkomsten af crack-kokain fra midten af 1980'erne, salg og fortjeneste for forhandlerne kunne blive forstørret i forbrugerens lande. Crack er lavet ved at blande pulver kokain med bagepulver og varme og sælges i form af små "sten" (klipper). Mængden af kokain kan multipliceres, og i mindre doser og billigere, hvilket lavere indkomst købere cirkel åbnet. Revne i stoffet scene betragtes som den mest ødelæggende stof overhovedet. Kun tre knappenålshoved-store klumper kan føre til permanent afhængighed. USA betragtes som det største land i verden stofmisbrug. Ifølge tallene var National Institute on DrugAbuse (Nida) i USA eller 1974, for eksempel 6,5 millioner mennesker kokainbrugere, 1977 at stige til 11,5 millioner er blevet. Siden begyndelsen af 1980'erne, jævnet ud antallet af kokain eller crack-brugere mellem 35 og 40 mio. Imidlertid, at tallene synes stærkt overdrevet for at repræsentere fare for narkotika som en trussel. Dario Azzellini


Fra dyrkning til salg: Den transnationale råvare kokain

Kokain er et typisk transnationale vare, hvis cyklus kan groft opdeles i fem faser: coca-dyrkning, produktion af coca pasta, pastaen er forarbejdet til kokain, eksport til markeder i import og distribution markeder.
De fleste landmænd flytter til ulovlig dyrkning af narkotikaprækursorer, fordi dyrkningen af andre landbrugsprodukter som følge af lave priser, er næppe nok til at tjene deres levebrød. Derfor også, konvertering programmer, som giver en enkelt betaling til landmændene, utilstrækkelig til at dæmme op for dyrkning. For med coca-anlægget, er de kapitalinvesteringer lavere udbytter og højere. Desuden er transport af andre landbrugsprodukter til forbrugeren markeder langt dyrere og mere kompliceret. Den kokablade er generelt betragtes som meget robust, det kræver næsten ingen pleje og også kan dyrkes uden gødning eller specielle landbrugsmaskiner. Det kan høstes ti måneder efter såning for første gang, og derefter tager omkring 20 år, tre til seks høster et år.
Efter høst, er bladene enten tørret i solen eller på den måde en gæringsproces gentagne gange våde, og ved hjælp af tæpper med deres fødder tørre mosede. At udtrække kokain alkaloid, de tørrede kokablade med vand og svovlsyre i store træ eller beton containere og lægges i blød i 12 til 24 timer, hvor), den såkaldte Pisa cocas (Kokatreter stomp en mudderbad, petroleum, calciumcarbonat, natriumcarbonat og andre kemiske opløsningsmidler blandet. På overfladen opstår som en gullig til hvidlig »rå coca-pasta. Denne proces er meget arbejdskrævende, men kræver noget særligt udstyr eller laboratorieudstyr, men viden om kemiske stoffer og deres omfang. I begyndelsen af 1980'erne forsøgte at mellemhandlere eller at holde sådanne oplysninger hemmelige. Sagen, fordi i dag, mange kokaplantedyrkere producere indsæt selv.
The Coca pasta er købt af mellemmænd og transporteres til laboratoriet til produktion af kokain, kokain. De laboratorier, der er beliggende i utilgængelige områder med henblik på bedre at kunne beskytte dem fra anklagemyndigheden. Sådanne laboratorier findes i Bolivia og Peru, men de fleste af dem er i Colombia. Ligeledes blev overvåget i hvert fald indtil midten af 1990'erne, de laboratorier i andre Andeslande af colombianere. Fra The Coca pasta er i en rensningsproces, der er dygtig, opnås med tilsætning af ether, acetone, ammoniak og potaske, samt at skulle bruge filtre podning til den grå til brun kokain base. Ved en yderligere filtrering, som om de stadig lidt klumpede rock-kokain, være en Alkaloidreinheit nået 70 til 85 procent. Fra bunden dannes ved tilsætning af saltsyre, eventuelt ether og acetone, den hvide, feinflockige kokainklorid med en renhedsgrad på 95 til 99 procent. For et kilo kokain er behov afhængigt af kvaliteten i Colombia er omkring 550 kg, 300 kg, og i Peru, Bolivia 250 kg af kokablade.
I stof transport i de forbrugende lande, var den colombianske forhandlerne i stand til at udvide sin dominerende stilling på narkotikamarkedet og holde i lang tid. I løbet af året, har raffineret ruter er udviklet med en kombination af luft-, sø og land ruter. Fordelingen af stoffet i målet lande, hvor der er realiseret, i sidste ende, de fleste af de gevinster, der er kun en lille del i hænderne på colombianske forhandlere.

Indholdet af alkaloider i kokabusken (Bot. Erythroxylum coca Lam.) Er mellem 0,5 og 1%. Hovedbestanddelen er den (-)-kokain. Kokain er det methyl ester af Benzoylecgonin venstrehåndet. Udover Cinnamylcocain, er Benzoylecgonin, Truxilline og Tropacain inkluderet som alkaloider.
The Coca anlæg som kilde til den kokain, dyrkes i Sydamerika (Bolivia, Peru og Colombia) i en højde fra 600 til 1.000 meter. Vi skelner oprindelsen af planterne, som følger:
Bolivias og Huanuco Coca: E. coca var coca
Amazonian Coca: E. coca var ipadu
Colombias coca E. novogratense var novogratense
Trujillo-Coca E. novogratense var truxillense
For at få kokain, bladene af kokabusken er knust og gennemblødt. Det alkaloider er ekstraheret med opløsningsmidler og forsaebes uddrag) (ester kavalergang. Den ecgonin derefter med benzoylchlorid og metanol til kokain verestert.Quelle? Denne fremgangsmåde også indeholdt andre alkaloider er konverteret til kokain. Udbyttet er øget med en mangfoldig. Den resulterende coca pasta har en narkotika-indhold på 60 til 80%.
Udvinding og syntese af kokain er oftest udføres på stedet i udgravede huler eller badekar. Dette er også grunden til den brede vifte af forurenende stoffer til ulovlig kokain.


Den kokain forgiftning

Planter af slægten Erythroxylum kompromis resultatet af narkorelaterede kokain dar. Siden omkring 1870, i begyndelsen af dette århundrede var langt mere end 100 forskellige drinks der findes på markedet, som indeholdt kokain. Disse drikke har været brugt mod næsten alle typer af sygdom (smerter, kredsløbsproblemer, høfeber, astma og mange flere). En af de bedst kendte i dag efter dette tidspunkt, drikker Coca-Cola ®, som ikke indeholder kokain, men siden 1903 mere.

Tilbagetrækningen af kokain som et lægemiddel minder, historisk, at tilbagetrækningen af LSD, amfetamin eller heroin i medicin. Sigmund Freud var en ivrig beundrer af kokain på den ene side og læg det på sig selv (uden nogensinde virkelig afhænge) er på den anden, han sad der en behandling for depression og behandling for tilbagetrækning af morfin. Freud sluttede sin behandling med kokain, efter en god ven døde af det i virkninger af lægemidlet. Tragedien var, at Freud havde lagt sig til sin ven, for den kokain, morfin tilbagetrækning. Mange forfattere kom i kontakt med stoffet. Det menes, at Robert Louis Stevenson, at kokain til hans kronisk katar, modtog bogen Dr. Jekyll og Mr. Hyde skrev i kokain røg. Selv Richard Strauss fik i Frankfurt hospital for lokalbedøvelse af naeseskillevaeggen kirurgi vatkugler mættet med kokain, der importeres til næsen. Han skrev under indflydelse af hans to arier opera Arabella. Sidst men ikke mindst har til at løse den berømte detektiv Sherlock Holmes, kan mange tilfælde under indflydelse af kokain være (som det stod i hvert fald i de romaner, mens virkeligheden er helt anderledes!)

Ansøgninger

Stoffet bruges i mange forskellige præparater. For det første, det er et pulver (fnøs koks), som en vandig opløsning intravenøst injiceres, ryges, som knæk, som bladene (tygge kokablade) og drikkes som te. I alle præparater, er effekten den samme. I det centrale nervesystem er forhindret af kokain, den reabsorption af katekolaminer, såsom adrenalin, noradrenalin, dopamin og serotonin. Kokain kan være meget let absorbere gennem slimhinderne, med en varighed på omkring 15 til 60 minutter. Behandling af kokain, ved at være kogt med bagepulver, er kendt som crack-kokain. Dette billigt, let at fremstille og meget hurtigt virkende lægemiddel kan være røget, med dets lave smeltepunkt. To særlige former for "kokain forbrug" er den tygge af kokablade og drikker coca-te. Under tygning af kokablade er knust sammen med kali i munden. Tilsætning af alkaliske kalium er så vigtig, fordi så er udvundet kokain er kemisk omdannes til ecgonin, som ikke har nogen vanedannende virkning. Således, at forklare, at kun få coca chewers er afhængige. I mange sydamerikanske lande, kokablade og kan også "mate de coca" (te med kokablade) erhverves fuldt ud lovlig. Selv en sydamerikansk flyselskab tilbyder passagererne om tilgangen til La Paz, der ligger på mere end 4.100 meter over havets overflade af mate de coca. I mange af de hoteller i La Paz er blevet tilbudt denne drik, der skal erleichtern.Kokain tilpasning til den højde som "uskadeligt" stof mode siden begyndelsen af dette århundrede, kendt især i Europa og Nordamerika. Den korrekte inddrivelse af narkotika, men kom ikke før i begyndelsen af 80'erne og blev brugt, før alle yuppie scene. Det var på det tidspunkt så smart og slid som et særkende en lille sølvske, for portionsopdelingen af kokain på halsen. Siden 1985 er den knæk meget billigt at få. Fra denne dato, hvor brugen af kokain er støt stigende. Det menes, at i USA har allerede prøvet mere end 25 millioner mennesker kommer hver dag, og kokain er mere end 5.000 nye brugere til det. Kokain er nu anvendes i alle sociale lag. Det er i mange kredse, især blandt kunstnere, som et stimulerende stof. Et eksempel er fordømmelse af singer-songwriter Konstantin Wecker.

Virkninger af kokain

Kokain stimulerer centralnervesystemet. Ligesom amfetamin, medfører det en følelse af øget effektivitet og en følelse af velvære. Kroppen reagerer med øget hjertefrekvens, øget hjertefrekvens, mundtørhed, svedtendens og tab af appetit. Hyppigere brug indføre SHOE tinnitus, diarré, søvnløshed, træthed, erfarne, og de er ofte ude af stand til at slappe af.

Intravenøst kokain forårsager en intens reaktion, og næsten øjeblikkeligt nået det kulminerende punkt i et par minutter. I omkring en time forsvinder følelse af eufori. Virkningen kan ændre sig hurtigt, dog øget irritabilitet og angst er resultatet. Brug af usteriliseret injektionssprøjter indeholder - som med andre afhængighedsskabende stoffer - en høj risiko for infektion.

En overdosis kan skyldes respirationsstop og / eller hjerteinsufficiens være fatalt. Hvor er den dødelige dosis er ikke kendes nøjagtigt. De fleste dødsfald skete med flere gentagne doser inden for få timer eller som følge af intravenøs af Drogenmixturen

Kokain er det ældste kendte lokalbedøvelse. På grund af sin afhængighed potentiale, de lovgivningsmæssige rammer og toksicitet det er nu næsten ikke længere anvendes. Men kokain blev brugt som en ledende sammensat for mange syntetiske lokale anæstetika såsom lidocain, benzocain, eller Scandicain.

1884 kokain blev først indført i oftalmologi. Brugen af kokain for øjenkirurgi er stadig tilladt i henhold til den tyske stof recept regulering.

Omkring år 1885, var kokain bruges til tandpine.

Effekter
Kokain medfører en stigning i vejrtrækning eller hjertefrekvens uregelmæssigheder, eventuelt ved at trække vejret (Cheyne-Stokes respiration), mens en forsnævring af blodkar og dermed en stigning i blodtrykket. Dette kan omfatte forstyrrelser i hjerterytmen, der fører til hjerteanfald, kan medføre. Når røgen forbrug øger også risikoen for cerebral infarkt på grund af forhøjet blodtryk og forsnævring af blod-fartøjer, der bristede i en arterie i hjernen er mere sandsynligt.

Ved at forstyrre de følelser af sult, tørst, angst, søvn og vågen tilstand kan føre til alvorlige mangler på dette område. Regelmæssig brug kan udnytte kroppens reserver. Søvnmangel grund af de massive brug af kokain kan medføre paranoide hallucinationer, forfulgte frygt, tidslige og rumlige desorientering, øget nervøsitet og aggressivitet.

Når du ryger kokain til slimhinder, skadet læbe, mundhule og bronkier. Med kronisk forbrug gennem næsen kan føre til beskadigelse af den nasale septum, og endda til perforeringen.

Efter den fade-effekter opstår ofte depressionsartigen stater (crash). Med intensive former for forbrug, kan dette føre til en stærk trang til en øjeblikkelig videre brug.

Den virkelige fare ligger i brugen af røg i overdrevne mængder. Doseringen er meget sværere at styre end med en forkølelse eller injektion af kokain i sin oprindelige form. Når kold, den livstruende dosis af kokain fra 1,2 til 1,4 gram svarende til injektion af kokain fra 0,75 til 0,8 gram i forbruget af freebase eller knæk den dødelige dosis er varierende og uforudsigelig, er risikoen for overdosering på grund af den hurtige absorption af stærkt koncentreret og rene stof er normalt meget høje.

Af en overdosis kan så diskuteres, hvis stofmisbruger føler ikke mere positiv virkning, det første synlige tegn er forstørrede pupiller, mild kramper, manglende koordinering, forhøjet kropstemperatur og en massiv hånd rystede. Bemærker endvidere, er øget angst, Angetriebensein, paranoia, aggression, hallucinationer, kvalme, opkastning, forstyrrelser i hjerterytmen.

Som et første skridt i en kokain tilfælde af nødsituation, er det vigtigt at skabe en atmosfære af tillid, for at finde ud af hvad du har taget på, hvordan stoffet. Vejrtrækning, puls og blod pres, hvis det er muligt, være i kontrol situationen derefter faldet til ro. Meget rastløs stofbrugere eller dem med meget stærk angst kan behandles med Valium, med åndedrætsbesvær (Cheyne-Stokes respiration), den stofmisbruger, hvis muligt, ventileret med ilt. Se også: Heel Treatment

Allerede en gang brug af kokain fra tilstrækkeligt til at udløse et hjerteanfald. Inden for en time, den risiko, derefter stiger til omkring 24 gange. Det stof, øger blodtrykket og dermed øger hjertefrekvensen, hvilket betyder, at hjertet har brug for mere ilt. Samtidig kokain, men også indsnævrer blodkarrene, som kan føre til iltmangel til hjertet. Dette kan være et anfald af angina pectoris, en stærk trykken for brystet, der fører til eller ender i de værste hjerteanfald. I øvrigt favoriserer stoffet dannelsen af arterielle forkalkninger (arteriosklerose). I USA, er kronisk brug af kokain allerede ses som årsag til en fjerdedel af alle hjerteanfald hos unge patienter. Det faktum, at kokain er mere udbredt i Tyskland, er kardiologer i dette land, er yderst bekymrende.

Prøv Risky
Da det ikke kun de socialt marginaliserede er berørt, men også ledere, kunstnere og kendte cirkler, giver det indtryk, at kokain var harmløse. Forbruget inden for en kort tid, men kan føre til afhængighed. Og konsekvenserne for hjerte og hjerne er til tider livstruende. Allerede koks gang, kan endda være for meget
og medføre hjerteanfald, hjertestop og også for slagtilfælde:
"Dette er især tilfældet, hvis der allerede er en hjerte-kar-sygdom som
Højt blodtryk eller koronar hjertesygdom har eksisteret, "siger
Juan Sztajzel. "Hvis der på en sådan sygdom har ingen symptomer
indtruffet, og parterne ikke ved noget om det, hvis de
Test stof, kan konsekvenserne være af betydning for deres helbred
være. "Tres minutter efter administration af kokain øger
Risikoen for hjerteanfald med 24 gange i forhold til startpositionen.

Følgeskader af kokain afhængighed

Kokain fører hurtigt til en stærk psykisk afhængighed. Inden for et par uger kan stige enormt graden af afhængighed. Og selv efter beslutning af ofte varer flere uger abstinenssymptomer såsom træthed, depression, stærkt ønske om at sove, har den afhængige en trang til stoffet. Den tilbagefald risiko er derfor meget højt.

Langsigtede fysiske, psykiske og sociale skader.

Fysisk skade, er svækkelsen af fysiske udholdenhed, robusthed og reduktion af for store vægttab. Dette vil skade blodkarrene og forskellige organer såsom lever, hjerte og nyrer. Afhængigt af forbrugeren form af kroniske luftvejssygdomme, forekomme lokale infektioner, for ikke at nævne øget risiko for infektioner (hepatitis, AIDS).

Psykiske skader er markeret depression, seksuel dysfunktion, søvnforstyrrelser, depression, angst, frygt for tab af kontrol, drive og koncentration problemer, mistillid, forvirring, øget irritabilitet og aggressivitet. Disse midler kan også føre til kokain psykose, forekommer i den paranoide vrangforestillinger, en reduktion af realisme og visuelle, auditive eller taktile hallucinationer. Vrangforestillinger parasitosis er især typisk for, hvor den afhængige mener, var insekter kravle under hans hud.

Sociale resultater kan bæredygtig personlighedsændringer, antisociale og narcissistiske adfærd samt spise og sove lidelser, osv. være. Til den mulige kriminelle problemer, der kan komme fra de økonomiske problemer og den deraf følgende narkotikarelateret kriminalitet.
Om emnet
• Er Kiffen farligt?
• Suchtspecial
Særligt ødelæggende er også de forskellige kontakt indblanding og tendensen i retning af selvvalgte isolation, som kan få dem til at bryde alle sociale bånd. Et liv mellem mistro, depression, fortvivlelse, aggression, søvnløshed, vægttab og fysisk svækkelse indtil sidst, i mange tilfælde døden.

Afhængighed
Når kokain rus kan opleve en depression. Denne tilstand kan ofte nå disse forbrugere hurtigt til medicin for at undslippe "kokain depression" til. Denne mekanisme er farlig, fordi det hurtigt kan føre til afhængighed.
Den ekstreme opstemthed, og den hurtige nedbrydning af den virkning øger potentialet afhængighed af stoffet betydeligt.
Det er derfor kun en udbredt misforståelse, at en enkelt kokain (ikke psykologisk) afhængig af at gøre. Selv en gang brug af kokain kan hurtigt medføre en psykisk, ikke fysisk afhængighed.
En anden unik feature her (endnu mere udtalt, når rygning af crack-kokain) er "episodiske grådighed" kunne selv uerfarne brugere, når den medicinske virkning er slidt ned, ind i et stærkt ønske om at forbruge mere. I ekstreme tilfælde kan disse såkaldte dynamiske forbrug binge "(Engl.; episoder finder sted i korte intervaller forbrug) føre til den sidste i mange timer eller endda flere dage. Et særligt træk ved langvarig kokain misbrug er tilstedeværelsen af den såkaldte vrangforestilling parasitosis, troen på, at insekter bevæge sig ved egen hud. Hertil kommer, at kokain misbrug er ofte forbundet med et fald på samvittighed forbrugeren i forbindelse - denne baggrund, at effekten selbstbewusstseinssteigernde tramper i forbindelse med indtagelse dynamik social bevidsthed (hvilket er grunden til kokain er undertiden benævnt "Egodroge").

Blanketter

Kokain sulfat ( "kokain paste")
Kokain sulfat er faktisk et mellemprodukt i fremstillingen af kokain-hydroklorid. Det er produceret under behandlingen af de høstede blade af coca busk, tilsætning af vand og svovlsyre.
I Syd-Amerika, kokain-sulfat, dog ofte røget blandet med tobak, da det sammenlignet med andre former for kokain er meget billigere. Fælles navne er der, "pasta", "basuco", "basa", "pitillo", "Paco", "pasta".
Kokain ( "freebase")
Kokain base er base form af kokain, i modsætning til kokainklorid. Mens sidstnævnte er letopløselige i vand, kokain base er uopløselig i vand og derfor ikke egnet til koldt, spise, eller til injektion. Kokain er også den ene hånd, et mellemprodukt i fremstillingen af kokainklorid, den anden, er det almindeligt at konvertere erhverves på det sorte marked kokainklorid ved opvarmning i ammoniak tilbage til basen, da kokain i grundform kan ryges meget mere effektiv end kokainklorid.


Kokainklorid, så saltsyre salt form af kokain, er den mest almindelige form for kokain på det tyske sorte marked, og også hvad der normalt opfattes blandt kokain. Kokainklorid er let opløselig i vand og er derfor velegnet til snifning, spisning, eller til injektion. Den er egnet til rygning dårligt, fordi det fordamper ved høje temperaturer (195 ° C) og derefter brænder i vid udstrækning. Derfor er det som regel lavet til dette formål, kokain eller crack kokain.


Knæk
Ved opvarmning kokainklorid med natrium bikarbonat, en blanding af natriumklorid (NaCl) og kokain-produceret brint, der kaldes "knæk". Crack er korn ( "Rocks"), der fordamper ved 96 ° C med knitrende ( "at knække") og knitrende ( "at knitre) støj som en fri base. Denne form for smokeable kokain har vundet accept i modsætning til kokain, da det betydeligt lettere, mindre farlige og nemmere at producere med de tilgængelige ressourcer. Således er ren natriumhydrogencarbonat i Tyskland er frit tilgængelig for eksempel som en sodavand. Bagepulver er angivet i mange kilder, mens dette er tilfældet for USA, i Tyskland almindeligt anvendt, dog ikke en ren natrium bikarbonat, bagepulver og derfor uegnet.

Sort kokain
Mens de ovennævnte typer er alle egnede til anvendelse og / eller i forbindelse med produktionen af kokain, er den såkaldte "sorte kokain" ( "Coca Negra"), en særlig formular, der blev brugt for nylig af smuglere. Det er med kokain, for eksempel, blandet kobolt og ferrichlorid. I denne (ikke-forbrugsmaterialer) form af kokain er ikke længere anerkendt af de sædvanlige tests. I det land, destination, er kokain derefter re-ekstraheret. Formentlig den første tid var der kokain i denne form i løbet af en beslaglæggelse fundet i 1998 i Tyskland, hvorefter en stor mængde sorte kokain blev fundet i El Dorado International Airport, som allerede var klar til transport til Afrika.
Renhed niveauer
I dag er tilgængelige på det sorte marked kokain er sjældent rent, men tilsat forskellige stoffer. Således er det gennemsnitlige niveau for kokainklorid i kilo området omkring 85% (andel kokainklorid) er, i mængder på mellem et gram og et kilo omkring 60%, og i mængder, der er mindre end et gram, omkring 35%. Middelværdien af prøver, der indeholder Reinhaltsgehalt den kokain, der er) for næsten 75% (andelen af kokain base. Det er værd at bemærke her, der har opholdt sig i Tyskland, renheden af det kilo kokainklorid i området i løbet af de sidste ti år, stort set uændret, og faldt af, at beløbene i området mellem et gram og en kg til omkring 10% og i de små mængder på mindre end én gram er faldet med omkring 20%.
Ren kokain (mere end 90% af aktivt stof) faktisk er til rådighed på det sorte marked i små mængder, men meget sjældent. Som med heroinbrug er derfor en risiko for, at forbrugerne har vænnet sig til et stof med lav renhed og - uden at vide det - pludselig langt mere potente lægemidler med et højt indhold af aktivt stof, der forbruges. Således, at forbrugerne risikerer at lide af en overdosis af et alvorligt sundhedsproblem skader eller dødsfald i ekstreme tilfælde, hvor kokain er også risikoen langt mindre udtalt end for heroin.
Som extendere overvejende laktose ( "Edelweiss") er anvendt. 51% af alle kokain prøver 2004, indeholdt mælkesukker (laktose). Desuden er fyldstoffer anvendes: mannitol (18%), inositol (6%), glukose (4%), saccharose = sukker (4%), fruktose (ca. 1%) og tykkelse (ca. 1%).
Helt almindelig er tilsætning af andre farmakologisk virksomme stoffer, der er målrettet mod specifikke efterligne særlige virkninger af kokain "for at gøre det subjektivt opfattede kvalitet af den forlængede kokain synes at være bedre igen. For eksempel, at kokain ofte, at recept på apoteker i Tyskland (men ikke uden krav om brug og erhverv) sælges blandet med lokalbedøvelse lidocain. Ifølge den Federal Drug Lagebild 2004 var jeg i stand i 28% af alle tilfælde viste lidocain. Som en yderligere fælles tilsætningsstoffer med farmakologiske effekter er som følger: phenacetin (36%), koffein (7%), procain (2%), benzocain (1,4%) og paracetamol (1,4%). Sjælden tilsætningsstoffer (under 1%) er diltiazem, tetramisole, amfetamin, ibuprofen, acetylsalicylsyre, ascorbinsyre, efedrin, hydroxyzin, MDMA, metamfetamin, Pholedrin, tetracain, articaine, diacetylmorfin, ketamin, atropin, og phenmetrazin.

Behandling af misbrug

Da de 90 år, er at etablere ledsaget af et drastisk fald i priserne på kokain, i europæiske byer, en stigning i kokain forbrug af alle klasser og aldersgrupper. Den eksisterende behandling af afhængighed systemer i Europa var og er nogle gange ikke i tilstrækkelig grad denne udvikling og i denne situation. De fleste af ambulant og stationær tilbud er tilpasset til behandling af opioid.
Rent menneskelige kokain misbrugere er i forhold til en målgruppe med andre opioider krav. De er generelt socialt i meget forskellige socio-økonomiske forhold (som en integreret og økonomisk sikker) opioid. Nu skal testes ved nogle lande som Spanien medicin til behandling af kokain afhængighed.

Juridisk

Kokain - Methyl (3beta-(benzoyloxy) tropane-2beta-carboxylat) er - i Forbundsrepublikken Tyskland på grund af sine præstationer i tillæg III i § 1, nr. 1 BtMG et omsætteligt og verschreibungsfähiges narkotika. Dette gælder ikke for d-kokain - methyl (3beta-(benzoyloxy) tropane-2alpha-carboxylat) - som er optaget på liste II til § 1 stk 1 BtMG (omsættelige, men ikke verschreibungsfähiges narkotika). Brugen af kokain samt d-kokain uden tilladelse er generelt straffes. Yderligere oplysninger er i hovedsagen artiklen Narcotics Act (Tyskland) fundet.
Det samme gælder for Coca busk (planter og planteprodukter dele af) arten Erythroxylum coca - herunder sorter bolivianum, og Spruceanum novogranatense - ejet anlæg.
For de konkrete behov i læge kokain i kirurgi på øjet som en løsning på et indhold på 20% eller som en salve til et indhold på 2% kan ordinere. [34]
Den takst, har "Cocaine (", så den sædvanlige stavemåde), Taric-kode 2939910000 ( "Rå kokain") og 1211300000 ( "Coca blade"). Released ingen generel indfoerselsforbud findes kun eksportrestriktioner i henhold til en generel embargo. Da kokain er en normal vare frigivelse, derfor er i sin adgang til det tyske toldområde importtold (i øjeblikket 0%) og import moms (19%, som i tillæg II til UStG ikke nævnt). Ud over de betäubungsmittelrechtlichen beskrevet i Opium Act forbrydelser og / eller uregelmæssigheder, der gør den person, der anlægger dem, der ikke erklærer, at varerne, således regelmæssig, skat forseelser og / eller skyldige i misdemeanors, da den skat, tilfalder også selv om den underliggende transaktion eller lov er samvittighedsløse .

Kokain udgør en særlig risiko for indehavere: Fordi kokain påvises i lang tid, kan påberåbe sig den licens myndighed ved det samlede egnethed til den enkelte. Og så licensen forsvinde. ? Meget få ved kokainbrugere, som er involveret her mellem akut forbrug situationen efter færdselsloven og de langsigtede risici i forbindelse med forvaltningen behov, "sagde advokat Christian ydmyghed, Verkehrsstrafrechtler fra Düsseldorf.
Under Road Traffic Act begår en forbrydelse, der vil tage den vej et motordrevet køretøj under påvirkning af berusende, der er nævnt i loven betyder. For at blive retsforfulgt, skal du have det stof, der kan påvises i blodet. Det bevis kan gøres om kokain metabolit Benzoylecgonin (BZE). • En domfældelse kræver, at en bestemt tærskel i BZE opnås i blodet? Says ydmyghed? Først da kan vi forvente en køreevne.? Derfor er der i en procedure, hvor det drejer sig om mistanke om kokain, en meddelelse om størrelsen af BZE koncentrationer.

? Det er ikke nok til en straf i henhold til færdselsloven, faren for retten til at køre, men stadig langt fra at være forbudt?, Advarer Verkehrsstrafrechtler. På oversigten over BZE fusionen også når den licens myndighed for viden. Og selv den blotte optagelse af en bedøvelse er tilstrækkeligt for myndigheden til afklaring af en medicinsk egnethed til at køre bil, eller kan kræve en medicinsk-psykologisk rapport. Hvis dette er fremlagt, eller er negativt, hvad der allerede er i mangel af en gennemprøvet et års afholdenhed fra stoffer vil jævnligt blive tilfældet, vil den myndighed tilbagekalde den licens. • Da BZE mindst en uge i urinen er opdaget, er der ingen kontrol, selv efter en akut indtagelse af en meget stor risiko for at miste tilladelsen til at permanente?, Der attesterer, ydmyghed? Er en tikkende bombe.?

Indtag og effekt

Forbruget af kokain er som regel gennem et strå eller sammenrullet papir i næsen (suges "trukket"), hvor det er optaget af den nasale slimhinder. Yderligere muligheder er intravenøs injektion og oral administration. For rygning kokain er ikke særlig velegnet, da det er for det meste nedbrydes ved opvarmning. I 80'erne, dog var en metode opdaget at gøre kokain fra en enkel måde, de højpotente crack kokain, der er fordampet og indåndes. Effekten af crack er mere intens end en kokain og også risiko for afhængighed er mange gange højere.

På et fysiologisk plan, kommer den stimulerende virkning af kokain fra en øget udskillelse af sendere dopamin og noradrenalin, og opnåede en hæmning af re-entry i den præsynaptiske membran. At samle senderen i den synaptiske kløft, hvilket medfører en højere aktivitet. Desuden nedbrydning af adrenalin er forhindret, hvilket igen øger puls og blodtryk. Ved at blokere natrium kanaler i smerte receptorer er hæmmet, hvilket påvirker opfattelsen af smerte, varme, kulde og tryk. Derfor er det i kokain forgiftning er ofte hallucinationer af touch. Det stof nedbrydes i leveren og nyrerne. Fysiske symptomer på kokain brug, foruden øget hjerterytme og forhøjet blodtryk og udvide eleverne.

Da kokain tillægger hår, afhængigt af hår længde af kokain forholdsvis lang påvist. Den tommelfingerregel: Længden af hår i centimeter angiver, hvor mange måneder tilbage, den sidste forbruger har, i det mindste til et hår prøve, der ikke længere kan spores.

En anden virkning af kokain er en lokal bedøvelse. Hvis det er anvendt på tungen, gør det sig selv på få sekunder følelsesløshed følte. Af denne simple metode er det muligt at undersøge kokain hurtigt og pålideligt at dens ægthed.

Når kokain i hjernen, bruger en eufori. Når det er koldt efter et par minutter. Denne fase varer ca 20 til 30 minutter. Derefter give sig især mærkbar øget ydeevne og udholdenhed. Efter 1 til 2 timer selv denne effekt fortoner sig. Det mest effektive er ved intravenøs injektion, for her kommer hele kokain i blodet. Det er allerede efter nogle få øjeblikke og giver mulighed for endnu hurtigere end for andre former for indkomst igen. Også risikoen for afhængighed er størst. Når det indtages oralt, og det tager mindst en halv time, indtil aktionen begynder. Effekten er meget langsom og blide klange ud igen og opfattes som mild.

Af kokain træthed er undertrykt, og den meget lange søvn kan blive forsinket. Af seksuel lyst er øget - især for første forbrug -. Da kokain er undertrykt af følelsen af sult, er meget populært især i scenen model kokain som en appetitnedsættende. I øvrigt udfører det en fremskyndelse af kropsfunktioner, herunder indtagelse af fødevarer og samtidig opretholde et vægttab.

Farer

I tilfælde af intolerance kan forekomme selv ved små mængder kokain til en såkaldt chok. Dette forsinker puls og ansigtet er meget bleg. I øvrigt kan du opleve angst. Med hyppig brug, kan disse abstrakte frygt tage form - skabe vrangforestillinger og paranoia. Særlig risiko enkeltpersoner kan lide et slagtilfælde eller hjerteanfald. En anden fare er den overvurdering af deres fysiske kapacitet, hvilket kan føre til permanent skade under længerevarende overbelastning.

En blanding af narkotika og andre stoffer er generelt ikke tilrådeligt. Specielt med MAO-hæmmere, såsom for eksempel Ecstasy kan forårsage livstruende interaktioner.

Overdosering

I de fleste tilfælde er årsagen til en kokain overdosis, at forbrugere, der strakte kokain er vant til at støde strakt tilstand ren kokain. Men selv ved meget høje doser, er der normalt ingen akut fare for liv. Du kan opleve hovedpine, kvalme og kramper. Puls, blodtryk og åndedræt er øget. Kropstemperaturen kan stige til op til 42 ° C. Selv sjældent livstruende forhold, men især med eksisterende hjerte problemer, forstyrrelser i hjerterytmen, angina pectoris eller endda hjerteanfald er mulige.Ved meget høje doser kan også opstå, kredsløbssvigt, bevidstløshed eller koma. Hvad kan en modgift gives hvert 15. minut 20mg Diazepam (Valium), indtil en lettelse. I tilfælde af alvorlige hjerte-kar-problemer, er nødvendigvis en læge til at ringe, skal injiceres intramuskulært, alfa-antagonister såsom tolazoline.

Tilbage til smugling af kokain er ofte små sluge kokain-fyldt bolde, der normalt udskilles efter at have krydset grænsen igen. Nogle gange sker det, at disse bolde eksplodere i tarmen. Det stof kurer i dette tilfælde er som regel ikke kan hjælpes, som den kokain, der kommer ind i blodbanen hurtigt og den mængde i de bolde, som regel dødelig virkning.

Kronisk misbrug

Regelmæssig brug af kokain kan medføre meget hurtigt til en psykologisk afhængighed. Fysisk afhængighed opstår ikke. Da der er en høj tolerance over for narkotika, skal dosis øges yderligere med henblik på at opnå samme virkning. Især når man forvandlet til sociale klasser og grupper af venner, der forbruges som kokain, er tilbagetrækningen vanskelig. Her er vanedannende vane og gruppepres. Hvis den afhængiges afhængighed indkøb problemer er først og fremmest social tilbagegang og yderligere tilknyttede mangler. Men, den kokain misbrugere er ikke drevet så vidt som de stadig mere alvorlige heroinafhængighed, med den ekstra fysisk afhængighed samt den anden komponent.

Kronisk misbrug normalt opstår, når en generel fysisk svækkelse og nedsætte kroppens forsvar på grund af søvnmangel og forsømmelse af ernæring. Ofte forskellige lidelser er nervesystemet, hvilket medfører forskellige visuelle, sensoriske og motoriske forstyrrelser. Synsforstyrrelser og leverskader kan forekomme. Skaderne på det vaskulære system kan føre til en hjerneblødning og cerebrale infarkter. Seksuel manglende interesse og impotens kan opstå. Kokain misbrugere kan udvikle en uforudsigelig karakter og alvorlige humørsvingninger, angst og andre psykiske problemer forfølgelse igennem til skizofreni. Den selvevaluering er mere og mere urealistisk og storhedsvanvid kan tilpasse sig. Det er også stimuleret af snifning af kokain, næseslimhinden meget. Med mange års brug kan endda føre til en opløsning af næseskillevæggen.

Styrke kokain?
Kokain udvindes af bladene fra den sydamerikanske kokabusken (Erythroxylum coca).

Kokain ikke kun øger den seksuelle lyst, men også følsomheden i kønsorganerne. Kokain fører til en kraftig magnetisering i det centrale nervesystem. Kroppens kemiske signalstoffer dopamin og adrenalin frigives. Forbrugerne føler sig vågen fit, fokuseret og udstyret med tilsyneladende uendelige energi. Selvværd er steget betydeligt i beruset tilstand, og kan føre til eufori. Det udvikler en ekstrem styrke og følelse af overlegenhed. Tilsyneladende, at forbrugeren er "over i kampen". Derfor kokain er der ofte omtales som "ego-drug." Kokain årsager overaktivitet, en øget ytringsfrihed og til at kommunikere og et tab af hæmninger. Den overdrevne brug for kontakt, øget seksuel ophidselse og stigende seksuelle fantasier har kokain's billede af en køn narkotika gør gegeben.Kokain mentalt og fysisk, afhængigt af varighed og uoprettelig skade på centralnervesystemet. En kardiovaskulær overbelastning og død ved respiratorisk svigt er mulige. Næsens slimhinder er beskadiget og latente psykoser kan udløses.

På lang sigt vil det ofte kommer til tab af virkeligheden med paranoide og reflekser reaktioner. Fordøjelsesforstyrrelser, anoreksi og vægttab at udvikle en komplet fysisk falde med stigende afhængighed. For et personligt tab er knyttet til. På grund af tilvænning til de virkninger opstår hurtigt dosis øges.

Risikoen for psykologisk afhængighed er meget høj! Kokain er et af de mest vanedannende stoffer. I tilbagetrækning, der er meget lidt hårdt fysisk tegn. Svær depression med selvmord risiko og en stærk appetit for næste dosis ledsage tilbagetrækning.

Kokain kommer i henhold til bestemmelserne i lov om euforiserende stoffer (Opium Act). Besiddelse, handel, osv., er strafbart.

Myten om kokain som et middel som styrker

BEGRÆNSNING af seksualitet

I Myhten af kokain er ofte tilskrives ham, en, at seksualitet-forstærket virkning. I virkeligheden har mange undersøgelser i kronisk kokain misbrugere vist en markant manglende interesse i sex, der kan oprettes efter et par måneders forbrug

Kokain og Cola

Kokain ( "koks"), et hvidt, lugtfrit, krystallinsk pulver, der er fremstillet ved en kemisk proces fra bladene af coca-planten (Erythroxylum) coca, der vokser især i Sydamerika og Java.

De spanske erobrere af Inkaernes erfaret, at deres indiske slaver var i stand til at arbejde mere varige og mindre behov for at spise, når de fik lov til at tygge kokablade. I det 18. Century eksport af coca-blade fra Sydamerika til Europa. Den tyske kemiker Albert Niemann lykkedes i 1860, isolerede alkaloid, kokain fra kokablade, og to år senere begyndte virksomheden at Merck i Darmstadt, den manfacturing af Cocainum hydrochloricum. Den korsikanske kemiker, Angelo Mariani kokablade ekstrakt en opfundet i 1863 baseret på vin (Vin Mariani). Den mulige brug af kokain som en lokalbedøvelse i øjenoperationer anerkendt Wiens øjenlæge Carl Koller og rapporterede om det i 1884 på et møde i Society of Ophthalmology i Heidelberg. Koller's College ven Sigmund Freud anbefales som behandling for kokain ubekymret depression og angst. Den amerikanske kavaleri officer og farmaceut John Styth Pemberton opfandt i 1886 i Atlanta, Georgia, et produkt, der stammer fra kokablade og kolanødder middel mod træthed og hovedpine. Rettighederne til læskedrikke, Coca-Cola, sagde han solgt for $ 2300 grossisten Asa Griggs Candler, der grundlagde markedsføring af 1892, Coca-Cola Company. På grund af risikoen for afhængighed af Coca-Cola erstattet kokain i 1903, dog med et højere koffeinindhold.

Indtagelse af kokain giver en følelse af lykke, du føler dig uhæmmet, kraftfuld, mener han kan tænke bedre og tager mindre sande problemer, selvtillid forsvinder. I den eufori følgende er normalt en depressiv fase. Dette fører til afhængighed (cocainism), men "kun" er baseret på en psykologisk afhængighed, ikke på en fysisk såvel som opiater.

Stimulerende virkning af kokain, fordi frigivelsen af endogene neurotransmittere (dopamin, noradrenalin, stimulerer serotonin), som stimulerer det sympatiske nervesystem. Forhøjet blodtryk, puls og åndedræt satser, men kroppen justerer til en højere magt, og det kan føre til hyperaktivitet.

Kokain er forbruges på forskellige måder. Den mest udbredte er fnysende pulveret ( "koks"). I øvrigt er den dosis skubbes sammen på en plan overflade med en eller to smalle strimler og lægges i blød op med næsen. I firserne, kom metoden på, kokain og bagepulver med vand i kog at brænde blandingen (knæk, freebase), og at indånde røgen eller ryge i særlige rør. (Udtrykket knæk blev valgt, fordi de faste brast og pop, når du brænder lav.) På det mest risikofyldte er at tilføre intravenøs kokain i flydende form, såsom heroin.

I tyverne ( "brølende tyvere"), kokain blev betragtet som et moderne medicin, men da var det for et halvt århundrede af tavshed om narkotika. Kun i halvfjerdserne og firserne, kokain blev opdaget som en ulovlig parti narkotika i jet igen, ikke mindst på grund af narkohandler George Jung, og som den colombianske narkotika kartellet drives af Pablo Escobar (Medellin kartellet).

I begyndelsen af det 21. Century spredes især i Latinamerika brugen af "Paco" (PBC, Pasta Basica de cocaina). Dette refererer til det (udvidede) sedimenter tilovers, når kogt med kemikalier fra coca indsæt i kokain. Paco er røget i rør og er meget billigere end kokain. Turen begynder næsten med det samme, men ejer knap to minutter. Den hurtigt vanedannende forbrug kan skade organer og fremkalde psykose.

Efter cannabis er kokain det mest udbredte stof i Europa. EU's Narkotika Rådgivende EONN advarede den 22. November 2007, før en dramatisk stigning i forbruget af kokain i Europa. I de sidste tolv måneder, tog rapporten viser, er de 4,5 millioner europæere i alderen 15 til 64 år af kokain. Langt størstedelen af forbrugerne - 3,5 mio - var yngre, 35.

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.