Inhalanter og svampe

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Inhalanter og svampe

Inhalanter findes i enhver husholdning.
Inhalanter er nemme og tilgængelige, fordi de er in-the-counter og dagligdags produkter, som dem, der findes i enhver husholdning. Der er langt mere end tusinde stoffer, der kan bruges som inhalation. Disse omfatter skummidler og kemiske forbindelser i hårspray, lettere brændstof, lim, maling tyndere, og mange andre dagligdags stoffer. Indåndes, de forårsager en kort og næsten øjeblikkeligt en stærk rush. Denne støj kan, efter gentagen indånding, blive der i flere timerInhalanter er stoffer, såsom opløsningsmiddel-baseret maling, lim og rengøringsmidler, der indåndes af forbrugerne og bidrage til befogging forvirrende, endda føre til bevidstløshed. En forgiftning indebærer risiko for kvælning i løbet af bevidstløshed eller hjertestop. Som langsigtede konsekvenser af søvnløshed, angst, depression, hovedpine, og forskellige organskade er ved siden af dem i åndedrætsorganerne.

Realiteten
Inhalanter blandt forskellige organiske opløsningsmidler bliver forstået, hvis dampe forårsage forgiftning ved indånding. De påvirker centralnervesystemet. Det er ofte findes som ingredienser i husholdnings-og industriprodukter. Der er over 1.400 forskellige stoffer, som kan bruges til indånding, såsom med aktive forbindelser toluen, isobutyl-, nitro (fx i klæbestoffer og fortyndingsmidler), butan (drivgas i lightere), chlorethyl (sår spray, lokalbedøvelse), Per-eller trichlorethylen) (i metal og farve renhed, benzin, acetone (opløsningsmiddel i penne, hårspray, maling spray), lattergas ( "lattergas"), Amyl-/Butylnitrit ( "poppers").

De mest almindelige inhalanter er lim, maling, lak, benzin, Plastikleim og fortyndingsmidler (især Klebstoffverdünner). De omfatter blandt andet Toluen, ethylacetat, methylenchlorid. Farlige stoffer er benzen og trichlorethylen. Begge stoffer er fundet i plet fjernelse.

Forbrug form
Som navnet antyder, er disse stoffer ved indånding. De er som regel placeret på en klud eller med fyld i en sæk og holdt foran mund og næse. Undertiden papir eller plastikposer er fugtet med inhalanter og som en "maske" er anvendt.Død satser for unge spiser, det inhalanter er foruroligende høj. I England er det tal 100 unge mennesker om året. Problemet er særligt alvorlige og alvorlige bivirkninger. Satsen for organskader (lever, nyrer, hjerne og knoglemarv, nerve skade, osv.) er ekstrem, og er meget højere end med andre lægemidler. Selv ved første brug, altid det kommer tilbage til døden. Inhalanter opnå en stærk personlighed ændringerne. Derfor er behandling er særlig vanskeligt

Effekt
Når inhalerede en kort kapløb begynder efter et par sekunder, som kan gentages af re-indånding. Han lyder ud efter et par minutter.
Umiddelbart efter indtagelse af kroppen viser defensive reaktioner, såsom kvalme, opkastning og hovedpine. Først da vil den reelle støj er udført med en varierende tab af kontrol, eufori, følelse af vægtløshed, akustiske og visuelle perceptuelle forandringer, hallucinationer og eventuelt en forhøjelse af den taktile og taktil fornemmelse. Så en alkoholähnlicher forgiftning opstår med disinhibition, hvilket i sidste ende kan føre til bevidstløshed. Dette kan u.U. ende i en fatal koma. Ofte, at i forbindelse med forbrugerne overvurderer deres egne præstationer.
Under eller kort efter indtag af alkohol kan føre til næseblod, hoste, forkølelse og kvalme. Desuden forstyrrelser af den kardiovaskulære og respiratoriske systemer er mulig (), at åndedrætslammelse og det kan), kramper (f.eks laryngeal spasmer, der opstår forvirring, irritation af hud og slimhinder.
Den langsigtede bivirkninger varierer og afhænger af de enkelte stoffer. Det kan forårsage kemiske forbrændinger i luftvejene, lever og nyre skader, og bliver nervøs og hjerneskader. Desuden er der en øget risiko for forekomst af allergi. Langvarig intensiv brug Toluoldämpfe til flere dage af delirium (forstyrrelse af bevidsthed), kan give hjerneskade med høretab, balance og koncentration problemer.
Sniffing kan føre til en stærk psykisk afhængighed med tolerance udvikling (bly skråninger i timer) i posen. Fysiske abstinenser er ikke kendt.

Sikrere brug
Til de risici, der bør falde som følge af brugen af inhalanter, man iagttage et par hints:
Mennesker med hjerterytmelidelser bør forbruge ingen omstændigheder inhalanter.
Mellem forbruget faser skal altid være tilstrækkelig ilt, der skal indåndes.
Mens forbruget af plastikposer under ingen omstændigheder gå over hovedet, kvælning er for høj!
Du bør aldrig, alene eller i farlige steder (tag, byggepladser snuse), fordi risikoen for ulykker i forbruget er meget højt.
Introduktion til inhalanter / i dine øjne eller slimhinder, bør du grundigt skyl dem straks og konsultere en læge.
Mange inhalanter er brandfarligt, så vær forsigtig, når man med lightere, cigaretter, etc..
Skulle du inhalanter på seksuel stimulation begynder, skal du huske: For Sikrere brug er også sikker sex: forberedelse er alt, så kondomer, vandopløseligt smøremiddel (fede glidecreme kondomer kan lække, osv.) er altid god ved hånden!
I tilfælde af nødsituation: Poison Emergency: 0361 730730 eller alarmnummer 112

BtMG
Inhalanter er ikke omfattet af Opium Act, er de ofte komponenter i industri-og husholdningsprodukter. For nogle stoffer, dog apoteket er påkrævet, en fri handel, således at det udgjorde en overtrædelse af lægemiddelloven dar.
I henhold til § 29 ff Narcotics loven er til fremstilling / produktion, handel, import / eksport, overførsel, besiddelse, osv. pålagt af narkotika på op til 5 års fængsel eller bøder.


Graviditet
Sammenlignet med andre lægemidler, inhalanter producere den højeste sats for organskader, så fosteret kan blive skadet. I øvrigt gennem skade og Selbstschädigungsgefahr i fare i den forstand af mulighederne er, at fosteret.
At tage stoffer under graviditet og amning bør være helt forsømt.

Lettilgængelig
Mange let tilgængelige og dagligvarer (fx, lim,
Neglelakfjerner), der indeholder opløsningsmidler, gasser eller andre flygtige stoffer, der kan have en euforiserende virkning, når de indåndes. I Schweiz Også nogle børn og unge at gøre tidligt narkotikamisbrug erfaringer med sådanne inhalanter, der ofte forbruges i gruppe ritualer.
Frem for alt er den langsigtede anvendelse af inhalanter er forbundet med betydelige fysiske, psykiske og sociale risici og følgeskader.

Inhalanter (Engl. er inhalant), et samlebegreb for en bred vifte af lovligt tilgængelige stoffer) til inhalation (sniffing kan producere hallucinogene effekter, og derfor forbruges meste af unge som erstatninger for ulovlige stoffer. I særdeleshed husstand stoffer, som opløsningsmidler (halogenerede kulbrinter), og kan producere en lignende effekt af støj, såsom ulovlige stoffer, kendt som inhalanter. Dette kan aerosoler, lim, fortyndere, eller lignende. Poppers er også kendt som lattergas og inhalanter.
Dampe af andre flygtige stoffer kan også være snusede. Eksempler kan nævnes benzin og alkohol eller alkohol.
Virkningerne af brug er normalt meget hurtigt og det kan vare et par minutter til flere timer.
Der er en stor risiko for langvarig skade, især skader på centralnervesystemet, lever, lunger, hørelse og balance og kredsløbsproblemer.

1994
1. Marts 1994 - Den handler psykoaktive stoffer er de stoffer, som Narcotics lov af 1. Marts 1994 (BGBl I, s. 358) i den aktuelle version er underlagt, og er ikke udelukket som et lægemiddel. Disse omfatter heroin, kokain ... Vis mere
Cannabis: juridiske konsekvenser - relaterede hjemmesider.
www.himmelreich-dr.de/html/cannabis_-_regelmassige_einnahm.htm

1997
14. Februar 1997 - Første kontakt, varighed, hyppighed og form af administration af kendte lægemidler (herunder, for eksempel, nikotin, alkohol, inhalanter, cannabis, hallucinogener, amfetamin, designer drugs), benzodiazepiner, barbiturater, kokain og opiater. Drug historie er suppleret med oplysninger til ...
Af ... Forbundsrepublikken Medical Council for substitutionsbehandlingen ... - Relaterede hjemmesider.
www.aerzteblatt.de/v4/archiv/artikel.asp?id=5162

2001
26. Juni 2001 - alkohol og nikotin er fuldstændig undervurderet enten alkohol eller ecstasy - tyskerne til at sluge alt, hvad der runger som tallene på Weltdrogentag 26 Juni 2001 show. I kampen mod narkotika, nye koncepter ... Sniffing inhalanter Stof (Engl. Vis mere
Af narkotika - tekster - relaterede hjemmesider.
www.suchtmittel.de / side / tags.php / drogen.html

2002
9. December 2002 - Legal, men farlige inhalanter er i udvikling. Situationen for opiater og kokain, dog synes stabil. ... og inhalanter (opløsningsmidler, gas, osv.), der registreres, og i overensstemmelse med den høje sidste år, præsenterede sagkyndige rapporter prævalens på ...
Af Drug 2002: cannabis i forgrunden - relaterede hjemmesider.
www.news.at/articles/0250/10/46635/drogenbericht-2002-cannabis-vordergrund

2004
10. Oktober 2004 - inhalanter er en Suchtstoffgruppe, der har den højeste rate af organskader og første gang brugere allerede har et betydeligt antal dødsfald. Federal Service for afhængighed forebyggelse Krise Assistance har udsendt en 28 siders brochure om forbrugsmønstre og ...
Ved at spille ned narkotika: inhalanter - relaterede hjemmesider.
www.aerzteblatt.de/V4/archiv/artikel.asp?src=heft&id=43763

2005
15. Marts 2005 - inhalanter, det fashionable stof af 90'erne, hvor de unge amerikanere er endnu en gang alle de vrede. Mange undervurderer den dødbringende fare ... Inhalanter er også attraktive, fordi de er let tilgængelige. De er medtaget for eksempel i normal spraydåser. ...
Af russisk roulette - relaterede hjemmesider.
www.stern.de/panorama/:Drogenkonsum-Russisches-Roulette/537715.html

2006
10. Januar 2006 - Problemet er akut, sagde lægen. Specificeret i en europæisk School Survey of 2004, en procent af de adspurgte havde 15 - og 16-årige havde brugt stoffet inden for de sidste 30 dage inhalanter. Næsten én ud af ti af dem havde bekræftet allerede ... sniffe
Læger advarer om unges snifning af ... - Relaterede hjemmesider.
www.mvregio.de/8873.html

2007
12. Marts 2007 - BUENOS AIRES, 12 Marts 2007 - Forbruget af alkohol (minus 17,7 procent) og tobak (ned 7,4 procent) blandt unge fra 13 til 17 år, faldt i Argentina siden 2001. Brugen af cannabis (op 67 procent) og inhalation (op 380 procent), dog sætte ...
Fra ... alkohol og tobak - cannabis, inhalanter, ... - Relaterede hjemmesider.
www.argentinienaktuell.com/newsDetail.php?newsId=1757

2008
3. Marts 2008 - ... ... har røget deres første cigaret, før tiårsdagen. Omkring 32 procent rapporterede mindst en dag om ugen til at ryge. 2001, var der stadig 47 procent. Illegale stoffer - inhalanter eller biogene stoffer - har prøvet omkring tolv procent af de unge.
Af narkotika til studerende mindre cool - relaterede hjemmesider.
www.kurier.at/nachrichten/burgenland/135889.php

2009
20. Februar 2009 - Når hans alkoholforgiftning ikke var nok, han inhalerede på private parter inhalanter. Halvdelen af alle cannabisbrugere havde sin første erfaring med forgiftning inden den 16. Leveår. Ikke desto mindre, op til syv procent bliver afhængige. Ligesom Andre. Den 20-årige har sin ...
Hentet fra "Mit barn er Addicted!" Ungdom mellem narkotika ... - Relaterede hjemmesider.
www.spiegel.de/sptv/tvthema/0, 1518,607283,00. html

magic mushrooms magic mushrooms magic mushrooms

Svampe magiske svampe ( Magic Mushrooms)

Hallucinerende svampe har magiske kræfter, og har altid været med os. De første eksperimenter med magiske svampe stammer fra 5000-7000 fvt. i Sahara. Den magiske svampe kan bruges som feststoffer i små doser. Dog anbefales det, at dem i et velkendt miljø, hvor du føler sikkert at tage til sig. Det magiske svampe eller Psilos werdein dig på en magisk rejse, hvor alt er muligt at tage. De vil få en intens, opleve en åndelig oplevelse eller endda visuelle hallucinationer. Virkningerne af hallucinerende svampe varierer fra person til person, fordi hver person er unik.
Være smart og starter med en lille tin. Hvis du kan lide de effekter, du kan eksperimentere med højere doser. Også prøve forskellige tidspunkter af Svampe. Nogle er hallucinogen, andre har en åndelig kraft, og den magiske svampe ofte føre til dybere indsigt i sig selv

Oprindelse:

Psykoaktive psilocybin svampe er placeret over hele verden. Mens der findes på disse omkring 70 procent af de psykoaktive svampe arter i Sydamerika, er kendt her i Europa, især "Psilocybe Psilocybe (Spids nøgenhat). Langt mere almindeligt er også fremstillet kommercielt Psilocybe cubensis og Panaeolus cyanescens, som er ulovligt videresælges.

Aktive ingredienser:

De to psykoaktive ingredienser af disse svampe er psilocybin og psilocin skal reducere stof. Disse stoffer hører til gruppen af hallucinogener.

Former for forbrug:

Svampe er der indtages oralt, spises enten tørret eller frisk brygget te, eller drikke.


Aktionen begynder efter ca en halv time efter to timer, og nåede sit højdepunkt, som normalt varer 2 til 4 timer. Spektret er sammenlignelig med den, lsd, støjen varighed er meget kortere, og opleves af forbrugerne som en blødere, varmere og mindre skræmmende.

Det udfolder sig en drømmende og euforisk tilstand, som kan afhængig af dosis påvirke det følgende.

Fysiske virkninger:

Forhøjelse af kropstemperatur og puls
Følelse af varme apparater i
Stigning i aktivitet og udholdenhed
Psykologiske virkninger:

Ændring i visuelle og auditive perception og følesans
Ændret fornemmelse af tid og rum
Ændret fysisk fornemmelse at følelsen af disembodiment
Ændret tænkning og stimulere fantasien
Ubevidste, fortrængte erindringer og følelser kan komme tilbage til bevidsthed

I det konventionelle litteratur psilocybin svampe for svampe plukkerne ikke vil blive tildelt de spiselige svampe, men det vil advare dem som giftige svampe. Eksempler på dette her er et uddrag fra bogen "giftige svampe og svampe-toksiner play" (Kosmos Verlag): "De psykologiske symptomer på Psilocybinvergiftung er meget forskellige .... Ud over fysiske reaktioner (hovedpine, myrer, prikken, kold fornemmelse, balance forstyrrelser, hypotension med svimmelhed) erstattes af en serien om psykiske symptomer. intetanende forgiftning tilfælde opvejer frygt, angst og depression. Hvis en narkoman, men håber på en ændring af bevidsthed, kan du støde på lykke, hallucinationer, og lindring af angst og hæmninger. ... Specielt Fælles er hallucinationer af kalejdoskopiske billeder. sløring af bevidstheden kan blive et delirium, eller i fuldstændig bevidstløshed. Turen tager flere timer og ses af mange som heldigvis ubehagelige og skræmmende. "
Bortset fra den kendsgerning, at flere af disse udsagn er klassificeret som overdrevne og fejlagtige, denne beskrivelse viser et eksempel på psilocybin, men igen meget tydeligt påvirket af sæt og sætte * i slutningen af erfaringerne efter det stof: hallucinogene svampe er ikke bevidst, men utilsigtet fordi spiste forveksling med andre svampe, så, i stedet for lystig oplevelser efterfølgende rædsel viser, på grund af frygt for at have forgiftet sig selv alvorligt, men snarere reglen. Kun hvis denne frygt kan være undertrykt, var også positive erfaringer med ufrivillig indtagelse af disse svampe muligt. Citat: "... og en mere munter, mere udtalt forgiftning faldt ham."
En mycologist beskrevet sine oplevelser efter forsætlig forbrug på omkring 2 gram tørret Inocybe aeruginascens (Location nær Potsdam): "De svampe smagte som almindelige svampe. Gjorde det efter ca 30 minutter ved en behagelig afslappende stole gradvis ophævelse af" tunge. Langsomt udviklede også abstrakte hallucinationer i form af blinkende farver og lys. Med fuldstændig afskaffelse af de "tunge til meget livlig fantasi var et fly af sjælen i overensstemmelse med euforisk følelser. Når du kigger ud ad vinduet i den mørke nat i en skov, landskab skete i form af mærkelige illusioner Grid og mønstre, der så meget imponerende og gav ud for et pust af evighed. Efter fire timer efter den virkning havde lagt sig uden nogen form for fysisk ubehag. "


Kronisk brug af hallucinogene svampe kan føre til psykologisk afhængighed.

Med gentagen dosering, at med en stigende tolerance kan forventes.

En fysisk afhængighed af narkotika er ikke kendt.


Risici for akut brug kan være

Store udsving i lægemiddelkoncentration, derfor ingen nøjagtig dosering muligt
Risiko for svampe forgiftning ved for lang opbevaring af friske svampe, og af uvidenhed eller forvirring i tilfælde selbstgesammelten svampe
Ubehagelige kropslige reaktioner såsom hovedpine, kulderystelser, svedeture, svimmelhed, åndedrætsbesvær, hjertebanken
Vrangforestillinger og tvangspræget tanker
Panic
Bad trips
uklart, er risikoen for at udløse latent psykose
Risici forbundet med kronisk misbrug kan være:

Tolerance Uddannelse • associeret med dosisøgning
Øget tab af virkelighed og ændringer i personlighed
Øget risiko for Psykose
Psykologisk afhængighed
Følgende oplysninger er kun rettet forbrugere og er ikke ment som en opfordring til at bruge!

De, der forbruges på trods af de kendte risici, bør i det mindste Bemærk: Forbruget af svampe er et alvorligt indgreb i den menneskelige psyke, som kræver tid til at blive behandlet.

De, der forbruges svampe, er bevidst om sit helbred i fare. Derfor bør svampe tages regelmæssigt i alle tilfælde, og slet ikke når du er i dårligt humør, at staten på forgiftning kan forværre de nuværende betingelser.

Hvis du stadig løber en risiko for dårligt helbred, bør du i det mindste give en behagelig og angst-frit miljø og til at forbruge kun med gode venner.

Da den dosis er vanskeligt at vurdere (disse er faktorer såsom kropsvægt, mængden af stof) bør mental sundhed, osv., er i gang med en meget lille dosis.

Før Pilztrip bør kun lys fødevarer skal træffes. Blanding narkotika med andre stoffer og alkohol bør undgås. Dette er yderst farligt. Virkninger og bivirkninger er uforudsigelig.

Svampe, der forbruges ved fester, skal forbrugerne huske at drikke nok alkoholholdige drikkevarer til at klage igen og igen og dans pauser.

I en nødsituation hospitalet. Der, en væske administreres til den pågældende person kan kaste op flere gange for at få svampen ud af hans mave. Det er vigtigt at informere lægen om stoffet indtages. Hvis den pågældende person eller hans kammerater har en fornemmelse af, at lægen er usikker eller ikke rigtig fortrolige med stoffer, skal han indsende forslag til at få oplysninger fra Poison Control Center på.

Pure psilocybin effekter selv med langvarig brug i den sædvanlige dosis, ingen alvorlige organskader, såsom undersøgelser viste. Psilocybin, men også andre stoffer, der eventuelt findes i svampe (baeocystin, bufotenine osv.), men kan neurovegetative bivirkninger som vejrtrækningsbesvær, hjertebanken og ændringer i blodtryk og puls oprindeligt årsager. Kropstemperaturen kan være gengæld opreguleres, hvilket kan resultere i høj omgivende temperatur (tropisk / disco) til en intens svedtendens. Fra en blandet brug af disse svampe med ecstasy og speed er derfor stærkt frarådes på grund af risikoen for ecstasy / hastighed kunne øge induceret hedeslag.

Brugerne af psilocybin svampe skal også huske på, at de er ved siden af den smukke visuelle hallucinationer og en interessant organ følelse altid afsløre en stærk psykotrope effekter (specielt i høje doser, henholdsvis) uønsket overdosering: fortrængte traumatiske oplevelser kan komme fra det underbevidste sind tilbage til op til overfladen, hvor de ikke kan (!) udenlandsk bistand, kan ikke behandles. Disse oplevelser, men også neurovegetative bivirkninger hos mentalt ustabil person til at lede, men især blandt unge mennesker i ekstreme tilfælde, at svær angst for at hallucinationer eller for generelt panikreaktioner, panikanfald i akut periode af virkningen af psilocybin er statistiske i resten af den største risiko disse svampe dar.

Regelmæssig indtagelse af psilocybin ikke fører til fysisk (fysisk) afhængighed, den (lille) risiko for at udvikle en psykisk afhængighed, er ikke principielt udelukket.

Juridisk
Psilocybin svampe er omfattet af narkotika loven. Køb, salg og besiddelse er strafbart, forudsat at de indsamlede eller købes svampe er beregnet til brug som et lægemiddel.

Fra en retsforfølgning kan fraviges, hvis gerningsmanden har kun erhvervelse eller besiddelse af en lille mængde er opdaget kun til personlig brug.

Bemærk: Selv om der bør indføres en procedure, hvis bestået en regel om District Office, som har en indvirkning på licens (selv hvis du rammer en fodgænger, "Position").

Det bør også være tilfældet, skærpende "det store" (fx cannabis, mere end 300 enheder af forbruget) for besiddelse og handel med og salg til personer under 18 (hvis den dømte er over 21 år), der, med fængsel i ikke mindre en år vil blive straffet.

Psilocybin er ca 1-3 dage efter den sidste dosis påviselige. I hår af stofbrug er opdaget, afhængigt af hår længde (1 cm er lig med 1 måned).

I Tyskland, er de aktive stoffer psilocybin og psilocin registreres som ikke kan forhandles i tillæg 1 til Narcotics Drugs Act. Besiddelse af og handel med disse svampe er derfor, uanset deres grad af tørring, for eksempel, eller formålet) af den faste ejendom (med meget få undtagelser, for eksempel med henblik Pilzkundliche samlinger i Tyskland, straffes. Fejlagtige indsamling kan passere ustraffet, og den samtidige forekomst af spiselige svampe, og ikke et ringe kendskab til de svampen opkøber fortolke det anderledes. For eksempel, opstod i årene efter 1980 og især efter 1995, adskillige fejlagtige forgiftning i det centrale og sydlige Tyskland, hvor især Psilocybe cyanescens voksede spontant i haven og trærester til både Armillaria og for Kulturträuschling blev afholdt.
I modsætning til et ordsprog i Koblenz Oberlandesgericht af 15 stande Marts 2006, registreret efter svampe i nogen form af Opium Act, og dermed både i tør og frisk, er lovlige. Denne regel gælder kun til den version af Opium loven, før den sidste ændring i foråret 2005. Ved dom af 25. Oktober 2006, har ophævet den føderale domstol i sag nr. 1 str. 384 / 06 Revisionsudvalget Retten i Koblenz Oberlandesgericht.
Den Toadstool i Tyskland er ikke omfattet af lov om euforiserende stoffer.

Rettigheder Holland

Siden 1. December 2008 er bl.a. Salg og besiddelse af magiske svampe er forbudt i Holland. Efter en række (med dødelig udgang) hændelser, til at ændre loven forbudt vollzogen.Die svampearter var en del af den anden liste er Opiumwet) (hollandsk Opium Act, der omfatter stoffer som hash.
Den Openbaar Ministerie (hollandske offentlige anklager) meddelte, at det er i besiddelse af op til 0,5 gram tørrede svampe, eller 5 gram friske svampe ikke at retsforfølge. Således er i besiddelse af disse lave niveauer er tilladt

Historie

Det første tegn på en indtagelse af svampe dannet omkring 9000-7000 f.Kr. blev opdaget i Tassiliebene helleristninger i moderne Algeriet, en maskeret, dækket med svampe "guder" var. Det første skriftlige vidnesbyrd om en brug af hallucinerende svampe er bogen Historia general de las cosas de Nueva España Bernardino de Sahagún.
De arter, der forekommer i Mellemamerika (f.eks Psilocybe cubensis og Psilocybe mexicana) er og har stadig bruges i shamanistiske ritualer. Psilocybe cubensis blev formentlig først indført med gødning fra husdyr af de spanske erobrere, der også afspejles i de hyppige afvisning af indianerne om brug af svampen. The Magic Mushroom er indisk såkaldte Teonanacatl "," Flesh of the Gods ".
Den bedst kendte er den shamanistiske brugen af svampe i Latinamerika. Dette brug blev opdaget i 1953 af parret Valentina og R. Gordon Wasson i Mexico. Inden svampene ikke megen opmærksomhed er blevet betalt, de aktive stoffer i svampe (psilocybin og psilocin var hovedsageligt) er ikke kendt, og mange fandt, at der findes mange psykoaktive svampe arter er usandsynligt, eller en myte. I dag er der over 100 såkaldte psykoaktive arter hele verden med undtagelse af tørre og Eisgebiete. Deres undersøgelse var baseret på mycologists og kemikere Wasson, Heim, Albert Hofmann, R. Singer, og G. Guzman. I løbet af de sidste 20 år, J. Gartz fleste offentliggjort arbejde med kemi af svampe i førende botaniske tidsskrifter. Andre journalister har til at mykologi og ethnobotany P. Stamets, J. Ott og G. Samorini med et stort antal artikler og flere bøger.
Svampe har været anvendt, for eksempel, når de germanske folk, og i Koryak for foregribelse, at kontakte forfædre og ånder, og rejser til eksotiske verdener. I Nord-Sumatra, omkring Lake Toba er magiske svampe rituelt ved Batak verwendet.Geschichte

Hallucinogene svampe, fra den oprindelige befolkning generelt anvendes i spirituelle ceremonier, formentlig blandt de ældste narkotika af menneskeheden, længe før opdagelsen af alkohol, i sig selv. Den gamle germanske øl, for eksempel, indeholder forskellige fra de senere tilføjelse til den bayerske Purity lov af 2% alkohol, psykoaktive stoffer også som Bulmeurt, Taumellolch og hallucinerende svampe. I middelalderen svampe har været i vores mystiske og dæmoniske tildelte styrker (se udtryk for hekse ringe), som i andre kulturer, som blev fastlagt i forskellige stammer i Sibirien og Østasien og indianerne i det centrale Mexico indtil dette århundrede. Sidstnævnte anvendes den hellige svampe (Teonanacatl = kød af guderne) kun ved særlige lejligheder (altid) efter solnedgang, som kunne være åndelige møder, men også en undersøgelse over den skæbne (Oracle) af en patient eller Verleib en stjålet æsel, som blev afholdt Efter en shaman clairvoyant kompetencer erhvervet under den relevante svampe forbrug hatte.1955 opdaget RG Wasson (USA), den magiske svampe på en svamp ritual i det centrale Mexico for de "civiliserede" verden, nye, og slægten og identifikation af arter blev udført af 1956/57 mycologist R. Heim og R. Singer. Isolation og identifikation af psykoaktive stoffer, endelig lykkedes i 1958 Albert Hofmann, opdageren af lsd på Sandoz AG i Basel, han kaldte det psilocybin og psilocin) (efter svampen slægten Psilocybe. I begyndelsen af 60erne blev derefter psilocybin i USA og senere som et lægemiddel i verden af psykoanalysen og Pyschotherapie anvendes. ) Omfattende undersøgelser (herunder fanger og teologistuderende havde tidligere vist, at regelmæssig brug af psilocybin depression og aggression også forringer, og fremmer social ansvarlighed.

Fra 1965 begyndte den nye hippie / protestbevægelse i USA's interesse, undtagen for LSD og psilocybin svampe. Walda, presset af en hysterisk presse på Jobim puritanske middelklasse, en presse, den sande rædsel scenarier om den påståede fare for hallucinogener påberåbes (selv det populære magasin "Time"), og indflydelsen fra reaktionære og frygt-fyret op politikere i sidste ende førte i 1966 / 67 om forbud mod hallucinogener (LSD, mescalin, psilocybin) i USA. At få ram på den "farlige narkotiske svampe" var i nogle tilfælde endda før brug af fungicider er ikke afskrækket. Blandt de vigtigste potentielle indflydelse af den amerikanske, blev disse stoffer og derefter placeret på listen over særligt farlige stoffer i den internationale konvention om psykotrope stoffer (FN enkelt konvention om narkotiske midler), så var den aftale med formentlig den ældste kulturelle stof, der anvendes af menneskeheden - svampe - i De fleste stater kriminaliseres. Med udskiftningen af den gamle Opium Act af den nye narkotikalovgivningen (skrevet af en social-liberal regering), denne Hallucinogener 1971 endelig tvunget til at gå under jorden i Tyskland, selv om psilocybin hallucinerende svampe og kaktus meskalinhaltige i Tyskland stadig er "lovlige", som har planer om ændringer, men den føderale regering er ved at fundamentalt.

Siden 70'erne flere og flere europæere lærte om magiske svampe, når de rejser til troperne. Som en velkendt mål for svampe-rejsende er defineret som det sydøstlige Mexico, i det sydlige Indien Koidakanal, Pokhara i Nepal, øerne Ko Samui og Ko Phangan i Thailand, Sumatra, de Toba-søen, Bali og Lombok i Indonesien og øen Boracay i Filippinerne. I "Midnight Oil" (Kuta, Bali) kunne / kvinde eksempel et beløb svarende til 10 Mark en særlig Mushroom svampe omelet eller for andre retter fra menuen. Da gratis-dyrkning af champignon i vores land, er ikke altid til rådighed, der dyrkes for cirka ti år af psykoaktive svampe i deres egen kælder eller haven. Især i USA og Holland har allerede delvist udviklet veritable champignon gårde, som også giver avls materialer til svamp kultur i hjemmet "Hobbymykologen.


Afhængighed potentiale

En afhængighed, som skyldes fysiske abstinenssymptomer, er ukendt. Også, at risikoen for psykiske afhængighed er temmelig lille, fordi svampen forbruget er næppe egnet til problemet med flytning og en nedtrykt stemning (se sættet, og udløser indstilling) - tværtimod - dårlige ture, og kan derfor kontraindiceret champignon forbrug. Desuden er støjen oftest er beskrevet som mentalt og fysisk udmattende. I almindelighed, har forbrugeren umiddelbart efter den erfaring ikke er behov for endnu en tur, men snarere for hvile, genanvendelse og behandling af de erfaringer. Den ekstreme følelser af lykke, som skal være en positiv oplevelse i løbet af ture, dog udgør et stærkt incitament for forbrugerne til at opleve mere støj oplevelser. Den svamp, derimod, kan forbrugerne også opleve et "bad trip", den lige så intens, negative følelser, som giver anledning til "god tur" euforisk. Bevidstheden forsker Ronald Siegel beskrevet i 1981, hvor eksperter fra WHO, de svampe, at forbrugerne har taget et gennemsnit på mere end ti gange, og i intervaller på flere uger.
Psilocybin forbrug er forbruget af champignoner på flere dage i træk fra en tolerance, men disse vil forsvinde efter et par dage. En fysisk (fysisk) afhængighed med regelmæssig brug af psilocybin er ikke beskrevet, men nærmere en psykologisk afhængighed kan ikke udelukkes


Farer

Fra den ændrede opfattelse af miljøet, der opstår i løbet af psilocybin-effekt risici for forbrugerne, for eksempel, der passerer en forkert vurdering af de farer, der er involveret i flere trafikken, eller når du kører bil. Man bør derfor er muligt på en sikker indstilling.
Ved at optage større mængder af svampe en misforståelse kan være i miljøet af frygt () såkaldt bad trip, som normalt subsidier efter cirka fem timer og næsten altid ender problematisk. Med en behagelig indstilling, og passende distraktioner, kan risikoen for dårlige ture reduceres. Men der er også anekdotiske beretninger om, at forbruget af svampe til langvarig, uønsket perceptive forstyrrelser førte (HPPD, se) og flashbacks i intensitet, hyppighed og varighed er beskrevet forskelligt. Blevet rapporteret fra områder med tilbagevendende flashbacks samlede tid på flere måneder, i nogle tilfælde op til 5 år. Dybest set, er der risiko for aktivering af en latent psykose. Hos raske individer,, forbruget af psilocybin dog betragtes som temmelig harmløs: Den schweiziske neurolog, var Roland Fischer 30 år siden med ren psilocybin at hans fag er meget sjældne og milde langsigtede reaktioner, som er produceret uden handicap i hverdagen. Dette er også grunden til, at blev godkendt i 2006 for første gang siden 60'erne igen kliniske forsøg med psilocybin i frivillige forsøgspersoner. Disse blev udført ved Johns Hopkins University, ledet af Roland R. Griffiths, og resulterede ikke i nogen negativ Ergebnissen.Ähnliche langsigtede bivirkninger som beskrevet i svampe kan forekomme i forskellige behandlingsformer af konventionel medicin.
Uanset de potentielle psykologiske risici fysisk toksiske effekter kan i øjeblikket ikke er bevist. Resultaterne af mange om dette spørgsmål bestilt undersøgelser ikke bekræfte dette.

Psykoaktive svampe er spredt over hele verden. I sensommeren og efteråret, er de også findes i Tyskland og i nabolandene. Oftest sandsynligvis før svampen Psilocybe Psilocybe og i Tyskland. Imidlertid bredte sig til de meget potente og store Psilocybe cyanescens stor indflydelse på skrot af træ i de sidste 15 år og er til rådighed lokalt i store mængder, såsom i det centrale Tyskland. Deres stærke blå farvning på tryk og i alderdommen, er meget karakteristisk for svamp og andre steder i Europa kun findes i rørhat, der er inaktive. Ved indsamlingen af svampe af slægten Psilocybe, bør man være med identifikationen af denne svamp, og har et godt kendskab bøger om svampe identifikation, for at kunne Psilocybe svampe være forholdsvis let forveksles med andre arter.
Særligt bemærkelsesværdig er den ergot svamp, som førte i middelalderen i Europa, mange dødsfald, men også masse vrangforestillinger opfattelse, når kornet afgrøde var forurenet. Derfor er det mistænkes for at have spillet en rolle i trolddom retsforfølgning. Ergot indeholder mange Lysergsyre derivater, især ergotamin, der er fremstillet i terapeutisk øjemed, men er også grundlaget for fremstilling af den ulovlige hallucinogen lsd. I moderne landbrug meldrøje er adskilt fra det korn, en forgiftning fare findes kun i ikke-industrialiserede landbrug.

1949
1949 - dog i 1949, som søn af en besættelse officer i München-født Johnson, der tilbragte en stor del af sin barndom i Manila, ser nu næsten morede sig tilbage til sine forbrugere af alkohol og narkotika-relateret karriere. "Atten år siden jeg gjorde sidste gang ... Se mere
Ved Arkiv - taz.de - relaterede hjemmesider.
www.taz.de/index.php?id=archivseite&dig=2004/12/21/a0196&type=98

1958
1958 - hallucinogene svampe (også: hallucinerende svampe, magiske svampe, Psilos) blev anvendt tidligt i menneskets historie, i løbet af rituelle ceremonier. Albert Hofmann, opfinderen af LSD, det lykkedes i 1958, de aktive ingredienser psilocin og psilocybin svampe i Europa ...
Af hallucinogener - Lignende Webseiten.www.dieterwunderlich.de / drogen_halluzinogene.htm

1965
1965 - The Texas bandet 13th Floor Elevators "kaldes ofte den første" psykedeliske "rock band - i hvert fald det var det første, der havde i 1965 med den slags musik en vis kommerciel succes. Bands, der stadig lave musik i fortiden som "The ... Se mere
Af MMsSenf: Summer of Love VIII - Psychedelic Music - relaterede hjemmesider.
martinm.twoday.net/stories/4102520 /

1972
April 1972 - men den sure og den magiske svampe kan blive dovne og magelige, den kvintet, der skubbede i april 1972 sekund LP, "Flaming Galah" består hovedsageligt af gamle, dårligt moderniseret demo optagelser.
Rock Hard Online rockt nettet - Relaterede websteder.
www.rockhard.de/index.php?smod = p209Wz1iMUIfo2qAo2D9pz9wn2uupzDhp3Eipzyypl5xMKEunJkJnJI3Wzqlo3IjFHD9pzusp3EipaxzL2 ...

1996
7. August 1996 - Deres produkter spænder fra energidrikke, vitaminpiller om eksotiske urte blandinger til magiske svampe - svampe, som har en euforiserende virkning ... I særdeleshed har brugen af hallucinerende svampe opfattelse af narkotika rådgivere bør ikke undervurderes risici. ...
Ved hjælp Herbal Ecstasy på lidt forskellige øko-tur ($ $) - relaterede hjemmesider.
www.genios.de/r_googlearchiv/landing.html?START=CN0&DOKV_DB=stz&DOKV_NO=STZ-19960807- 0-92 = Google & T_TEMPLATE arkiv

2000
11. December 2000 - af Lasse Dudde. Goa er ude, Rendezvous finder sted ved fuldmåne er nu i Ko Phangan i Thailand's Golfen. Hver måned, afkast på Haad Rin Beach, den part-en generation. De fejrer sig til bevidstløshed. Den tynde mand med Rasta fletninger synes nu at vide ...
Hallucinerende svampe i supper - relaterede hjemmesider.
www.spiegel.de/reise/fernweh/0, 1518,107285,00. html

2006
26. Juni 2006 - EU's narkotikapolitik eksperter advarede mandag mod brug af "magiske svampe". Mange unge europæere er i øjeblikket eksperimenterer med disse svampe, der har lignende hallucinationer, såsom stof LSD snubler, sagde EU's Narkotika-agentur (EONN) i Lissabon. ...
Med lignende virkning som LSD Advarsel Magic ... - Relaterede hjemmesider.
www.n-tv.de/682685.html

2007
5. November 2007 - Den hollandske regering ønsker, at dyrkning og salg af hallucinerende svampe, hallucinogene svampe, forbyde. Scenen reagerede vredt. Den hollandske sundheds-og justitsministre har for nylig meddelt, at man ønsker at forbyde dyrkning og salg af "magiske svampe". ...
Amsterdam: ikke mere "magiske svampe" - relaterede hjemmesider.
www.diepresse.com/home/panorama/welt/341105/index.do

2008
1. December 2008 - Tusindvis af forbrugerne ønskede at bestanden op igen: I Holland, hvor der for sidste gang såkaldt "magiske svampe kunne" sælges lovligt, var der en bisse til kiosker. Svampene bruger til at løse de samme reaktioner, som LSD. ...
Ved sidste handelsdag for de "magiske svampe" - relaterede hjemmesider.
www.spiegel.de/panorama/gesellschaft/0, 1518,593764,00. html

2009
4. Januar 2009 - Alle har sikkert hørt om disse såkaldte magiske svampe tilføjet. "Shrooms" lappeløsning dette mysterium for en hel film. ... Sammen vil de seks ønsker at gøre en campingtur i skoven med shrooms og få turen i deres liv. ...
DVD anmeldelse: Shrooms - Pilztrip - relaterede hjemmesider.
www.rp-online.de/hps/client/opinio/public/pjsub/production_long.hbs?hxmain_object_id=PJSUB:: Artikel:: 434.091 & hxmain_category =:: pjsub: meddeler at:: / buch_film / DVD / film / gyser

Andre navne
Fælles engelske navne er: Shrooms, magiske svampe, hellige svampe, TEONANACATL. Forskellige udtryk, er fra cannabis brugerne for de forskellige former for psilocybin og psilocin, eller svampe, der indeholder disse brugte hallucinogener: blå kasketter, Boom, Boom, knapper, kasketter, champ, svampe, Funguys, Guds kød, hombrecitos, Las mujercitas, lidt røg, mexicanske champignon, Mushi, champignon suppe, champignon te, champignon, moskus, pizza toppings, værelser, silly kit, enkle Símun, Zoom (Martindale, 2007).

Oversættelser af den engelske betegnelse "hallucinogene svampe" i europæiske sprog kan nævnes:
Bulgarsk: ,??????????? ????', Tjekkisk: Houby magi ', på dansk: psilocybinsvampe ", magiske svampe", estisk: hallutsinogeense toimega seened', græsk:, uA? uA? t?? en ", fransk:, svampe hallucinogener" eller champis 'tysk' magiske svampe 'eller' magiske svampe ', ungarsk:, varázsgombák', Hallucinogen gombak ", pszilocibingombák", italiensk:, Funghi magici ', lettisk: Halucinogenas (magiskas) Senes «, litauisk:, haliucinogeniniai Grybai', magiškieji Grybai ', norsk: fleinsopp«, polsk:, Magiczne grzybki', grzyby halucynogenne ', portugisisk:, cogumelos mágicos' , cogumelos psicadélicos «, slovakisk:, magi Huby«, slovensk: cudetne gobe ", spansk:, hongos alucinógenos", hongos lisérgicos ", honguitos ', rumænsk:, Ciuperci halucinogene', på svensk, magiska svampar ' , psykedeliska svampar '.

En risiko-fri brug af hallucinogene svampe er aldrig muligt. Hvem ønsker at give afkald på brugen af disse svampe er ikke, men bør nøje overholde mindst som minimum følgende regler:
Never Take "Psilos", hvis du er en dårlig stemning eller) i en ugunstige (for dig ubehagelig stemning, indstilling, eller hvis du er bange (ugunstige sæt) mod disse svampe. Parterne er for uerfarne brugere ikke den optimale indstilling: en ikke klare sensoriske overload kan let føre til panikanfald.
Sørg for, at du er over det hallucinogene Svampetur en-erfaring, du har intim kontakt, som, hvis du skulle få et dårligt humør påvirke, kan du lindre. Det er nok af dette, som regel, at den pågældende person i et roligt miljø (frisk luft), at holde kropskontakt og roligt gennem overtalelse. Hvis det ikke fungerer godt, skal du ikke være bange for at kalde en læge og præcisere det helt: Læger er bundet af deres tavshedspligt.
Hvis der ikke efter 30-60 minutter efter at have spist af svampen har nogen virkning, andre svampe nachwerfen ikke lige ", og på en fuld mave, mm kan sinke udviklingen af tiltag, der er op til halvanden time.
Kan det aktive stof indhold af svampe ikke vurderes, da først ikke tage mere end 1 g tørrede eller 5-10 gram friske svampe (som er et maksimum på 20 mg psilocybin, når der er en "høj koncentration svampearter, såsom Psilocybe cyanescens eller P. azurescens er.)
Psykedeliske bevidsthedstilstande er en ekstraordinær situation dar. Bevidsthed ændrer svampe bør derfor, i det størst mulige intervaller (ikke være mere end én gang om måneden) og ikke tages fra folk, der holder op med endnu ikke fuldt ud i deres personlige udvikling.
Tage disse svampe ikke i kombination med andre stoffer: blanding af narkotika er en uberegnelig risiko dar. (En undtagelse er muligvis cannabis, hvor ubehagelig interaktioner er at være frygtet, efter at brugeren næppe.)
Opbevare en kopi af sikker spiste svampe på. Hvis en fejl opstod med en giftig svamp, der tjener til identifikation af arter, således at hospitalet målrettet mod de tilsvarende svampe (sv) kan tages.
Bemærk: aftryk af disse "sikkerhedsforskrifter" må ikke misforstås som en opfordring til at forbruge hallucinogene svampe

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.