Ingen Kvalitets kontrol af hash - det sorte marked har ingen kvalitetskontrol

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Ingen Kvalitets kontrol af hash

Ikke kun fordi blyforgiftning i Leipzig, bør alle være klart, at det sorte marked, har ingen kvalitetskontrol.Da der ikke er kontrolleret marked for cannabis-produkter til ansigt et af de spørgsmål, der vedrører kvalitet. Da forhandlerne er for det meste selvforsynende fra skiftende kilder, er det aldrig klart, hvor meget er det faktiske aktive ingrediens indhold.

Gennem selektiv avl og dyrknings-metoder, dels konsekvenserne varierer fra op til fem gange hver. I øvrigt er falske eller dilations observeret, at forbrugeren er i sådanne tilfælde af frygt for forfølgelse i deres eget generelt ikke i forhold til forhandleren.
På den strækning af marihuana er ofte en overbrusning af vandforbruget for at øge vægten. En del er også nichtpotentes hamp-blade (shag), eller krydderier såsom merian, brændenælder eller lignende lag, hvis det ikke er en fuldstændig falsk.
Hash er strakt så meget ofte med andre stoffer. Af strakte hash er normalt findes Henna, sand eller olier / fedt, i sjældne tilfælde, giftige stoffer, såsom pentachlorphenol (PCP) blev opdaget, affald, olie, eller skosværte. Den fortynding er relativt vanskelig at opdage variere som konsistens og lugt ved at ændre schwarzmarktbedingt kilder og produktionsmetoder. Den påståede udvidelse med kamel møg, komøg eller hørt Eselmist modsætning til de rige legender. Den tidligere ofte blevet hævdet, blive fortyndet med heroin, hash, LSD, eller lignende, er heller ikke sandt, da disse stoffer er meget dyrere end hash, og at dette ikke ville være umagen værd, derfor til forhandleren.
Der er dog kendskab til tilfælde, hvor forbrugerne troede, de havde indtaget hash, som vil blive raffineret med andre lægemidler. I analysen blev det klart, at kun den aktive ingrediens indholdet var usædvanlig høj. Marihuana kan også udvides, men det sker sjældnere end i potten. Her er den hyppigste drysses med vand bruge til at øge vægten. En del er også nichtpotentes hamp-blade (shag), eller krydderier såsom merian, brændenælder eller lignende lag, hvis det ikke er en fuldstændig falsk. Disse fyldstoffer er normalt meget nemt at genkende som sådanne og ikke som farlig, som det kan blive blandet ind i hash. Ofte en aktiv agent for harpiks er rystet blomsten for at vinde ved hash, som mindsker effekten af marihuana på næsten samme vægt. Nogle gange rystet af blade og blomster sprøjtes med hårspray for at narre de uerfarne brugere harpiks krystaller. Ryger hairspray rest er tilsvarende usund.
12 grunde til en legalisering af cannabis:
1) retsforfølgelse af flere millioner cannabisbrugere i Tyskland er helt urimeligt, og har ingen positive signal, eller andre positive virkninger. Det tager en hel del mere til en unødvendig byrde på politi-, told og Forbundsrepublikken Border, et tab af troværdighed i den stat, herunder med advarsler om hårde stoffer og bringe (ved at blande hårde og bløde stoffer markeder, manglende kvalitetskontrol, ingen aldersverifikation for levering på den sorte unötige kriminalisering af brugerne og relaterede job tab, osv.), alle tyske cannabisbrugere unødigt i fare. I betragtning af, at der er i Holland, hvor cannabis er de-facto frit tilgængelige, at antallet af forbrugere i eller (i nogle områder), selv under det europæiske gennemsnit, uden at hundredtusinder af uskyldige borgere vil blive retsforfulgt af staten viser, hvordan forgæves, selv for Forbrugerne næsten umenneskelig er den fremherskende i Tyskland Forbud politik.

2) Det er simpelthen latterligt en årtusinder gammel, brugt som et relativt harmløst stof afgrøde forbyde voksne, ansvarlige borgere ". Især på grund af, at dette forbud er tydeligvis ikke fuldbyrdes.

3) brugere af cannabis en tendens til at have nogen følelse af skyld og ikke føle sig som fortjener straf, tredje farlige lovovertrædere. De sanktioner, trusler og sporing er derfor ofte afvist som urimelige ignoreret forordninger og. Det kan ikke udelukkes, at interessen for det forbudte også bringer en forførende invitation til at fortsætte med det.

4) Cannabis er ikke fysisk stille og forbruger kun omkring 2% af forbrugerne, er den eneste cannabis og ingen andre hårde stoffer psykisk afhængige. Problemet tilfælde kunne (som det sikkert findes) vil blive hjulpet uden Forbud pres og med de ressourcer, en cannabis beskatning mere effektiv.

5) Der er ingen beviser for nedbringelse af hjernefunktioner og efterretningstjenester sig selv ved kronisk brug af cannabis. For lejlighedsvise brugere endnu mindre. De vigtigste aktive stof i cannabis (THC) dokker på kroppens eget Anandamidrezeptoren derved udøver sin virkning. Det er ikke skynde ved bedøvelse eller ødelæggelse af hjerneceller. "

6) Mens alkohol har omkring de 5 - til 8 gange dødelig dosis af støjbelastningen, ville have en dødelig dosis af cannabis til 1.800fache (!) Den mængde, der forbruges, der er nødvendig for dannelsen af et rush. I praksis er dette umuligt. Aldrig før har verden en person, der døde af en hash overdosis.

7) Cannabis er fremragende i mange områder af medicin i en legalisering af den praksis, uden besvær og øgede omkostninger kan være avlet. Den pris, syntetisk THC Präperate Derimod er flere hundrede dollars pr 20 kapsler (Marinol).

8) Alkohol og nikotin er både for enkeltpersoner såvel som helhed hele åbenbart mere farlige end cannabis-produkter.

9) Cannabis har været tilbage kulturelt integreret. Kultur er blevet dannet ved nu en meget stor cannabis (sub).

10) En legalisering af cannabis vil skabe tusindvis af nye job, samtidig med de tyske landmænd base for deres økonomiske overlevelse, fordi hash er let monterbar og scorede allerede i prisintervallet for adskillige gram euro.

11) Hvis der kun decriminalized indtagelse eller besiddelse "," produktion og handel, dog fortsat forpligtet til retsforfølgning i de kriminelle miljøer, og dermed en adskillelse af hårde og bløde stoffer markeder er ikke muligt, og i stedet statens legitime sælgere og tyske landmænd fortsætter med at tjene de organiserede kriminalitet på cannabis handel.

12) kriminalisering af starten af det 20. Jahrhunderst svigt af sundhed, men især økonomiske interesser. Fibrene bør cannabis som en konkurrent til de nyopdagede syntetiske fibre vil blive fjernet. Det er stadig stigende, og derfor størstedelen THC hamp i USA forbudt

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.