Hjerneskader ved brug af hash - hvor farligt er det

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Hjerneskader ved brug af hash

Vi ved nu, at cannabis, eller det delta 9-THC udøver en neuroprotektive effekt og beskytter hjernen mod degeneration. Dette afspejles både i dyreforsøg samt det faktum, at cannabis helt bruge forhindret den sædvanlige alkoholkonsumbedingten hjernen volumen tab.Det er ubestridt, at en akut forgiftning cannabis en ikke meget gunstige indflydelse på Har på kort sigt hukommelse. Vi glemmer, hvad det var fem Minutter gjorde eller sagde midt i en sætning ikke længere ved, hvad
ønskede at fortælle dig. Hjernen er i usædvanlig situation. Med en forringelse af den virkning, dog tage det grå materie ormalt genoptaget sit arbejde som sædvanligt.

joint
Men der er også talrige undersøgelser, hvor hjernen er blevet undersøgt for eventuelle varige uønskede ændringer i struktur og funktion af THC virkning. Disse var forskellige, undertiden modstridende resultater. På trods af det komplekse net af synes neuroprotektive og neurotoksiske effekter, kun en lille og også være beskyttet efter ophør med stoffet helt forsvinder igen videnskabeligt funktionsnedsættelse. Teorien om patologiske hjerneskade fra cannabis er ikke særlig sandsynligt (lidt dokumentation).I 60'erne og 70'erne, har nogle undersøgelser vist sig, at hash og marihuana bør være "relativt harmløse". At cellerne af koralrev med joy-center i hjernen er uoprettelig beskadiget, og du mister stenet uden for statens evne til at være en normal høj ", men selv disse undersøgelser ikke benægte. Hash og lidt apatisk ligegyldighed, der gør den ene hånd og den anden fører til et bundløst godt af vrede og umotiveret, sløv liv, Allen er klar, men de kalder denne tilstand "relativt harmløse". Også siden 70'erne, verdensomspændende hans forskere, men også en meget mere præcis. Dr. Carlton Turner fra University of Mississippi, for eksempel, har som en ansat af mange forskere sig selv, mere end 6.500 videnskabelige undersøgelser og forskning indsamlet over hele verden. I bogen "hash-destruktion af en legende" af Peggy Mann opsummerer nogle af disse resultater. Her er et par vigtige punkter, der gør du tror:

- Ingen lægemiddel forårsaget sådanne alvorlige hjerne-skader, som cannabis. I mus, var den typiske hjerneskade selv fundet endnu, hvis kun bedstefædre af mus havde modtaget hash (hjernen skaden er delvis ansvarlig for den apati, apatiske levevis og tantrums, men også kreativitet, højere Denkaktivitäten og instinkter at blive forstyrret).

- Dr. Heath: "jeg hævde, at jeg kender ikke andre narkotika, herunder alkohol, som forårsager så mange forskellige hjernecellerne skader, som vi har set det i vores højt haschberauchten eksperimenterende aber." (De aber havde modtaget to samlinger per dag, fem dage om ugen.)

- Cannabis nedsætter antallet af kromosomer i cellerne (og berører), således at alle kropsfunktioner. I mus, fandt de sig i stoffri børn af hash fædre SAMME kromosomskader i testiklerne, som med de fædre, som havde modtaget potten.

- Dr. Susan Dalterio, marihuana forsker: "abnormiteter er nedarvet gennem generationer." (Særligt hyppigt forekommer hos børn af fædre eller mødre, Stoner Herzabnormitäten, hyperaktivitet, og en livslang svækkelse af alle institutioner.) - Dr. Akira Morishima: "I de 20 år jeg har studeret den menneskelige celler, har jeg aldrig været nogen anden narkotika erfaringer, herunder heroin, det samme onde har forårsaget DNA-skader, som marijuana. "

- I hver indeholder alkohol og kokain er et kemisk stof. I den 228 grader undersøgte cannabis blev fundet per 421 forskellige kemikalier, der også metaboliseres i kroppen i 2000 kemiske stoffer, som kroppen de (i løbet af en måned, så længe kroppen har brug for nedbrydningen af en allerede leddene kan nedbryde) igen.

- Tog Benzanthren kræftfremkaldende benzopyren og en i hash røg i mængder, der undertiden blev dobbelt så høj som i tobaksrøg.

- Hash og marihuana har en ødelæggende virkning på strømmen modstand af luft i lungerne. Denne værdi angiver, hvor godt du kan optage ilt i kroppen. En undersøgelse viser, at en enkelt joint forårsager en meget større flow modstand end seksten tobak cigaretter! Især dem med astma, derfor forkorte deres liv drastisk ved koralrev.

- Alle undersøgelser blev foretaget af virkningerne af marihuana på immunsystemet har, i alle tre dele af immunsystemet viste også stærke bivirkninger. T-lymfocytter hash rygere er omkring 44 procent mindre i stand til at bekæmpe fremmede stoffer end ikke-ryger hash. I B-lymfocyt produktion er stærkt reduceret, og endog fem uger efter en fælles, at antistof produktion er stadig godt. I neutrofile undersøgelser viste at der ikke var med hash rygere mere i orden.

- Dr. Carlton Turner: "Ingen andre stoffer forbliver i kroppen, såsom cannabis (Dette skyldes, at de aktive ingredienser er fedtopløselige, kan svømme i blodbanen og lægger sig i fedt del af hver celle i kroppen. Da hjernen og reproduktive organer, navnlig har fedtdepoter, lægemidlet er der bedst. For at udtrække en enkelt joint, som kroppen har brug for en måned) .. Der er ingen anden lovlig eller ulovlig narkotika, som berører alle vigtige organer i kroppen, alle systemer i kroppen, og hver celle ! Det eneste andet stof, som er kendt for, at så længe han forbliver i kroppen, insektmidlet DDT, som blev derfor forbudt.

Meget forskning er blevet gennemført i de seneste årtier at undersøge virkningerne af regelmæssig brug af cannabis på hjernen. Forskere taler om "neurokognitive forstyrrelse", de siger bare "demens". Hvor slemt er konsekvenserne af langvarig cannabis brug, egentlig? Det er ubestridt, at en akut cannabis rus har en ikke meget gunstig indvirkning på kort sigt hukommelse. Vi glemmer, hvad du sagde foran fem minutter eller midt i en sætning ikke længere ved, hvad jeg ville sige. Hjernen er i usædvanlig situation. Med nedgangen i den retning, dog tage det grå materie i almindelighed som sædvanlig genoptaget sit arbejde.

For forbrugere, der regelmæssigt kan forbruge, udvikle koncentration problemer, dog en varig bivirkning. Et forum deltager til www.cannabis-archiv.de beskriver det på denne måde: "Sidste sommer havde jeg en halv uge gekifft op lidt mere end normalt (2-3 poser / dag), fordi jeg er holdt op med at ryge cigaretter . Nu, da jeg er konstant træt og lider fra tid til anden under en manglende koncentration. Jeg er nødt til at blive undersøgt af en neurolog havde mig ekstra, men efter at han fandt ingen skader, og jeg har tilstået ham de hyppige koralrev, han har min Probs naturligvis straks skubbet ud. Nu har jeg haft nogen mistanke om tid, at det var på hovedpuden og er nu blevet seponeres 7 til 8 måneder med fuldstændig, men det er stadig problemer. "Uanset om på lang sigt og bæredygtig rev fører til uoprettelig hjerneskade, er i forskning kontroversiel. Tidligere undersøgelser antydet, at kroniske cannabis-brugere, mindre forestillinger i at yde intelligens, men mange af disse undersøgelser har metodologiske fejl, som ikke tillader klare konklusioner om effekten af brugen af cannabis. En meta-analyse offentliggjort i 2003 gør det klart: Af de 1014 identificeret undersøgelser, hvor neurokognitive funktion blev undersøgt i cannabisbrugere var i stand til at opfylde kun 15 metodologiske kriterier, der sikrer pålidelige resultater. I deres meta-analyse, forfatterne overraskende, kommet til den konklusion, at kronisk brug af cannabis ikke indebærer en alvorlig hjerneskade. "Overraskende nok, vi har meget lidt dokumentation for skadelige virkninger (findes i forhold til hjernens funktioner). Den eneste undtagelse er en meget lille effekt i at lære nye oplysninger, "sagde professor Igor Grant, direktør for undersøgelsen.

Nu kan generelt gives all-klar? En undersøgelse offentliggjort i 2003, viser også, at man skal skelne, da måske en alder af forbrugerne spiller en rolle. I den undersøgelse, rotter, der stadig er i puberteten, 25 dage lang gives en høj dosis af et cannabinoid (WIN 55,212-2). Det blev konstateret, at den almindelige administration af cannabinoid viste en betydelig og langvarig forringelse adfærdsmæssige tests, blev undersøgt i hvor kortsigtede hukommelse, motivation og opmærksomhed. Karle, som havde modtaget cannabis administreret i voksenalderen, viste ingen forringelse. Konklusion: I puberteten, men kan forårsage permanent hjerneskade koralrev.

Hvad tror du? Har du haft lignende oplevelser, som den ovenfor citerede forbruger eller er det alle dramatiserede for meget?

Hos unge

Selv i ungdomsårene synes at cannabis eller 9-THC har en neuroprotektive funktion. Sammenligning af unge mennesker med alkohol og cannabis brugerne og abstainers det kun optræder i gruppen af ren alkohol forbrugerne, at hjernen mængdereduktion stattfindet.Ungeachtet dette potentielt neuroprotektive positive aspekter der er også tegn på, at de mulige negative virkninger af frygt på hjernen til mere er einsteigt før en person i en ung alder i regelmæssig brug, og der forbruges mere intens i denne fase af vækst. Nedenfor er nogle undersøgelsens resultater er gengivet. Wilson et al.fanden, at de forsøgspersoner, der startede før en alder af 17 bruger cannabis, sammenlignet med dem, der startede senere, en reduceret hjerne volumen og en større andel af hvide til grå hjernen sagen var. Mandlige forsøgspersoner, som begyndte før de fylder 17 år, havde en højere CBF værdi ( "cerebral blodgennemstrømning, cerebral blodgennemstrømning dt) end andre fag. Både mænd og kvinder, som var startet tidligere, en mindre kropsstørrelse og lavere vægt, og disse effekter blev stærkere for mænd at bevise. Sådanne virkninger synes, derfor kraftigt på earliness og især intensiteten i brugen af cannabis i ungdomsårene at være afhængige. Sådanne undersøgelser viser, at en tidlig start statistisk med disse effekter er relateret) (korrelation, dog efterlader et ubesvaret spørgsmål, om dette skyldtes den tidlige start af cannabis, eller andre faktorer såsom den godt sammen med denne gruppe Tidlig alkohol eller nikotin forbrug begynder. I en undersøgelse foretaget af Padula et al. med psykologiske test af ydeevnen på fysisk hukommelse opgaver viste ingen forskelle i resultaterne mellem 16 - til 18-årige heavy cannabis brugerne og en kontrolgruppe. Forbrugere, dog viste en mere intens og anderledes cerebral blodgennemstrømning (CBF), hvis betydning er endnu ikke klart. Har drøftet de potentielle skader i praksis for de unge, der kun bruger cannabis, og er ellers ikke-ryger, ingen negative effekter. Denne gruppe skåret i et forsøg med 5.263 elever, sammenlignet med zigarettenrauchenden cannabisbrugere og cannabisabstinenten studerende, i form af skolernes resultater (såvel som på sportslige og sociale aktiviteter) er bedst. Som det kan sikres i forhold til den unge hjernens blodforsyning er forskellige med lige så godt job at løse, da dette resultat kan observeres med nikotin-eller alkoholmisbrug og ingen modstridende undersøgelsens resultater vorliegen.Eine uoprettelige skader på hjernen er fundamentalt usandsynligt (lidt indlysende). Dog kan da en alder afhængige af øget risiko for en negativ indflydelse på den unge hjernen ikke kan udelukkes, bør modvirkes unge fra overforbrug.

Hos voksne

En undersøgelse viste, at hjernebarken på lang sigt brugere er ondt blod. Kritikere hævder, at disse resultater vil være mindre skadelig for cannabinoider, men snarere den negative virkning af indånding af røggas.

Kronisk cannabisbrugere viser karakteristiske forandringer i EEG i form af øget absolut amplituder af alle frekvenser over alle dele af hjernen, mindske den relative amplituder af alle ikke-alpha-frekvenser, Hyperfrontalität af alfa-aktivitet. Her, man taler om en funktionel hjerne lidelse. Funktionelle problemer forsvinde med seponering af stoffet normalt igen helt.

En meta-analyse, University of California, fandt San Diego (UCSD) i alvorlige cannabis rygere "overraskende lidt" tegn på betydelig hjerneskade, ved de fleste, en mindre svækkelse af hukommelsen funktion blev observeret, den praktiske relevans er uklar. Også en gennemgang af litteraturen findes megen dokumentation for Iversen, der talte for en skade på hjernen, og konkluderer, at effekten af cannabis på hjernen vil sandsynligvis være mindre, og er fuldt reversibel. Et longitudinelt studie fra University of Patras kom til den konklusion, at forbrugerne har en stadigt dårligere hukommelse, jo længere tid de bruger cannabis

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.