Historien om hash - Første forbrug af hash (Cannabis) og meget mere .......

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Historien om hash

Cannabis er blandt de ældste kendte nytte og Lægeplanter og narkotika. I Kina, har hamp blevet
allerede i starten af 3. Årtusinde f.Kr. og dyrkes for fremstilling af tøj, og reb. Om
Siden 2000 f.Kr., er det også bruges som et middel.
Den hampeplanten er om Indien og Mellemøsten
Mellemøsten er ankommet og i sidste ende hele Europa har spredt sig til Nord-og Sydamerika. End
Hash som et rusmiddel har været først i Indien En del af kult handlinger etableret. I Europa
var den forgiftning af cannabis i det 19. Århundrede. I Tyskland og mange andre
Vestlige industrialiserede nationer har været cannabis 1970'erne af alkohol til de hyppigst
indtaget narkotika forgiftning udvikles.

1549, tillod kristne Portugisisk i Brasilien deres slaver til at sætte mellem de sukkerrør, hamp planter, fordi de slaviske arbejde til gavn for Mr. positivt påvirket. 1619 den første marihuana loven blev vedtaget, at der er foreskrevet i Nordamerika til alle landmænd til at dyrke indisk hamp. Selv i England, var de meget eftertragtede fuldt britisk statsborgerskab ydet til vedtagelsen af kronen til udlændinge, der var villige til at dyrke cannabis? Dem, som forkastede det, ofte blev pålagt en bøde.

Mellem 1631 og starten af det 19. Århundrede, var cannabis betragtes i mange dele af Nordamerika som lovligt betalingsmiddel. Mere end 200 år, det var muligt at betale skat med cannabis. I en tid med knaphed (1763 - 1767) i Virginia, kan du endda blive dømt til fængsel, hvis græsset ikke er opdyrket.
Vi var forbudt at den kristne foden soldater, i mellemtiden alt 'Drogige "med undtagelse af alkohol. Nøgleord: renheden af tysk øl: Fra ca renhed. Dette er det første lægemiddel lov! Var blevet begravet op til det tidspunkt øl efter sæson og lejlighed, men Psycho plante aktiver, såsom Pilsener Bulmeurt, så det var nu strengt forbudt af kirken. Var det ikke sket, at troende havde oplevet visioner, ja, selv hævdede at have været i direkte dialog med Gud. Det må ikke, fordi det var strengt de fagfolk, der er forbeholdt Paver og Præster! De specialister, der sagde, at der, skal du ikke har en vision, andre end vores egen. Så øl blev ryddet af åndelig øjenåbner og så videre Bölckstoff for berusede Abdröhung. De bønder, dog røget, på trods af indførelsen af den midlertidige kulturelt stof tobak, hans tobak. Bedstefars aften rør var fyldt med intet andet end hamp. De ting, det er fordi, når rygning og knitrende knasternden frø har fået sit navn, og som fortsatte ind i den moderne æra. Og tobak blev forbudt, indtil nogen har opfundet et stof, skat, og i dag tobaksafgifter anses lukrative parasitisme af staten til stofmisbrugere. Taler om forbud: I de 17 Century betalt Prinsen af Waldeck hver ti dollars, som viste en kop kaffe drikker, og tobaksrygning i Lüneburg blev straffet med døden.

Hvis nogen vores landdistrikter forfædre for hundrede år siden fortalte, at de havde proppet deres rør med et dødbringende stof, de sandsynligvis ville have leet stormende. Det var bare den gode gamle hamp, som hans bedstefar i aften en lille afslappet. Var betydningen af hamp som lægemiddel drikke, og blot et århundrede siden, kan vise sig at Hanfdrogen de mængder, der er blevet slettet i Hamburg havnen måned: I September 1885 som det var 3,5 til indiske marihuana, 12 til bhang (marijuanahaltiges drikke) og 300 tons hash! 200 til cannabis narkotika), er ifølge den tyske kriminalpoliti Office (BKA året ulovligt forbrug, vil være dækket med mere end en måneds ration. En cannabis problem, eller rapporter om dødsfald af tusindvis af unge mennesker findes i publikationer af tiden Nirg.

Ifølge repræsentanter for det tyske kejserrige var i opium konference har meget lidt interesse for samtykke kræves i Sydafrika og fra Tyrkiet og Egypten støttede cannabis forbud. (Opium Konference 1924: Egyptens konge ønskede at gøre sit folk "flittige", sluttede sig til grækerne, fordi de ønskede at røve den ildfaste tyrkiske mindretals kulturelle identitet for at integrere dem bedre i de store kristne familie. Sydafrikanske boere ønskede deres stoner Hr. sorte befolkning) vil være tilbage på konferencen: Tyskerne gik til denne konference især forebygge skader fra to miskrediterede Verkaufsrennern den internationale farmaceutiske eksporthandel: den heroin (Bayer) og kokain (Merck). Da det blev klart, når en endelig afstemning om cannabis til et dødvande, forsikrede repræsentant for Egypten til tyskerne, ikke indføre importrestriktioner på heroin. Tyskland er enig så forbuddet ...

Nu er det tid til at indføre en mand, der er opført som den største fjende af cannabis i annalerne. Nogen, der dominerede spillet med medierne, som hans tid kun Goebbels. En mand, der løj gerne udskrives. Tæppet går op her Dirty Harry Anslinger: I løbet af de år, de hampeplanten omkring 30's magtbegærlige amerikanere er en torn i øjet og tegnebogen kom: olie-magnat og bankmand Mellon, træ og papir-maker mediemagnaten Hearst, den kemiske gigant Du Pont. De havde ingen interesse i brugen af cannabis, de tjente deres penge med træholdigt papir og plast. Papirarbejdet for hamp var allerede i fuld gang: Den 14. Offentliggjort i oktober 1916, den amerikanske Landwirtschaftsminesterium en bulletin om "Hanfwerg som materiale for fremstilling af papir. Landbrugs-forskere har opdaget, at en hektar for hamp, der vokser op som et årligt plante op til seks meter, til (pulp forarbejdet), den samme mængde papir følger, som 4,1 hektar skov. Var en forudsætning for denne ekstreme stigning i produktiviteten i papirproduktion, Department of Agriculture ", en moderne teknologi, der letter fjernelse af hamp fiber. For deres eksperiment, stadig forskerne havde, ligesom de kinesiske, så strippet i hånden. Den nye metode blev afprøvet i, at de ikke vinder fra papirfibre, men de resterende trække, affaldet, og at produktionen af kemikalier, som var nødvendige Hanfpapiers fem gange lavere end i den normale papirproduktionen fra træ. Fordi det er en maskine, der kunne gøre brug af denne opdagelse ikke fandtes - det bør teknisk set ikke være et problem - der var uden konsekvens for tiden Bulletin No 404. Ikke desto mindre er det sandsynligt, at få sit publikum - "folk der er interesseret i en økonomisk Papierhersterstellung, især print og bestille papir fremstiller," omhyggeligt læse -.

Selv om hamp for omkring 5000 år siden, det første i Kina, blev dyrket for fiber produktion, er de første rapporter om brugen af sådanne ingredienser i lægemidler eller rituelle kun i indisk litteratur, før 2.400 år siden. Medicinske litteratur i perioden beskriver også applikationer i epilepsi og smerte. Ved udgravninger i Yanghai Tombs i Xinjiang, en autonom region i det vestlige Kina, var rester af planter, blade og frugter af Cannabis sativa. Den kulstof-datering af alder kunne fastsættes til ca 2500 år .. Med opdagelsen af de psykologiske konsekvenser i Europa i det 17. Årh. to metoder: I Frankrig,-det mening at ændre egenskaber af ingredienserne er blevet understreget, især i litterære kredse, for eksempel ved at Alexandre Dumas den Ældre, og Fitz Hugh Ludlow, mens der i England var der fokus på medicinske anvendelser; WB O'Shanghnessy kaldes beroligende, smerter og anfald krampe relief. Hamp er blevet brugt ofte som et billigere tobak erstatninger, og i denne sammenhæng, litteraturen ofte tilfældigt benævnt "Knaster eller stærke sager.

Indtil den første tredjedel af de 20 Århundrede, cannabis, som regel i form af alkoholholdige ekstrakter, et let tilgængeligt stof, i det 19. Århundrede, en af foreskrevne de hyppigst. I 1925 fandt sted den internationale Opium konference i Genève. Der er også et forbud mod cannabis er blevet drøftet. I perioden med forbud i De Forenede Stater, var cannabis også i stigende grad opfattes som en trussel mod samfundet. Baggrunden var imidlertid, at den magtfulde bomuld landmændenes foreninger i den sydlige stater og tobaksproducenter var bange for at miste markedsandele til hamp, og under hensyntagen til forgiftning opfordret til forbud. Kombineret med en målrettet lobbyarbejde fra 1935 til 1937 Hearst News Network for mediemagnaten William Randolph Hearst, bekymrede over udsigten til at blive et billigt papir med hamp store økonomiske tab, og kemivirksomhed DuPont, der er produceret, blandt andre ting, nylon og rayon, som forventes i sidste ende at har de facto-forbud i 1937 medførte. Formentlig det også hænger sammen med det faktum, at 1933 var blevet ophævet i U. S. Forbud og det store tilhørende statslig forfølgelse apparat derfor ikke havde nogen meningsfuld beskæftigelse, så var den drivende kraft i den amerikanske forbud mod cannabis, formanden for Bureau of Narcotics Harry J. Anslinger, i 1933, i "Forbud Bureau har ansvaret for at håndhæve alkohol forbud var. Under Anden Verdenskrig II, almindeligt dyrkning af hampeplanten brugt indtil da som råmateriale til uniformer, bandager, fly og lignende, men endnu en gang forfremmet , med dens afslutning, dog gik hånd i hånd, ødelæggelse af hektar marker, som blev dyrket på "Marijuana" - et synonym for den spanske indvandrere, som er beskrevet i korte reklamefilm for den amerikanske regering som et lægemiddel til perverse, sygeligt "umenneskelige" blind "neger" og mexicanske indvandrere. Denne barske dualisme i stoffet debat - her de velkendte daglige rusmidlet alkohol og tobak, der typisk blev ikke engang nævnt som narkotika, vidste, hvor de nye, udenlandske fare marihuana, og ikke de mange, at det er identisk med den velkendte hamp - var i lang tid tid vedholdende, og førte til forvisning af afgrøde hamp fra den vestlige kultur.

Selv i de europæiske lande undtagen Portugal, hvor brugen af cannabis havde ført til "oprør blandt negerslaver," ingen negative virkninger af cannabis var kendt, var under pres fra Egypten, som igen havde truet med at suspendere import af at forbyde kokain og heroin fra Europa, cannabis erklæret for en ulovlig narkotikahandel.

I løbet af kampen mod marihuana gadepris steg i de sidste 50 år) med op til 8000 procent på 60 US-Dollar/kg til 1.500 til 5.000 US-dollars (regionale forskelle.

På baggrund af fortalere for legalisering af cannabis efter deres meget alsidigt data nyttiggørelsesmuligheder af hamp vil spille en væsentlig rolle i at sikre, at cannabis er stadig ulovligt i dag, for eksempel, hamp står i konkurrence med træprodukter, såsom papir, tekstil, fødevare, og især på tobak og en række af kemisk fremstillet og patenteret medicin.

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.