Heroin - Detaljerede oplysninger om stof, heroin, H, Brown, Poison, Schore, opium, opiater, opium, diacetylmorfin.

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Heroin

Detaljerede oplysninger om stof, heroin, H, Brown, Poison, Schore, opium, opiater, opium, diacetylmorfin.

Heroin fremstilles ved tørring af den klare væske fra valmuer kapsler. Det sker i form af hvidligt eller brunligt pulver eller tabletter. Hovedsageligt dette lægemiddel injiceres intravenøst ( "fast"), efter at det blev blandet med citronsyre er opvarmet på en ske. Heroin er fnøs, undertiden også røget, eller indåndes.

Der er omkring 600 i hele verden valmuer. Men, opium findes kun i slægten af opium valmue (Papaver somniverum). Opiumsvalmuer dyrkes hovedsageligt i Mellemøsten og i Den Gyldne Trekant i Sydøstasien og derfra til smuglere i verden.

Opium udvindes af de tørrede latex fra umodne kapsler og indeholder 25 forskellige stoffer, herunder Morfin (i daglig morfin) og kodein. Med tilføjelsen af en Essigsäureabkömmlings er afledt af den semi-syntetisk opiat morfin, den heroin (DIACETYLMORFIN) og bringes i pulverform. Med denne ændring af morfin, kan blod-hjerne barrieren i kroppen bedre overvinde ..

Den effekt er meget stærk med en høj risiko for hurtig mental og fysisk afhængighed. De stærke og de stærke Suchtgefühl emner relateret til abstinenssymptomer (søvnløshed, angstanfald, svedtendens, kulderystelser, smerter, kramper) til pårørende til alle hans bestræbelser på at fokusere på de indkøb af materialer, der fører til en forværring af personlighed og ofte fører til kriminelle handlinger, og Prostition grund af manglende midler.
Den afhængige skal øge dosis af heroin med meget kort mellemrum, hele tiden, hvilket ofte resulterer i utilsigtet dødelig overdosis. I øvrigt er det ulovligt materiale, der købes ofte forurenet med farlige. ) Selv når det kommer til HIV-infektion (AIDS heroinmisbrugere er dobbelt i fare, selv ved den skødesløse håndtering af sprøjter, og også i prostitution. Heroin er naturligvis ulovligt.

Heroin (di-acetyl-morfin) er fremstillet af de Opiumrohmasse (valmue kapsel saft) ved kemisk omdannelse af morfin. I tillæg til morfin, opiatvalmue kapsel indeholder andre stoffer, hvoraf nogle har en lignende effekt. Traditionelt i lande, hvor opiumsvalmuer dyrkes i røg, selv bruttomassen selv. Heroin er produceret i forskellige former og anvendelser:
Heroin er et nr. 1 hvid eller brun pulverformige stof, den faktiske morfin base, som er afledt af opium.
Heroin nr. 2 er en grå til hvidt pulver (fra morfin-base med tilsætning af andre stoffer, der produceres, for eksempel eddikesyreanhydrid) er.
Heroin nr. 3 er grå-brun, kornet og smuldrende pellets i salt form (hydroklorid)
Heroin nr. 4 er også en heroin hydrochlorid, en hvid, meget god vandopløseligt pulver. Det er meget koncentreret, men er derefter "strakt", der er, for eksempel, ascorbinsyre eller Michzucker tilsættes for at øge den avance på salget.
Merck solgte morfin i 1828 som et lægemiddel med navnet "Mercks morfin. Ca. 50 år senere, lykkedes at bevise, at morfin er vanedannende. Science and Industry, der er fastsat på at finde en lige så effektiv stof, der ikke var vanedannende. Resultaterne af denne søgning var i 1874, den heroin. Virksomheden Bayer bragte det under navnet heroin på markedet. Heroin er den måde, på grund af det græske ord "helt". Det var produceret på en større skala ved morfin blev kogt med eddikesyreanhydrid. Først skal du oprette heroin til bekæmpelse af morfin afhængighed, men også som en hoste medicin. Først i 1904 blev det anerkendt, at heroin gør det endnu mere afhængige end morfin, men det var først i 1921, forklarede den daværende regering af heroin til receptpligtig medicin.
Heroin er i øjeblikket stadig i stoffet scene, det mest brugte stof, men taber til kokain på stedet. Nylig, at kombinationen af heroin og kokain (under navnet: Speedball eller cocktail) på forhånd. Denne kombination har speciel betydning, fordi det er meget aggressivitätssteigernd, er involveret, derfor formentlig også i den stigende vold i den "scene".
Indtagelse: helst sprøjtes ind i venerne (fordi) den største effektivitet, så røget, eller synkes sjældne gesnieft (lav effekt)
Aktion: opioider har analgetisk og euforisk effekt. Den stærkeste heroin eufori genereret. Alle negative følelser som smerte, tomhed, bekymring, vrede, frygt vil blive dækket kort efter Ud over en mærkbar nuværende høje og følelse af lykke ( "Flash"). Den euforiske virkning, dvs den følelse af lykke, selv falder efter en relativt kort periode i brug, fra her, kun de fysiske krav er føreren af Addiction
Risici: Selv en kort sigt, kan regelmæssig brug forårsage psykisk og fysisk afhængighed, kan du opleve abstinenser, hvis ikke materialet er leveret. Akut farer er bevidstløs, mens ved kvælning opkast, åndedrætslammelse resulterer i død i overdosering eller giftige tilsætningsstoffer. Særlige risici er infektioner (sår, hepatitis, AIDS) gennem usterile injektioner, leverskader, mave-og tarmlidelser. I mellemtiden, det er rigtigt, at et flertal (80%) af misbrugere på Hepatitis "C" lider af en lever-infektion, der går efter et par år (til 20) i skrumpelever eller leverkræft. Andre risici er tilføjet i form af berigelsesforbrydelser og prostitution.


Morfin virker på neurotransmitter budgettet. Neurotransmittere er "budbringere" i den menneskelige krop til at overføre signaler fra en nerve, der sluttede med en anden eller forsendes. Modtagere af disse signaler er den såkaldte receptorer på nerveender.
Heroin er ligesom i virkningen af morfin, men er fem til ti gange stærkere. For heroin kun påvirker en til fire timer, morfin, dog op til seks. Spritzers heroin arbejder meget hurtigere, end da røget eller Sniefen. Når luften er den aktive ingrediens gennem blodet hurtigt ind i hjernen, den "fixer" oplevet en pludselig "Flash" eller "kick", og føler helt euforisk. Så er der en generel velvære, man er ligeglad med ydre ting, isoleret, smerten er lettet, føler dig beroliget og forsvinde er der en øget selvbevidsthed, angst og spændinger. Undertiden kan det også komme til at frygte. Fysisk heroin sikrer, at eleverne vil være små og hindret vejrtrækning og hoste centrum. Især sidstnævnte kan føre til en respirationsstop, når dosis er for høj. Heroin er et meget stort potentiale for misbrug, betyder det afhænger hurtigt og sikrer pinefuld abstinenssymptomer. Tolerancen er hurtigt, det vil sige, skal dosis øges for at få den ønskede effekt. Engang er det for narkoman bare et spørgsmål om at forhindre, at tilbagetrækning er meget positiv effekt til at sparke i og selv en stor stand ikke mere.
Så snart psykisk og fysisk afhængige af heroin, kan gøre det, de langsigtede virkninger og virkninger væsentligt. Personlighed ændringer, som med næsten alle psykotrope stoffer. Den afhængige er irritabel og aggressiv. At livet drejer rundt om stoffet, og hvordan det er købt. Den afhængige er en kriminel for at skaffe penge, især kvinder, prostitution, menneskelig forsømmelse og forværret, den afhængige har selvmordstanker, fordi alt ser håbløst ud, nogle gange er det endda kommer til selvmord af "patentløsning".
Fysisk heroin har permanent hjerneskade resultat, der er mave-tarmkanalen, leverskader, knækkede tænder og kæber. Kroppen falder gradvist. Med store doser kan forårsage åndedræts-og hjertestop forekomme, og dermed til døden. Taget i graviditeten, at barnet er alvorligt svækket heroin, disse børn ofte må trækkes tilbage efter fødslen gang ". Risikoen for smitte gennem snavsede sprøjter er høj, det truer aids, gulsot, hepatitis og andre sygdomme. Resultatet er, at heroin er inhaleret og røget oftere sidst. Men, det er en misforståelse at tro, at dette ikke eller mindre vanedannende er. Pure heroinafhængighed skulle nu være sjældne. De fleste narkomaner tage mere eller mindre tilfældigt blander alting op, især alkohol, narkotika såsom benzodiazepiner eller kokain. Dette Mehrfachabhängigkeit kaldet "Politoxikomanie.
Hvem er afhængig af heroin eller mehrfachabhängig brug for professionel hjælp. Han / hun er syg og vil ikke være i stand til fase alene. I mange steder, er særlige ungdoms-og narkotikamisbrug rådgivning til rådighed som kontaktpunkter er til rådighed, især i store byer, der er hjælpemidler som "behandling straks." Det første skridt mod den afhængighed er afgiftning og tilbagetrækning. Der er en kold tyrker (uden medicin), eller en varm tilbagetrækning (med medicin til at afhjælpe de mest alvorlige abstinenssymptomer), undertiden kaldet akupunktur bruges. Afgiftning alene er ikke nok til at "Stay Clean" og til at leve uden det stof, da Suchtdruck og psykologisk afhængighed af heroin er høje. Derfor bør følges op af en terapi. Normalt er dette stationær, der er, den person, der bliver indlagt på en specialiseret klinik. Ambulante behandling er mindre udbredt i illegalgen narkotika.
Fremstod som et andet job et par år siden, at metadon-programmet: Med andre ord, få nogle narkomaner som substitut for heroin lovligt stoffet metadon. Vigtigere er imidlertid, at det ikke er nok blot at erstatte et stof med et andet godt (metadon er vanedannende). I øvrigt bør bistanden skal tilbydes mulighed for narkoman, engang afholde sig helt fra narkotika.

Historien om forbrug af narkotiske eller euforisk, naturlige opiater (heroin, er fremstillet og er derfor et semisyntetisk opioid) går tilbage til omkring 3000 f.Kr. i det gamle Egypten, og går ind i den moderne æra af opium huler i Kina. På den smertestillende, beroligende, og nogle gange også have en stimulerende virkning af naturlige opioider, farmaceuter og kemikere i begyndelsen / midten af det 19. Århundrede, opmærksomhed og prøvede at finde en syntetisk, der svarer til den naturlige ekstrakt af opium, og udvikle en kur, der var hurtig til at producere og kan markedsføres i overensstemmelse hermed, også.


Narkotika fra Bayer Heroin flaske
Den engelske kemiker Charles Robert Alder Wright i 1873 udviklet metoder til syntese diacetylmorfin, en syntese produkt af morfin og eddikesyreanhydrid. Den 26. Juni 1896 angreb selskabet Farbenfabriken dag (til Bayer) den procedure, og forlod den under navnet heroin og beskytte patent nummer 31.650 F 2456. Lidt senere lykkedes det den 21. August 1897 efter samme procedure ansat med Bayer kemiker Felix Hoffmann samt syntese af diacetylmorfin. Derefter begyndte fra 1898, Bayer-koncernen, produktion af diacetylmorfin.
Heroin blev markedsført i en massiv reklamekampagne i 12 sprog som en oral medicin, smertestillende midler og hoste medicin. Der er også blevet anvendt i omkring 40 andre indikationer, såsom forhøjet blodtryk, lungesygdomme, hjertesygdomme, fødsel og induktion, som "ikke-vanedannende stof" mod abstinenser af morfin og opium. Bivirkninger er blevet rapporteret kun mild forstoppelse og seksuel apati, hvilket er grunden til opioid blev taget af læger og patienter, der i første omgang meget positive. 1904, erkendte, at heroin, ligesom morfin, fører til en hurtig tilvænning og afhængighed. Mens nogle læger advaret om, at det havde de samme muligheder for afhængighed af morfin, men disse var i mindretal. På den ene side var den aggressive markedsføring, den anden fordi den mundtlige formulering resulterede i et meget langsommere og lav-dosis indtagelse af stoffet, som holdt sig væk svær forgiftning og afhængighed i almindelighed. Desuden var der så ikke stigmatisering opioid. Dette er dog udviklet sig langsomt i slutningen af det 19. og begyndelsen af det 20. Århundrede, især i puritanske kredse i USA.
Til stigmatiseret heroin lægemiddel udviklet sig fra omkring 1910, især i USA, hvor morfin og opium afhængighed forekom ofte. Da det blev kendt, at røget og intravenøs heroin intravenøst haft en stærkere virkning på øget antallet af misbrugere er let kan indhentes stof, som også var færre bivirkninger end morfin (i form af histamin reaktion) i orden. Antallet af stofmisbrugere har været stigende. Den væsentligste årsag til kriminalisering af heroin, er stadig tilgængelige på det tidspunkt, stigmatisering af kinesiske indvandrere, der røget opium, og senere ofte indtaget heroin. Således er disse stoffer var sandsynligvis forbundet med de allerede ubehagelige kinesisk, så den første enkelte amerikanske stater indført forskellige love for at forbyde. Senere, på den første opium konference i 1912, for første gang en transnational debat forbud, der blev fuldstændig politisk motiveret og ikke medicinske (diacetylmorfin stadig betragtes som en af de mest effektive opioider). Bayer i 1931, var det politiske pres, lukket produktionen og heroin, så fjernt fra sit sortiment. I stedet har selskabet fokuseret på hendes andet gennembrud opdagelse: det aspirin. I Tyskland, var heroin solgt indtil 1958. Forbuddet blev foretaget den 6. April 1971. Heroin til år 1900, der sælges af Bayer som et lægemiddel anses som den mest effektive, fysisk og psykisk vanedannende stof, der i øjeblikket er kendt. Heroin fremstilles ved kemiske processer fra det rå opium af valmuer. Det er derefter til hvidt pulver, der virker bedøvet og euforisk.

Produktion

Heroin er fremstillet semi-syntetisk, begyndende stof er morfin. Vinderen vil morfin), som udvinding af rå opium, tørrede mælkehvide saft af opium valmue (Papaver somniferum. Til fremstilling af heroin, morfin på de to hydroxylgrupper hjælp af eddikesyreanhydrid (eddikesyreanhydrid =) er acetyleret eller eddikesyre chlorid. Som et biprodukt monoacetylated morfin kan opstå (f.eks 6-MAM). Ren heroin er både en base og som hydrochlorid salt, en farveløs krystallinsk fast stof.

Risici

Med en regelmæssig brug er følgende risici: tab af bevidsthed, respiratorisk lammelse eller hjertesvigt, der fører til døden. Specielt farligt er risiko for overdosis - allerede 5 mg kan være giftige virkning. Desuden er det en infektion forårsaget af-sterile sprøjter til rådighed.

Generelt er der en risiko for hurtigt at rekruttere afhængighed. Den omstændighed, at heroin er heroin aldrig det samme, gør det muligt selv med regelmæssig brug, risikoen for (dødelige) overdosis.

De fleste heroin er på en social armod med en stærk fysisk forringelse observeret. Sundhedsmæssige virkninger såsom tandtab, leverskader, sygdomme i lunger eller hjerte-infektioner er udbredt. Kan opstå gennem hjernen kan forårsage krampeanfald ydre skader af nogen art, såsom knoglebrud som følge af fald.

I forbindelse med brug af heroin, er ofte berigelsesforbrydelser eller prostitution.

Heroin er på grund af den overvældende psykologiske virkning for en andel af forbrugerne, et stof med en forholdsvis høj risiko for afhængighed. Heroin er et af de stoffer, med det største potentiale for afhængighed i almindelighed. Sikker symptom på en fysisk afhængighed er de fysiske abstinenssymptomer, der opstår, afhængigt af den enkelte konstellation efter 2 uger daglige forbrug.
Forbrug form eller dosis ofte korreleret med graden af fysisk afhængighed. Med hyppige rygning eller nasal privatforbruget og stigende tolerance ofte uøkonomiske former for indkomst, som går tabt, når disse to former for forbrug i gennemsnit ~ 2 / 3 af den aktive ingrediens i at tage orlov, uden at deres destination - opioidreceptorer - kommer og heroin på købt på det sorte marked er ekstremt dyrt. Hvor ofte er tvunget til narkomaner til intravenøs, subkutan og intramuskulær injektion til at passere, som kan opsamles via den øgede narkotika absorption og tolerance yderligere.
Ofte giver forbrugerne mulighed for alle deres ejendele til finansiering af den afhængighed, som normalt er forbundet med en social tilbagegang. De narkomaner er ikke normalt at undersøge muligheder for deres arbejde, bliver hjemløse, dels fordi de skaber ikke længere opfylder deres forpligtelser (i embedet gange osv.), eller fordi alle de likvide midler er investeret i narkotika.
Der er også et ukendt antal af heroinmisbrugere (over den lave tærskel, for eksempel, rapporterede i stof er gentagne gange), som kan engagere sig i deres arbejde behandlet deres miljø og skjule deres misbrug. De er socialt integrerede, og som ikke er omfattet, som forsørges af ulovlige stoffer. Dette fænomen er også andre former for afhængighed såsom alkoholisme kendt for hyppige disse narkomaner få støtte fra deres omgivelser, der fritager dem geheimhält mange opgaver og deres afhængighed af miljøet, som regel årsagen til denne støtte, de såkaldte co-afhængighed . Heroinafhængighed har derfor ikke nødvendigvis er forbundet med social status, derfor er ingen undtagelse blandt de afhængigheder dar.
Nogle undersøgelser tyder på, at der er meget mere en gang eller lejlighedsvise brugere at være mentalt eller fysisk afhængige tilføjelse.

Allerede efter kort brug man kan tale om en fysisk og psykisk afhængighed. Den pågældende person vil forbruge mellem cirka 0,5 og tre gram heroin per dag. Disse er normalt opdelt i mindst tre injektioner, som ville være fatalt for en Nichtgewöhnung.

Tegn på afhængighed er at lyve om sprøjter eller skeer med Rußrückständen. I sidstnævnte, for eksempel, flydende heroin. Punktere mærker eller ar på indersiden af arme og albuer kan også angive en afhængighed.

Den hastigt svindende tolerance resulterer i stadig kortere intervaller mellem doserne. Abstinenssymptomer omfatter rysten, svedtendens og rysten, svære smerter i ekstremiteterne, søvnforstyrrelser eller kredsløbssvigt. Normalt er den næste skud, vil ikke blive fastsat på grund af den euforiske følelse, men for nogen af normalitet.

Den fysiske tilbagetrækning tager normalt fem til syv dage, sjældent mere end to uger. En læge Ledsaget tilbagetrækning er muligt med en substitution og medicinsk behandling.

Metabolisme
Den Hauptmetabolisierungsroute af heroin er:
Heroin, morfin, 6-MAM
Heroin er hurtigt i kroppen, deacetylated med en plasma halveringstid på 3 minutter, til 6-Acetylmorphine (6-MAM). Der er stadig ved siden af den inaktive metabolit 3-MAM. Begge er videre hydrolyseres til morfin (halveringstid cirka 20 minutter). Ca. 1-10% af morfin også konverteres til den aktive metabolit morfin-6-glucuronid, som har en langt højere hwz end morfin sig selv og kan derfor akkumulere i patienter med svage nyrer eller nedsat nyrefunktion, selv under langvarige smerter. Yderligere 55-75% af morfin metaboliseres til en inaktiv morfin-3-glucuronid. Det er også metaboliseres til omkring 5% til Normorphine.
Farmakokinetik
Biotilgængeligheden er afhængig af brug formularen. Heroin er meget mere lipofile (fedtopløselige) end morfin, og derfor hurtigt når frem til hjernen, der forårsager voldsomme oversvømmelser er et af de Wirkrezeptoren, så en intravenøs injektion af heroin, udløser et "kick" (eller "flash aflyst). Denne effekt er i alle andre former for forbrug som følge af intravenøs injektion af oversvømmelser er langsommere i den aktuelle situation i naturvidenskab på mindst meget mindskes, hvis overhovedet. Årsagerne hertil er de langsommere absorption, for tidlig hydrolyse og first-pass-effekt.
Farmakodynamik
Indtil for nylig var videnskaben troede, at heroin selv fungerer kun som et prodrug: Ifølge denne teori, at det ikke binde sig til opioid receptorer, men der er den aktive metabolitter, som er ansvarlige for effekten. Nylige undersøgelser, dog kommet til den konklusion, at heroin dokker, under visse betingelser, selv i godt-opioid receptorer.
Værd at nævne, er den høje egenaktivitet af 6-MAM i µ-opioid-receptoren, det er højere end morfin og er derfor afgørende for det stærke udtryk for følelser haste efter intravenøs heroin injektion.
De dåser, som optager fysisk heroinmisbruger til sig selv, ofte mere end de 10 - til 30 gange den initiale, terapeutiske dosis af stoffet. Under hensyntagen til den gennemsnitlige renhed af heroin med sort, undtagen i Europa - fra Nederlandene - for slutbrugeren er typisk 5 til 15%, sjældent mere end 20% (fra 2006), kommer i en gennemsnitlig langfristet intravenøs heroin bruger med en mængde, som svarer til 100-200 mg ren stof. Retspraksis i Forbundsrepublikken Tyskland har dannet grundlag for oprettelse af en ikke ringe mængde heroin i henhold til § 29a narkotika praksis, at en dosis på 50 mg værker på en stofafhængige person, der ikke er dødbringende [4].
Den stærkere effekt af heroin, i modsætning til morfin, kan forklares ved den omstændighed, at heltinde (og den primære metabolit Acetylmorphine) på grund af bedre fedtoploeseligheden af blod-hjerne barrieren kan trænge lettere end morfin. Effekten af heroin-brugere med ingen tolerance stopper på 6 timer og ofte i mere end 24 timer, men efter den første brug eftervirkningerne undertiden kan vare i flere dage. Imidlertid, at virkningen af heroinmisbrugere tager en fysisk, hvis han har en fortærende for den gennemsnitlige, høj dosis, ikke mere end 6-8 timer, ved hjælp af abstinenser, der langsomt. Opioider såsom metadon Heroinsubstitut har en halveringstid på op til 24 timer. Strålingen tolerance over for opioider er steget kraftigt i daglig brug, så mange misbrugere, dosis stigning i tilgængeligheden af stoffet for bestandig, idet daglige forbrug af en mængde, som har betydet, at de dagen før den ønskede effekt på 1,5 - op 2 gange større for at opnå en tilsvarende virkning. Siden, dog har skubbet de fleste misbrugere gennem astronomiske sorte marked priserne hurtigt deres økonomiske formåen, vil du finde de fleste af dem som regel på jagt efter penge til at opnå en nogenlunde ensartet dosis (forhindre "steady state") og abstinenssymptomer. Heroin kan påvises i blodet efter oral eller rektal administration som en 6-MAM og heroin i sig selv kan påvises i blodet kun et par timer. Metabolisk rester 1-4 dage i urinen og flere måneder i håret (dette, se også toksicitet)
Toksikologi
) I forbindelse med indsamlingen retsmedicinske test, kaldet screening test (screening dt kontrol, den metaboliske restprodukter (kemiske stoffer i forskellige analgetika, for eksempel, acetaminophen), barbiturater og opiater såsom heroin til toksikologisk bevist i den menneskelige krop. Til dette formål anvendes, er i klinisk kemi i tilfælde af mistanke om forgiftning med narkotika og screening af blod serum, spyt, sæd, heparin plasma eller urin.
Kemisk standardiserede semisyntetisk opiater, såsom heroin, men kun kan afsløres gennem urinen, som diacetyl-morfin, heroin metaboliseres relativt hurtigt af kroppen til morfin. Urin test også kan forfalskes af den samme struktur eller opioid-lignende stoffer, såsom virkningen af kodein, som forekommer i konventionelle analgetika og hostestillende (hoste blandinger). I dette omfang skal være en positiv toksikologiske resultater ikke nødvendigvis tyder på en heroin misbrug. Urin prøve, dog kun indeholde ren opiater og amfetamin, syntetisk opiat alternativer såsom metadon, er ikke dækket her, dog.
Modgift og opioidantagonister
I en heroin eller opiater forgiftning anvendes opioidantagonisten. I Tyskland, der ofte bruges naloxonhydrochlorid, der er optaget af opioid blokere opioidreceptorer. Problemet her er meget kortere halveringstid sammenlignet med opioid. Denne antagonist effekt af korte (~ 1 h), og desuden den analgetiske (smertestillende) effekt på heroin, som kan føre direkte til voldsomme abstinenssymptomer (sved, smerter og kramper op til kredsløbskollaps), når patienten er endda en lille tolerance har til opioider. Opioidantagonister kan kun administreres under lægelig overvågning på grund af deres bivirkninger. Forsigtighed er især tilfældet for substitueret med en semi-syntetisk opioid buprenorphin (Subutex, for eksempel), som har en højere receptor affinitet end naloxon - alle i dag er på markedet i dag opioid-receptor agonister har en betydeligt lavere affinitet end naloxon, og derfor hurtigt fordrevet af naloxon - i modsætning kan, være antagonsieren af denne grund kun med meget høje doser af buprenorphin, naloxon. Det har også en meget variable interindividuelle hwz op til 48 timer, hvilket er grunden til yderligere naltrexon skal gives.
Effekt
Heroin er euforisk, analgetisk, og også sove. Det virker på den ansøgning, hver formular med en halveringstid på fire til seks timer og er ikke ansvarlig for organer i den menneskelige krop giftige. Flere ungewöhnten virkninger på kroppen) er brækmiddel (Gr. opkastning = opkastning og respiratoriske depressive virkninger. Den bivirkning af forstoppelse er ikke omfattet af tolerance dannelse - stoffet har været anvendt omkring århundredeskiftet som et middel mod diarré. Hvis overdosering er primært en farlig respirationsdepression, som, især hvis der, foruden anden sedativ psykotrope stoffer såsom alkohol, benzodiazepiner eller barbiturater i form af en multiple narkotikamisbrug tilføjet, kan føre til respirationsstop med døden til følge (), den såkaldte "gyldne skud". At annullere virkning i tilfælde af en overdosis, der anvendes opioidantagonister (f.eks naloxon).

Former for forbrug

Intravenøs brug
Pressen intravenøs brug (daglig tale, "skyde" eller "fast") er nok den mest populære form for forbrug. Da de fleste heroin til rådighed i Europa er ikke opløselig i vand, den har brug for et hjælpestof for at bringe den i opløsning. Den heroin er blandet med en syre (ascorbinsyre pulver (vitamin C) eller citronsaft) og vand. Citronsaft er særlig farlig, fordi partiklerne ankommer her i blodbanen, og fordi det kan forårsage en alvorlig infektion med en svamp. Syren forårsager i kog den nødvendige uddannelse til intravenøs injektion af en vand heroin salt.
Til intravenøs brug af heroin øger den fysiske tolerance over for opioider hurtigste. Risikoen for smitte er til subkutan anvendelse, så injektioner under huden, lavere. Gennem hyppige intravenøse injektioner under ikke-sterile forhold, som dem, der er fremherskende i det sorte marked, er ofte blå mærker og ar, der kan forårsage blodpropper (venøs okklusion årsager). Imidlertid, at indsprøjtning af ren heroin, hvis forbrugeren er beskidte arbejde, som enhver anden injektion også føre til bylder. Skælvende som tilbagetrækning fænomen fører til en øget risiko for skade for selv-injektion. Der er en fare for mangler en vene, og indsprøjte en "afdeling" under huden ( "at skyde et æg")
Brug den samme nål af flere personer, eller opdelt en kogt præparat bærer risikoen for smitte med hiv / aids og andre sygdomme, der overføres via blod (fx hepatitis B og især hepatitis C). I forlængelse agenter i det sorte marked heroin (stryknin, og mange andre) kan forårsage livstruende forgiftning.

Intranasal brug
Den "Sniefen" gennem næsen, var den heroin, malet til fint pulver. Svarende til kokain, er det da med en rullet pengeseddel eller et strå indåndes gennem næsen eller indåndes, gør det brugeren direkte til den nasale mucosa. Der er straks over i blodbanen og udøver sin virkning.
Som med brugen af kokain på den nasale mucosa, som supplement til de eksisterende risici for overdosering og andre risici extendere. Heroin er anvendt direkte over en længere periode til at tørre næseslimhinden, kan slimhinderne og rive ud. Resultatet er en tendens til næseblod. Da den nasale mucosa er en af de dele af det menneskelige legeme, efter at et giftigt skaden ikke kan regenereres, kan få den nasale septa af ekstreme forbrug gennem næseborene. I den fælles brug af tegneværktøjer kan føre til overførsel af sygdomme.

Indånding
Lejlighedsvis, under Suchtdruck Lignende forbrugerne til at ryge heroin er ingen "messing" inhalerede (aluminiumsfolie) på hånden, og det er røget på forurenede materialer, som gamle blikdåser, eller.
Rygning af heroin (Slang ord: "Blow", "Chasing the Dragon", "Chasing the Dragon", "røg en påhængsvogn", "røg en folie" røg ", et ark" eller "Chineese"), er en form for forbrug hvor heroin er fordampet på et stykke aluminiumsfolie. Denne damp inhaleres ved hjælp af en Aluröhrchens. Da heroin sublimeret ved stuetemperatur meget hurtigt kondenserer, sidder i inhalatoren røret hurtigt et skifte fra heroin, som er anvendt af forbrugerne, når de har nået et bestemt antal, opsamles derefter og forbruges. Samtidig med at inhalere heroin Overfladisk indånding på grund af den store andel ikke er relativt ineffektive på heroin ind i lungerne, men injektionen omfartsveje lungerne via det såkaldte "first pass"-effekt, som ved indånding i forhold til den mængde af stoffet, når blodet, der er fremkommet efter injektion af diacetylmorfin, den største andel af den tilsvarende receptorer. Fordelen ved inhaleret behandlinger af heroin er relativt let kontrolleres dosering. På grund af den umiddelbare begyndelse af en truende overdosis er bemærket inden for stor en mængde af stoffet blev indtaget, som under injektion eller "sniefen" er ikke mulig. I sidstnævnte Kosumformen leveres til hver af en vis mængde af stoffet, og derefter bosat i kroppen. Effekten når sit højdepunkt, så kun, når forbrugeren det fulde beløb er fodret, så han har ingen chance for at rette dem.
For flere år, er bragt ind i forskning, en særlig form for hjernebetændelse med indånding af heroin i kombination. Opvarmning af den heroin, der synes at konvertere enten en strækning stof eller andet stof i heroin i en skadelig for hjernen form. Dette resulterer i nedbrydning processer i hjernen, hvilket kan i sprog tab, livstruende koordination og balance forstyrrelser og føre til uoprettelige hjerneskader. Eksistensen og årsagerne til denne sygdom, og hvordan de i forbindelse med heroin, men er endnu ikke klart defineret, således at vi nu kan kun tale om en mistænkt. Tilfælde af denne sygdom blev rapporteret i engelsk litteratur fra Canada og England.
Røget heroin kan føre til øget strøm af spyt, som kan føre til kvalme og opkastninger fortsatte med at synke, vil den brænde for varmt her, kan det medføre kvalme og opkastning. Risikoen for overdosis er også til stede i røget heroin, da det centrale nervesystem respiratorisk drive er reduceret, og det kan føre til respirationsstop. Ingredienser af heroin røg kan krystallisere i luftrøret og lukke dem helt eller delvist.
Mischkonsum
Forbruget af flere stoffer samtidig, kan interagere at styrke, hvad virkningen af heroin. Der er meget få overdoser af heroinmisbrugere stillet dødbringende hvis bare heroin blev taget alene. Men, vil, hvis blanding af stoffer med alkohol eller andre beroligende stoffer, såsom benzodiazepiner, såsom flunitrazepam og diazepam løbe øge risikoen for en dødelig overdosis hurtigt.
En blanding af heroin og kokain er kendt daglig tale "cocktail" eller "Speedball kaldes. Her, effekten af de to lægemidler er det modsatte, der er særlig farlig for kredsløbssygdomme belastning. Risikoen for overdosis er særlig høj.
Med heroin, er også taget benzodiazepiner, der er en risiko for kvælning. Begge stoffer, som virker respiratorisk nedsættende, så forårsage en nedsat aktivitet af respirationsmusklerne. Heroin kan forårsage en cerebral vaskulitis - primært i forhold til indtagelse af alkohol - herunder blødning i hjernen.

Især hvis heroin er det indtages sammen med andre stoffer såsom alkohol, beroligende eller stimulerende sammen, er der risiko for kvælning.
Hyppig dødsårsag er respirationssvigt skyldes en overdosis, ifølge statistikker fra det tyske sundhedsministerium i 85% af dødsfald, der skyldes utilsigtet, 12% på grund af overdosering i et selvmordsforsøg, og overdoser er næsten alle baseret på en kombination med andre lægemidler såsom benzodiazepiner og / eller alkohol ca. Heroin blev på det illegale marked i koncentrationer på omkring 5 til 20% base. Dosis varianter udgør en vis fare, som ikke vises for heroin, som en enkelt faktor er ofte overdrevet. Også din lejlighedsvise tilfælde af dødsfald, når det injiceres efter længere tids afholdenhed efter tilbagetrækning, den samme dosis, der blev forbrugt, før tilbagetrækningen. En større risiko for overdosering også, når en såkaldt No.4 heroin, som også kaldes "Thai-H", som dels indeholder en koncentration på op til 80%, og fedt og er vandopløseligt, fordi, som andre steder i Europa sort temmelig usædvanlig, ikke som vand-base, men i form af hydrochlorid salt er til stede. Dette stof er ikke altid grå i pulverform på grund af deres renhed-brunlig, undertiden endda sne. Handles på det illegale marked, kan det skabe forvirring ved normalt 5-20% af gaden heroin overdosis selv med ufrivillig narkomaner.
Meget farligt er brug i kombination med andre beroligende lægemidler såsom benzodiazepiner (Valium, Rohypnol), barbiturater og alkohol. Alkohol forstærker virkningen af beroligende medicin uforholdsmæssigt. Hvis der, efter en kombineret anvendelse af disse stoffer indtages heroin (eller omvendt), så har det ofte fatale konsekvenser. De fleste af de påståede heroin dødsfald at dø på grund af en potensering af disse stoffer.
Den illegale stof i de fleste lande ofte blandes med andre stoffer, som forhandlerne til at øge overskuddet. Efter undersøgelser af den tyske kriminalpoliti Office fundet i 2003 i 3.858 prøver af koffein (99,4%), paracetamol (94%) og griseofulvin (4,6%). Af tilføjelser af laktose (indeholdt 3,6%), mannitol (2,3%) og saccharose (1,3%), hyppigst. I øvrigt forekommer enkel forurenende stoffer til tider endog ved grusvej, som er yderst skadeligt, hvis det injiceres. I en sådan forurening kan forårsage en alvorlig blodforgiftning, fordi bakterier injiceres direkte ind i venen. I øvrigt kan partikler være forårsaget af uløste trombe, som ofte ned i lungerne, men kan være weitergespült enhver tid, måske endda for at oprette en livstruende blodprop. I enkelte tilfælde, synes også undertiden med dødelig toksiner (f.eks stryknin, skopolamin) blandet heroin.
I modsætning til den overdrevne forbrug af kokain eller speed alene, kan tænderne ikke skades ved brug af heroin. Årsagen er, at heroinafhængige lider et parti i en forfalden fyrretræ, er først og fremmest manglende hygiejne, der er forbundet med generelle Selbstvernachlässigung fordi det sorte marked betalte priser heroin brugeren er næsten konstant på jagt efter flere penge til at forsørge sin afhængighed. Når de anvendes i heroin substitutionsbehandling, vi observeret en forbedring i de fleste tilfælde, både af udseende samt mundhygiejne, fordi den afhængige er normalt kun på det tidspunkt i cyklussen for at skaffe penge til misbruget kommer ud, og efter lang tid kan tage vare på sig selv.


Tilbagetrækning

Fysisk voldelig seponeringssymptomer opstå situationer, hvor uventede Totalentzug af stoffet (i scene jargon som "Cold Turkey" til at komme, eller "kalkun" (som du begynder at fryse i denne tilstand og krympe, "en abe dias,''en aber "eller" være på den betragtede abe). En pludselig tilbagetrækning af heroin er ikke nødvendigvis dødelig, men i enkelte tilfælde, men der er også en risiko for en akut kredsløbskollaps. Tilbagetrækningen forårsager smerte, sved skiftevis med kulderystelser, opkastning, rastløshed, rysten, kramper og auto-aggressiv adfærd med risiko for skader og dermed skabe både fysisk og mentalt at være en næsten umættelig ønske for de næste par forløsende "shot" (begær). Klinisk, behandling af heroin tilbagetrækning er normalt forbundet med Substitutpräparate såsom metadon, eller L-Polamidon Codeinpräparate eller en medicinsk behandling. For at kunne foretage de ophæves i tilfælde af overdosering, opioidantagonister bruges (f.eks naloxon). Den rent fysiske Heroin tilbagetrækning varer 5-7 dage, men kan vare i op til 2 uger ved Schwerstabhängigen, findes også i stressede situationer som helst risiko for "psykisk tilbagefald" (en såkaldt narkotika-depression). szenebedingt Desuden er der altid en øget risiko for at forlade igen "anfixen" too.
Alle tilbagetrækning metoder er kontroversielle. Således for eksempel, at en Schnellentzug med opioid antagonister såsom naltrexon under fuld narkose (Ultra Rapid Opiate Detoxification) med en alvorlig sundhedsrisiko være tilsluttet, hvis denne form for afsavn ikke praktiseres i tilstrækkelig intensiv pleje betingelser. Risikoen for tilbagetrækning under anæstesi kan kun reduceres ved anæstesi udføres under intensiv behandling betingelser med det samme tilsyn som det er tilfældet for store operationer (intubation og ventilation, central venøs adgang, arteriel linje, nasogastrisk sonde, urin kateter osv. EEG måling .)
Narkotika-afhængighed behandles med Subutex, som er at undertrykke Suchtdruck, og med Nemexin, som sikrer, at heroin i kroppen ikke længere kan dock. Det tidligere har imidlertid også en tilvænning og afhængighed potentiale.
Efter en fysisk tilbagetrækning er en risiko for, at den tidligere sædvanlige dosis reduktion på grund af en tolerance af overdosis

Juridisk

) Loven at diamorphingestützten substitutionsbehandling (diacetylmorfin diacetylmorfin lov blev i juli 2009, en verschreibungsfähiges euforiserende stoffer, som kan under statslig kontrol i faciliteter, der har en passende mulighed for at blive solgt til Schwerstabhängige. Den ordinerende læge skal være kvalificeret afhængighed specialister, de pågældende skal have mindst 23 år gammel, hans afhængighed af opiater i mindst fem år, og et bevis på mindst to fejlslagne behandlinger. Ved lov, at Narcotics lov, forordningen og narkotiske receptpligtig medicin lov er blevet ændret i overensstemmelse hermed.

Historie

I 1998 var det præcis et århundrede siden, det tyske medicinalfirma Bayer, der har patent på et nyt og meget effektivt hoste medicin logget - heroin. Bag dette navn skjuler materiale produkt diacetylmorfin, der syntetiseres fra morfin (mere om produktion af heroin i "Hvordan Heroin er lavet af?").

For første gang det skete i 1874 i England. Forsøgene blev foretaget, og efter en kort indkøringsperiode anlagt BAYER 1898 den diacetylmorfin heroin under brand på markedet og distribuere det selektivt og med en massiv global reklamekampagne på 12 sprog.

Heroin blev ikke kun brugt som hoste medicin (Atmungssedativum), men også fundet anvendelse i hjertesygdomme, fødsel og induktion af anæstesi i lungesygdomme, men også for højt blod tryk, osv. De bivirkninger, der forekom så svage, som næppe nogen anden narkotika: Forstoppelse og kun svag seksuel apati er blevet beskrevet. Oprindeligt var det mistanke om, at heroin, at i modsætning morfin, forårsager ingen afhængighed - hvilket er grunden til den blev brugt som en "substitut stof" morfin afhængighed. Men da heroin blev advaret oftere før en afhængighed - en virkning, der ikke var usædvanligt for narkotika eller havde.

Blot et år efter patentets forudsat at Bayer-Werke, produktet af heroin i 23 lande og med 1913, den årlige produktion af et ton ren heroin! Af 1926 tallene steg yderligere til 1,8 tons i Tyskland og Schweiz, endda til 3,9 tons heroin! Men, heroin blev fremstillet, ikke kun til lægelige formål, som kan genkendes i overproduktion. Den globale efterspørgsel efter opium til medicinske formål var 500 helt op til 600 ton. Den produktion, dog overskrides mere end ti gange den lovlige efterspørgsel.

Især i USA steg i begyndelsen af dette århundrede), afvisning af ikke-lægeligt begrundet brug af heroin og andre stoffer (samt alkohol. Så har været afholdt konferencer om dette emne, og der var aftaler på internationalt plan vedrørende regulering af forbrug og handel med opium, morfin, heroin, kokain og mødtes senere med THC indhold af hamp. Men, nogle stater er tilbageholdende sket i denne aftale, som de økonomiske interesser, som de er forbundet med stoffet var for stor. Det ændrede sig efter pres fra USA i traktaten i Versailles, et stykke, blev medtaget som krævede de kontraherende parter til at underskrive opiumkonvention af 1912 og værdsat. Som et resultat, kom i alt 43 stater i 1920 til denne aftale.

Et af de vigtigste aftalen var gyldig indtil da indtil i dag «enkelt konvention om narkotiske midler" i 1961. Siden vedtagelsen af denne konvention er ikke kun, hvor langt forbudt brugen af opium-produkter, men også kokain og cannabis-produkter til andre end videnskabelige og medicinske formål. Denne aftale blev suppleret i 1971 af en konvention om psykotrope stoffer (hallucinogener, stimulanser, hypnotika og beroligende midler, som kan fremstilles syntetisk). Dette blev fulgt op med yderligere tilføjelser og ændringer til denne konvention.

I Tyskland, narkotika-loven siden 1971, det juridiske grundlag for handel med narkotika, herunder heroin.

Den engelske kemiker Charles Robert Alder Wright i 1873 udviklet metoder til syntese diacetylmorfin, en syntese produkt af morfin og eddikesyreanhydrid. Den 26. Juni 1896 angreb selskabet Farbenfabriken dag (til Bayer) den procedure, og forlod den under navnet heroin og beskytte patent nummer 31.650 F 2456. Lidt senere lykkedes det den 21. August 1897 efter samme procedure ansat med Bayer kemiker Felix Hoffmann samt syntese af diacetylmorfin. Derefter begyndte fra 1898, Bayer-koncernen, produktion af diacetylmorfin.
Heroin blev markedsført i en massiv reklamekampagne i 12 sprog som en oral medicin, smertestillende midler og hoste medicin. Der er også blevet anvendt i omkring 40 andre indikationer, såsom forhøjet blodtryk, lungesygdomme, hjertesygdomme, fødsel og induktion, som "ikke-vanedannende stof" mod abstinenser af morfin og opium. Bivirkninger er blevet rapporteret kun mild forstoppelse og seksuel apati, hvilket er grunden til opioid blev taget af læger og patienter, der i første omgang meget positive. 1904, erkendte, at heroin, ligesom morfin, fører til en hurtig tilvænning og afhængighed. Mens nogle læger advaret om, at det havde de samme muligheder for afhængighed af morfin, men disse var i mindretal. På den ene side var den aggressive markedsføring, den anden fordi den mundtlige formulering resulterede i et meget langsommere og lav-dosis indtagelse af stoffet, som holdt sig væk svær forgiftning og afhængighed i almindelighed. Desuden var der så ikke stigmatisering opioid. Dette er dog udviklet sig langsomt i slutningen af det 19. og begyndelsen af det 20. Århundrede, især i puritanske kredse i USA.
Til stigmatiseret heroin lægemiddel udviklet sig fra omkring 1910, især i USA, hvor morfin og opium afhængighed forekom ofte. Da det blev kendt, at røget og intravenøs heroin intravenøst haft en stærkere virkning på øget antallet af misbrugere er let kan indhentes stof, som også var færre bivirkninger end morfin (i form af histamin reaktion) i orden. Antallet af stofmisbrugere har været stigende. Den væsentligste årsag til kriminalisering af heroin, er stadig tilgængelige på det tidspunkt, stigmatisering af kinesiske indvandrere, der røget opium, og senere ofte indtaget heroin. Således er disse stoffer var sandsynligvis forbundet med de allerede ubehagelige kinesisk, så den første enkelte amerikanske stater indført forskellige love for at forbyde. Senere, på den første opium konference i 1912, for første gang en transnational debat forbud, der blev fuldstændig politisk motiveret og ikke medicinske (diacetylmorfin stadig betragtes som en af de mest effektive opioider). Bayer i 1931, var det politiske pres, lukket produktionen og heroin, så fjernt fra sit sortiment. I stedet har selskabet fokuseret på hendes andet gennembrud opdagelse: det aspirin. I Tyskland, var heroin solgt indtil 1958. Forbuddet blev foretaget den 6. April 1971.

Fakta om "Heroin"

Den Giessen criminologist Professor Arthur Kreuzer har beregnet, at
45% af bilens pauser, 37% af den indenlandske indbrud og 20% af alle røverier til kontoen af stofmisbrugere til at gå. De økonomiske omkostninger ved at håndhæve forbuddet mod heroin - politiets forfølgelse, berigelsesforbrydelser, retfærdighed, sundhedsmæssige omkostninger, forebyggelse osv. - vil blive baseret på beregninger af Bochum økonom Karl-Hans Hartwig og Ingo Tærter for mindst 14 milliarder markerer et år. Den kontrollerede frigivelse af narkotika er derfor ikke kun etisk, men også økonomisk nødvendigt. Hvis indkøb
fungskriminalität kunne reduceres med 25%, Hartwig og Pies, mere end 70.000 stofmisbrugere kunne blive behandlet på den schweiziske model i dyre behandling centre.

Den heroin-Substituat Metadon fra Hoechst er ingen patentløsning. Landsdækkende anslået 70 til 100tausend narkomaner ønsker ikke midlerne. Metadon bekæmpes mens spørgsmålet om tilbagetrækning, men ikke løser afhængighed problemet. Metadon desuden i visse tilfælde kan medføre psykotiske bivirkninger.

Eksperter opfordrer til fri udgave af heroin til Schwerstabhängige som i en schweizisk model eksemplarisk praksis eksperiment. Det er forbudt ved lov om narkotika narkotikamisbrug heroin kunne produceres daglige dosis for mindre end fem mærker. Stoffet var ikke kun billigere, men også sundheds-venligt. Eksperter vurderer, at heroin doser - præcis - uden at efterlade uoprettelige fysiske skader. En undersøgelse fra Sundhedsministeriet har bekræftet, at 72% af alle dødsfald fra "utilsigtet dosis", på grund af kvalitet
er variationer på den sorte årsag. Kun 11% af de undersøgte dødsfald var fra selvmord-den legendariske "patentløsning".

I kampen mod narkotika-mafia, har politiet hidtil svigtet. I stedet for at låse op folkene bag, jagter de unge forhandlere og narkomaner embedsmænd. Bonn politimesteren Dierk-Henning Schnitzler fortalte SPIEGEL: "At folkene bag os kom ikke op." Derfor, boot op, blev det anset for ubrugelig, "undertrykkelse". Det strenge forbud mod heroin, er det narkobaroner arbejder direkte i hænderne, selv om det modsatte officielt vil blive nået.

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) har foreslået, at FN til at overveje en analogi mellem tobak med heroin og kokain i henhold til den internationale konvention om kontrol med narkotika. Tobak er en hvilken som helst tredje voksne (juridisk forbrugt). Verdensplan, der er en milliard rygere, rygning forårsager omkring tre millioner dødsfald årligt.


Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.