Headshop - list med Headshops - Smartshop

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Headshop

Som Headshop (eller Head Shop), en regel betyder små forretninger og butikker, der sælger mange tilbehør til cannabis scene og szenetypische produkter.

Smartshop betegnes som butikker eller forretninger, som lovlig narkotika (Engl. sælge smart drugs) og berusende kosttilskud. Der er tale om stoffer, som ikke er medtaget på grund af manglende popularitet af den lovgivende magt i loven om narkotika, eller deres salg af dårligt formuleret lovgivning, kan ikke forbydes. Det er ofte sådan, at de smarte butikker, der sælger narkotika i narkotika love efterfølgende registreres, når populariteten af narkotika er synligt øget.
Disse omfatter, afhængig af land og juridiske forhold, herunder Guaranapräparate indeholder magiske svampe (psilocybin), Herba ephedra (indeholder efedrin),), forskellige afrodisiaka og stimulanser (Energizer. Desuden meskalinhaltige cacti levere, såsom peyote, samt Naturlægemidler Ecstasy en del af den vifte af en smart shops.

Headshop
Head butikker opstod i 60'erne ud af hippie-kultur i San Francisco. Først afgjort i butikkerne kun på den lokale scene i Haight-Ashbury kvarteret, men snart de er fordelt over hele USA, indtil de dukkede op i begyndelsen af 80'erne i Tyskland.
Sælges som vandpiberne, Bongs, Fordampere, eller lange cigaretpapir (lange papirer) til at rotere leddene, men også normale rør. Desuden ofte askebægre, lightere, piberensere, plakater med angiveligt psykedelisk farvekombinationer, Rastafari, hamp blade middelalderlig mytologiske motiver eller, mindre hyppigt, i henhold til trykte tøj og reggae musik til rådighed.
Head butikker er lovlige i Tyskland, så længe de lægemidler, der ikke sælges endog der. I visse andre lande, dog er de ulovlige, som i Frankrig, præcision saldi, eller hvis varerne udbydes med en Hanfblattaufdruck.
Om det ansvar i butikken operatører for deres kunder
Uddrag fra bogen: Hvad gør man hvis problemet er cannabis? Vejledning for forbrugerne, forældre, lærere og rådgivere i stoffet (redigeret af Birgitta Kolte, Henning Schmidt Semisch og Heino Stöver) Hvad har rådgivet cannabis erhvervskunder, som har problemer med deres forbrug?

Mange medlemmer af den tyske Hamp Association (DHV) er butiksejere, der ofte har kontakt med cannabisbrugere. Især de såkaldte hoved-og sælge Growshops der ryger tilbehør og udstyr til anlæg voksende blandt cannabisbrugere med deres kunder. Disse iværksættere er faktisk ikke helt sidestille med værter for en restaurant, fordi de ikke sælger nogen cannabis; et særligt ansvar for deres kunder, de har endnu.
Sikker på - ikke alle shop aktører opfører sig i overensstemmelse hermed, eller er selv bevidst om dette ansvar. Derfor, at DHV har en interesse i at se nærmere på problemet ser på, hvad dette ansvar findes ikke på alle, og hvad folk kan gøre bag disken for at leve op til det. Og sidst men ikke mindst, at DHV har til formål at bidrage til at øge bevidstheden så mange butiksejere til det emne. For at undersøge sagen til bunds, har jeg fået, blandt andet et interview med en Growshopbetreiber hvorfra jeg citerer ofte i det følgende. Således et billede af en model butikken er udarbejdet, da der er sikkert mange i Tyskland. Så jeg forestillede sig ikke en utopi, men snarere beskrive "best practice".

Forventes, at følgende ord:
De fleste cannabis-brugere har ikke noget problem med deres brug af cannabis. De sjældent eller regelmæssigt røg potten uden at være hæmmet i deres liv eller anden måde. Det gør dem bare sjov. Men, stort set alle cannabis forbruger er et problem med anklagemyndigheden. Hanffreunde er konstant udsat for risikoen for at blive fanget og udsat for en bred vifte af chikane. Dette er det største problem for de fleste cannabisbrugere. Jeg gik ikke ud i den enkelte, da det ikke er omfattet af denne bog. Det er ikke nævnt, dog rådes til at blive glemt - især i en tid til at kigge ind i tvivlsomme akademikere og medier én gang hver pothead som en fod i rendestenen.

Naturligvis er der også cannabis-brugere, der ryger pot for meget. Med 4 millioner løbende Kiffern ikke længe på sig. Det har endda et dagligt forbrug ikke nødvendigvis et problem. Problemet opstår, når forbruget og dets konsekvenser, negative virkninger på skole eller arbejde og det sociale miljø har. Og det er ikke gjort for mange, hver dag fra morgen til aften flere gram cannabis tvunget ind i hans lunger. I særdeleshed unge mænd er så slående.

) M (Shop ejer: Mange lider også af deres anvendelse, selv om de ikke gør det i hverdagen. Jeg tror, at mange vil genere forbrugeren selv, hvis de indser, at de er langsomme på mellemlang sigt og lang sigt, i en sådan grad, at de ikke længere bevæge sig fremad. Og dette er så derefter en erkendelse af, at mange mennesker mener er for sent, når de er ude i køen og huske det, jeg er ikke en millimeter mere og komme frem.
Blandt de unge er det naturligvis delvis ekstreme.
De ældre - Jeg vil nu trække en linje til 25 gange - mellem gamle og unge og uerfarne eller erfarne - de ældre afspejler doller i stå, fordi de simpelthen er ikke kun mere erfaring med cannabis eller med andre stoffer eller alkohol, men bare generelt bedre i stand til at vurdere dig selv og kender dig selv bedre.
Grader i gruppen 16 til 22, er det ofte sådan, at fyrene ikke afspejler egentlig klar over, hvor negativt deres egne forbrugsmønstre faktisk for dem og deres miljø. Det er ofte ikke blot for sig selv dårligt, men bare til pynt ... Jeg tror, den nye generation er på grund af overdreven i forhold til forbruget.

Sådanne problemer med at falde for forbrugerne i butikkerne.

Georg Wurth: Så du allerede har nogle kunder i butikken, hvor du har det indtryk, at for meget røg pot ...

M: Ja, regelmæssigt!

GW: Hvordan vurderer man det?

M: Det afhænger alt sammen af folk, så mange er kendt for uger, måneder, hele året. Og du altid se igen. Og fordi der er også bekendt med beruset tilstand, så du se det eller selv føle det på de mennesker, som de ændres. Især hvis du folk altid er i butikken ved langt, ikke kun er til stadighed se, men ser karriere ...
Andre folk holder op med at fortælle dem, helt ærligt, at de altid er på farten eller på farten for ofte. Thematise Mange også, at der er et problem for dem. Dette er et fælles emne blandt avlere ...

GW: Formålet med en sådan person, der lægger ansvaret for scenen butikken. Men, butikkerne er meget forskelligt berørt af problemet. En GROWSHOP i en lille by med ældre klienter kan have nogen enkelt kunde problem. En butik i Berlin med yngre kunder, der stadig lider under høj arbejdsløshed, men må regne med en høj andel af kunder i "kritisk tilstand". Strategierne i den affære, så er forskellige. Nogle sælger f.eks Generelt nogen produkter under 18 årige. Andre forhandlere sælger til kunder problematisk forbrug noget, som kan have noget at gøre med hamp. Frem for alt, men en åben diskussion kultur vigtigt. Iøjnefaldende kunder nu og igen rettet direkte i butikken.

M: Så der er tilfælde, hvor jeg bevidst rettet det, selv hos ældre mennesker, bare når jeg tænker på, hvad der sker med dig, vil du altid dækkende, når du kommer til mig. Hver gang du kommer, kan du se 2 år ældre. ... Dette er ikke sundt. Og hvis mange mennesker at komme ind i så på det og sige med sikkerhed, at nynne, og derefter komme ud erstmal ...

GW: Butikkerne har et usædvanligt godt forhold til interessenter og til at nyde en høj troværdighed. Det vigtigste er nok den åben atmosfære, mange butikker tilbyder deres kunder. Der er ikke mange steder, hvor du kan tale uformelt om brugen af cannabis. I Head & Growshops der menes med ligesindede mennesker, og der er kompetente kontakter til rådighed.

M.: For mange, er det jo så, hvilket naturligvis ingen reelt uafhængig, med hvem hun frit og åbent om at ryge hash, hvilket er over deres personlige problem og kan tale om noget andet - derfor de mange gerne acceptere, at de nogle gange har en person med hvem de kan tale fornuftigt om det - endnu en modsat, hvor de kender kifft selv, og det er ikke nu Paul, men folk, der kender bare, hvad han taler om.
Det er ofte tilfældet, især blandt de unge igen, siger mor og tante og far og de naboer, du ryger for meget, du ryger for meget, især i familier, hvor der er alligevel allerede kendt, at barnet kifft, du ryger for meget, du ryger for meget. De er altid så Paul argumenter, der vil komme fra folk, der ikke selv røg pot, og ikke engang ved, dybest set, hvad de taler.
Her er de kunder mulighed for at untabuisiert om emnet er nødt til at tale. Hvis de ikke har en selvstændig del, hvor de kender, fordi jeg kan gå, da jeg kunne tale om mit eget lort, og min kone har ikke kender min mor, min moster, min bror, min onkel, min roommate, ingen ved det. Det er sikkert så for mange kunder og preemptively af, at de fører diskussioner, som de ellers ikke ville sandsynligvis vil medføre. Kunder komme til hinanden så ofte i butikken kender, bare det faktum, at de mødes i baren. Og så er det ofte tilfældet, at man siger til en anden, jeg tror du kiff for meget, og derefter skabe en dialog med hinanden om, hvor meget ryger du så ... og så for eksempel kan ske, at den meget ældre, siger jeg stadig har mine aftener ryge en joint, men de gange, når jeg har røget 20 gram om dagen er forbi allerede i 10 år, så hvorfor denne ...
Frem for alt, tror jeg de er diskussioner, når man tænker på sin mere let at sammenligne, fordi du ved, det er autentisk, hvor du bare ved, at dette er en mand, som kender de reb, der har haft disse problemer selv, hvem ved, hvad Han taler, gør det samme som mig, og lige så let at stemme den fællesnævner.

GW: Den refleksion af ens egen opførsel i en sådan atmosfære ofte fører til adfærdsmæssige ændringer. Positiv indvirkning på kunder i butikken, og det er i sådan en atmosfære, ikke kun for de få Extremkonsumenten følte. Man kan formode, at selv den iøjnefaldende ene eller den anden kundens forbrug med mere senere løber afspejlet og mindre tilbøjelige til at udvikle sig selv problematisk brug.
Skal gøres klart på dette punkt, at denne form for forebyggelse ikke handler om at opnå total afholdenhed. Det kan godt være den ene eller den anden for den bedste løsning, ved og store, dog forekommer en rimelig og forsvarlig at beskæftige sig med narkotika, den mere realistiske mål. Enhver, der har boet permanent totalt afholdende?

M: Og så så mange mennesker, er, at de siger ja, jeg forstår jeg alt for meget, ryger for meget, at vi taler om det, og jeg må virkelig komme ned gange. Og så har du også set folk, der er sat i en tid, kort pause, eller gøre, eller nogle gange mindre end så ne reglen, som jeg kun røg, når det er mørkt udenfor eller noget, så er der mange.

GW: Så du faktisk har ofte gange haft fornemmelsen af, at denne samtale er bragt til dig af de folk, en ændring ....

M: Ja, ja, det er fordi jeg også hører fra nogle mennesker, der siger til mig da okay cool, at jeg engang havde et ordsprog, som jeg tror, det var, at jeg også kiffé.

Så jeg engang havde et ekstremt tilfælde i Hamborg - en helt bestrålede 16-årige, som var shopping med sin mor. Hun var af den opfattelse, det er bedre, hvis det gør derhjemme, end når han drevet i parken og få nogle andre ting, der tilbydes. Sagen endte i sidste ende, men så moderen igen med drengen kom ind i butikken og spurgte, hvordan han kunne hjælpe med det, fordi hver dag virkelig var den eneste måde. Og så begyndte hun med narkotika rådgivning her, da narkotika rådgivning, og jeg sagde så, jeg tror, at lægemidlet rådgivning er virkelig det hjælper dig. Det eneste, der hjælper dig er, at han forstår, hvad han gør. Og i særlige tilfælde, er det også, så har forstået, hvad han gør. Så der har et halvt år og derefter gekifft ikke være helt rolig. Og så til sidst begyndte igen at stige igen og fandt en meget behagelig beskæftiger sig med cannabis.

GW: troværdighed og afholdenhed orientering, som er formentlig den vigtigste kritik af scenen på det stof, rådgivning. Offentlige bistandsorganisationer er ikke meget tillid til. Derfor det sjældent er så langt for at samarbejde, selv om der er nogle gange hensigtsmæssige forespørgsler fra kunder.

M: Jeg tror, at cannabis stof rådgivning om alligevel altid til formål at få en aftale med det stof, at finde og bringe ikke Totalabstinenz som det er med alkohol.
Jeg tror på cannabis, og blandt unge, er det problem, der ikke kan undvige spørgsmålet, og at gruppen dynamisk pres fra venner eller fra miljøet i sidste ende står i en sådan skarp kontrast til, hvad der er det stof, rådgivning, og ønsker at mægle at narkotika-rådgivning i de fleste tilfælde, perler for svin. Fordi, når du stopper et lægemiddel stof counseling konsulent med hvem du tale i det virkelige liv, og du kan se dine 20 venner hver dag, der ser det anderledes end narkotika rådgivning.
Alle de mennesker, jeg kender, som var i narkotika rådgivning, er alle unge, der er på skolen eller forældrene, når landet. Jeg kender nogen, der ryger pot på 19, fordi hans forældre blev sendt til narkotika rådgivning, har nægtet derefter. Da stoffet rådgivning kom med forslaget om at tage de high school-dimittender i et halvt år ud af skolen og sættes i stationær behandling til ...

GW: På grund af revet?

M: Ja, det er hvad der skete dengang, og da jeg kiggede igen næste gang, der var skygge af sig selv, på vej om nogen piller, noget beroligende medicin fra stationær behandling, og så er de jo allerede forfærdelige eksempler. Dag, det er fra mit eget miljø på den person, med den mest alvorlige narkotikaproblemer, som jeg har kendt. For hamp er nu helt irrelevant. Det er der så til morgenmad med kaffe sammen, et fælles, men ellers er det hele i stedet gået i retning af kemi. Derfor har jeg en meget delt mening om narkotika rådgivning. Hvordan ville du lige har sagt, hvis der var et lægemiddel rådgivning for at hjælpe oplyse og ikke til afholdenhed og ikke på overdrevet scenario - åh, de fattige pothead, vi har brug for, at vi sigter for at have grebet ind - så vil det helt sikkert hjælpe mange mennesker.
GW: Mange narkotika counseling sikkert stadig har betydelige mangler i forbindelse med cannabis brugere. De er sat til alkoholikere og heroinmisbrugere, med problemer Kiffern kan starte, men ofte nok. Virkningerne af ekstreme brug af cannabis er helt anderledes end, siger, for heroin, er der ingen væsentlig fysisk afhængighed og berigelsesforbrydelser er sandsynligt, at holde inden for grænserne. Også de sædvanlige mål for terapi "afholdenhed" er på Kiffern ikke nødvendigvis hensigtsmæssig. I øvrigt er det råd af cannabis brugerne ikke nødvendigvis udvikle sig til en langvarig samtaleterapi. Et indledende møde eller Internet rådgivning er tilstrækkeligt for mange allerede har gjort og mindske hæmninger.
Disse stoffer rådgivning, som skal opfylde disse kriterier, vil blive behandlet af de butikker, men meget godt som partnere. Endelig er de ansatte i virksomheden falder hurtigt, på trods af de mange opfordringer til sine grænser i form af tid og intensiteten af de "pleje".
Omvendt, for selvfølgelig, men skal også anerkende værdien af narkotika rådgivning i et sådant samarbejde. I mange steder, er der alliancer af forskellige offentlige instanser til at gøre den vanskelige scene butikker liv. Politikerne frygter, at butikkerne cannabisbrug brændstof dealen eller endda dig selv. Så her, igen, løse mange fordomme.

Et andet aspekt af forebyggelse, som kaldes af flere GROWSHOP-indehavere, er dyrkning af cannabis i sig selv. Det kan måske overraske dig. Endelig er det egen produktion er en stabil forsyning af cannabis og sikker erntebedingte for enkelte bestande kan også have negative aspekter. Men i sidste ende levering af cannabis i Tyskland alligevel er stabil, vejer tungere end et positivt aspekt: Den "Grower" bevidst at gå med deres foretrukne stof.

M.: Den omstændighed, at de andre kolleger fra GROWSHOP sagde, at han havde i sin butik, er ikke så meget problemet kunder, sikrer også, at de mennesker, som omhandler også med selve anlægget, har generelt et meget højere niveau af viden, for så vidt angår cannabis og meget informationsgeiler er så ranholen flere bøger og gøre sig mere fortrolige med biokemi af cannabis, eller hvad angår virkningsmekanismen i kroppen. Dette er en sag opstår, hvor, med den ekspertise og indsigt, eller en bevidsthed om, hvad vi som altid håndteres.

Den nederste linje er at holde, at hoved-og Growshops har unik adgang til problematiske cannabis-brugere. Gennem sin åbne og dens tabu atmosfære såvel som kompetent, troværdig og szenenahe kontakter, de kan udløse tankeprocesser om brug af cannabis blandt mennesker, som ingen andre på offentlige steder med rimelighed kan opnås.
Denne erkendelse er ikke til at skabe det indtryk, at der er hoved-og Growshops en form af en arm eller afdeling af narkotika intelligens. De er en del af en cannabis kultur, som omfatter flere millioner mennesker i Tyskland. Bortset fra straffesagen ikke forbinde nogen problemer med disse mennesker, men foretrækker at forbruget af hamp-produkter. Vejkryds i et sådant samfund til at være, men det betyder også være opmærksom på dem, der hvor der med Hanfkonsum ikke går så godt. For naturligvis derfor ikke alle butiksejere. Men alle, der ønsker at etablere en permanent som en succesrig virksomhed mand på stedet, skal være baseret på god rådgivning, kvalitet og ansvarlig brug af kundekontakt.

Konstitueret og Growshops hvis ejere og medarbejdere i overensstemmelse med disse principper, kan yde et værdifuldt bidrag til en fornuftig brug af cannabis. Og de kan ikke narre se ud i fremtiden, en juridisk cannabis bør afgiften.

Kundens rådgiver snarere end sælgere!
Georg Wurth
Tysk Hamp Association
Den tyske Hamp Sammenslutningen repræsenterer interesserne for den tyske hamp industrien og fra enkeltpersoner, der går ind for en legalisering af cannabis.

Werbung

Headshop.de

Head til vores online shop finder du Vaporizer, Grinder, cigaretpapir, Blunts, Ziplock tasker og digitale skalaer. I Bong Bongs og vandrør. Den HomeBox er i øjeblikket en af de mest populære artikler i vores GROWSHOP. I øvrigt tilbyder Grow Shop NDL lampe) (natrium damp lamper, kulfiltre, ventilatorer, Pollinator, gødning og næringsstoffer fra Canna, Hesi, Plagron, Ecolizer, Hus & Have og BIOBIZZ. Alt til indendørs og udendørs dyrkning vokser så du kan se der. De øvrige kategorier er shisha og livsstil. I butikken vil du modtage Hookah Shisha, Oriental Hookahs, vand pibetobak fra Nakhla og Serbetli og hayyam.

Rauchpalast.de

Den specialist for juridiske røgelse og Herbal diskant

Vi er en af de bedste hovedet butikker i Tyskland. Vi specialiserer os i røgelse og Herbal diskant. Om dens rækkevidde, SenCation, Happy Caps, Herbal Incense Pulver eller andre nye retsorden eller ønsker at købe: Hvis du er ryger slottet lige højre.

Vores Head Shop er altid klar til at du har den seneste lovgivning Røgelse, baseret på forgængeren produkt at tilbyde Spice. Spice kan bestilles efter forbuddet den føderale regering ikke længere blandt os. Men, vi har mange alternativer til Spice og udvide vores produktsortiment konstant. Vi ville være glade, hvis du ville bestille i vores Head Shop, og er altid klar til at levere vores kunder hurtigt med de nyeste produkter.

Alle ordrer i vores Headshop dagligt og er normalt sendes den næste dag allerede er der. I øvrigt tilbyder vi en professionel Headshop Anvendelsesområde, SenCation, Happy Caps Spice og andre alternativer som engros. Indlysende er neutral, sendes hver Røgelse, som du kan bestille gennem os.

WeedStore.de

Top produkt efter min mening. Bare butik og solgt Ultra 80Mil. ud af 5 stjerner. Perfekt ...

Bush Doctor: 1070 Wien, Kirchengasse 19

De udgifter er afholdt af den højre og venstre for indgangen gør det klart, at dette er den rigtige butik for dem, der ønsker at forlade dyrkning af planter til tilfældigheder: avl til højteknologiske fagfolk. I den temmelig nøgtern-designet forretningslokaler fortsætter dette indtryk, den optimerede produktion af hamp er den eneste interesse her: Bestråling udstyr, organisk gødning og Nützlingskulturen, måling og kontrol teknologi i sin fineste. Omkring 300 forskellige slags frø, kan du få et månens faser kalender med noter hvad, hvornår og hvordan en bred vifte af papirer, filtrerpapir, litteratur, hemptaschen og kasketter, selv ved Hamp chokolade Zotter der. Friendly vil blive forklaret, at man ikke skal forvente tips til dyrkning af THC-indhold af hamp.

Bushplanet: 1060 Wien, Esterhazygasse 32.

Et af de ældste og mest etablerede butikker i Wien, i overensstemmelse hermed, den stemning, at en eller anden måde minder meget Amsterdam: farverige, hippiemäßig, diagonalt. I stueetagen man føler en meget bred vifte orgelpfeifenartig arrangeret vandpiberne, en hylde af litteratur og tegneserier, information om svampe dyrkning og sjove svampe selv. Rækken af andet tilbehør er en smule forvirrende indkvarteret. I kælderen er gødning, bestråling lamper og et drivhus med planter duftende "til indendørs luft forbedringer for at være" klar, 13 Euro vil koste de enkelte anlæg. 88 frø er på listen, men ikke alle er på lager. Med oplysninger af enhver art vil ikke være nærig.

CIA cannabis i Østrig: 1080 Wien, Piaristengasse 38.

I de smalle kælderlokale for CIA, ligner mere en top-hemmelig som en midlertidig opbevaring detailforretning, den hårde kerne hjem gartner og dyrkning teknologi entusiaster derhjemme. Den dominerende form for professionelle kunder og praktisere de Moment: Vi ved, hvad vi vil, og hvordan det virker. Absolutte nybegyndere kan regne med barmhjertighed, de er bevidste om basics gerne og detaljeret. Rigt udvalg af grundlæggende for dyrkning, fra frø til fan. Med smykker du holde her, men ikke at fortsætte, et par Papierln at rotere, nogle litteratur, de rige har. Detaljerede prislister, z.T. med nyttige forklaringer på havearbejde leverancer og frø, men ingen hjemmeside.

Den Hanfparadies: 8010 Graz, Grazbachgasse 14.

Meget venlige og lyse atmosfære med sloganet "Der er intet ulovligt er sket." Tærskel frygt er minimeret ved styling. Ikea både ud over børnenes hjørne og en Hanfecke for forældre, ville de sandsynligvis ligner. Der ønsker at købe ind i denne fjerde og yngste af Graz Hanfshops frø eller planter vil begynde umiddelbart informeres om den juridiske situation: "Hvis du fortæller mig, at du ønsker at ryge det, kan jeg ikke sælge det til dig." Ellers vil kunderne blive informeret meget tålmodig og vidende om havearbejde og om placeringen af lovene fra 1961 til 2002. Gryder af jord op til kunstvanding system og pH-meteret du få alle de fornødne landbrugs-redskaber. Tekstiler og fødevarer er ikke tilbydes, men der er kølet dåse drikkevarer. Bredeste sortiment til rådighed på det litterære område, især til et litterært rum er indrettet med sofaer. Et katalog til at gennemse, men ikke til at tage væk. Hjemmesiden er under opbygning. Fra april, kan du også bestille online.


Perfect World: 1210 Wien, Leopold Auer Straße 1-3

De (to-terminal tæt på Transdanubian Shop U6) kun åbner sine døre i eftermiddag: rygning tilbehør, der er over 12 ur, det voksende efterspørgsel Butikken er åben fra 14 ur. Sidstnævnte må man forestille sig som en stor opskaeringslokalet, om de få resterende kvadratmeter af klipper sympatiske chef i butikken. Han ikke blot har mange gode tips, men også komplet begyndersæt sæt til voksende bestand. Tilbydes rundt om hjørnet i Angererstraße "Perfect World" i en dejlig indrettet restaurant på et komplet udvalg: hundredvis af vandrør, den legendariske "hamp øl, relevante læsning," Golden Ganja Rum "() med planlagt Biohanfblüten, Biohanflebensmittel, kosmetik. Den hjemmeside der henvises til i stedet for kataloger ville helt sikkert blive udvidet yderligere.


THC Shop: 1080 Wien, Alserstraße 19.

Handlen med de store vinduer og hyggelige Innengewölbe beliggende i et stærkt studerende område ( "Coffee Shop" next door udfører ikke den måde, den hollandske specialitet) Ud over en korrekt udvælgelse af løg, frø, gødning, osv., der fløjter, Hanfkosmetika, smuk klokker og fløjter såsom "Hashtrays" og psykedelisk kærlighed potions, samt t-shirts og trøjer med relevante emner. Teksten af loven om emnet hamp hænge ud i erhvervslivet, dem, der føler sig godt tilpas efter at have læst endnu ikke er under drøftelse meget venlige. En illustreret prisliste er til rådighed for sæd og Moment: tilbehør, snart hjem.


Butikken: 1060 Wien, Mariahilfer Straße 117

Som en del af en løs føderation Store, hvor du kan købe skate tøj, tegneserier og smykker, tilbyder en base i det fjerneste hjørne "shop" alle former for psykoaktive planter på DreamInducer Sassafras og divination salvie til den centralamerikanske svampe. Hamp kan også købes her, og 20 sorter af såsæd samt nogle kosttilskud for mere end 30 sorter i form af raumluftverbessernden stiklinger. Tilgængeligheden af hamp periferien af hovedet butikker i helsekostforretning design har været begrænset, kvaliteten af information og undervisning varierer meget blandt de ansatte.

Viva Sativa: 4020 Linz, Goethe Strasse 6a

Butikken gør både visuelle og olfaktoriske en vag fornemmelse af en alternativ butik. Selv om det er en forholdsvis lille virksomhed, der er kosmetik, fødevarer, bøger, vand, rør, osv., og også et meget stort udvalg af tøj (fra strømper) til den fælles landbrugspolitik. Denne detaljerede oplysninger om status for legalisering debat i Østrig, men også i andre lande. Det er fortalt, er ikke salg og handel med hampefrø er en kriminel handling, at hamp (men også, at der ifølge vores oplysninger er forkerte) d. Ed. Der er en prisliste og en detaljeret liste over bøger om emnet af cannabis, samt blade og informationsbrochurer fri for at tage. Well-designet hjemmeside med interessante links og prisliste kan også bestilles via e-mail.


Hvad. . . : 1030 Wien, Sechskrügelgasse 2

En rummelig, moderne stil hjørne shop, som plejede at være en bil, og derefter havde en motorcykel forhandler. Beskriver sig selv som "1st østrigske GROWSHOP" og består af en stueetage til produktion behov (frø, jord, gødning, lamper, osv.) og en første sal for Paraphernalia, litteratur mv Helvede, og fastende, lav tærskel for angst. Den rådgivning er kompetent, tålmodig, venlig, mere modne kunder er navnet vilkår. Den ene er opmærksom på den juridiske situation. Adspurgt, om det var stadig potente græs vil vokse, kan man kun gøre selv en rim. Mange ting for gartnere og fans, godt udvalg af litteratur, ingen "andre" hamp-produkter. 40 sider af et tykt katalog, det er gratis, også forskellige brochurer, hjemmesiden er klar og effektiv.

Smoketown.de

Werbung

Længe Glasbongs ved Bulletproof var forsvundet i glemmebogen, indtil nu har fået en ny fabrikantens navn og bragte bong modeller i bedre kvalitet, som med alle Exras Cut Inside Chillum og tanke på markedet.
På grund af den store efterspørgsel efter den Bongs vi har kun en lille kontingent af Bulltet Bevis Icebong og Kugelbongs som vi tilbyder dig billige.

GROWSHOP-nu

Vi tilbyder et bredt udvalg af afprøvede produkter til Growartikeln, hempseed berømte frø banker og på planteprodukter, kaktus, svampe og rejse midler Energizer.

Friske svampe, sporer og Pilzgrowboxen er ikke længere tilladt af en lovpligtig ændring i Nederlandene, og derfor ikke kan frigives, indtil videre af os.

Vi beder om jeres forståelse.

Have a great time browsing!

Oberkiffer-de

Daag, en welkom op "de Peijftje"

Mere Headshops (link følger!)

Headshop Number One 72458 Albstadt Im Hof 29 07431-591047
Nature 09456 Annaberg-Buchholz Strasse der Einheit 11 03733-288037
W & W Wasserpfeifen 99310 Arnstadt Markstrasse 17 03628-75246
Agent Orange 63739 Aschaffenburg Landingstr. 12 06021-218400
Orient Express 63739 Aschaffenburg Sandgasse 12 06021-218590
KIF 91275 Auerbach Behälterwiese 9
Die Alternative 26603 Aurich Hafenstrasse 3 04941-967048
Hanf-Basis Naturwaren 57319 Bad Berleburg Poststrasse 13 02751-892298
Rebel 61231 Bad Nauheim Hauptstr. 40 06032-920410
Enjoy Art 23843 Bad Oldesloe Bahnhofstrasse 56 04531-84895
Der Bonghimmel 95444 Bayreuth Von-Römer-Str. 14 0921-512530
Smokit Europe 97493 Bergrheinfeld Hauptstrasse 69 09721-933291
Grashüpfer 97493 Bergrheinfeld Hauptstrasse 69 09721-99808
BongrooM 13086 Berlin Langhansstraße 36 030-96063830
Hanf im Glück 12045 Berlin Wildenbruchstrasse 84 030-6885988
Hemp Galaxy 10559 Berlin Simon Dach Str. 10 030-2916775
Hanf Haus 10115 Berlin Grosse Hamburger Str. 1 030-28097297
Al's Headshop 10439 Berlin Bornholmer Str.2 030-4458672
Highlight Grow and Headshop 10405 Berlin Rykestrasse 46 030-41715868
Tunes Basar 10787 Berlin Budapester Str. 50 030-2619186
WhyNot-Ceramics 10997 Berlin Taborstr. 10 030-6152997
HanfHaus 10999 Berlin Waldemarstr. 33 030-61609841
Turnsystems 12165 Berlin Albrechtstrasse 125 030-66708440
Green Planet 10247 Berlin Grünbergerstrasse 47
Kaya Foundation 10437 Berlin Schliemannstr.26 030-4478677
Gras Grün 10999 Berlin Oranienstr. 183 030-6113190
Flashback 10435 Berlin Wolliner Str. 51 030-44358530
HanfHaus 10999 Berlin Kreuzberg Oranienstr. 192 030-6148102
SunSeed Bank 10999 Berlin Kreuzberg Wiener Str. 19 030-6118156
HanfHaus 10823 Berlin Schöneberg Eisenacherstrasse 71 030-7823169
Ostblock 13086 Berlin Charlottenburger Str.1 0163-8942175
Grow In Berlin 10553 Berlin Tiergarten Kaiserin Augusta Allee 29 030-3443642
Chillfriends 13629 Berlin Siemensstadt Wernerwerkdamm 34 030-38306079
SunSeed Bank 13347 Berlin Wedding Amsterdamer Str. 23 030-45606171
Asia Bazar 33602 Bielefeld Düppelstr. 21
Merlin Bong Glasbläserei 53945 Blankenheim/Eifel An der Hardt 18 02440-1779
Plaisir Glasbläserei 71032 Böblingen Lauchstr. 8c 07031-236676
Zebuana 44787 Bochum Nordring 55 0234-9650496
Galactic Bonn 53111 Bonn Thomas Mann Str.38 0228-698629
Udopea 38100 Braunschweig Karrenführerstr. 1-3 0531-2408780
Record Store Music & Headshop 38100 Braunschweig Friedrich-Wilhelm-Str. 38 0531-6128330
Hanf Kontor Bremen 28203 Bremen Vor dem Steintor 166 0421-707102
Grasshopper 28199 Bremen Langemarkstr. 175 0421-593979
Nirvana 28203 Bremen Sielwall Nr.4 0421-707102
Udopea Versand Zentrale 28309 Bremen Funkschneise 16 0421-417980
Udopea 28203 Bremen Am Dobben 74 0421-75671
Udopea 28195 Bremen Knochenhauerstr. 27 0421-13134
Planet Plant 76646 Bruchsal Rollingenstr.2 07251-980620
Grashüpfer Headshop 50321 Brühl Pastoratstr 2 02232-12043
Rasta Orient Shop 29221 Celle Blumlage 123 0173-9793521
Nirwana 03046 Cottbus Taubenstrasse 1a 0355-794346
Bang Bang 64283 Darmstadt Dieburger Str. 15
Come Back 64283 Darmstadt Elisabethenstr. 56
Grow Shop Darmstadt 64283 Darmstadt Rheinstr.22 06151-953122
Greenvision 06844 Dessau Kurt-Weill-Str. 31 0340-2214172
Join the Party 32758 Detmold Sichterwiese 22 05231-18511
Green Planet 44287 Dortmund Ringofenstr. 37 0231-94531417
Grotedo 44319 Dortmund Gernotstr.16 0231-4447092
Bullet Shop 44135 Dortmund Lütge Brückstr. 3 0231-556440
Nirwana 01097 Dresden Eschenstrasse 9 0351-8015353
Turn Headshop 47051 Duisburg Kasinostrasse 2-4 0203-2984024
H & G Shop 47053 Duisburg-Hochfeld Eigenstr. 67 a
Scale 40213 Düsseldorf Wallstr. 37 0211-325467
Growtech 40227 Düsseldorf Ellerstr. 163 0211-7802808
White Rabbit 40235 Düsseldorf Dorotheenstr. 82 0211-6989170
The Headshop 40213 Düsseldorf Burgplatz 2-3 0211-8549003
Hempzone 26725 Emden Brückstrasse 20 04921-9369856
Werners Headshop 99084 Erfurt Marktstr. 15 0361-6422750
Hanf Center 91054 Erlangen Helmstr. 9
Northsidestore 45329 Essen Altenessenerstr. 448 0201-3191895
African Basar 45127 Essen Steeler Strasse
Shivaseeds 45340 Essen Postfach 240142
Spirit Garden 14612 Falkensee Potsdamer Str. 5 03322-243932
Vorsicht Glas 67227 Frankenthal Am Rosengarten 3
Bope's Drugstore 60437 Frankfurt / Main Bürgerstr. 1 06101-307310
Bope's Planet 60318 Frankfurt / Main Friedberger Landstr.115 069-59795704
The Orange 60316 Frankfurt / Main Günthersburgallee 6 069-41071688
HanfHaus 60316 Frankfurt / Main Berger Str. 87 069-438634
Highlight 60376 Frankfurt / Main Sandweg 39 069-492718
Subcity 60486 Frankfurt / Main Große Seestr.36 069-79302896
Thor's Hammer 65929 Frankfurt / Main Adolf Häuser Str. 3 069-333349
HanfHaus 79100 Freiburg Günterstalstr. 20
Leo-Versand 79098 Freiburg Rathausgasse 21 0761-796269
Flight 13 79104 Freiburg Nordstr. 2
Blauer Hirsch 01705 Freital Dresdner Str. 87 0351-6443895
Tommy's Kruschelkiste 61169 Friedberg Hanauer Str. 12 b 06031-772669
Headshop Holger 34560 Fritzlar Nikolausstr. 11 05622-799165
Cheech & Chong 45879 Gelsenkirchen Kirchstr. 37 0209-148468
Housegrow 45899 Gelsenkirchen Devensstr.67 0209-516840
Massiv 07545 Gera Heinrichstr. 80 0365-8003573
La Rossa 38518 Gifhorn Herzog Franz Str. 26 05371-14492
Highlight 73033 Göppingen Vordre Karlstr. 37 07161-683782
Paradox 73035 Göppingen Papiermühle 39
Smo-King 99867 Gotha / Thüringen Margarethenstr. 15 03621-893114
Headshop Holger 37073 Göttingen Untere-Masch-Str. 16 0551-4886304
Groovy Headshop 37037 Göttingen Kurze Geismar Str.6 0551-484215
Mr. Bongbastic 64823 Groß-Umstadt Am Markt 4 06078-931339
Zustand 51643 Gummersbach Kaiserstrasse 56 02261-288002
Dora's Head & Growshop 33330 Gütersloh Berliner Str. 116 05241-47410
Funtasticum 58095 Hagen Frankfurter Str. 75-77
Frank's Tattoo & Piercing 38820 Halberstadt Johannesbrunnen 12 03941-610050
Ketama Damba 06108 Halle / Saale Ludwig Wucherer Str.28 0345-5224333
Marajan Shop 22765 Hamburg Bahrenfelder Str. 208
Hanfburg 20359 Hamburg Neuer Pferdemarkt 22a 040-43253414
Geier Günstig Headshop 22765 Hamburg Kleine Rainstrasse 6 040-397583
Manali Headshop 21073 Hamburg Lassallestr. 55 040-7650409
Bum Shanka Shop 22765 Hamburg Spritzenplatz 6 040-3903847
Mitali Tee Market 20357 Hamburg Marktstr. 94
Smartshop & Chills 20357 Hamburg Susannenstr. 8 040-43208910
Bong Bong 22525 Hamburg Kieler Strasse 563c 040-5402113
Grow Shop Hamburg 20357 Hamburg Neuer Kamp 19
Marajan Shop 20357 Hamburg Schanzenstrasse 51 040-4308482
Smart & Chill Headshop 22765 Hamburg Kleine Rainstrasse 10 040-39909292
Sensi Soldier 20357 Hamburg Schanzenstrasse 10 040-39901878
Headshop Grasweg 22299 Hamburg Grasweg 5 040-69692727
Udopea 20357 Hamburg Schanzenstrasse 95 040-41912883
Ganesh Baba 22087 Hamburg Mundsburger Damm 52 040-2277722
Brainstorm 21031 Hamburg Sander Damm 43 040-7245616
Heaven Head & Growbazar 63450 Hanau Langstrasse 38 06181-5071204
Knasterbox 63450 Hanau Schnurstr. 11-13 06181-26279
Udopea 30161 Hannover Raschplatz 1 a 0511-1319127
Grow Hannover 30159 Hannover Kestnerstr. 32 0511-5445934
Pat´s Headshop 30165 Hannover Philipsbornstrasse 0511-3500149
Green Heaven 30167 Hannover A.d. Lutherkirche 3 0511-1611569
Euphoria Headshop 30519 Hannover Wichmannstr. 1 0511-833688
Dies + Das 30159 Hannover Passerelle 48 0511-321231
Experience 69117 Heidelberg Plöck 20 06221-616700
Zeitzone 74076 Heilbronn Kleiststr. 1 07131-164852
Highlight 74072 Heilbronn Gartenstr. 31 07131-620181
Tienes Hot Acrylic 45701 Herten-Westerholt Körnerstr. 8 - 10 0209-9773537
K 2 95028 Hof Pfarrstr. 24 09281-142970
Nature Culture GmbH 66424 Homburg Marktplatz 12 06841-150241
AK 47 66424 Homburg Untere Allee 3
Chill Out 37671 Höxter Stummrigestr. 15
Hanfzeichen 55218 Ingelheim Bahnhofstrasse 89 06132-75870
Hanfzeichen 55218 Ingelheim Bahnhofstr. 89 06132-75870
One World Store 25524 Itzehoe Sandberg 98
Werners Headshop 07743 Jena Jenergasse 1 a 03641-420416
Highlight 76137 Karlsruhe Wilhelmstr. 34 0721-389468
Udopea Kassel 34117 Kassel Neue Fahrt 3 0561-7298930
Headshop Holger 34119 Kassel Friedrich Ebert Str.66 0561-8104640
Dock 9 Headshop 24116 Kiel Eckernförder Str. 54 0431-51201
Beat Head Records 24103 Kiel Wilhelminenstr.17
Trancegarden 24114 Kiel Harmsstr. 98 0431-6003969
Headshop 97318 Kitzingen Rosenstr. 17
Hanf Hanf 56068 Koblenz Firmungstr. 19 0261-14064
Scale 50672 Köln Ehrenstrasse 59 0221-253314
Hanf Galerie 50679 Köln Neuhöfferstr. 21 0221-9808947
Galactic Headshop 50672 Köln Maastrichter Str. 5 0221-2579494
Schabanag 53639 Königswinter Hauptstr. 377 02223-909495
Hanf Store 78462 Konstanz Münzgasse 24
Scorpio 47798 Krefeld Südwall 23-25 02151-7818250
Knasterland 07689 Landau / Pfalz Marktstrasse 112 06341-9196
Needful Things 36341 Lauterbach Am Wörth 26 a
Hempzone 26789 Leer Vaderkeborg 16
Wakkahmb 04315 Leipzig Eisenbahnstrasse 6 0341-6991414
Highlife 04129 Leipzig Zschochersche Str. 55 0341-4790379
Kif-Kif 04105 Leipzig Kurt Schuhmacher-Str. 39 0341-9807631
Bong Planet 51373 Leverkusen Küpperstegerstr.22 0214/6026637
Treibhaus 34396 Liebenau Liebenauer Str. 19a 05676-920920
Ehle Glasbläserei 65549 Limburg / Lahn Am Kissel 3 06431-44763
Cyberplanet 88161 Lindenberg Hauptstr. 89 08381-941044
Chillum - The Headshop 23552 Lübeck Hüxstrasse 105 0451-76027
Cabal Eso Headshop 23552 Lübeck Dr. Julius Leber Str. 22 04102-56631
Drea's Saftladen 58511 Lüdenscheid Schremper Str. 14 02351-39281
Green Planet 71634 Ludwigsburg Abelstrasse 49 07141-926071
Ganja Head & Growshop 67063 Ludwigshafen Goethestr. 15a 0621-515222
Ganja 21355 Lüneburg Am Sande 33 04131-402907
Woodstock 39108 Magdeburg Friesenstr. 54 0391-7337385
Unique Headshop 39104 Magdeburg Himmelreichstr. 2 0391-6229994
Der Hänfling 55116 Mainz Gärtnergasse 5 06131-236815
New Asia Headshop 68159 Mannheim F1,10 0621-21471
Hanfladen 68195 Mannheim K 2 25 0621-27128
Toxic 35037 Marburg Wettergasse 20 06421-686192
Headshop Miltenberg 63897 Miltenberg Domkellerei 09371-406950
Magic Hanf 32423 Minden Simeonstr. 25 0571-850860
Pope da Dope 41061 Mönchengladbach Sandradstr. 3-5
Rock Dreams 41061 Mönchengladbach Körnerstr. 6 02161-206045
Mülheimer Hanfladen 45472 Mülheim / Ruhr Hardenbergstr. 18b 0208-430296
Freak Shop 45473 Mülheim / Ruhr Löhstrasse 12 0208-4443952
Mosquito Piercing & more 79379 Müllheim Kraftgasse 7 07631-749300
Green Hope Growshop 80469 München Jahnstr. 42 089-2606809
7th Heaven 80799 München Adalbertstr. 12
Ali Baba 80799 München Amalienstr. 87
Indica 80331 München Tal 18 089-298986
Sweet Smoke 80799 München Türkenstrasse 67 089-2780423
X-Dream 80331 München Leug ins Land 1 089-227864
Highlight 81669 München Balanstr. 13 089-48998753
Natur Oase 81737 München Ottobrunner Str. 13 089-68800611
Aladin Head-Shop 80335 München Dachauer Str. 34 089-54506891
Sitting Bull 48151 Münster Gördelerstr. 55
Planet Earth 48145 Münster Wolbeckerstr. 12a 0251-57997
Indoc 48143 Münster Bahnhofstr. 9 0251-57353
Hope 64839 Münster Frankfurter Str. 20
Hanf-Cultur 17033 Neubrandenburg Neutorstr. 32
Indian Shop 92318 Neumarkt Türmergasse 11 09181-1481
Near Dark 53819 Neunkirchen Wiesengrund 28 02247-3761
Indian Sun 41462 Neuss Pommernstr. 20 02131-547856
Golandsky Peter 96465 Neustadt Arnoldplatz 5 09568-4849
Needful Things 63667 Nidda Schillerstr. 35 06043-401980
Brainwash S.E. 90409 Nürnberg Parkstr. 24 0911-363111
Holzkopf 90403 Nürnberg Albrecht Dürer Str. 16
Grashaus 90443 Nürnberg Rothenburger Str. 50 0911-2727800
Highlight 90443 Nürnberg Hirtengasse 3 0911-2876048
Hanfmagie & Pfeifenzaubereie 72622 Nürtingen Neckarsteige 5 07022-210303
Sunshine Growshop 72622 Nürtingen Neuffenerstr. 11 07022-931616
Growshop 46049 Oberhausen Alleestrasse 145 0208-845243
Freakshop 46045 Oberhausen Saarstr. 59 0208-4445642
Knasterbox 63450 Offenbach Schnurstraße 11 + 13
Alptraum 63069 Offenbach/ Main Cristian-Pleß-Str. 19 069-83836625
Highlight 77652 Offenburg Alte Langstr. 2 0781-9708732
Fantasia 26122 Oldenburg Staulinie 16-17 0441-248282
Mayers Headshop 16515 Oranienburg Stralsunder Strasse 8 03301-206664
Indien Shop 33098 Paderborn Am Westerntor
Snowhill Headshop 66953 Pirmasens Gärtnerstr.55 0176-25179888
Store Berger GbR 08523 Plauen Stresemannstr. 3 03741-225236
Tabakwaren Passow 17291 Prenzlau Stettinerstr.30 03984-6981
Hanfladen 54595 Prüm Spiegelstrasse 13 06551-980994
CheckPoint 66877 Ramstein Landstuhlerstr. 21 06371-943930
Green Paradise 56235 Ransbach-Baumbach Mittlestr. 3 02623-900449
Roots 88212 Ravensburg Untere Breite Str. 33
Rayo Verde 45657 Recklinghausen Kleine Geld Str. 8 02361-182467
Soldout 45657 Recklinghausen Münsterstr. 13 - 15
Hanf-Bob 93047 Regensburg Am Römling 3 0170-5469647
Hempy's Shop 93047 Regensburg Wahlengasse 7 0941-5841091
Phantastica 93047 Regensburg Zandtengasse 2 0941-54284
HanfHaus 72764 Reutlingen Weingärtnerstr. 27 07121-339223
Ohrwurm Recordstore 48431 Rheine Bahnhofstr. 32
Siesta 01589 Riesa Poppitzer Str. 21a 03525-514110
Chillhouse 09247 Roehrsdorf Querstrasse 12 03722-50490
Auszeit 63110 Rodgau Hauptstrasse 139 06106-667368
Unicomundo 07318 Saalfeld/Saale Saalstr.40 03671-615965
Hanfgalerie 66111 Saarbrücken Großherzog-Friedrich-Str.6 0681-9386662
Turn Headshop Saar 66111 Saarbrücken Cecilienstrasse 16 0681-31203
Kawumm 66111 Saarbrücken Kronenstrasse 2 0681-373135
Shivas Tempel 38226 Salzgitter Hasenwinkel 8
Higher Spirit 29640 Schneverdingen Bahnhofstrasse 48 05193-800711
Merlin's Pot 15566 Schöneiche / Berlin Dorfaue 7 030-64388388
Fanal 91126 Schwabach Nürnberger Str. 17
Natural Mystic 73525 Schwäbisch-Gmünd Pfeifergässle 10/12
Miraculix 19053 Schwerin Lübeckerstr. 38 0385-555389
Crazy Headshop 01968 Senftenberg Bahnhofstrasse 31 a 03573-797589
ICS Head & Growshop 57074 Siegen Brüderweg 14 0271-52851
X-tras 72488 Sigmaringen Fürst Wilhelm Str. 4 07571-683223
Alphashop 84359 Simbach/Inn Kirchenplatz 3 08571-924985
Miraculix Hanf & Headshop 74889 Sinsheim Hauptstr. 74 07261-979613
Westernstore Free Spirit 99610 Sömmerda Lange Strasse 21
Leben im Gleichgewicht 42697 Solingen Hildener Str. 43 0212-2640096
Oetti007 Headshop 27367 Sottrum Everinghauser Str.20 04264-836888
Cludi Paraphernalia 67346 Speyer Gutenbergstr. 12a 06232-2890890
Metropol 67346 Speyer St. Georgen Gasse 7 06232-28821
Hanf-Cultur 67346 Speyer Karmeliterstr. 6
NAO's Bongstore 39576 Stendal Schadewachten 29 03931-216842
Legal 18439 Stralsund Frankenwall 27 03831-278520
Hempy's Head Shop 94315 Straubing Koppgasse 6
Hempy's Grow Shop 94315 Straubing Innere Passauer Str. 53 09421-968720
Hempy's Shop 94315 Straubing Koppgasse 6 09421-968720
Blackman 70178 Stuttgart Marienstrasse 11 0711-6200282
Highlight 70376 Stuttgart Quellenstrasse 5 0711-5000060
Metropol 04860 Torgau Spitalstr. 32a 03421-778440
Hanf-Oase 83278 Traunstein Mittlere Hofgasse 3 0861-9099472
Udopea 54290 Trier Karl Marx Str. 59
Mells Gameshop 54294 Trier Evenstrasse 10 0651-9913021
Hanf-Lager Head & Trendshop 89073 Ulm Hafenbad 11 0731-1416686
Hanf-Lager Hanf & Growshop 89073 Ulm Neue Str. 33 0731-64166
Hanflädele 79183 Waldkirch Damenstrasse 22 07681-491749
Planlos 92637 Weiden Ringstrasse 18 0961-380137
Hanf Land Weimar 99423 Weimar Geleitstr. 11 03643-401457
Paradox 69469 Weinheim Hauptstrasse 131 06201-181429
Wig Wam 42929 Wermelskirchen Kölner Str. 47 02196-83361
Knallgrün 46485 Wesel Wittenbergerstr. 62-70 0281-89341
Skurril Piercing Point 46485 Wesel Brandstrasse 2 0281-3008881
Around the World 35578 Wetzlar Silhöfer Torstr. 8 06441-946507
Shisha- und Headshop 65183 Wiesbaden Röderstr. 5 0611-5440879
head & nature 36208 Wildeck Schulstr.26 0941-9455814
Message Hip Hop 36382 Wilhelmshaven Weserstr. 134 04421-201414
Culture Shocks 38440 Wolfsburg Schachtweg 23
Bullet Shop 38440 Wolfsburg Bahnhofspassage
Duggal Bazar 67547 Worms Wilhelm Leuschner Str.21 06241-88883
Wuppy Hemp Pecker 42109 Wuppertal Uellendahler Strasse 107 0202-754189
Bong-Land Headshop 97080 Würzburg Grombühlstrasse 49 0931-2877070
Bodenstation 97070 Würzburg Peterstr. 4
Blümchen 97082 Würzburg Weißenburgstrasse 15 0931-86695
Trend Side 7937 Zeulenroda Bergstr. 1 036628-79029
Headline 66482 Zweibrücken Alte Ixheimerstr.64 06332-906804
Madhouse 08056 Zwickau Kreisigstrasse 41 0375-2048564

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.