Former for forbrug af hash - forsekellige methoder

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Former for forbrug af hash

Cannabis er afledt af hampeplanten Cannabis sativa. Dens mest almindelige former for hash, de harpiks støbte, og marihuana, de tørrede blade tips af anlægget. Røget cannabis kan spises eller drikkes, mest udbredt, dog puden () afslut derefter. Dette er græs, eller under varme smuldret hash blandet med tobak og forvandlet til en cigaret (= fælles). En stærkere effekt kan opnås med et vandrør (bong / Bubbly).
Du kan også hash bagt ind i en kage eller cookies og spise, men støjen er så svært at kontrollere. Det samme gælder for te eller kakao opløst i hash. Da THC er opløst i fedt er bedst, kan man også varme hash i smør, tilsættes kakao og først derefter

I almindelighed må det være afgørende at vide om, hvad de taler på alle, når vi taler om hamp og narkotika. Den kommercielle former for narkotika er hash og marihuana, men stoffet er næsten udelukkende THC, derfor dette stof mere om forbrugernes købelyst.

Bong zum Cannabisrauchen

Rygning eller spise - Hvordan forskellige former for forbrug?
Rygning af cannabis som regel er øjeblikkelig og intens end når det er spist eller drukket. Dette har flere årsager:

Cannabis er spist, skal det tage at blive absorberet gennem mave-tarmkanalen til blodbanen til hjernen. Her mindre THC er absorberet, derfor indgår i blodet end rygning. Ved indånding af røg cannabis THC absorberes direkte gennem lungerne ind i blodbanen.
Når du spiser en del af cannabis er allerede nedbrydes i leveren.
I naturlige cannabis-produkter, er THC hovedsagelig i sin inaktive form, Tetrahydrocannabinolsäure rådighed. Derfor er det psykoaktive THC effektiv, skal det opvarmes, fx i leddet. I ovnen, dog kan denne proces også opnås.
Når de spiser cannabis kan være et resultat af forsinket start af handling, nemt at komme højere doser end beregnet. Ved høje doser kan øge især de ubehagelige effekter.

Optagelse af TCH

Indtagelse af THC foregår primært på rygning og dermed på lungerne. Normalt græsset er knust af en mølle før. Det er også muligt at inkludere THC gennem slimhinder eller gennem maven.
Således er den vifte af muligheder THC er indstillet til at forbruge næsten ingen grænser.
Du kan ryge det, drikke, spise eller fordampe.


Fælles (pose) Joint

Classic forbruge form, også kendt som "hash cigaret" er kendt. Regional blandet andet: ren eller med tobak, lang eller kort. Virkning normalt starter efter cirka ti minutter og varer omkring tre til fire timer subjektivt.

Dette bør være den mest almindelige måde at indtage cannabis-produkter. Det er almindeligt marihuana eller hash blandet med tobak og røget en cigaret. Effekten er langsommere end med en vandpibe, men dosis.
Det brænder en masse af THC, men de er blandt de mest aktive vært kontrol.

En fælles, også kendt som hash-cigaret, er en hash eller marihuana og for det meste fyldt tobak cigaret. I stedet for tobak, også kendt som shag kan bruges. Selv marihuana kan være røget i en fælles ren.
Normalt en fælles er en anelse større end en cigaret og en tragt. Narkotika-indhold i form af THC (tetrahydrocannabinol) kan variere meget afhængigt af mængden og kvaliteten af cannabis. I almindelighed varierer mængden af de anvendte hash eller marihuana mellem 0,4 og flere gram, med mindre erfarne brugere henvender sig ofte mindre cannabis i de respektive fælles.

Hvis du vil rotere leddene er tilgængelige fra flere producenter, i længde, bredde og varierende karakter af papir, særlige cigaretpapir. De fleste lange papirer (at være ekstra lange cigaretpapir), eller flænger (mærkenavn løbende papir fra rullen) anvendes. Alternativt, kan flere normale cigaretpapir skal limes sammen i en større (to blade, tre blade, ...). Tykkere papir dette har den ulempe, hurtigere end cannabis at blive brændt.

Det er ofte i den tynde ende af et talerør indgår også kendt som filtre eller base (Tip Sheet), i form af en lille pap rør (fx lavet af et stykke karton eller en Zigarettenbox en billet), hvilket øger både stabilitet samt greb i leddene. Desuden er længden af spidsen af afkøling af røgen. Til dette formål, kan du også købe specielle spids rør fyldt med aktivt kul efter behov. Den dunk er at bortfiltrere forurenende stoffer fra røgen, men er gennemtrængelig for det aktive stof THC.

Variationer

Et fælles kan rulles på flere måder: Normalt er det papir, vendte rundt, som i håndrullede cigaretter, med den klæbende side op omkring indholdet. I Holland kaldes skudt karakter, herunder enkelt-ply, backflip, aktiv, vimpler, perverteret, fakie, eller indefra og ud, dette papir er placeret således, at den selvklæbende bånd nedad. Så det er snoet med lidt øvelse og fugter papir på den klæbende side. Efterfølgende, den resterende del af papiret er brændt væk eller revet ned for at skulle ryge på mindre papir. Andre fælles typer er overskæg eller helikopter, og to led i en lang spids med en at gå til centrum-cut hul.

En Tulip (engelsk: Tulip), er en kugleformet, kort og meget tyk, som en fælles af hovedet, er på en meget lang spids. På Windmill (engelsk: Windmill) der er en ophobning af fire eller flere normale led, sammenfattet i en stor losseplads, som er synkroniseret røget. The Diamond (engelsk for diamant), er et fællesskab, som er delt op i to på midten, og på begge sider af løber sammen, så det lys på et tidspunkt, men han udviklede, mens rygning to gluten. Illusionen om Kiffer er næsten ubegrænsede, hvad rotation, byggeri vilkår, rullende metoder.

En pind (engelsk: gulv) er et fælles, som vil rotere cylinderformede med kun en almindelig cigaret, og så går som en simpel selvstændig rullet cigaret, ser og som regel diskret som en cigaret er røget. Den Blunt er stort set den samme som et fælles, men han er ikke skudt med en normal cigaret papir, men med flavored tobaksblade. Blunts kommer i alle mulige varianter, såsom kirsebær, jordbær, æble, honning, chokolade, vanilje, osv. Blunts er normalt rene, uden tobak, røget med marihuana.

I nogle lande som for eksempel Venezuela vil også henvende sig til en fælles rulle poser, der anvendes af bagere. I disse lande, er det vanskeligt at komme til specielle papir. Sure, kan vi også stole på godt i dette land brandfarlige normale papirposer eller ruller. Empfehelnswert selvom det er ikke fordi, at brugeren kan have en grwierende ekstra byrde på lungerne og kroppen. Så selvom et joint er røget, men derefter at bruge nogle få cents for en fornuftig papir. Schlieslich at få papirerne i forskellige varianter, uden nogen problemer i dette land køber næsten overalt, døgnet rundt.

Pipe

Lignende virkning som fælles, men oftere forbruges Pur. Der er også særlige Pure Rør og alle størrelser og former.

Den Blunt (=) cigar

Også en meget god måde at ryge pot er stumpe røg. En normal fælles kræver et sådant papir (OCB, smokings, osv.). En Blunt behov, som navnet antyder, en stump-papir. En Bluntpaper er som en cigar, et papir fra tørrede blade. Fordi det smager (meget bitter!) Vil, hvis de derved nogle tobaksrøg Hvis en Blunt holdt mest af. Smagen er ikke som en fælles og jeg også fidne, at en hel del mere stump Bangs! En Bluntpaper kan købes i næsten enhver anstændig hovedet shop. Jeg vil anbefale Royal Blunts og som ikke er bygget endnu, så de fleste af dem i en stump, SR (= nem) Roll Rør, som også er producent af Royal Blunts. EZ's kommer i forskellige varianter, såsom blåbær, vanille, jordbær, kronisk, osv. Wrap - Nå, men jeg tror, er den rigtige gourmet jordbær noget, men du kan ikke diskutere smag. Hvis du foretrækker højere kvalitet anvendes Bluntpapers (selvom smagen er egentlig ikke anderledes), der var at købe en Cohiba cigar, raustun indhold og dets reingeben Weed. I en Cohiba, men jeg vil have til at holde indholdet og røg i en sådan Royal Blunts!

Bong

En slags vandrør i alle størrelser og former. Støjen er kortere og mere intens end i en fælles eller pibe. Hvis du blandet med tobak, rygning ofte sker på et meget hurtigt "flash på tobak", som er ikke, imidlertid, forårsaget af cannabis.

THC er ofte røget i en vandpibe. Denne røg passerer gennem vand, og dermed afkøling og derefter optages gennem lungerne.
Umiddelbart kommer til forgiftning. Denne kontrol kan have den fordel, at den mængde, man tager godt til hende. En ulempe er, at meget THC brænder let.

Spanden-rygning

Så der har prøvet denne metode før, vil vide, dvs en forventet her. Den Eiemrrauchen formentlig er den brutalset måde at ryge pot .... men også den mest effektive, hvis de er korrekt gør mans! I den følgende tekst, fortæller jeg dig, hvordan du kan pille en spand. Men jeg vil råde alle dem, der ses ved Bong (hoste bør fortsætte med at komme ned). I bedste fald er det altid en anden spand ved siden af den, osv., da Kotzreiz kunne være stærkere i visse noget. Så for en spand med det behov for en 1,5 liter cola flaske (for beginners du første gang med 1L) forsøge at (!!), en spand fyldt med halv-fuld med vand, et stykke aluminiumsfolie, en PIN-kode, for selvfølgelig Grass (Dope er snarere abzuempfehlen, men det går godt). Du afbrød flasken på gulvet, så vi kan sætte flasken i vandet. Du tager en smule af aluminiumsfolie og give dem højt på dei åbne flasken og skubber filmen noget ganske enkelt, at skabe et trug. Nu gør den ren med en nål 5 til 6 huller. Du opgiver dit græs i den hule .. du være opmærksom på, skal flasken være på jorden. Et behov for at foretage en rolig hånd. Flasken er Jez i bunden af spanden ... antænder din græs på toppen og trækker voldsomt, mens græsset er glødende på flasken op og opdager, hvordan vakum dannes af røg i flasken, bedste lad hende fürn begyndelsen ikke for meget røg i, fordi vi ikke ønsker at spilde;) - være opmærksom på, at flasken ikke kommer op af vandet, ellers hellige røgen er væk. Så, nu på det bliver alvorligt: De giver over sekvens omhyggeligt (! Away), holde munden på flasken og tryk på flasken ned. Da røgen ikke gå i vandet, men vil raufgedrückt, får du om en hel cola flaske fuld af røg i lungerne presses .... derfor yderst brutal

Den "Smoke Glass"

Denne metode bruges meget sjældent. Jeg har prøvet det én gang, aldrig igen ... Du skal have en coaster, en nål og en dopebrocken (med Grass gehts nicht ..).. hendes nålen er gennem coaster, den krummer på nålen, og brændende i Dope er et glas over det. Flasken er som om der erlischen og røg. Når nok røg i glasset er, at dreje det rundt i glasset, der presser coaster ud for en kolonne, holde munden ren og inhalerede røgen

Hot Knive

Du tager en flaske, afbrød jorden, tage 2 knive og en Dope Brocken. De tager flasken i munden. fastsætter en Dopebrocken på en kniv og varme den. Under hende ned med Andreas kniv presser Dopebrocken begynder Dope "ryge noget" ... men at fange hende med flasken ... mit tip: prøv ikke Gar først!

"Hole-ryger"

Denne art er mere på at gøre dette, for de campister blandt jer;) - Med en pind to kanaler er boret ned i jorden, mødes. Tja, der er bare et hul, hvor røgelse kan reingetan og på det andet hul er trukket. Det tager lidt øvelse med "huller" og udvælgelse af sted (på jorden ikke trækker løs, for stram, er så godt som et plastrør), tobak) er eksempel opbevares i en chillum ganske godt sammen.

Den Vaporizer-indånde

Den sundeste slags, i hvert fald er det at inhalere. Med en sogenannetn "vaporizer" ... din rygning dit græs mere, men det er fordampet og inhalerede THC. Dine lunger vil takke dig, fordi det i virkeligheden ikke har en vaporizer EVER ulemper. Han er ikke usundt, og er også meget behagelig, men en god vaporizer Extem koster meget, og disse små vapos kan købes i hovedet butikkerne, der faktisk var noget værd

Kiks eller andre fødevarer

THC opløst i opvarmede fedtstoffer kan også spises eller drikkes. Den støj apparater i omkring en til to timer og en subjektiv seks til ti timer. Her er risikoen for kræft er stort set umuligt. At der kan forekomme flere overdoser.

Dette fedt bliver brugt til at forbedre optagelsen af THC. Ofte, du bare tage chokolade, løser dem i et vandbad, så er der i marihuana og hash og smurt ind i denne masse kiks.
Når te er parat normalt en sort te med mælk og smør. Opløs smør i hash og marihuana, og derefter forbereder det til te.
Denne metode har den fordel, at det ikke optager forurenende stoffer fra røgen. I øvrigt, så effekten er THC brænder meget stærkere. <Br> Dette er også den ulempe, fordi effekten er først meget senere (i mindst 30 minutter) og kan være meget alvorlige.

Her er et par opskrifter:

Chokolade Cookies Opskrift 1

50 g smør, blødgjort
Rør rundt indtil det dannede små toppe

1 æg
70 g sukker
Flavor (jeg har lavet mandel, men du kan også bruge rom eller vanille-ekstrakt)
Jeg har (der er en teskefuld af instant kaffe pulver reingetan)
Stir (vægten skal være lys)

100 g Nutella eller sådan noget
25 g smør
3 spsk olie
Jeg er (stadig en smule af rom reingetan fordi THC opløst i alkohol, ja)
Bring det simre
Efter ca 1 g eller 2 g Fred Weed
Ca. 5-7 minutter på lavt niveau varme til medium --

Bland med dejen
90-100 g mel
50 g knuste hasselnødder
20 g hakkede mandler
(du kan også tage andre nødder, macadamia nødder, jeg gerne så meget Schwarm $ $)
Jævnt fordelt på bageplade

Ca. 35-45 m ved 150 ° til


Opskrift 2 Spitzbubenteig

150 g blødt smør omrøres indtil form små toppe.

70 g flormelis
2 pinches salt
2 tsk vanilje ekstrakt (eller flavoring)
3 spsk vand
Og rør

20 g smør
1 spsk olie (jeg foretrækker solsikkeolie, olivenolie aufkeinen tilfælde, giver en sjov smag ...)
1 spsk rom
Fred 1 g eller 2 g Weed
Kok på en lav hastighed, ca 5 minutter
Give efter for dejen

200 g mel og verühren dazusieben.
Lad stå på den kolde (dejen er næsten al fedt og den ekstremt varme) er tacky at dickflüssg

2 mm tyk dej ausrolleb, rausschneiden kiks og sted på bageplade.
I Ofenmitte min ved 200 ° 5-10. Bake


Opskrift 3 Anise Chräbeli

2 æg
180 g strøsukker
1 knivspids salt
Rør rundt, indtil blandingen er lys og blød

Tilsæt 2 spsk anis

20 gr. smør, smeltet
Tilsæt 1 spsk olie
Hash eller græs tilsat
min på et lavt niveau 5-7. ulme
Omrystning til dejen

230 gram mel darübersieben
Del dejen i ruller rotere omkring 1 til 1,5 cm i tykkelse (ca. finger tykkelse)
Skæres i 3-4 cm stykker
Sted på en smurt bageplade
omkring 24 timer ved normal stuetemperatur
lad det tørre.
20-25 min. Bages i nederste halvdel af ovnen ved ca 150 °

Hash Muffins

Ingredienser:
1 mælk nedskæringer
10 gramm Gras (Best Paradise Ganja)
8 gram Piece (Best Bungee pollen)
Tilberedning:
Power med græs og stykket en blanding.
Så hun fjernede den øverste halvdel af mejeriet nedskæringer. Fjern (forsigtigt) (Den mælk nedskæringer skal være rart og varmt)
Så smøre / hende smuldre blandingen på den hvide creme.
Således toppen tilbage på det.
Hele i ca 1-2 minutter ved svag varme i mikrobølgeovnen, så mælken kombinerer med dope nedskæringer.
Nu er det hele i ca 8 minutter inde i fryseren, så den bageste del er lidt sværere.
At spise, derefter. Velbekomme.
Den bedste måde at alle spiser 2-4 milchschnitte denne artikel
Så tager ingen bil eller gøre linedans uden net!
Indsendt af FLUXwWILD den 6/8/1999
Ingredienser:
De følgende opskrifter beskriver, hvordan man rent faktisk THC på en hensigtsmæssig måde at gennemføre dem på plads. Bruges til at være alle slags cookies:

IKKE til bagning HOT!
Tilberedning:
Ca. 10g hash i smeltet smør smuldre, bare varme (ikke) overophedning og rør godt. Fjern fra varmen og dejen
. Indarbejdet
for omkring 30 cookies

ELLER:

Ca. 15g græs i en gryde og), så længe toast (selvfølgelig ikke overophede, indtil en behagelig aroma udviklet (som
Desuden er hele køkkenet er meget stærkt til stede (som jeg ikke, dog opfattes negativt)). Smør
indrømme umrühern og under lav varme 15-20 min med lejlighedsvise kok. Smør, stamme gennem en sigte i dejen, og
Klem græsset tidy.

Græsset rest kan koges med 1 liter mælk, chokolade, kakao og en tavle. Kakao hældes gennem en sigte ikke
glemme græs (i rückstende kakao er ulækkert, fordi de drikker kakao, når de ikke forventes at få krummer i den)

Hvem ønsker at affald ikke kan endda spise græs rester og genbrugt. Nu er smag af kakao, men
en våd grød ikke se meget velsmagende.

Ingredienser:
En banan
En G Pollum
Tilberedning:
Tager en banan mosede dem, så de er lige så blød som en dam!
derefter hældes i simple 1 gram (eller flere) pollum eller lignende.
omkring 1 time i køleskabet og opbevare feddig!
hatte med mig næsten 15 timer gflasht The Hammer!

Til 2-3 personer!

Ingredienser:
Hej!
Det tænkte jeg nok en gang, hvorfor gøre det hele så svært, selvom det er faktisk ret enkelt ...
og så her er hvad, burde hvad hinbekommen ANYONE som så bringer den swingende også rart i hovedet til synapsen!
og det eneste du behøver er at DAS:

back-mix "brownies" ved Dr.Oetker
-3 Æg
Wasser-50ml
-100ml (solsikke) olie

og endda det vigtigste, hvor jeg nu har mange dumt lige tilbage til presse bemærkninger, som derefter vil læse "... så oooh wenich? skal nybegynder, taber, har du nogensinde løb på øl?"
But who cares! Jeg ved, at de mennesker, der siger, at der alligevel VIIIEEEL køler! Kunsten er at opnå med lidt for at få en masse til! wegballern pæren kan let HVER ... jaaa cool, selv hende!
Jeg anbefaler du prøve det nemt. reinkloppen du kan mere eller mindre!
Jeg tager disse tilbage mix
-3 Grams fineste og reneste afghanere (!!!)
Tilberedning:
sooo, nu vil vi endelig begynde at bage.
at alle bare pakket det med alle de ingredienser (som beskrevet på emballagen sammen), lad olien væk, men stadig!
Nu kan vi tage vores olie, læg dem i en lille gryde og varme den. Men det bør ikke injicere bruzeln og bør kun være varm.
Derefter varmes kort på afghanerne ne åben flamme, at han er temmelig glat og let kan smuldre.
Nu pakker vi ind i den varme olie og bør, hvis du har et godt redskab, netop opløses. Smukke Ruere så festbrennt ikke er på gulvet!
når alt er løst, ned fra ovnen og ingredienser fra denne til resten, der venter på seeehsüchtigst allerede fastslået, at.
Nu røre dejen pæn og afgiver så tilbage i den vedlagte formular!
og dermed i forvarmet ovn clean! men det er også alt på emballagen!
og efter 40 minutter alt er veeery smukt! 16teln blot endnu, så glide ind i munden! =)
Jeg anbefaler du tager et stykke erstmal, og der er ikke noget mere (ingen ALC), og se hvad der skete med dig, så du kan undvære bedre senere ".
normalt ville have et stykke tilstrækkelig til at goood til at være til stede (jaaa, selv om det kun 3g i er der!)

Fordampere

Inden for medicin, stødte samt private forbrug form. En enhed, som opvarmet luft og forstøves THC, på grund af fordampning, som fjerner de kræftfremkaldende røg genereres fra afbrænding.

Dette bør være den mest udbredte metoder til brug af cannabis. Der er mange variationer, men disse er normalt fremstillet af disse 5Arten.

Dybest set en række forskellige administrationsveje er åbne, hvoraf den inhalerede og mundtlige, den mest almindelige.
At tage cannabinoider gennem lungerne, skal de anbringes i en inhalerbar form. Der er forskellige muligheder: Den ene, kan de blive markedsført i form af aerosoler, for eksempel ved at sprøjte med en inhalator. En anden mulighed er at overføre de cannabis narkotika i en gasform. På den ene side i stand til at fordampe ved forsigtig opvarmning til kogepunktet af cannabinoider (, fordampe) ved hjælp af en vaporizer eller andre røg ved afbrænding (). Der er mange måder at ryge cannabis, såsom ren eller blandet med tobak ved hjælp Chillum, bong eller pibe, som en fælles, stump eller "spand".
Også for oral indtagelse, er der flere muligheder. Da cannabinoider er fedtopløselige, er til fordel for fed mad eller transportør løsninger er nødvendige. Cannabis kan bages ind i kager eller med kakao og chokolade er bundet direkte eller som cannabis smør. Andre muligheder er udarbejdelsen af en alkoholisk ekstrakt og den farmaceutiske produktion af vegetabilske ekstrakter eller THC i sin rene form.
Ved oral indtagelse eller optagelse som en aerosol spray eller dampe kan undgå den byrde af luftvejene tarmkanalen minimeret, eller. Rygning skader den anden side, fordi mange giftige eller kræftfremkaldende forbrændingsprodukter til luftvejene og fordøjelseskanalen. Det kan omfatte kroniske sygdomme i det respiratoriske system, som kronisk bronkitis og føre til kræft mange års brug. Den medfølgende Teermenge Cannabis røg svarer omtrent til, at tobaksrøg. Dog cannabis røg inhalerede dybere og længere, hvilket øger forurenende eksponering. På den anden led eller Bongs er mindre almindeligvis indtages som cigaretter. I sidste ende må det være blandt longtime rygere med en øget risiko for sygdomme i luftvejene, den ekstra risiko for at udvikle hjerte-kar-sygdom er steget betydeligt. Den

Det klassiske design
Denne ene er bygget bare en normal pose, der består af mindst et halvt kilo græs og røg det så normale som de konventionelle deponering.


CD Metode
Her er græsset i store mængder i en skål eller en vase med blomster er placeret og tændt, skal du sætte en cd på toppen og derefter røget gennem hullet i cd'en. Saa synge den tredje sang på denne CD "a capella for" kan udåndes efter.


nedkøling version

Man ser en kvinde, der ryger i et stykke tid komfortabelt foran en pornografisk en runterholt og ligger på sofaen. Indånde røgen fra denne derefter i munden.
Fordelen er helt klart en lavere risiko for kræft, og besøget af de emanciperede Association Østpreussen.


Kridt Kiffen
Kridtet er at foretage en lidt sundere måde at ryge pot med en lille Weckmannpfeife er. Dette noget er stjålet kridt, fint hakket og blandet med tørret Karnickeldung. Når blandingen er presset til at tilslutte en pibe og antændes ved Binford-brænder.


Auto Metode
Her kan du sætte et rør gennem en lille snitte i vinduer i bilen og røg røgen gennem slangen i bilen. Hvis den fælles derefter røg alle sidde ned hurtigt ind i bilen og optioner igen nyde allerede røget græs.


Spy
I denne metode, går du til Aldi og de næstbedste køber (der findes i pickles afdeling en agent) på 1:20 hver. (helst, den højde, kroppen bevægelse, amerikanske spioner ... da passt einfach mere ren) Nu vi administrerede et afføringsmiddel, og spion wuzelt ham ud på et stykke papir, indtil det er helt tomt. Nu ver-ge-og ønskede stof med indmad af agentens blandes på ny proppe i munden, tage skoene af og erstatte dem med spion papir tøfler, lys og nyde. Ofte spises i det offentlige. Ikke at forveksle med Double Agent

Leverandører

Behovet for en pude eller ganja dope normalt sælges i forhandler tillid. Dette er den fedtede nul, som altid hænger rundt i nærheden af stationen, og stinker som et næsehorn eller to.
Næste salgsområder er især foretrækkes skoler, supermarkeder, kasinoer, offentlige pladser, parker, togstationer, italiensk-to-the-hjørne, og Donovan's Puff, den røde Lygte.
Kvalitet og pris er baseret på køb af forhandleren, de har tillid til. Alle forhandlere bescheissen forfærdeligt, med svær Baggies eller vådt græs, så tørrer op og taber i vægt.
De (nogle steder!) Snarere slap håndhævelse, dog ændrede omstændigheder. Således, at græsset er nu også tilgængelig måde for unge at lykke utilgængelige steder.
Fra år til år flere og flere unge til at blive forhandlere. Dette betyder, at du snart får ting på deres egne børn.

Denne korte rapport har til formål at fremme brugen af cannabis IKKE! Han skulle bare fortælle om de forskellige muligheder for forbrug. Det har vist sig, manglende bevidsthed er nogen mulighed for at løse problemer - tværtimod! Derfor taler vi åbent om cannabis.
Alle, der bruger cannabis udelukkende til lystne formål, eller ønsker at drive sin personlige problemer, skal trænge igennem til hænderne på hash og narkotika af enhver slags!

En kort cannabis Client
Cannabis er til rådighed i det vestlige marked i tre former:
a) end marihuana ( "græs")
Kronbladene i den kvindelige cannabis anlæg er plukket og frisk som muligt videre til forbrugerne. Du køber blomster i små poser, baller på ca 4cm x 6cm størrelse. En sådan pakke koster omkring 25 €, og mange kan tage dage til måneder, afhængigt af personligt forbrug og størrelsen af den kreds af venner. Koncentrationen af det aktive stof THC er ganske lav.
b) som en hash ( "Shit")
De indsamlede THC-indhold af harpiks er solgt i små blokke. En blok af 5mm x 35mm x 10mm koste omkring 25 mærker, og kan give cirka 6 deltagere en usædvanlig aften. På grund af den højere koncentration af denne formulering er ingen spøg sagen. Med doseringen nødvendigt at være forsigtig.
På den farve og konsistens kan ses helt sikker på, at fusionen og den mulige virkning af hash. Jo mørkere, blødere og mere fedtet, dybere og lammende støj vil blive. Den "Black libanesiske" er noget af en sikker søvn, hvor "grønne udtrykker" en meget lys, frisk rush. "Ketama" ligger netop i mellem. Begyndere bør starte med lys, tørt og ikke fedtet sorter.
c) som en olie
Endnu mere koncentreret at behandle THC opløst i olie. Men det er meget sjældent støder på. Hvis du ønsker at forbruge den olie, så det er tilrådeligt at famle meget langsomt til den ønskede dosis.
Olien har en koncentration på omkring 30-40%. Så mange dråber omkring 4 til at lægge mærke en virkning på bevidstheden. Prisen per liter er 25 til 80 €


Forberedelsen af cannabis
a) at ryge marihuana ( "græs")
Rygning græsset er så langt den mest godartede form for brug af cannabis end er koncentrationen af en forholdsvis lille led. Varmen også ødelagt en stor del af THC, således at støj er typisk temmelig flad. Virkningen af varigheden af leddene er kort og beløber sig til omkring 15 til 60 minutter.
Vi kan både ryge marihuana og hash. Mest marihuana er at foretrække.
For begyndere, en dør på 3 mm kant længde, der er tilstrækkeligt til at få de første erfaringer.
Rygning kan ske enten i et vandrør, et rør eller et joint.
BEMÆRK: For efter alle være fast i den fælles mindst 80% af normal tobak mix her to lægemidler. Det er altid uheldigt, fordi man ikke kan skelne imellem de effekter. Ikke sjældent, en "THC vane" en meget trivielt nikotinafhængighed. Hvis ryge en joint og træk derefter fast på forsiden af svimmelhed næsten øjeblikkeligt falde, dette er kun nikotin gæld. Nikotin er en alvorlig neurotoksin!
Tip 1: Et vandrør kan mindske de sundhedsmæssige risici, fordi der ikke ufiltreret røg inhaleres. Selv en ikke-ryger uden større problemer kan sug på en vandpibe. Selvom jeg ikke er klart, hvordan vandet er at rense røgen, men de siger det. Hvad der er sandt i alle tilfælde: Den røg afkøles og er derfor bæredygtig. Exhaling røgen skal være synlig.
Tip 2: En særlig cannabis rør er også velegnet til ikke-rygere. Ideelt set, du tager græsset og sørge for at græsset ikke er for varmt. Hvis det har en god ryger, så skrabe den ned i halsen. Så varme kun indtil lige før glød. Exhaling røgen skal være synlig. Smag er meget intens og dermed ikke for alle. Hvis du er godt inde i anvendelsen af røret, så har vi her en meget økonomisk forbrug enhed. Køb Tip: Den måde, som luften skal være så lang, eingerades metalrør er ikke særlig halsfreundlich. Og skal røret renses let (fx alkohol)!
Tip 3: Hvis det er absolut et fælles behov for at være, så du køber kul filtre, som normalt starter i rørene. Disse filtre har samme dimensioner som en normal cigaret filtre, og kan gemme dine lunger. THC passerer gennem filteret igennem og smag er ikke ændret, skal du ikke bekymre dig ...
Filteret har også andre positive virkninger: rotation af leddene vil blive lettere, og du får ingen tobak i munden.
b) fordampning af marihuana
Fordampning betyder, at det aktive stof THC i marihuana vaporizes, uden at græsset brænder og ryger, mens. Dette er især vigtigt for ikke-absolutte lungenverträglich.
Enhver, der har en forkærlighed for teknologi, køber en varm luft pistol på hardware store og varme i græsset af varm luft. Hvis man justerer blæseren ikke er for varmt, kan du fordampe THC, uden at blive ødelagt. Dog skal man have været en vis opfindsomhed for at opbygge et egnet apparat. Men nogle gange gør, "build" sjov.
Alternativt er der en særlig fordamper. Den består af en glaskugle (diameter 7 cm) og et glas halm. Du lægger græsset i bolden og holde en lighter nedenunder. THC vaporizes uden at kunne brænde græsset. Om "strå" trækker dampen i lungerne. Det lyder godt, men ikke så vanvittig praktisk. Med denne type fordampere, meget lidt græsset tørrer og danner fnug, som vi indånder - svær hoste er resultatet. Med et par dråber vand i en kolbe, kan du forbedre denne situation.
c) hash f.eks spise yoghurt eller æblemos
Denne type forbrug er langt mere intens, fordi det ikke er brugt her, den "græs", men hash. Koncentrationen af THC har været væsentligt højere, så du skal være forsigtig med doseringen. Et eller to pinches af finthakket cannabis rige rigeligt til en lang aften.
Den støj, der opleves her, er meget forskellig fra det fælles. Mange, der kender kun den fælles, er overrasket over de meget forskellige karakter af hash. Ikke sjældent er muligt på en aften som ingen underholdning længere, fordi de på kort sigt hukommelse er opbrugt inden udgangen af en bestemt sætning.
Denne tilstand varer i flere timer og som regel ender i det faktum, at du forsigtigt til at sove. I tilfælde af overdosering, vil det allerede ske efter en time. Den næste dag er normalt sløv, langsom og doven. Dette bør være et presserende tidsplan.
BEMÆRK: Aktionen starter først efter 30 til 90 minutter. Så vær tålmodig! Hvem er for tidligt at endnu en gang tage en god del af sig selv, måske fortryde det ...
d) cannabis i kager og kiks
Hvis du bager kagen i fint hash, en knivspids per person er tilstrækkeligt. Jo mere olieagtig den kage (at) de mere smør, mere voldelig er den kage. THC er meget fedtopløselige, og er helt i kage over. Fordi temperaturen i bagning, denne proces er kraftigt understøttet. Selv hvis du fryse og optø de pie, han stadig ser meget stærk.
ADVARSEL: De fleste af de fødevarer, er de kager så som "slukket". Det skyldes sandsynligvis, i overdosis, fordi kokken undervurderet effektiviteten af præparatet. Hvem ønsker at give sig selv den nøgenhed, at kagerne ikke "arbejde"? Så du foretrækker en lidt mere hud fra hash det ud ... nogle gange til ærgrelse for gæsterne.
Og her er: Må ikke for tidligt for at nå det sidste stykke. Det ville hævne sig, måske i et par minutter. Og selv om kagen er så lækker: Bedre at knibe andre wienerbrød. Da vi i stigende grad tager cannabis får appetit, skal kagen sættes væk til gode efter at have taget stoffet, lest nogen fejl igen får adgang til cannabis.
OBS: Den største fare af kagen er måske, at vi glemmer at skjule det, og derefter spise dem uforberedte mennesker. Dette er meget ubehageligt. Og når fristelsen vinker til at pådutte nogen uforberedte THC: På et tidspunkt personen er ædru igen, og så det går hårdt til det punkt.


Den første gang cannabis ...
For første gang cannabis fortsætter med at være, bør være fysisk sunde. Så hvis for eksempel jævnligt har kredsløbsproblemer, bør give op cannabis.
Men mentalt, skal alt være i orden. Så hvis for eksempel, lidt har fra lang tid angst, må forvente, at denne frygt kunne vende tilbage efter cannabis. I værste frygt kan endda langsigtet afkast.
Man bør forhøre sig på forhånd om de risici og bivirkninger og har grundigt læse indholdet af http://www.drogen-aufklaerung.de.
Ideelt set bør man konsultere sin læge ... her kun det problem, at læger kyndige på dette område er ofte ikke gode og modvirke den sikre side.
Det anbefales, at man er) i en lille gruppe (max 4 personer. Det anbefales, at for eksempel at starte med en god vandpibe. Her er doseringen til en erfaren pothead er anslået.
I gruppen mindst én person skal forblive ædru og ved hvordan man opfører sig, bør nybegyndere får høj, når en cirkulatorisk svaghed eller chok (ligge varmt tæppe, fødder, drikke, god overtalelse ...).
Den ædru person bør have et godt personligt forhold til den nyankomne. På tidspunkter, hvor rookie bør komme i en psykisk krise, er det normalt kun hjælper fysisk nærhed og cajoling.
Det sker ikke sjældent, at den nytilkomne får i en fysisk / åndelig krise. Den manifesterer sig i åndenød, hjertebanken og panik følelser. Især når du er rasende bevæger sig hurtigt og står op, skyder den aktive ingrediens i hovedet. Alt dette vil passere. Jeg er ikke klar over, at disse betingelser ske på et rimeligt erfaren pothead. Kroppen lærer at håndtere stoffet.
Hæmmede, angst, anspændt og meget rationelle mennesker og mennesker, der har tendens til at være mere undertrykkelse, har ikke sjældent THC under fysiske og psykiske problemer blandt THC.

Hash

Hash er opvarmet, smuldret, og ofte blandet med tobak i en joint eller en bong eller røg indåndes gennem en Vaporizer. Blanding af cannabis eller cannabis med tobak er en form for rygning, hvilket normalt sker kun i Tyskland og Holland. Det vil også, i form af kiks eller spist kage bagning (engelsk: Space-Space-Cake og cookies). Her skal bemærkes, for det første, at det (i første omgang i fedt som smør), der skal løses, fordi THC er lipofilt, og for det andet at det ikke bliver kogt for varmt, ellers vil den procentdel af THC er reduceret.
Hash er en ren råvare til samme potente end marihuana. Når det indtages oralt, eller en mere langvarig virkning opnås, hvilket dog forekommer senere (omkring en time efter spisning), når ryge efter et par sekunder til minutter. På grund af den forsinkede effekt kan lette overdosis end indånding. Dette kan få en klar, blandt andet gennem hjertebanken og panik.
LD50 er den primære aktive stof THC i mus, i forbindelse med intravenøs indgift af 29 mg / kg legemsvægt, når det indtages oralt, men 482 mg / kg legemsvægt. En dødelig overdosis hos mennesker er, hvis denne er kendt og dokumenteret, så vidt sket i alle tilfælde. Selv om det er langt den meistkonsumierte ulovlig narkotikahandel er cannabis er også i statistikken over de føderale kriminalpoliti Kontor for Narkotika ikke er opført dødsårsag, dette tyder på, at en direkte fare for liv er næsten ubetydelig ved indtagelse af cannabis.


Advarsel til den konklusion,
Selvom THC er virkelig ikke et farligt stof, skal man ikke spøge med hende. De mennesker er forskellige og derfor reagerer meget forskelligt.
Enhver, der er usikker på, om han er ansat eller vil blive, bør læse den afhængighed kriterier eller gøre afhængighed test.

Erfaringerne rapport fra et cannabisbrugere - Kiffer

De få gange jeg har gekifft lignede denne:
Kort nemt morede. Sult. Spise. Træt og / eller dårlige. Kaste op eller ligger ned. Sidstnævnte som regel, når nogen har overbevist mig om, at sooooo gal sort afghanere eller hvad jeg ved at ryge. Ellers er jeg virkelig bare at begynde at ryge, og efter festlighederne, og derefter kun at sove.
Hmm, da min egen erfaring er temmelig dårlig rapportering har jeg her tilføjet en protokol, som har sendt mig en ven (som jeg ved ikke, om han vil kaldes her). **** Er i protokollen for Bong.
00:19 **** indsamle materialer til
00:20 begynde at forberede ****
00:25 **** klar til at antænde! LIGHTING!
Første tog 00:26. Herzpochen
00:27 Lys syge følelse (for meget røg på aftenen!)
00:28 Svag stimulerende fornemmelse i Lunge. / Let Giddy
00:29 Hurtigere svimmelhed /**** til 1 / 4 tomme / har ingen kvalme / varm fornemmelse i ørerne / fløjte
00:30 tog ved et uheld for tidligt harausgelassen
00:31 øjne er nemme-optik i høj grad ændres / starten af mundtørhed
00:32 Stærk hamrede i brystet / begyndelsen af følelse, som hvis du kunne rotere kroppen i alle retninger (ligner en spiller) (som om sjælen til kroppen), tilpasset
00:33 tog ved et uheld for tidligt harausgelassen
00:34 starten af "bevidsthed ekspansion" / Stronger citroner mundtørhed / metallisk smag i munden
00:35 ønske om "mere" / ---> MEGAZUG I ****
00:36 Stærkeste dunkende og Schwindelheitsgefühl / (også symptomer, som i punkt 00:32)
00:37 "bevidsthed ekspansion" fuldender
00:38 Fuld Program da / klimaks af effekten af marihuana
00:39 trækninger i øjenlåg
00:40 trækninger / ecstasy
00:41 Stærkeste mundtørhed / tanker går gennem mit hoved
00:42 ideen om "mere" / tegne ****
00:43 skræmt over, at **** (virkelig) er tom
00:44 Tiden er ved at løbe / halten
00:45 Sexbedürfniss / "højere" Considerations
00:46 Top Floor absolutte højdepunkt / "Eindrinngen i den 4. dimension"
00:47 tørst / drikke for at få
00:48 optik fuldstændig forandret / begær til Magnum Mandel (TM) (nr. Langnesewerbung nu! Langnese er ikke vores sponsor)
00:49 Let kvalme forårsaget af Sprite (TM) (nr. Sprite propaganda!)
00:50 begær efter at have ligget ned (FUCK!)
00:51-PROTOKOL PAUSE
00:52 Jeg tror, at tiden går meget langsomt
00:53 Jeg får mig en Magnum Mandel
00:54 Magnum "flyder gennem" kroppen
01:00 løber strøm gennem kroppen
01:01 paranoid
01:02 forfølgelse af
01:06 Den marihuana "popper" fuld
01:07 Ønsker du at dumpe ne / ---> fag brandsår
01:08 ansigt føles kold om / Des hasch er den bedste "
01:09 omfattet øjne, jeg er ikke træt / grine dumme vittigheder
01:10 Tid trykfornemmelsen
01:11 aktiv Zeitrenngefühl ---> Just relax
01:12 Relaxvedürfnis / på sofaen lå (Kopier Chief)
01:16 Absolut ecstasy / trækninger + symptom 00:32 / Extreme Dovenskab / 4 minutter at ligne 15 (tæt fil / 01:12) for at fortsætte

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.