Forbrug af hash i befolkningen - Resultater af undersøgelser

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Forbrug af hash i befolkningen

Ca. én ud af 25 Mennesker verden over 15 til 64 år af cannabis. Mest hyppigt, at lægemidlet anvendes i USA, efterfulgt af Australien og New Zealand og Europa

I Tyskland i 2004, var under 12 - til 25-årige 31 Procent erfaring med cannabis (35 procent af de mandlige og 27 procent af de kvindelige respondenter). I forhold til en Forbruget i de seneste 12 måneder er 13 procent (17 Procent af mændene, 10 procent af kvinderne), nuværende
Forbrugere (Kilde: Federal Center for Sundhed Enlightenment).

En ny undersøgelse i år 2007 kunne se et fald i forbruget. Af de 14 - til 17-årige gav 13 procent har prøvet cannabis på tidligere, i 2004 var det stadig 22 procent. Federal Center for Sundhed Uddannelse, ser i disse tal, dog ikke omvendt. [
For at få alle voksne i alderen 18 til 59 år i Tyskland i 2003 25 pct erfaring med cannabis (30 procent af mændene og 18 procent af kvinderne) i de sidste 12 måneder, var 7 procent indtaget stoffet inden for de seneste 30 dage, 3, 4 procent (Kilde: IFT, München).
I Schweiz, ifølge Federal Office of Statistics 36 procent af mændene og 24 procent af kvinder 15 - til 24-årige allerede har brugt cannabis (2002). 16 procent og 7 procent sagde, de indtager regelmæssigt.

Statistik über Cannabiskonsum in der Bevölkerung

I europæiske og amerikanske ungdom kultur, er cannabis meget udbredt, fra begyndelsen af 1990'erne til 2000'erne, en fortsat stigning blev observeret i brug blandt unge, som i øjeblikket overstiger de niveauer «fra begyndelsen af 1970'erne klart. I parallelle, har cannabis været et problem siden 1990'erne i forskellige ungdomskulturer, især i hip-hop og reggae, også i film og litteratur. Blandt mange unge her har sat en afslappet forbrug. På den anden var i de tidlige dage af den opformerede budskaber om brugen af cannabis i ungdommen 1960s/beginning slutningen af 1970'erne stadig iagttage en mere ritualiseret forbrug. Desuden, i det foreliggende end unge billeder af cannabis medieret tabt voldsomt i "hippie æra" eller angivelige funktion af stof som et symbol på oprør dens effektivitet.

Cannabis blandt unge på en præmie

Federal Center for Health Education (BZgA) resultater siden 1973 med jævne mellemrum, repræsentative undersøgelse af narkotikamisbrug Affinity af unge i Forbundsrepublikken Tyskland ". For disse landsdækkende undersøgelser omkring 3.000 unge i alderen 12 til 25 år tilfældigt udvalgt og interviewet. Resultaterne af en undersøgelse foretaget i 2004 for ulovlig brug af narkotika blandt unge er nu tilgængelig.

Illegale stoffer er blandt de daglige erfaringer med de unge. En tredjedel (32 procent) af de 12 - til 25-årige har prøvet stoffer en gang før, i 1979 16 procent var. Stofbrug hovedsagelig cannabis. 24 procent af unge har kun bruges cannabis, eller marihuana. Accepten af cannabis blandt unge er steget markant. 8 procent har brugt andre stoffer, såsom amfetamin (4 procent), ecstasy (4 procent), psykoaktive planter og svampe (4 procent), kokain (2 procent), eller LSD (2 procent).

For de fleste af de stofbrugende unge (32 procent) er brugen af narkotika i en kort periode. 13 procent af 12 - til 25-årige har indtaget i de sidste 12 måneder af narkotika, 19 procent er det stof i længere tid end et år tilbage.

Halvdelen af de 12 - til 25-årige nogensinde får tilbudt stoffer, 80 procent af dem har afvist det første tilbud. Dybest set halvdelen af de unge afvist brugen af ulovlige stoffer generelt. Siden midten af 80'erne, er andelen af resistente unge faldende. 1986, 66 procent ønskede at tage stoffer i alle tilfælde. Denne udvikling skyldes udelukkende en stadig mere positiv holdning til cannabis. Afstanden til de unge til andre stoffer er fortsat meget stor.

En vigtig rolle for brug af ulovlig narkotika, tobak og alkohol spiller. Unge, der ryger og alkoholforgiftning erfaring nødt til at tage betydeligt mere sandsynligt end aldrig-rygere og cannabis Alkoholrauschunerfahrene.

"Den øgede brug af cannabis blandt den yngre del af befolkningen giver os alvorlig grund til bekymring, sagde direktøren for Federal Center for Health Education. "Hvert år omkring 15.000 mennesker går til i forbindelse med cannabis misbrug behandling. Vi er derfor nødt til at gøre de unge mere end nogensinde vide, at cannabis ikke er et sjovt stof, men vil medføre betydelige sundhedsmæssige risici. "

Data om brugen af cannabis
Epidemiologisk Suchtsurvey Berlin2006 viser, at 35,7% af alle respondenter nogensinde, 9,8% i løbet af de sidste 12 Monateund 5,6% i de sidste 30 dage
Har brugt cannabis. Blandt unge voksne fra 18 til 24 års erfaring med cannabis med
48,7% og 26,1% og 17,6%, hvilket er betydeligt højere.
Europaskolen undersøgelse fra år 2007 til 12.448 elever i 9. og 10 Klasser landsdækkende interviewede bemærkede
at 25% af de studerende nogensinde har været inde og bruger 8% inden for de sidste 30 dage cannabis. Det rapporteret flere drenge
som en pige fra et minimum på en gang brug af cannabis (30% vs 21%). Drenge var også fire gange mere misbrug opførsel
cannabis end piger (1,6% versus 0,4%) .3 Den gennemsnitlige alder for første cannabis er faldet støt siden 1993, og var højlydt Drogenaffinitätsstudie de BZgA i 2004 var 16,4 år.
Først offentliggjort i oktober 2008 resultaterne af den igangværende undersøgelse af narkotika affinitet af de unge er nu følgende
både langtidsprævalensen og regelmæssig brug af cannabis
blandt de 12 til 25-årige rückläufig.4 For de fleste af cannabis
Brug af cannabis være midlertidig. Dog, at udvikle
i en del af cannabisbrugere problematisk forbrugsmønstre. I særdeleshed viser nyere undersøgelser, at landsdækkende, at antallet af Cannabisabhängigen er steget til 220.000, og 380.000 flere har en cannabis misbrug diagnose.

Undersøgelser har vist, at omkring 9 procent af cannabis brugerne bliver afhængige. For nikotin, heroin eller, denne værdi ligger med 32 eller 23 procent, selv om langt højere, forfatterne skriver. Det er blevet vist, dog, at cannabis brugere har en tendens til at skifte til hårdere stoffer. Virkningen er så meget mere stærkere, hurtigere og hyppigere de brugt cannabis. I Nord Amerika, ifølge en undersøgelse ville være ti procent af alle mennesker bruger med kontakt varigheden af stofbrugere, den daglige cannabis.

Store forskelle inden for de forskellige regioner, forfatterne punkt ud, også. Selv om cannabis er ulovligt i de rigere lande, det mest udbredte stof blandt unge. I Australien og New Zealand - hvor otte procent af den voksne befolkning at tage narkotika - såvel som i det vestlige Europa, dog, ifølge en FN-statistikker vil ikke forbruger så meget hash som tidligere. På den anden side kommer ind i lande med lavere indkomster, som i Sydamerika og nogle afrikanske lande af forbruget.

Et af de vigtigste aktive ingredienser af cannabis, tetrahydrocannabinol (THC), der fører til en mindre euforisk høj omkring en halv time efter indtagelse og varer omkring tolv timer. Mellem fem og 24 procent af røget THC undersøgelser viser, at gå ind i hjernen, hvor stoffet kan fremkalde angst, panik og psykotiske symptomer. Som en yderligere lempelse effekter er at forklare ved den høje dosis, men også hallucinationer, forfatterne skriver

Resultaterne af de seneste undersøgelser

I Forbundsrepublikken der siden begyndelsen af 70'erne, en række undersøgelser, der vedrører repræsentative undersøgelser af unge og voksne, der er oprettet og give lignende udsagn om udbredelsen af narkotikamisbrug brug på lokalt og føderalt niveau. Mere for nylig, har de nye stater er medtaget i disse undersøgelser (se Reuband 1992: 34 f. og Reuband 1995).

2.1 For de 90 år, er primært tre repræsentative eller undersøgelsesmoduler serie til prævalensskøn på nationalt plan, er af særlig interesse: undersøgelser fra Institut for Medicinsk Forskning, Federal Center for Sundhed Uddannelse og Institut for meningsmålinger.

(1) fra Institut for Therapy Research bestilt af det tyske sundhedsministerium, og den føderale Undersøgelsen er baseret på en post-undersøgelse blandt teenagere og unge voksne. Denne undersøgelse udgør den største undersøgelse foretaget indtil videre om dette emne: blev interviewet i Vesttyskland 1990 næsten 20.000 mennesker fra 12 til 39 år i de nye stater omkring 2.500 mennesker. I 1992 gjorde han i de nye stater på omkring 4.500 mennesker en anden samtale.

Ifølge resultaterne af disse undersøgelser til rådighed i 1990 i de gamle delstater 16,3% af beboere fra 12 til 39 års erfaring med stofbrug nogensinde i livet. I modsætning hertil gav de nye delstater i 1990 kun 1,4% af de adspurgte erfaringer med stoffer, 1992 var der mere af en værdi på 3,8% kun lidt. Mens næsten alle de vesttyske Drogenerfahrenen prøvet cannabis (89%), er der betydeligt færre i de nye delstater. På denne begivenhed har heller ikke ændret sig i de seneste år (1990, omkring 57% andel af cannabis, 1992 ca 53%). Andre lægemidler, herunder inhalanter øjeblikket er populære blandt East tyskere, eller mere let tilgængelige.

Blandt West tyskere, med narkotika erfaring dominerer brugen af cannabis. Andre lægemidler kan i den sammenligning, som forholdsvis ubetydelige. Således er blandt respondenterne oplyste oplevelser med narkotika - i forbindelse med flere - kun 17% erfaringer med stimulanser, 11% erfaringer med LSD og mescalin og 8% med kokain og inhalanter. 22% har erfaringer med>> andre lægemidler <<Oplevelser (ikke yderligere differentieret i rapporten). Brug af heroin er rapporteret med 2%, andre Opiatgebrauch på 8% (beregnet efter Herbst et al. 1993: 25). Den sande værdi for heroin erfaring ville helt sikkert være højere for erfarne heroin er normalt underrepræsenteret i undersøgelser. Dette vil dække, primært tester. Hvis man skulle til at indarbejde avancerede tester og heroin-brugere i analysen, ville andelen være - som en lokal undersøgelse (dokumenteret Reuband 1992) - en betydelig stigning.

Enhver, der nogensinde har erfaring med stoffer, har dette normalt begrænset til et par gange. Dette mønster, der har eksisteret siden begyndelsen af stofbrug i Forbundsrepublikken (Reuband 1994), gælder fortsat godt for vores tid: blandt de Drogenerfahrenen gav derefter i de gamle delstater lidt mere end halvdelen, der op til 5 gange narkotika har kun 18% gav et forbrug på mere end 40 gange. Kun en del af Drogenerfahrenen indtages såvel som på tidspunktet for undersøgelsen: den andel på 16,3% for>> langtidsprævalensen <<bryder op i en andel på 4,8% til forbrug inden for de sidste 12 måneder og 11,6% Brug for mere end 12 måneder (Simon et al. 1991: 14 f.).

(2) Det andet store meningsmåling base udgør en undersøgelse række Federal Center for Sundhed Uddannelse (et datterselskab af det tyske sundhedsministerium Authority). Det er til-ansigt-undersøgelser med teenagere og unge voksne, som interviewere, foretaget af Institut for Ungdomsforskning (IFJ). Den seneste meningsmåling fra denne serie går tilbage til 1993. Den er baseret på cirka 2.000 svarpersoner fra Vesttyskland og omkring 1.000 af de nye delstater. Det særlig værdi af denne undersøgelse er, at de - kan påberåbe sig hårdere end de tidligere nævnte undersøgelse - om tidligere undersøgelser med henblik på sammenligning kun og giver de sociale sammenhænge i forbruget og narkotika pladser på øget opmærksomhed.

I denne undersøgelse 21% gav udtryk for de 12 til 25 år i de gamle delstater og 6% af respondenterne i de nye delstater har prøvet narkotika. Næsten altid, dette omfatter stof cannabis. Således 96% af de adspurgte forbrugere tilkendegivet, at de har prøvet hash og marihuana, og gav 19% - i forbindelse med flere - erfaringer med stimulerende midler, 17% kokain, 11% LSD, 7% inhalanter, 6% heroin (BzgA 1994 : 52). Det forbrugsmønster, der er præsenteret i den tidligere nævnte undersøgelse bekræftede også her principielt. Når der - som regel mindre - der er forskel) (i procent af cannabis eller kokain brug, vil de sandsynligvis skyldes den lidt anderledes spørgsmål, metode, og de lidt anderledes alderssammensætning af prøven.

Antallet af dem, der nogensinde havde været en mulighed for brug af narkotika, er generelt højere end antallet af mennesker med forbrugernes oplevelse. Dette er bevist ved undersøgelse af Forbundsrepublikken agenturet om, at 41% af 12-25 år allerede en gang blevet tilbudt stoffer (17%) i de nye delstater. De fleste afviste denne invitation til at have. Kun en femtedel brugt det. Andre prøve først på et senere lejlighed. Når det kommer til forbrug, er det begrænset - som i de tidligere nævnte undersøgelse - om et par gange. Kun en lille del af forbrugerne regelmæssigt tager stoffer, er andelen i mere end 20maligen forbrug om året er 4%

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.