Effekt af hash - Virkninger og bivirkninger af cannabis

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Effekt af hash

Spektret af aktivitet af cannabis er meget bredt og afhænger af forskellige faktorer. Afhængig af rygning Konsumart (spist), den absorberede mængde narkotika situation, men også stemningen og psykiske stabilitet af de forbrugende, cannabis påvirker forskellige.

For det opleves som behagelige virkning er en stigning i humør. Ofte en følelse af afslapning og velvære opstår. Også muligt, er en glad følelse forbundet med en øget behov for at kommunikere. Akustiske og visuelle sanser kan forbedres.

De virkninger, der opleves som ubehagelige, omfatter en nedtrykthed, psykomotorisk uro, rastløshed og angst. Panik og forvirring med forfølgelse fantasier med paranoide vrangforestillinger er også mulige. Panikreaktioner forekommer hyppigere hos relativt uerfarne og intetanende forbrugere, med de psykologiske virkninger af narkotika ikke kender. Angst og følelse af panik, dog kan også opstå, når forbrugerne først oplevet.

Virkninger og bivirkninger af cannabis. Løbet af koralrev og derefter stiger på kort sigt hjertefrekvensen, også ændringer i blodtrykket. Den blindfold hud reddens og eleverne er større. På denne måde (fordi eleven) absorberer mere lys lyser mere intens, end det normalt er tilfældet. Mange stoner "er så følsomme over for lys en lille smule." Mund og hals er tør, hvilket til dels ubehageligt at røre ved. Cannabis har også stimulerer appetitten. Musklerne slappe af, og blive forsinket reflekser og reaktioner. Den opmærksomhed og dermed evnen til at koncentrere ab.Bei tager under en høj dosis af THC kan forårsage svimmelhed. Bevægelser kan være trættende og trættende.

Generelt, jo højere dosis, jo stærkere effekt. Men, i særdeleshed bidrage høje doser undertiden mentalt forskellige: Det kan medføre angst, hallucinationer og panik stater. Af den måde: Indtil videre er ingen kendte tilfælde, hvor en person var død af en overdosis af cannabis - i modsætning til andre stoffer som alkohol.

Med udgangen af cannabis forgiftning, forsvinder disse effekter, som en regel. Du behøver ikke finde sted alle sammen eller omtrent det samme. Hver person reagerer individuelt til forbruget af cannabis. Afhængig af den dosis, Konsumart, person, øjeblikkelige forfatning og situationen, er virkningerne anderledes.

Det er ikke let at afgøre, om en person er virkelig stenet eller ej. De symptomer, der er anført her, kan også være andre årsager.

Hvad er cannabis rus?

Det er svært at beskrive støj i puden og "høje" fornemmelse i almindelighed. Støjen er ikke alle de samme erfaringer, og dosering og situation spiller også en rolle.

Hvis Kiffer og Kifferinnen beskrive deres tømmermænd, de beskriver noget lignende:
De oplever en følelse af eufori, afslapning, lethed og dæmpet. Skabe en stemning af indre ro. Bidrage tid og rum ændrer: Tiden synes at bremse og det omkringliggende område, kan gøre et fordrejet indtryk. Sanserne eller anden måde er mere følsomme. Frem for alt, billeder, farver, musik og indslag, de oplever mere intens.

Når folk røg pot i en gruppe, kan det være, at de føler sig mere forbundet. Mange vil tage den støj, og på grund af de skiftende stemning i gruppen omkring de mindre rigtigt, glem det hele rundt langt tidligere.

Puden kan også føre til en ukontrollabel latter og tale behov. Henimod slutningen af forgiftning derefter hævder selv mest søvnighed og træthed.

Ikke alle disse effekter skal ske sammen. Hver person reagerer individuelt til forbruget af cannabis. Hvad en person føler sig godt tilpas så kan alle andre, der oplever negativ og ubehagelig. Den nuværende forfatning eller dosis spiller også en rolle.


Gode og dårlige følelser

Du vil føle efter rev bedre og lykkeligere? Virkningen af revet er beskrevet som afslappende og euforisk. Men, er cannabis ikke altid positiv og ikke automatisk skaber gode følelser! Især hvis man har alvorlige problemer, der kan øge støj og dårlige følelser. Høje doser kan endda føre til angst og hallucinationer.

Hvis nogen bare er lidt utilfreds, kan påvirke rev euforisk og hæve lousy humør. Som med andre lægemidler, selv om stemningen på kort sigt bedre, men stemningen er fortsat. Hvis nogen bliver en vane maske, utilfredshed og negative følelser med reb, at det er særlig stor risiko for, at personen har problemer i forbindelse med cannabis.


Hvor lange virker cannabis rus ?

Det er forskelligt, hvor hurtigt og hvor lang tid går cannabis. Det afhænger af de mennesker, den dosis, og det afhænger også af, om det optages gennem lungerne eller maven.

Når du ryger eller inhalere, du føler de første virkninger efter et par minutter. THC passerer fra lungerne direkte ind i blodet. Tilstand af forgiftning varer normalt to til fire timer.

Cannabis er spist eller drukket, kroppen optager THC langsomt gennem maven. Først efter 30 minutter til 2 timer, den første effekt mærkes. Rusen varer i denne sag op til 12 timer, i ekstreme tilfælde op til en hel dag. Du kan forestille sig, at dette kan føre til ubehagelige situationer. Især når dosis var for høj. For en gangs indtagelse af cannabis udøver sin virkning uden at være noget andet, kunne gøre ved det.

Cannabis er fortsat, selv om ikke mere psykoaktive virkning, lidt længere lagret i kroppen. Den halveringstid (dette er den tid, som kroppen til at fjerne halvdelen af dosis) er otte til ti dage. Derfor kan man sige, for eksempel efter en urintest for dage eller uger brugen af cannabis. Påvisning afhænger har også afhænge af, hvor meget der forbruges.

Agenter for virkningen af hash og cannabis-produkter er hovedansvarlige for de følgende tre vigtige komponenter, der interagerer interagerer i deres virkning.

1. DELTA9-tetrahydrocannabinol (THC), som producerer hovedparten af de psykoaktive virkninger af cannabis.
2. Cannabinol (CBN) er hovedansvarlig for den muskelafslappende (spasmolytisk) virkning er ansvarlig.
3. Cannabidiol (CBD) modvirker de seneste undersøgelser, THC-effekt, og dermed svække dens virkning, og samtidig sikrer en længere varighed af den samlede indvirkning på de fysiske processer. En stor del af CBD i trichomes svækker den samlede psykoaktive virkning og fører til en mere fysisk vægt sløvende effekt snarere end en sind-ekspanderende erfaring.

Hamp planter med et stort antal trichomes (plante hår), med et meget højt THC-og en ekstrem lav Cannabidiolanteil penge (som regel af den genetiske diversitet (Cannabis sativa eller cannabis indica), og løbetiden afhængig), hvilket fører til psykoaktive sindstilstand forbrugerne som en klar, ren og psykedelisk feel. Forbrugerne beskrive støj fra sativa arter, hovedsageligt som kopfbetont og geistesanregend indica arter, som derimod følte snarere end montering, og smerte.

Findes spor af cannabis:
Cannabis er enestående i forbruget 7-10 dage til at bevise de hyppige forbrug på op til 8 uger i urinen. Cannabis i deres hår kan stadig spores flere måneder afhængigt af hår længde.


Spektrum af aktivitet af cannabis
- Cannabis kan forværre den nuværende følelsesmæssige tilstand, både positive og negative.
- Årsager følelse af afslapning, indre ro, klarhed, komfort, mild eufori og lindring af angst.
- Øget kommunikation Lust
- At øge seksuel følelse,
- Variation af akustiske, visuelle og taktile fornemmelser
- Jo højere dosis, jo større drev og sløvhed
Akut Risici
- I princippet: ingen eksakt viden om ingredienser, af ukendt styrke.
- Angst og panik følelser
- Skift opfattelsen af tid
- Desorientering
- Palpitationer
- Gedankenchaos "
- Hallucinationer
- Udbrud af latente psykoser
Langsigtede risici
- Respiratorisk sygdom (øget risiko for lungekræft)
- Begrænsning af fysiske og mentale evner (reaktion og koncentration, abstrakt
Tænkning, kortsigtede hukommelse)
- For eksisterende Disposition: indtræden af psykiatriske lidelser, der kræver behandling.
Afhængighed:
- Cannabis udviklet ingen fysisk afhængighed.
- Meget mere alvorligt, fordi sværere at kontrollere, er den psykologiske afhængighed. Du kan, med regelmæssige
Forbrug af psykofarmaka opstå, herunder af cannabis. Brugen af cannabis kan bruges til at
Blive en vane, fordi effekten opfattes som behagelig, og mange er interesseret i at arbejde med andre
konsumieren. De til sidst indse, at de kan påvirke stemninger af koralrev, for eksempel, en følelse af
Afslapning og afstand producere, hvis de er virkelig vred eller frustreret. På kort sigt, fordi de føler de
Spænding, vrede eller frustration, kan ikke arbejde på lang sigt, den fremherskende stemning, dog ved regelmæssig pude
værre, og der er flere og flere gange til at ryge pot. Hvem gør det oftere, glemt lidt efter lidt, forskellige følelser
aftale. Cannabis er en konstant følgesvend, at undslippe, det tilsyneladende bliver problemløsere, vi
kan ikke klare sig uden arbejde ... ... modtage enten konflikt eller udholde, ... have det sjovt ... kommer til at kende folk
... Tilfredsstillende seksuel erfaring, mv.
- Afhængig af en højere risiko for at blive, er også meget unge mennesker, fordi der er en risiko for, at andre
Muligheder for sjov og rekreation ikke se på alle.

ADHD cannabis
ADHD cannabis eller dets anvendelse (pude) er i øjeblikket mere udbredt end selv-beskrevet sti. Det er bevist, er
Men, det i øjeblikket ramt med ADD ADHD, og der er en øget Suchtrisiko forsigtighed er nødvendig. General Features
for en psykologisk afhængighed er for eksempel:
- Regelmæssig og bæredygtigt forbrug
- Ikke forestille sig at kunne modstå det daglige liv uden cannabis godt
- Internt urolig, når der ikke er noget at ryge
- Nervous, irritabel og anspændt at være, måske bliver angst og deprimeret, når forbrugeren
ender af cannabis
- Sikre Selv om der ikke længere ryge pot eller til drastisk at reducere den mængde, men ikke gør det også.
Sikrere at anvende informationerne
Der er ingen risiko-frit forbrug. Hvem tager de til tider alvorlige, akutte og langsigtede risici i betragtning, kan
mest kendte med sikrere at anvende informationerne. De følgende tips er anvendt med henblik på
Mitigation:
- Husk, at i brugen af rummet kager eller indtages gennem maven, virkningen af hash efter
forekomme op til halvanden time efter at have drukket kan. Vær forsigtig, når limen!
- Cannabis i kombination med andre stoffer ændre beruset tilstand og øgede risici.
- Vil du dæmpe støjen effekt, så du kan prøve dette med vitamin-eller sukkerholdige drikkevarer
- Hvis du føler dig utilpas afkøling underarme, hals og hoved, og et stille rum, og kontakt med venner
Forebyggelse af afhængighed!
Forbrugsmønstre: betydningen af de synspunkter om arten og hyppigheden af forbruget, på hårde eller bløde mønstre:
- The Trial og lejlighedsvis brug er normalt med "bløde mønstre«. Dette gælder for langt de
Størstedelen af unge stofbrugere. Stofbrug blandt denne gruppe har ikke noget centralt
Fået større betydning i hverdagen, men drives som en rekreativ brug ved særlige lejligheder. Forbrug fortsat
de fleste tilfælde, en forbigående aldersrelateret fænomen, som forekommer langt senere i baggrunden og
enten forsvinder helt eller begrænset til lejlighedsvis forbrug fortsat.
- En 'hård mønstre «er, når stoffet er permanent og fast over en længere periode
er behov for og er fuldt integreret i hverdagen. Et andet kendetegn ved en hård forbrugsmønstre er en fælles
yderligere brug af alkohol og / eller andre illegale stoffer. Den tommelfingerregel - hvis nogen form for alkohol eller
Stofbrug, og da kun under gunstige omstændigheder: hvis du er godt - og ikke som en problemløsning. Hvornår
Omkring sagen. Hvornår er de mennesker - hvoraf mindst én skal forblive ædru - i orden.

Røde øjne, øget appetit blandt unge kan være et tegn på, at de tager hash og marihuana til ham. Mundtørhed løst cannabis-produkter er også i mange tilfælde.
"De unge er" under påvirkning af cannabis også ofte træt og umotiveret, "siger Christa Schaff, formand for den faglige sammenslutning for Børne-og ungdomspsykiatri, Psychosomatics og Psykoterapi (BKJPP) i Berlin. Fordi stoffet kan påvirke stemningen på mange måder - fra ligegyldighed til akut angst.
I Tyskland, tyder de data, at omkring en tredjedel af de 12 - til 25-årige allerede havde erfaring med cannabis. Denne, ifølge Schaff, at lægemidlet har et betydeligt potentiale for afhængighed, og kan forårsage psykiske lidelser som depression, angst og psykose. "I øvrigt favoriserer brugen af cannabis er trådt i hårdere stoffer som heroin eller kokain, fordi pusherne ofte sælger disse stoffer."
Stor fare eksisterer, hvis de unge er overvældet af problemer og konflikter, og de såkaldte "pude" er den tilsyneladende problemløser. Meget vigtigt er forholdet til forældrene: "For fred i sindet, som kan komme med alle de problemer med forældrene er et vigtigt grundlag for tillid og beskytter de unge mod overgreb gennem narkotika," forklarer eksperten

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.