Ecstasy effekter - Produktion - Dosering - juridisk - sundhedsmæssige effekter - MDMA

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Ecstasy

På det illegale marked ecstasy er tilgængelig i pilleform eller i kapsler. Den mest kendte stof, der er kendt som Ecstasy er MDMA. MDMA er ofte forbundet med designer drugs, selv om det oprindeligt var patenteret så tidligt som 1912 af det tyske firma Merck. MDMA opstod ved en tilfældighed som et biprodukt i syntesen af hydrastinine, en karsammentrækkende stof, og blev rutinemæssigt patenteret, men ikke markedsføres.Ecstasy er syntetisk fremstillet i illegale laboratorier. Der er mange blandinger af ingredienser i form af tabletter, piller eller kapsler i alle former og farver.

Effekten er, i almindelighed, øje-udvidelse, og præstationsfremmende kommunikationsförderlich hvad ecstasy blandt andre ting, det foretrukne stof i techno scene gør (kontinuerlig dans, fest maraton). Men selv i en dosis på mg fra 100 har ført til mere hallucinationer, kvalme, opkastning, angst, og sammenbrud (af udmattelse), dårlig forvaltning af vandressourcerne. En større risiko omfatter den manglende viden om den særlige sammensætning af piller. Som en langvarig skade, vil også sløvhed, depression, beskriver seksuel smerte og tab af appetit.


Ecstasy

Synonymer:
Love Drug, MDMA
Effekt
Eufori, øget positiv opfattelse, beroligende og behagelig effekt. Til langvarig brug, Nachphase depression. Følelse af afmagt og svaghed.
Impact
Forstørrede pupiller, nedsat seksuel aktivitet, forhøjet puls, forhøjet blodtryk, låse kæbe, og undertiden muskelkramper, kvalme, nystagmus, og forhøjet kropstemperatur.
Former:
Tabletter, pulver, krystaller, kapsler
Anvendelse:
Swallow
Indhold:
Term
Effekt
Neurologiske

Flere og flere dødsfald af ecstasy.
Epidemiologiske undersøgelser og tidlig varsling på narkotikaområdet angiver en eksponentiel stigning i forbruget af mode ecstasy. Parallelt med denne udvikling, et stigende antal rapporter om dødsfald, alvorlige psykiatriske, neurologiske og intern medicinske komplikationer, som kan henføres til brugen af ecstasy.

"Ecstasy" er en fællesbetegnelse for en række kemiske stoffer.
"Ecstasy" er en fællesbetegnelse for forskellige stoffer med et meget lignende spektrum af aktivitet. Disse omfatter som den vigtigste repræsentant MDMA (methylendioxymethamfetamin), som godt), de forbindelser, MDEA (Methylendioxyethylamphetamin) og MDA (Methylendioxyamphetamin. I øvrigt falder ind under denne samlebetegnelse stof kombinationer, der kan eller kan herudover indeholde amfetamin eller hallucinogener.

Ecstasy er et stof, der anvendes af unge.
Mens forbruget af narkotika kan indskrænkes til at være ecstasy og andre stoffer aktiverende mere og mere forbruges. Forbrugerne synes at være stort set begrænset til gruppen af 15 - til 25-årige også.


Effekt
Indsættende virkning efter 20 til 60 minutter.
Ecstasy er nævnt i det videre forløb efter den mest almindelige stof MDMA. Når MDMA er et psykoaktivt (psykotrope betyder, "at stimulere sind"), stof, der både er et typisk amfetamin-aktivering og også inducerer en hallucinogene virkning. Af psykotrope virkningerne af MDMA er efter ca 20 til 60 minutter (75 til 150 mg MDMA), og er kendetegnet ved en pludselig stemning højde og eufori. Toppen af eufori er nået omkring en time efter Wirkbeginn. Efter endnu to timer, vil de psykotrope virkninger forsvinder.

Største fare ligger i udviklingen af alvorlige psykiske lidelser.
En stor risiko for misbrug af ecstasy er den mulige psykiatriske komplikationer og konsekvenser. I den litteratur, tilfælde af adfærdsmæssige forstyrrelser, panik, og Depersonalitätsstörungen rapporterede derealization, depressive syndromer, lægemiddelinducerede, paranoide og atypiske psykoser. Der kan også efter brug af ecstasy i såkaldte "flashbacks" (især den visuelle illusioner) er på et par minutter til flere dage. Om hyppigheden af disse komplikationer kan nu gøres noget udsagn om den samlede mængde ecstasy-brugere. Formodentlig eksisterende prædisposition for psykisk sygdom spiller en vigtig rolle. Således antages det, at brugen af ecstasy som "trigger" i udløsning af alvorlige psykiske lidelser (fx psykotiske inkompensation har). Dog fortsat uklart, hvilken betydning tilskrives den samtidige misbrug af andre stoffer. Der er beviser for, at samtidig brug af cannabis og ecstasy øger risikoen for psykotiske inkompensation. Bemærkelsesværdigt er det rapporteret efter en enkelt dosis af ecstasy lidt om psykiske komplikationer, disse sker for det meste efter en dynger dosis på 40 til 50 tabletter. Eventuel forurening af MDMA tabletter med andre lægemidler spiller i den årsagssammenhæng af psykiatrisk sygdom temmelig underordnet rolle, som blev fundet i de ramte patienter ofte er meget ren MDMA.

Ecstasy som upassende konflikt.
Nogle forbrugere bruger ecstasy til at løse intrapsykisk konflikter og andre belastninger livet. Denne undergruppe, som også jævnligt brugt ecstasy alene på en uge væk, de fleste fra en psykologisk afhængighed af udviklingen truet, baseret på den aktuelle viden, dog ikke ecstasy ikke give fysisk afhængighed. Det skal bemærkes dog, at ecstasy kan tjene som et "gateway drug" i et alvorligt narkotikamisbrug i film.

Undersøgelse fund antyder en rivende udvikling tolerance over for MDMA, dvs de positive virkninger faldet hurtigt til fordel for de negative. Forbrugerne bidrage til denne proces ved at styrke stoffri mellemrum appel.

At ringe til forbrugerne selv så behageligt oplevet følgende virkninger:
den følelse af lykke og kærlighed følelser
følelsen af afslapning
Følelse af nærhed til andre mennesker
Ecstasy har også den stimulerende effekt af
Oprindelse stof amfetamin: Forbrugerne føler sig vågen og aktiv.
øget fysisk fornemmelse
ændringer i visuel perception
Ecstasy, men producerer også virkninger, der kan være ubehageligt at farlige, afhængigt af dosering og sammensætning af p-piller. Den fælles end blandt oplevet ubehagelige effekter: svimmelhed, kvalme, svedeture, udvidede pupiller, Kiefermahlen, mundtørhed.

Blandt de mest farlige virkninger:
Palpitationer
En stigning i kropstemperaturen og dehydrering
Depression
Massive angst (Horror-Trip)
psykotiske
Interferens
Nyre-og leversvigt
Kredsløbskollaps, død
Undersøgelser har også vist, at ecstasy har en skadelig virkning på nervecellerne i hjernen. I undersøgelsen deltagerne, kunne en Hamburg undersøgelse kan direkte påvises ved hjælp af en særlig metode til undersøgelse (PET), at antallet af serotonin neuroner er reduceret i ecstasy-brugere. Da omfanget af skaden er ikke afhængig af antallet af forbrugte piller blev konkluderet, at selv små mængder af Ecstasy kan skade hjernen!

Til permanent brug af ecstasy vil du også løbe risikoen for at udvikle en psykisk afhængighed.

I piller solgt som ecstasy er normalt indeholder forskellige effektive og ineffektive agenter. I 2000 greb mens Tysklands føderale kriminalpoliti Office af analysen har vist, at der kun var 92,7% af alle de piller et psykoaktivt stof - som regel indeholder MDMA - den aktive ingrediens mængde MDMA, imidlertid meget forskellig art. I de piller, som indeholdt flere eller andre stoffer end MDMA, fandt de amfetamin og hallucinogene stoffer som MDA, DOB eller 2C-T-7. Extenders var mest laktose. Stryknin eller andre giftige stoffer var ens, men aldrig bevist, men det vil hele tiden være nye piller, bør der derfor aldrig helt, at giftige stoffer også kan medtages


Neurologiske

Krampeanfald er de mest almindelige neurologiske lidelser.
De hyppigst rapporterede neurologiske lidelser, der er forbundet med brugen af ecstasy i den sammenhæng, der er kramper. Langt mindre er rapporteret hjerteinfarkt, hjerneblødning og hornhinde ændringer i øjet. Forekomsten af disse komplikationer synes at være relateret til dosis indtaget ecstasy stå, som taler for vigtigheden af individuel følsomhed for forbrugerne. MDMA er et stof, der griber direkte i neurotransmitteren stofskifte. I dyreforsøg har vist, at MDMA fører til en stigning i neurotransmitteren serotonin i den synaptiske kløft. Ud over de serotonin MDMA også påvirker aktiviteten af dopamin neurotransmitter system, men det er langt mindre end de serotonerge system.

Ecstasy medfører uoprettelig skade på det system af neurotransmittere.
Studier på aber har vist, at den høje dosis indgift af MDMA forårsager uoprettelige skader på det serotonerge neurotransmitter system resultater. Det viste sig at være hjernen region, der er ansvarlig for hukommelse processer og fremkomsten af angst væsentligt påvirket end de fleste.

Ecstasy Pillen verschiedene Ecstasy Pillen Bunt Ecstasys Pillen grün

Den betydelige bivirkninger (faktisk: De vigtigste effekter) efter at have taget en pille af MDMA, afhængigt af dosering og ingredienser så mange og forskelligartede, at en endelig liste er hverken muligt eller hensigtsmæssigt. Desuden er disse effekter afhænger også af (fra en række individuelle faktorer, vægt, køn, fysisk tilstand, mentale tilstand, osv.). * Blandt de mest almindelige ubehagelige effekter oplevet, især i de første 60 minutter i en ecstasy tur omfatter:
Forstørrede pupiller, acceleration af hjerteslag / hjertebanken, ufrivillig slibning af tænder / "Zähnemahlen, mundtørhed, hjertebanken, svedtendens, ubehag (f.eks prikken i huden, følelsesløshed), rygsmerter, varme eller kulde hedeture, svimmelhed og kvalme med opkastning, angst, trækninger øjenbevægelser, muskelstivhed, stigning i blodtrykket, følelsen af tryk i brystet, kredsløbsproblemer, vandladningstrang, koncentrationsbesvær, manglende koordinering, usikker gangart, opkastning, desorientering, osv.

Den rådnende ecstasy-rus kan være ledsaget af nye effekter. For eksempel: vedvarende trismus, hovedpine, anoreksi, nedsat koncentrationsevne, nedsat blodtryk, rastløshed, muskelsmerter, hedder det af udmattelse, sløvhed, nedsat hukommelse, depression, søvnløshed og så videre. Spektret af, hvad der kan ske eller være, er meget bredt og individuelle årsager. I almindelighed, skal vi i de første 24 timer efter ecstasy med en tung "Psycho Cat sandsynligt.

På trods af disse ubehagelige effekter og eftervirkningerne af ecstasy taler om 80% af i alt forbrugernes positive oplevelse af forgiftning. " Dette er ikke overraskende, da de fleste mennesker virkningerne af en akut forgiftning narkotika generelt mere "positive" og "negative" følelse. Var det ikke tilfældet, ville der ikke være noget narkotika og ingen alkohol problem.

I tågen af udtalelser og antagelser om skadeligheden af feststoffer grundlæggende kendsgerninger normalt ophold på sporet. For en forståelse af de grundlæggende virkningsmåde ecstasy stoffer, er det vigtigt at blive enige om i det mindste nogle af disse forhold at være opmærksom på:
Alle lægemidler og psykoaktive stoffer er normalt kun én ting: giftstoffer. MDMA og dens slægtninge er gift. Hvad de er andre steder, eller andre for at holde udgifterne på dette uforanderligt faktum er ingen vej.

Giftstoffer er stoffer, der udløser - dosisrelateret - i levende organismer skadelige virkninger. Du kan stadig se næsten alle stof, selv æbler og bananer, forbrugende i et beløb, der i sidste ende er giftigt. Det var det, men naturligvis ikke. Giftstoffer er stoffer, der udløser selv i meget små mængder af skadelige virkninger. Ofte er det kun en brøkdel af et gram. Når et lille barn spiser 100 gram banan om dagen, sker der ingenting nedsættende. Hvis det uheld sluges 500 milligram MDMA, dvs et halvt gram, vil det sandsynligvis dø. Bananer er spiselige ecstasy-piller er giftige. Selv for voksne.

Den toksiske-negative virkning af MDMA er ikke derfor mindre skadelig, fordi den skade, der er ledsaget af en "fantastisk følelse". Hvad enten det er med eller uden et smil på hans ansigt fysisk og mentalt ødelagte, i sidste ende betyder ikke noget.

Den skade virkninger af psykotrope stoffer kan - i raske voksne, lav dosis og moderat forbrug - være meget svag og kompenseres af kroppen relativt let. Kun: I denne kategori kunne falde morgenmad kaffe, små mængder alkohol, og den påtænkte anvendelse af mange (ikke alle) narkotika. Feststoffer som ecstasy falde for en simpel grund ikke sådan, at hvad der er subjektivt, da støjen er lægeligt linser ikke mere end en pludselig forgiftning. Narkotika, at navnet antyder, er lavet med henblik på forgiftning. Og alene. De er derfor uundgåeligt fører til, selv på den sædvanlige dosis af forgiftning. Uden en sådan forgiftning der er omvendt ikke haster. Disse sammenhænge kan være grimme og er også dårligt forstået. True, det er de samme.
De mange akutte "bivirkninger" efter at have taget ecstasy og lignende stoffer interferere med kroppens reaktioner på denne forgiftning. Alle de berørte institutioner er på Red Alert og arbejder på højtryk for at fjerne forurening og for at genvinde en normal tilstand - hvilket ikke altid er muligt. Og i det lange løb endnu mindre.

Forgiftning, eller til de regelmæssige, for selvfølgelig skade. Det er meningsløst at diskutere står bag det. "Psykofarmaka er effektive, fordi de" skader, så skriver den schweiziske forfatter Marc Rufer, i sin bog Happiness piller. Meget kortere kan man ikke komme til det punkt.

Konklusion:
Lad dig ikke narre tvivl om skadevirkninger nej "X" for en U! Den normale dosis, den "normale" støj, som er gift, ikke kun overdosis. Hvem er "uskadelige" ecstasy formeres pille eller "uskadelig forbrugsmønstre," som nogle kalder det selvbestaltede eksperter, der ikke på forhånd ved, hvad han taler.

Som med alle gift kan forekomme næsten alle de akutte virkninger af MDMA opleves som ubehagelige, selv i langt mere farlige former. Fra hjertebanken derefter hjertearytmier fra angst, panik, massive, kredsløbsforstyrrelser fra et fysisk kollaps, desorientering fra et obligatorisk besøg på den nærmeste Psychiatry. Der er mindst tre vigtige grunde til, at MDMA forbrugerne kan til enhver tid gå ind i ekstreme og farlige situationer - uanset langsigtede følgesygdomme og fatale hændelser:
Udvikling af tolerance over for MDMA er høj. Dette er, jo oftere er taget, jo hurtigere vil reducere den ønskede effekt. Forbrugeren er naturligvis forsøger at kompensere for dette fænomen med en højere dosis. Med højere doser, men også øge de uønskede bivirkninger og bivirkninger. En dosisøgning er omvendt meget snart ledsaget af et yderligere fald i de ønskede virkninger af MDMA, et faktum, som mange forbrugere igen for at kompensere for brug af andre stoffer til at prøve. Det skaber en ond cirkel med ukontrollerbare konsekvenser.

MDMA slukker advarselssignaler af kroppen og sindet. Denne effekt er skjult for forbrugerne. Du tager smerter, træthed, tørst, sult og behov for søvn er ikke længere sandt eller kun delvist. Du tager risici og trusler er ikke længere tilfældet. Evnen til at træffe rationelle beslutninger, er betydeligt reduceret. Ecstasy giver ikke anledning til udvidet bevidsthed, selv om hensigten, at udtrykket "psykedeliske stof", som tyder på, men faktisk en betydeligt nedsat bevidsthedsniveau. Når den fysiske alarmsystemer er slukket, vil nedbrydningen begynder på hele organismen. Først da vil "danse" på alle mulige. Amfetamin og ecstasy Så ikke giver energi, som nogle tror, men de tager væk. Og på en måde, der er af natur en god grund til ikke beregnet til og kan forårsage store problemer.

Dosis og virkning af MDMA ikke løbe lige ind i et forhold. Med andre ord, er dobbelt dosis af dobbelt effekt ikke det samme som i mange andre stoffer. En spansk Research Group ecstasy (de la Torre, 2000) pegede på, for eksempel, at den tredobling af en effektiv dosis på 50 mg MDMA (på en ti gange!) Af lægemidlet i blodets indhold af bly. Du kan lige så godt også opnå en lavere eller højere koncentrationer.

Selv uden det aspekt af at øge dosis af ecstasy er kendt, at med stigende varighed og hyppighed af forbruget, de negative virkninger bliver stadig mere tydelig i forgrunden. Ca. 40% procent af dem, der satte brug af ecstasy, så gjorde en repræsentativ undersøgelse (også) fordi de bivirkninger var uudholdeligt for dem.

"Antallet af hændelser, især i weekenderne og efter, hvor de unge på grund af individuelle medicinske og psykiatriske komplikationer i intensivmedizi --
American institutioner skal, være optaget, er støt stigende. "
Maack et al, "Ecstasy --
Den viden om kriminelle forhold ", 2001

MDMA er taget af sig selv, et rent stof og ikke en blanding. Du kan finde det meste i tabletform, udstyret med forskellige udskrivning (halv-måner, duer kroner ...). MDMA har en selvstændig, stærk og temmelig bitter smag. Som "Ecstasy, MDMA" er ofte med tilsætninger (amfetamin, 2CB, MDEA, koffein, og der tilbydes mange andre) - hvad er en pille, bare derinde, du aldrig på forhånd vide, præcis!
Anvendelse

Oral
Tag den mindst mulige dosis. Man kan opdele pille. Halvdelen E er tilstrækkelig for de fleste ErstgebraucherInnen, især for kvinder og unge
Effekt (Pure MDMA)
Ecstasy kombinerer to modsatrettede effekter af hinanden: excitation og afslapning. Dette formål, en sympatisk ejendom kommer - de siger, ecstasy åbne hjertet.

Efter 20-60 minutter aktionen starter
Det begynder med en svag snurren
Munden bliver tør og dine elever spile
Det har anti-angst og kontaktsteigernd
Barrierer er reduceret
Øget tillid
Touch og musik er intenst filt
Hallucinogen MDMA påvirker kun svagt
Effekten varer 4-8 timer
Den "tømmermænd" (du mener) træt og deprimeret kan sidste 2 dage
De erfaringer, som forbrugerne lige fra et ønske om at sove op til paranoia. De er påvirket af faktorer, som bliver kaldt "SET" og "Setting": Dette henviser til en forventning om virkningen af stoffet / støj, de erfaringer ( "SET"), og stemningen og omgivelserne på tidspunktet for indtagelse ( "Indstillinger")
Mulige kortsigtede virkninger af ecstasy

Stigning i kropstemperaturen
Efter timers dans med hedeslag kan være et resultat af den ekstreme tab af væsker, så drikker nok, men ingen alkohol
Forhøjet blodtryk, hjertebanken, sveden, og mavekramper kan forekomme
Jaw spasmer
Psykoser og kronisk depression kan opstå
I realiteten er en beslutning af ecstasy tømmermænd kan bruge i form af depression, lav tolerance for frustration og angst
Mulige konsekvenser af varigheden af brugen

Tolerance uddannelse, dvs støjen ved at øge dosis ikke kan opnås. Efter 4-12 uger pause, kan en støj igen være fuldt erfaren, fordi kroppen har brug for denne tid til at regenerere
Hyppig brug kan opleve vægttab, lever-og nyreskader
Neurotoksicitet (nerveskader) er stadig under drøftelse
Psykoser og kronisk depression kan opstå
Mulige langsigtede skader

Om langsigtede effekter af regelmæssig Ecstasy-brug har hidtil kun meget lidt kendt. Alt for ofte, og højdosis brug kan potentielt føre til varige hjerneskader.
I dyreforsøg forsøg, var uoprettelige hjerneskader påvist, i hvilket omfang disse resultater kan overføres til mennesker, er endnu ikke blevet klart påvist
Psykologisk afhængighed er muligt
Pas på overdosering
Doseringen bør ikke overstige 100 mg. En for høj dosis af MDMA alene gør det drive-effekter forekomme) (hastighed virkning, uden at føle den kompenserende gavnlige virkning. Med en meget høj dosis øger risikoen for toksicitet i kroppen. Episodes include: ændringer i blodtryk, ekstrem temperatur stiger, og tab af nyrefunktionen.

Forekommende symptomer er:
Hjertebanken, muskelkramper, lammelse, kvalme, opkastning, panik og hallucinationer. Hvad ecstasy dosis dødelig virkning, er stadig usikker, og er afhængig af den enkelte sag.

Blanding af narkotika og kontraindikationer
Ecstasy er ofte kombineret med andre stoffer
.

Speed, kokain og store mængder af koffein (som i de såkaldte "energidrikke" såsom "Flying Horse" eller "Red Bull") forårsage stress, nogle Panik og følelsen af Aufgebrauchtseins.
I kombination med alkohol, ecstasy hurtigt fører til overdreven selvtillid og skødesløshed.
Virkningerne af ecstasy i kombination med LSD er uforudsigelig. I særdeleshed kan psykiske problemer hurtigt opstå.
THC (hash, marihuana) kan dæmpe virkningen af ecstasy, men også have modsatrettede effekter. At genaktivere cannabis ofte afspejler effekten af ecstasy. Det stof kan bruges til Runterkommen af E ( "come down"), men også i enkelte psykiske problemer har ført.
Selv når følelsesmæssige pres, hvis du føler angst, stressede eller bange, er det ikke tilrådeligt at tage stoffet.
Ecstasy reducerer din evne til at køre. Going enten med bil eller på cykel, eller på anden måde deltage aktivt i vejen.
Sikrere brug
Gode råd til risikostyring med ecstasy ecstasy bør ikke indtages sammen med:

Hjerte-kar-sygdomme, forstyrrelser i hjerterytmen
Lever eller Nierenvorschädigungen
Astma, epilepsi, sukkersyge, højt blodtryk
Hvis der er en graviditet
Hvis du i øjeblikket føler sig dårligt
Aldrig bruge ecstasy som en stemning eller Problembeseitiger
Ecstasy er et stof, lejlighed, så tag den med et langt interval
Forbruge ecstasy kun i en behagelig atmosfære for dig
Hvis du ikke bryder dig verspürst en effekt, ikke bare tage en anden dosis. Vent mindst 2 timer med omladning. Overdoser er farlige.
Blandet anvendelse er crap, Fart dræber også e-effekt
Dem, der brugte ecstasy skal drikke en masse, bedste juice og mineralvand
Heat ophobning grund hovedbeklædning, mens dansen kan forårsage hedeslag
Forkæl dig selv i mellemtiden, pauser
Køle af i den friske luft
Til at opgive alle andre stoffer
Fra ecstasy af indtægter forbundet med overdreven feste kan være en stærk indflydelse af den kvindelige krop (f.eks perioden) resultat. Dette forhold bør overvejes, når prævention.
Når hjælpe ecstasy tømmermænd efter Runterkommen meget C-vitamin, et varmt brusebad, nyt tøj og nok søvn.
I Ecsatykonsum: hænderne væk fra skattemyndighederne
MDMA er under narkotika loven. På grund af den ulovlige produktion kvalitetskontrol af tilbudte tabletter er så godt som umuligt. Der er altid nogle piller, som ikke indeholder det aktive stof MDMA, men flere andre stoffer (såsom ketamin, 2CB, MDEA, MDA).

Virkningerne af ecstasy:

Virkningerne af ecstasy begynder efter omkring 20 - 60 minutter og varer 4 til 6 timer.
I Forbundsrepublikken af MDMA og MDA normalt taget narkotika.
Mulige fordele:
Den stimulerende virkning af amfetamin derivater og stimulerende / inspirerende. De formidler en følelse af fornyet energi til at sætte ned behovet for søvn, og euforiserende effekt. De brugere rapporterer om en øget og mere åben kommunikation brug for en større kommunikationsevner og en øget selvbevidsthed. De føler en særlig harmoni med samtalepartner og stor ømhed overfor ham. Ecstasy anses for at være "hjertet oplukker." Ofte er de visuelle og auditive hallucinationer oplevede, især hvis amfetamin derivater deraf, er blevet blandet med andre stoffer.

Negative virkninger:
Som en del af sådanne hallucinationer er også alvorlige bivirkninger i form af "horror-ture", som de kan opleves efter at have taget LSD, er kendt. Andre negative virkninger er rastløshed, nervøsitet og irritabilitet. Det handler om at falde i søvn, hovedpine, psykoser og rapporteret om kvalme. Lang ubehagelige eller traumatiske oplevelser kan undertrykkes igen komme ind i bevidstheden og føre til truende angst eller svær depression. Det er under påvirkning af ecstasy rapporteret en øget tendens til selvmord.
Kan føre til udtryk for en stereotypic opførsel mønster (indstilling).
Tage ecstasy blodtryk er øget og hurtigere puls. Som et resultat af væske-og elektrolyt tab fører til en kraftig stigning i kropstemperaturen til en vis grad.

Farerne ved ecstasy:

Akut - Ecstasy slår alarm opfattelsen af den pågældende person!
Under påvirkning af ecstasy,, alarmen symptomer, vil kroppen ikke længere opfattes: sult og tørst, svimmelhed, kvalme, træthed eller smerter (eg, "ondt") er ikke klar i tide til en livstruende sammenbrud, en slags "Hedeslag" af kroppen for at forhindre kan. Det er, hvad der sker, når) afsporet af ekstrem væsketab, og stigningen i den metaboliske nedbrydningsprodukter (fx når ekzessiven danse af Elytrolyt og væskebalance. kropstemperaturen kan stige til over 41 ° C. ecstasy-brugere er særligt udsatte, der begynder ved lider af en hjertesygdom, astmatisk sygdom, epilepsi eller andre sygdomme. Gennem metaboliske nedbrydningsprodukter (som myoglobin, der frigives under intens motion), funktion af nyrerne og leveren er påvirket i væsentlig grad eller beskadiget, og det kommer til lever-eller nyresvigt kan.
Mens forbruget af alkohol, for virkningen af amfetamin derivater er reduceret, men bivirkningerne ved at tage for meget.

Også i Tyskland er allerede registreret nogle akutte fatale sammenbrud og træthed.

Indtil nu er akut forgiftning med MDMA og MDA sjældne, mens den i anvendelsen af MDA, fødselsdag og MBDB er observeret meget oftere.

ADVARSEL:
For nogle hus parter, det er blevet moderne rygere af såkaldte "chill-out" af hash, med henblik på at normalisere kar-funktion "igen". Om farmakologiske interaktioner med andre lægemidler, såsom MDMA og cannabis, kokain eller heroin er i øjeblikket i praksis kun fået meget lidt medicinsk viden, men i teorien kan være ganske betydelige.

mellemlang og lang sigt - at du nu skal vide!

Amfetamin og amfetaminderivater såsom ecstasy til psykologisk afhængighed. Hvis "rene" Ecstasy er brugt, er der ingen fysisk afhængighed. Dog kan det ikke længere være godt på det "at være i stand til at foretage en fysisk følelse af afhængighed i depression, tømmermænd eller følelse uden ecstasy.

Til permanent, regelmæssig brug af den ønskede bewußtseinerweiternden, leistungsteigernden og stimulerende effekt kan Stark. Også at øge dosis af ecstasy-tage bringer ingen kompenserende succes, men bivirkningerne vokser hurtigt! Udvikling af tolerance er kun undgås, hvis forbruget i mellemtiden i flere dage (i bedste fald 14 dage) er afbrudt.

I ren form, for eksempel MDMA Ecstasy fungerer som et hallucinogen kun lidt. Men, vi oplevede stærk akustiske eller visuelle hallucinationer, så stoffet indtages enten ingen eller ecstasy med andre stoffer som LSD (f.eks verpantscht hastighed LSD blandinger). Her lurer ekstreme fare! Den fysiske og psykiske afhængighed potentiale er uoverskuelige!

Fra overvågning studier i forskellige dyr (abe, hund, rotte, (mus) er undertiden permanente skader på centralnervesystemet serotonin-producerende celler) er kendt. Disse skader synes at være af den indtagne dosis af ecstasy, der skal forberede afhængige. Når aber er blandt de sædvanlige dosis på 100 mg MDMA midlertidigt problem, men fra 500 mg MDMA allerede beskrevet permanent skade.

Om virkningerne af ecstasy på embryo eller fosteret er dårligt forstået. For eksisterende eller mistanke om graviditet, bør absolut undgås at tage ecstasy eller andre stoffer, der ganske betydelig skade på barnet, der kan forventes eller kan ikke udelukkes.

Naturlægemidler Ecstasy er kendt som et psykoaktivt stimulerende stof og hvoraf de fleste er baseret på urter og planter. De fleste planter er forskellige i forarbejdede eller uforarbejdede blandet for at opnå bestemte effekter. På grund af de forskellige bestanddele af plantestoffer ecstasy, er den virkning, opfattes forskelligt afhængig af deres sammensætning. Virkningen spænder fra et nydelsesmiddel, i blandinger med Colanød, euforisk (Kava, Sweet Flag) til svær magten hældning. Som når ephedra som en ingrediens. Det kan ske, at blandet brug af Ephedra (efedrin) og Colanød (koffein) til at forårsage hurtig hjerterytme (i nogle tilfælde [overdosis] endda død). Nogle forbrugere foretrækker, for etiske og filosofiske grunde, brugen af biogene stoffer til kemisk syntese, men også af sundhedsmæssige årsager og muligheden for at Selbstanbau spille en rolle.
En erklæring om, hvorvidt naturlægemidler ecstasy er lovlig eller ulovlig, er næppe muligt, fordi nogle komponenter er omfattet af Opium Act, andre ikke. Indføjelsen Opium Act er helt vilkårlig.
De vigtigste komponenter er Colanød, ginseng, Gøtu-Kola, guarana, ephedra, kava kava og Kalmus.

Historie

Ideelt i ecstasy stof MDMA blev brugt udelukkende syntetiseret i 1912 af Anton Köllisch på selskabets E. Merck i Darmstadt og patent. MDMA aldrig blev markedsført som et lægemiddel, men kræfter i USA i 1953 basisstof afprøvet i forgæves som en "psykologisk krigsførelse agenter" og "sandhedsserum". I de 80 år besatte de biokemiker Alexander Shulgin, så med den terapeutiske anvendelser af stoffet.


Ecstasy-tabletter med forskellige designs
Fra begyndelsen af 1980'erne lægemidlet gradvist blev opdaget som en drikkevare under navnet ecstasy, klub narkotika, da de først dukkede op i USA (Texas) og derefter spredes i homoseksuelle dance scene. På daværende tidspunkt, (DEA) i U. S. Drug Enforcement Administration til MDMA var opmærksomme. 1985 var ecstasy i USA og et år senere af World Health Organization (WHO) også effektivt forbudt i hele verden, men det hjalp også det stof til mere omtale og ecstasy i 1988 var det første gang i Europa, er populær i det britiske acid house bevægelse og hurtigt til nye lægemiddel af rave kulturen. I begyndelsen af 1990'erne, var stoffet derefter sikrede folk i alle sociale sektorer. Ingen stof har nogensinde spredt så hurtigt hidtil. Da den tyske narkotika loven vedrører primært kemiske ingredienser i lægemidler, som er variationer af narkotika ofte markedsføres kommercielt. De er gældende så længe juridisk indtil en undersøgelse har fundet sted af narkotika loven. Dette fænomen i igen, sikrer, at der hvert år en række nye stoffer, der skal indgå i Narcotics loven

1911
1911 - Han har ikke engang at opleve skabelsen af den ikoniske Rolls-Royce i 1911. Om John Scott Montagu, en ven af Rolls-og Johnson, Royce kom i kontakt med kunstneren Charles Sykes. Det bør gøre en slags maskot ... Vis mere
SPIEGEL ONLINE - Druckversion - 100 år Rolls ... - Relaterede hjemmesider.
www.spiegel.de/auto/aktuell/0, 1518, Druck-295382, 00.html

1912
1912 - Den mest kendte stof, der er kendt som Ecstasy er MDMA. MDMA er ofte forbundet med designer drugs, selv om det oprindeligt var patenteret så tidligt som 1912 af det tyske firma Merck. MDMA opstod ved en tilfældighed som et biprodukt i syntesen af ... Vis mere
Af Drugcom: All About Ecstasy - relaterede hjemmesider.
www.drugcom.de/?uid=d995d75c2d4939da00af7e1c31ad8d91&id=ecstasy

1996
10. Juni 1996 - Spectacular succes i kampen mod ecstasy Mode: I samarbejde med Europol i Haag har ladet det tyske politi, sprænge en international narkotikahandel ring. Efterforskere af Brandenburg og North Nordrhein-Westfalen statspoliti agenturer anholdt efter et Scheinaufkauf på ...
Af medikamenter: Ecstasy af computeren: Internet-forhandler ... - Relaterede hjemmesider.
www.focus.de/magazin/archiv/drogen-ecstasy-per-computer-internet-dealer-verhaftet_aid_160335.html

2001
15. Oktober 2001 - gøre for den korte spark i hjernen, gør hjertet race og tillade timers dans. Men effekten af de farverige ecstasy-piller gå, en nylig undersøgelse, langt over en lang nat i et diskotek. Den part stof ecstasy, har tilsyneladende ikke kun på kort sigt ...
Ecstasy hukommelse - Related Websites ødelagt.
www.spiegel.de/wissenschaft/mensch/0, 1518,162535,00. html

2002
21. Juni 2002 - Den tyske kriminalpoliti Office (BKA) er lykkedes i et stort slag for handel med "party drug" ecstasy. Wiwo / ap Wiesbaden. Som BKA meddelte fredag, efterforskere præsenteret så tidligt som tirsdag i sidste uge i Oberursel nær Frankfurt am Main, 250 kg ecstasy sikkert. ...
Af BKA millioner ecstasy-tabletter er sikkert - relaterede hjemmesider.
www.handelsblatt.com / arkiv indeholder / BKA-er-en-million-ecstasy-tabletter-safe; 540.572

2004
21. September 2004 - under navnet Ecstasy «omfatter forskellige amfetaminderivater. En af de sorter, MDMA blev udviklet i 1914 som en appetitnedsættende, men blev aldrig på markedet. Basisprisen for pillerne er nogle få cents. I det foregående år i Østrig næsten 2500 ...
Frustrerede over Ecstasy i Graz: Syv millioner Deal - relaterede hjemmesider.
derstandard.at / standard.asp? id = 1796772

2005
2. September 2005 - Den høje doser og langvarig brug af ecstasy kan forårsage alvorlige helbredsskader. En ny undersøgelse viser først og fremmest dårlig hukommelse, depression og afhængighed. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet "Addiction" Undersøgelse af ...
Af ecstasy er skadeligt - relaterede hjemmesider.
www.stern.de/wissenschaft/gesund_leben/aktuell/:Droge-Ecstasy/545087.html

2007
26. Juni 2007 - Narkotikamisbrug er et verdensomspændende tilbagegang. Men opiumsdyrkning i Afghanistan øget dramatisk. Dette fremgår klart af den nuværende FN Drug Report. Rapporten viser også, at det er nødvendigt for narkotika i USA og Europa, de mest populære. I det forløbne år, ifølge ...
Koks fra FN's Drug amerikanerne, Europa ... - Relaterede hjemmesider.
www.stern.de/wissenschaft/mensch/:UN-Drogenbericht-Amerikaner-Europa-Ecstasy/591819.html

2008
8. August 2008 - Fra A (ltersvorsorge) til Z (insen). Fra AZ. I et slag mod en international narkotikahandel ring, har den australske politi beslaglagt et rekordstort antal af designeren stof ecstasy. Som meddelt af myndighederne, har toldmyndighederne allerede opdaget mere end et år, 4,4 tons ...
På 4,4 tons ecstasy-tabletter - slag mod ... - Relaterede hjemmesider.
www.n-tv.de/1006122.html

2009
13. Februar 2009 - Den part, ecstasy er i deres langsigtede effekt er mindre skadeligt end heroin eller kokain. Det var en undersøgelse bestilt af den britiske regering afsløret - men briterne ønskede ikke at nedsætte straffen for besiddelse af narkotika: Ecstasy svarer til heroin. ...
Ecstasy er mindre farlige end forventet - relaterede hjemmesider.
www.spiegel.de/wissenschaft/mensch/0, 1518,607365,00. html

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.