Coffee shops i Holland og i andre lande - Liste med Coffe - Shops

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Coffe Shops

Udtrykket coffee shop har flere betydninger:
café
i Nederlandene, en café, som også er en afsætningsmulighed for bløde stoffer. og om dette emne her.

Coffee shops er godkendt i Nederlandene og beskattes. De sælger marihuana og hash (eller
Pot og Weed - som du vil!), Der er lovligt i Holland Stoffer, som du måske kender, eller ikke.

Coffe Shop Amsterdam
Dette er således i flere år. I 1976 Nederlandene har fastslået, at salg og distribution (så små mængder cannabis på trods af disse aktiviteter forbliver teknisk ulovligt, men tolleriert de Jurikativen) og gennem systemet med regulerede coffeeshops. I hele landet kan man finde mange coffee shops i Amsterdam, og der er nu omkring 500 coffee shops. En café serverer en god og lige foran næsen lavet "kaffe", men de har ikke rod ved at du bestiller en kop kaffe. Kaffehuse spænder fra små organisationer til fleretages bygninger med generøse miljø. Nogle har hyggelig områder med masser af puder, andre regelmæssige stole. Nogle tjener alkoholholdige drikkevarer og mad eller snacks. Bestil hash er meget simpelt: Gå til baren eller mod, hvor der er et kort, de ser på dig, og derefter beordrede bartenderen hvad du kan lide at ryge, drikke eller spise ville! Sortimentet er enorm. Begyndende med et sort hash fra Nepal og Afghanistan, blonde hash fra Libanon og Marokko, har de også Marijuana Indica Sativa (dyrket begge), indvendigt og udvendigt, samt plads cookies og brownies, som indeholder omkring 2 gram af disse stoffer. Alle stoffer er vokset efter den mest populære metode og normalt i et hus. Det har også mulighed for frø i en Amsterdam coffee shop til at købe. Det beløb er i øjeblikket 10 til 20 euro. Nogle gange vil du blive en fyr - han er Botanist - se, hvem der ser på sig selv i butikkerne i høsten.

Amsterdam og narkotika! En endeløs emne, fordi mange mennesker ser denne by som noget i retning af et stort open-air opium den. Men det er ganske stort vrøvl! Selv næsten 30 år siden, Holland regeringen er rationel og delt markederne i de hårde og bløde stoffer. Da der er cafeer, hvor alle kan købe over 18 for at være græs eller hash. Heroin og andre hårde stoffer, er det ikke der, handel orden, er forbudt. Brugen af cannabis er tolereres, dog. The coffee shops er blomstret i årenes løb fra en mørk kælder huller Nobel faciliteter og er opført i konservative guider og byguider. Odin vil ikke få dem i brugen af narkotika, men ved at køre mange, især unge tyskere, faktisk den eneste grund til Amsterdam. Så selv om dette emne et par tips:
Køber aldrig noget på gaden - de vil helt sikkert snyde! Selv i coffee shops der er mennesker og mennesker. Mørke, nusset butikker i mørke hjørner er bedre at undgå det - her er det ikke kunne tage ejeren med adskillelse af markederne er så meget godt. Coffee shops BCD med grønt skilt på døren hører til "obligation af cannabis detailhandlere og har været etableret i lang tid. I de fleste af disse butikker selv vil serveres alkohol, som kræver en speciel tilladelse fra byen, som igen er kun givet til ordentlig butikker. I alle de caféer gælder for tyskerne: Forsigtig, Holland, urten er meget mere end hvad herumdümpelt om ulovlig tyske marked. Så langsomt, vred, at årsagen! Dette gælder også især med rum-kager! Da det var tid for: en juice eller noget sødt bringer forholdene i orden. De priser og udbud i butikkerne med lille differentiering. Selv om navnet på urten stadig lyde så fantasifulde - det er intet mere end Holländischer Skunk, stop avl er altid en potentiel.

Den første og mest succesrige kæde af kaffebarer kaldes Bulldog. Der er til rådighed, svarer til Hard Rock Cafe, T-shirts og andre souvenirs. Kæden driver også et hotel og stadig har en energi drik på markedet, hvilket også uden for Nederlandene at købe i udvalgte butikker.
Den største café i Holland Maastricht ligger på en pram og kaldes Mississippi.
Under navnet McDope blev kendt to i Venlo i samme bygning coffeeshops (Roots og Oasis). De er blot et par hundrede meter fra motorvejen krydser og begrebet byen også primært rettet mod tysk klientel ryddet "greenfield" og derefter ud fra byen for at holde

Generelle regler for besøg af coffee shops:

Minimumsalderen er 18 år, ID-kontrol
Ingen alkohol eller hårde stoffer tilladt
Ingen privat salg af narkotika
Sluk for mobiltelefoner
Ingen aggression af enhver art er tilladt
Ingen Loitering
Hver café tilbyder flere sorter af græs og hash. Normalt er der et kort, som du kan vælge fra. Priserne er generelt baseret på kvaliteten fra 6 til 15 euro. Vær forsigtig, når du bruger dem, da marihuana er potentielt for stærkt for dig. Så spørg personalet på tykkelse og generelle karakteristika. For selvfølgelig kan du også søge filtre, papirruller eller bede om et rør.

Da det i Amsterdam coffee shops er ikke tilladt at gøre reklame, der er alt hvad du læser her for en uafhængig vurdering fra vores side. Hvis du føler, at de oplysninger, du finder her er upassende, bedes du kontakte os straks. Læs også de oplysninger om Amsterdams smarte butikker, som er helt lovlig.

Coffeeshop Greenhouse Effect - www.greenhouse-effect.nl - +31 20 6237462


The Rookies Coffeeshop - www.rookies.nl - +31 20 6390978


Dampkring Coffeeshop - www.dampkring.nl - +31 20 6380705


Wilvri Coffee-Shops BV - +31 20 6248248


Havri Coffee-Shops BV - +31 20 6247097


Havri Coffee-Shops BV - +31 20 6265185


Grey Area Coffeeshop - www.greyarea.nl - +31 20 4204301


Coffeeshop El Guapo Amsterdam Holland - www.coffeeshop-elguapo.com - +31 6 20125134


Bulldog Coffeeshop The - www.bulldog.nl - +31 20 6259864

Mellow Yellow Coffeeshop - +31 20 6380436

Coffee Shop Pink Floyd
En lyserød gris ved indgangen du kender vejen til denne hyggelige café med en varm atmosfære, hvor Pink Floyd spillede ofte. Her kan du surfe på internettet, mens du nyder en sandwich. Alt er kun en kort gåtur fra centralstationen.
Adresse: Harlemmerstraat 44


Cafe The Dolphins
Her stemningen er afslappet, og café er beliggende tæt på Leidseplein. Her har du alle former for drikkevarer og selv øl. En gratis trådløs internetadgang er også tilgængelig.
Adresse: Kerkstraat 39


Little Coffee Shop
En meget lille og hyggelig café, som ikke er fuldstændig løbet over ende af turister. Vær venlig ikke at slå deres hoveder, når man går gennem døren! Den service er meget venlig og priserne er moderate.
Adresse: Vijzelgracht 47

Coffee-shop Mellow Yellow
I sig selv, kaffebaren allerede en turistattraktion, fordi det er den første kaffebar, som åbnede i Amsterdam i almindelighed. Atmosfæren minder selv i halvfjerdserne, og er ikke overfyldt. Ikke alle midler anbefales, hvis du er på udkig efter en scene shop.
Adresse: Vijzelgracht 33

Coffee Shop The Rookies
Denne café ligger meget tæt på den populære Leidseplein. Caféen er mere som en hyggelig pub, der er en bar, dart og pool.
Adresse: Korte Leidsedwarsstraat 145-147
www.rookies.nl

Coffee Shop Bulldog (Leidseplein)
The Bulldog er formentlig en af de største attraktioner på Leidseplein. Desværre ofte overfyldt med store grupper af turister, men stadig populær med stjerner, der ønsker at betale Amsterdam cafeer at besøge.
Adresse: Leidseplein 15
www.bulldog.nl

Coffee Shop Kom ned til it
Her er internet cafe og café sammen. Desuden er der en bar og mulighed for at spille pool.
Adresse: Korte Leidsedwarsstraat 77-79

Jamaica Coffee Shop
En kaffebar lige noget for Bob Marley, og alle dem, der kan lide reggae. Butikken er ejet af en reel jamaicanske reggae musik, og naturligvis er der. Mulighed for at spille pool overhovedet eksisterer.
Adresse: Reguliersgracht 27

Coffee Shop Præcis Choice
Besøg denne antik stil café med en stor gruppe. Her kan du drikke øl, spille bordfodbold eller pool, og at stadig nyde godt af kaffebarer. Direkte nær Dam.
Adresse: Oude Hoogstraat 9

Coffee Shop Johnny
Småt er godt og også helt unhurriedly denne café i hjertet af Jordaan.
Adresse: Elandsgracht 3
www.coffeeshopjohnny.nl

Coffee Shop De Rokerij
I modsætning til de støjende Leidseplein finder du her en hyggelig og afslappet atmosfære. Et godt sted at slukke!
Adresse: Lange Leidsedwarsstraat 41

Græshoppe Coffee Shop
I umiddelbar nærhed af luderkvarter er den mest kendte café i Amsterdam. For sommeren er der en terrasse, og ovenpå er stadig en bar og en restaurant.
Adresse: 16 Oudebrugsteeg

Flere coffee shops:

Greenhouse Coffee-Shop
Adresse: Oudezijds Voorburgwal 19
www.greenhouse.org

Abraxas
Adresse: Jonge Roelensteeg 12-14
www.abraxaz.tv

Siberie
Adresse: Brouwersgracht 11
www.siberie.nl

Grey Area
Adresse: Oude Leliestraat 2
www.greyarea.nl

Kashmir Lounge
Adresse: Jan Pieter Heijestraat 85-87

Free City: Marnixstraat 233, 1015 Amsterdam
The Free City er en af flere af de mindre cafeer. Men, det er meget behagelig, fordi du kan sidde blandt mange lokale og ikke forstyrrer så mange turister. Selv alkoholholdige drikkevarer tilbydes.

Gray Område: Leliestraat 2, 1015 Amsterdam
Det grå område er en USA-udstyret café i en typisk Amsterdam gade. Det er forholdsvis lille og meget hyggeligt. For naturligvis hvor gæsterne tilbydes gode græs og rene Bongs.

Rokerij: Long Leidsedwarsstraat 41, 1017 Amsterdam
Den Rokerij ligger i en slags hule og er meget behagelig. Men, denne café er normalt meget fuld. Selv alkoholholdige drikkevarer tilbydes.

Abraxas: Jonge Roelensteeg 12-13, 1012 Amsterdam
Den Abraxas er fundet liggende på Dam, med sin lyse Neonrør meget let. På tre etager, du kan nyde denne café angiveligt bedste græs i Amsterdam. Særligt positivt er også meget venlige og hjælpsomme personale.


Barney's Breakfast Bar: Haarlemmerstraat 102, 1013 Amsterdam
I denne café kan du spise morgenmad i fred og læse en avis.

Præcis Choice: Oude Hoogstraat 9, 1012 Amsterdam
Denne café er meget gammel og har en lang tradition. Selv om det virker, som om det Choice Præcis set sine bedste dage allerede, er det stadig et besøg værd.

De Dampkring: Handboogstraat 29, 1012 Amsterdam
The De Dampkring ligger nær Kalvaarstraat. Det er derfor meget god til at slappe af efter en hård dags shopping på Kalvatoren eller Kalverstraat lidt. Tilbuddet er god, er også her, og alkohol er serveret.

Ecstasy: Oude Hoogstraat 2, 1012 Amsterdam
Denne forholdsvis lille café er beliggende midt i Amsterdams Red Light District. Derfor er det her i aften timer, de fleste går.

Funny People: Nieuwebrugsteeg 24, 1012 Amsterdam
Funny People er beliggende nær Central Station 10. Her finder du en behagelig atmosfære og god musik.


Initiativet er knyttet til de forpligtelser, som AHOJG kriterier:
A ( "geen affiche ring") betyder: Ingen reklamer, enten foran caféen, eller i form af medier reklame (radio, presse, foldere) eller via gaver såsom lightere, kuglepenne og andre.
H (dvs. geen harddrugs "): Må ikke sælge hårde stoffer eller forsvar for besiddelse, eller brug af gæster.
O (overlast geen ") betyder ingen forstyrrelse eller gene for beboere og forbipasserende.
J (dvs. geen verkoop aan jeugdigen "): Intet salg til mindreårige under 18 år.
G (dvs. geen verkoop van grote hoeveelheden "): Ingen store mængder, enten i sit salg til gæster (maks. 5 g), eller at bestanden i caféen (max. 500 g).
Amsterdam coffee shops at komme med uregelmæssige mellemrum, et besøg af et stof kaldet politiet. Dette styrer coffee shops og vende tilbage efter en vellykket bekæmpelse af en rektangulær grøn og hvid etiket med et nummer, der adskiller en almindelig café. Denne tætning skal anbringes på de handlende ved hoveddøren af sin forretning.
Et andet kriterium er, at i coffee shops normalt ikke alkohol kan forkyndes. Specielt i Amsterdam og Haag, dog er der undtagelser fra denne regel var her som en del af en normalisering politik "med hensyn til alkohol og cannabis på nogle caféer og licens gives til alkohol.
I et ændringsforslag til loven 1995, blev reglerne strammet for at bekæmpe narkotika-turisme. Forud for salg til unge i alderen 16 år var tilladt, og Höchstverkaufsmenge var 30 g.
Dyrkning og import af narkotika er stadig ulovligt og straffes med op til fire års fængsel. Anmod om en ny bestemmelse i forhold til leverandørerne af coffee shops i 2000 var at fusionere med en frist til at gøre det i samarbejde med nabolande, der ikke er blevet behandlet. Derfor er priserne på bløde stoffer i Nederlandene er næsten lige så højt som i Tyskland, da det kan belønne de avlere af risiko.
Fra 1. Juli 2008 kom ind i Nederlandene for et totalt forbud mod rygning i alle restauranter, barer og cafeer i kraft. Men, dette kun gælder for tobaksvarer og blandingsprodukter, og ikke for rene brugen af cannabis.
I maj 2009 var der avis beretter, at i provinsen Limburg fra 1. Januar 2010 salget af cannabis til 3 gram om dagen kan være på tværs af belastning grænser. Kunderne bør derfor ikke kun med hjælp af en særlig klub-kort, og kun kontanter (betalingskort, kreditkort til at købe). Målet er at ophæve anonymiteten for kunden og uinteressant til coffee shops i særdeleshed for tyske stof turister .. Så langt, har denne plan, dog ikke blev væltet, og de ekstra midler er nødvendige for at gennemføre og politiet er ikke blevet bekræftet. Der skal beslutte hver byen sig om håndtering af bløde stoffer, håndtering i hver by / by anderledes ud, til det punkt, at der i overvejende kristeligt demokratiske borgmestre i byer fastslog CDA er coffeeshops overhovedet tolereres. Derfor er der butikker i de fleste store byer. I Amsterdam i 2009 er stadig 228 coffee shops fra omkring 730 i 2005 i Holland. Siden 1997 er antallet faldet med 36%.
Efter protester fra Frankrig og Tyskland, har regeringen oprettet et mellemrum efter det nu er tilladt inden for 30 km fra grænsen til Tyskland og Belgien, ingen café, der skal genåbnes.
I henhold til ændringen af den hollandske Opium lov af 17. Marts 2003 tilladt lægeordinerede cannabis-produkter, og kan fra den 1. September 2003 er også baseret på apoteket.

Priserne varierer afhængigt af kvaliteten af omkring € 5 pr gram, men man bør aldrig handle uhensigtsmæssigt og altid bede personalet til at styrke og den samlede virkning af lægemidlet. Fordi rygning kan føre til fysisk afhængighed og rygning af cannabis kan også føre til psykiske eller afhængighed. Gravide kvinder bør ikke ryge, fordi det kan skade deres ufødte barn. Derfor bør man være forsigtig og tænke første af deres helbred. Hvis du gerne vil have en kop kaffe regelmæssigt besøgte kaffebarer som Starbucks.

Coffee shops i andre lande

Canada: I sommeren 2004 blev praktiseret på Da Kine Cafe i Vancouver, salg og forbrug af cannabis-produkter, men den cafe blev lukket efter et par måneder, og ejeren senere idømt en fængselsstraf. Den konservative regering valgte i 2006 meddelte, at fravige den narkotikapolitik af den gamle regering og stole på undertrykkelse og hårde straffe.
Schweiz: forårsaget af en kontroversiel smuthul, salg af cannabis-produkter ses i en del som en juridisk, hvis de ikke er bestemt til konsum. Denne butik, skabt til at fungere som en café, med cannabis-produkter sælges som poser eller bad tilsætningsstof. Disse er ofte tolereres, men også delvis lukket med alle juridiske konsekvenser. Proceduren er meget forskellig i de enkelte kantoner og byer. En ændring af lov om euforiserende stoffer ikke har fundet sted siden da. Da der er både et endeligt forbud, samt for tolerance, som i Holland er meget stærke lobbyer, at der hidtil nægter at diskutere spørgsmålet.

Smartshop
Smartshop betegnes som butikker eller forretninger, som lovlig narkotika (Engl. sælge smart drugs) og berusende kosttilskud. Der er tale om stoffer, som ikke er medtaget på grund af manglende popularitet af den lovgivende magt i loven om narkotika, eller deres salg af dårligt formuleret lovgivning, kan ikke forbydes. Det er ofte sådan, at de smarte butikker, der sælger narkotika i narkotika love efterfølgende registreres, når populariteten af narkotika er synligt øget.
Disse omfatter, afhængig af land og juridiske forhold, herunder Guaranapräparate indeholder magiske svampe (psilocybin), Herba ephedra (indeholder efedrin),), forskellige afrodisiaka og stimulanser (Energizer. Desuden meskalinhaltige cacti levere, såsom peyote, samt Naturlægemidler Ecstasy en del af den vifte af en smart shops.

GROWSHOP
Som GROWSHOP (eller Grow Shop) er mest kendt i Nederlandene, butikker eller forretninger, udstyr til opdræt og dyrkning af forskellige stoffer (primært hash og psykoaktive, psilocybin svampe til salg).
Disse omfatter, afhængig af situationen i landet og love, herunder særlige lamper, gødning, frø af forskellige typer af Cannabis (Cannabis sativa, Cannabis indica og indi-sativa hybrider), og avl kasser for psykoaktive svampe.

Headshop
Som Head Shop (eller Head Shop), en regel betyder små forretninger og butikker, der sælger mange tilbehør til cannabis scene og szenetypische produkter.
Head butikker opstod i 60'erne ud af hippie-kultur i San Francisco. Først afgjort i butikkerne kun på den lokale scene i Haight-Ashbury kvarteret, men snart de er fordelt over hele USA, indtil de dukkede op i begyndelsen af 80'erne i Tyskland.
Sælges som vandpiberne, Bongs, Fordampere, eller lange cigaretpapir (lange papirer) til at rotere leddene, men også normale rør. Desuden ofte askebægre, lightere, piberensere, plakater med angiveligt psykedelisk farvekombinationer, Rastafari, hamp blade middelalderlig mytologiske motiver eller, mindre hyppigt, i henhold til trykte tøj og reggae musik til rådighed.
Head butikker er lovlige i Tyskland og Østrig, så længe de lægemidler, der ikke sælges endog der. I visse andre lande, dog er de ulovlige, som i Frankrig, præcision saldi, eller hvis varerne udbydes med en Hanfblattaufdruck.

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.