Amsterdam

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Amsterdam

Holland er nok den mest ønskelige jord til Kiffer. Især Amsterdam er et meget populært turistmål. Ikke kun på grund af så mange eksisterende Coffe Shops. Amsterdam er også Holland part gaden i almindelighed

Hotels in Amsterdam

Shopping in Amsterdam

Nachtleben in Amsterdam

Rotlichtviertel

 


Den hollandske hovedstad Amsterdam er beliggende i provinsen Noord-Holland, er gennem Nordsøen kanalen er forbundet til Nordsøen. Desuden Amsterdam er en af de vigtigste havne i Holland. Byen har omkring 760.000 indbyggere, i Greater Amsterdam selv 2,5 millioner mennesker bor. Mest bekvemt at komme til Amsterdam med fly fra lufthavnen kan du tage det bedste til dig en af de mange taxaer til centrum for at gelangen.Charakteristisch er for byen Amsterdam, at de fleste bygninger her er bygget på pæle. Tidligere træpæle blev brugt, i dag foretrækker vi bunker af beton. Dette er nødvendigt på grund af den meget våd jord, hvor byen er befindet.Im hjertet af byen, det kongelige palads, en populær fotomuligheder. Ikke langt fra dette palads, kan man beundre de voksfigurer af Madame Tussaud `s, også et yndet rejsemål for turister.
Helt, bør du besøge den berygtede Red Light District i Amsterdam, som fordeles både ved dag og ved nat, som en unik atmosfære. Pleje bør gives til lommetyve, der er her en masse.

For fodboldfans er absolut værd at se er Amsterdam Arena. Her er dog ikke kun foregå fodboldkampe, koncerter og mange verdensberømte musikere finder sted regelmæssigt i det store stadion.

Hvis du er jo kulturen i byen på udkig efter en lille slappe af, Vondelpark er det rigtige sted. Mange parker, søer og restauranter inviterer dig til at blive hængende. Interessant er de mange graffiti, som du finder i Amsterdam, byen er en af de største metropoler i graffiti verden. De mest almindelige transportmiddel, som bruger det meste af Amsterdam er cyklen. I byen er der endda en speciel cykelparkering garager.

Hvert år tusindvis af turister besøger byen, primært på grund af de mange kanaler og kaffebarer. Kanalerne, smalle vandveje krydse næsten hele byens centrum af Amsterdam. En tur på en af disse kanaler er en af dem at besøge den hollandske hovedstad nødvendigvis. Der findes i alt 165 kanaler i den hollandske hovedstad, som er endnu mere end i den italienske Venedig. Af denne grund, at vi også gerne Amsterdam kendt som "Nordens Venedig". I coffee shops, du kan købe lovligt såkaldte "bløde stoffer", og mange turister rejser primært til denne grund i byen.

For turister er interesseret i kultur, byder byen Amsterdam en række museer. De bedst kendte er den Anne Frank House, Van Gogh Museum, Rembrandt House Museum og Bibelen. I Anne Frank House, hjemsted for de berømte Anne Frank finder man en interessant permanent udstilling om forfølgelse af jøder. Specielt anbefales et besøg på museet mest nysgerrig af byen, marihuana museum.

Den største by i Holland i det 13. Grundlagt århundrede og udviklede sig hurtigt til en vigtig kommercielle centrum. Handling var, blandt andet med diamanter, kolonial produkter og tulipan løg. Amsterdam blev meget velhavende. Toppen af den økonomiske storhedstid var i det 17. Århundrede. Magnificent købmand huse blev bygget i den store kanaler i byen. Du kan stadig ses flere af den rigdom af tiden. Selv i vore dage i Amsterdam er en større kommercielle og finansielle centrum og placeringen af en lang række banker, rederier og den hollandske børs.
Den velbevarede historiske centrum af Amsterdam er nu placeret på World Heritage List of UNESCO.
Amsterdam har nedfældet i forfatningen, status for hovedstad i Holland. Ikke desto mindre er sæde for regeringen, byen Haag, samt at der af den kongelige familie.
Typisk for byen Amsterdam er de mange kanaler (grøfter), som oprindeligt blev brugt til forsvar formål. Dette skabte en ring kanalsystem deler byen i omkring 100 små øer, som er forbundet med omkring 400 broer. Blandt de særlige attraktioner af et besøg i Amsterdam er derfor et krydstogt på disse vandveje.

De to store bøsse dansesteder fra 1953/1955, som var det politiet, snarere end cruising og Klappensex og udgjorde en stor attraktion for turister, og de store forandringer i en forholdsvis liberale holdninger og politikker i kølvandet på den seksuelle revolution i 1960'erne blev til Amsterdam den "gay kapital" i Europa. Siden slutningen af 1990'erne, dog er givet til Berlin som en konkurrent.
På grund af den liberale politik i Holland siden 1976, Amsterdam blev centrum for narkoturisme i Europa. Bemærkelsesværdige er de mange udenlandske stofbrugere. Af de omkring 750 coffee shops i år 2005 i hele Holland ligger fra 228 til 2.009 i Amsterdam
Mange systemkritikere fra alle lande var og er fundet i Amsterdam, og vælg denne by til et nyt hjem. En almindelig årsag til dette er den liberale politik i byen, ofte i kombination med repressive politik i oprindelseslandet.
Tidligere søgte i hele verden var i Amsterdam en rolig oase, fordi den hollandske lov forbyder politiet uberettiget og tilfældige politi-og paskontrol. Siden 1. Januar 2005 gælder for Nederlandene som en helhed, dog en personlig identifikation er påkrævet, hvorefter personer i alderen 14 år, ledsaget af et pas.


Größere Kartenansicht

Klima
Holland, vejret varierer fra et let frost om vinteren og som regel med en smule sne op til en hyggelig, solrig dag på 20-30 ° C om sommeren, foråret og efteråret er behagelig mild, men kan også være meget våd og regnfuld ( ) over 100 mm nedbør om måneden.


Tidszone
Amsterdam og Holland er alle i den centrale tidszone. Da byen langt mod vest ligger i denne zone, solen er kun på 12:40 Ur (bare i løbet af sommeren, kl 13:40 Ur) i syd. Dette resulterer i sommer sammen med den nordlige placering af byen på et sent solnedgang i sommeren kan det være op til 23 ur stadig "lyst". Mange varehuse selv åbne den indtil klokken 10:00 ur, barer og caféer er som regel åbent til 2:00 ur.


Kultur og seværdigheder

Arkitektonisk Beskrivelse


Videresend skrånende foran en Amsterdam bygning. Det kan ses på nabobygningerne godt stykke over den bjælke, som er designet til at knytte en trisse.


Historiske bygninger i Amsterdam er ofte relativt høje, men meget smal
Siden i historien om kanalerne i Amsterdam var et af de vigtigste transportveje for varer og mennesker, det var almindeligt at måle afgifter for en bygning med dens bredde i kanalen. Derfor opstod i Amsterdam, primært bygninger, der har meget smalle fronter langs kanalerne, men tilbyder at yde tilstrækkelig beboelsesrum eller lagerområder for varer, relativt lange og høje. Dette design er egnet til anlæg, men ikke bredere trappeopgange, men trappen var normalt for små til at medbringe voluminøse varer eller møbler med dem. Genstande, som var meget vanskeligt at transportere gennem trappen, blev forfremmet i stedet for vinduer i et hus. For at lette denne proces, der er mange historiske bygninger på gavlene udragende bjælke, mod til at vedhæfte hejseværker. Desuden er mange facader er vippes lidt frem, som Amsterdam engang blev bygget på træ pæle og bunker af rådnende langsomt over årtier. Til den uvante øjet, derfor gør de historiske kvarterer i Amsterdam er en lidt "skæve" eller "fordrejet" indtryk . Amsterdam er nødvendigt at omkring 5 millioner træpæle på grund af den fugtige, sandede undergrund er. Dag, betonpæle benyttes på grund af den længere holdbarhed. Hovedbanegården er på cirka 8.600 pæle, det kongelige palads på omkring 13.659 stillinger.


Scheepvaart Museum (Maritime Museum)
Rijksmuseum: Nationalmuseet, Stadhouderskade 42, Holland maleri af 16 til 19 Århundrede, herunder den berømte Nightwatch af Rembrandt.
The Anne Frank House, Prinsengracht 263
Van Gogh Museum: Paul Potterstraat 7.
Rembrandt House Museum: Rembrandt House, Jodenbreestraat 4-6. Tidligere bopæl af maleren.
Maritime Museum (Museum Scheepvaart): Kattenburg Plein 1. Lukket for genopbygning af 7 Januar 2007 indtil omkring juni 2009.
Bibelske Museum (Museum Bijbels) Amsterdam
Jewish Historical Museum (Museum of the History of Judaism), den tidligere store synagoge nær Waterlooplein / Weesperstraat
Theater Museum: History of the hollandske teater
Stedelijk Museum (Municipal Museum of Modern Art) i øjeblikket Oosterdockskade
Eremitagen i St. Petersborg har en filial i Amstelhof i byen
Amsterdam Historical Museum, tre etager, på Nieuwezijdskolk /
Den NEMO (videnskab hands-on museum), nær Central Station
Foam_Fotografiemuseum Amsterdam Keizersgracht 609
Museum Geelvinck-Hinlopen Huis Keizersgracht 633
Hash Marihuana & Hemp Museum, Oudezijds Achterburgwal 148
Hash Marihuana & Hemp Galleri, Oudezijds Achterburgwal 130
Tropenmuseum, Katt Burger Plein 1


Sakral


De Waag
Amstelkerk (1668-1670/Umgestaltung 1840)
»Ons Lieve Heer op Solder" - Museum Amstelkring (Hidden Church) (1661)
Nieuwe Kerk (1408, re 1530-1540/1645)
De Duif (1858)
Mozes da Aäronkerk (1837-1841)
Posthoornkerk (1860-1889) siden 1963 ikke længere er i brug
St Nicholas (1884-1887)
Noorderkerk (1620-1623)
Oosterkerk (1669-1671) siden 1985 ikke længere er i brug
Zuiderkerk (1603-1611) siden 1970 ikke længere er i brug
Westerkerk (1620-1631)
Oude Kerk (ca. 1400, sidste re-1565), Oud. Voorburgwal, sandsynligvis den eneste katedral i verden, i hvis Domkirkepladsen er overvældende bordeller sat sammen.
Portugisiske synagoge i Amsterdam


Koncertsale og teatre
Muziekgebouw aan 't IJ
Het Muziektheater - Contemporary Opera House på Waterlooplein, huset bliver brugt af De Nederlandse Opera (Opera Company) og Het Nationale Ballet (ballet company)
Stadsschouwburg - et vigtigt Playhouse (tidligere Opera)
Concertgebouw - (klassisk musik, hjemsted for den berømte Concertgebouw Orchestra
St. Olav's Church - moderne klassisk musik og jazz
Paradiso = vigtigste fase for populær musik i Holland
Tuschinski - Art Deco film palads
Andre [redigér]
Boligblokke i typisk Amsterdam stil (moderne stil med klassisk arkitektur)
De Waag (afvejes hus), om Saint Nicholas Church, nu med en café
Madame Tussauds Wax Museum med skiftende udstillinger, Paleisstraat på Dam
Skinny Bridge, Amstel bro i 1670 i downtown
Paleis op de dæmningen, Royal Palace på Dam
Munttoren (Munt tårnet), historiske Customs House, på Singel kanalen
Waterlooplein marked, loppemarked på Waterlooplein
Albert Cuyp, ugentlige marked i bydelen De Pijp
Bloemenmarkt, blomstermarked på Singel
Begijnhof, en stille oase i den travle centrum. (Almshäuser fra det 14. århundrede)
Red Light District Walletje (Oudezijds Voorburgwal, Oudezijds Achterburgwal og Warmoesstraat)
Amsterdam Hortus Botanicus (Botanisk Have)
Artis Zoo, Plantage Middenlaan
Beurs van Berlage, Damrak på det gamle Amsterdam-børsen (som af den berømte arkitekt Hendrik Petrus Berlage blev designet)
Vondelpark, den største park i byen. Opkaldt efter dramatiker Joost van den Vondel
Olympic Stadium, vigtigste mødested for Sommer-OL 1928
Homomonument
Schreierstoren


Graffiti
Amsterdam er en af de vigtigste graffiti hovedstæder. Selv helt sikkert indflydelse på New York Skrivning bevægelse, der står sammen med hip-hop scene i forhold til Amsterdams graffiti, her spillede punk-bevægelsen i de tidlige dage, jo vigtigere rolle. Amsterdam graffiti siden begyndelsen indflydelse af 1980'erne, mange graffiti stil over hele verden.


Økonomi og infrastruktur

Industri
Mange hollandske virksomheder, som et eksempel, bryggeriet Heineken og elektronik Philips-gruppen, der har hovedsæde i Amsterdam. Den hollandske banker ABN AMRO, Rabobank og ING Groep er ejere af kontorbygninger på stationen Sloterdijk i den nordvestlige del af byen, ved World Trade Center i syd. Computer virksomheder som Cisco Systems har deres europæiske hovedkvarter i den sydøstlige industrielle zone i Bullewijk. Amsterdam lufthavn er den næststørste i Nederlandene, til havnen i Rotterdam.

Turisme
Turisme er en vigtig indtægtskilde for byen, nær den såkaldte Counsil skat, en skat på huse og lejligheder. Hvert år millioner af feriegæster fra hele verden besøger byen, mange hoteller findes i hele byen. Attraktion er først og fremmest de mange kanaler, cafeer og museer og Red Light District Walletje i centrum af Amsterdam.
Rembrandtplein er et af sine teatre, biografer og mange restauranter og kroer til de mest berømte underholdnings-distrikt i Amsterdam. Nær Leidseplein er diskoteker og Holland Casino for spillere.


Trafik

Amsterdam-kanalen


Baggrund af Amsterdam's centrum med kanaler, mange udflugt både og cykler
De mest almindelige transportmiddel i byen, som overalt i Nederlandene, cykel ( "Fiets"). Et netværk af cykelstier ( "fietspad") går på tværs af Amsterdam, ved siden af alle veje og kanaler, gennem alle de parker og forbinder alle omkringliggende samfund.
Ud over de IJ, der flyder gennem North Channel i Nordsøen og har også en forbindelse til Amsterdam-Rhin-kanalen, der forbinder et system af kanaler, som løber i en halvcirkel rundt i byen, byen med de nationale kanalsystem. På sigt, Amsterdam IJ færgen.


Metro
Amsterdam Metro har fire forskellige linjer, der forbinder herunder Amstelveen i den sydlige del af byen. Ud over de Metro, er der også en omfattende sporvognsnet.
I 2013 (siden 2003 er i øjeblikket under opførelse) Nord-Syd Metro i drift. Denne linje løber fra Amsterdam-Noord, under IJ, Hovedbanegården og fortsætte gennem downtown til togstationen Amsterdam Zuid.
Virkeliggørelsen af denne undergrundsbanen sker under meget vanskelige forhold, på den ene side, at jorden er meget ustabil, den anden skal sikres, at de historiske bygninger i byen ikke er beskadiget. To gange allerede, bygning måtte lukkes på Vijlzelgracht grund af bygninger i umiddelbar nærhed af stedet reduktioner blev noteret.
Bygningen er så kontroversielt, finansieringen løber problematisk. Han formåede byen Amsterdam, kun to år efter starten af byggeprojektet til at forsikre sig mod eventuelle skader på historiske bygninger.


Rail


Hovedindgangen til Central Station - Hauptbahnhof
Hovedbanegården Amsterdam Centraal er beliggende i centrum af byen, ud af ham, og ni andre stationer i byen kombinerer funktionerne af de hollandske jernbaner (NS), hovedstaden med alle provinser i Nederlandene. Internationale forbindelser, flere gange om dagen med ICE International til Oberhausen, Köln og Frankfurt, med InterCity til Hannover og Berlin, og med Thalys til Antwerpen, Bruxelles og Paris. Fra Amsterdam, vil fortsætte med at tilbyde en lang række kombinationer af nattog CityNightLine til byer i Central-og Østeuropa.


Road
Amsterdam er omgivet af hovedvej A 10, med forbindelser til A 8 i nordvest i retning af Zaandam Alkmaar, i den sydvestlige på A-4, A 2 mod sydøst og øst for Utrecht, A-1 retning Almere / Hilversum.
Byen er oprindelses-og bestemmelsessted for den tysk-hollandske ferie vej Orange Rute.


Luftfart
De "Luchthaven Schiphol (IATA: AMS, ICAO: EHAM, Amsterdam International Airport Schiphol) er den internationale lufthavn i byen Amsterdam, den største i Nederlandene og den tredjestørste lufthavn i det kontinentale Europa.
Schiphol Lufthavn er centrum for de største hollandske flyselskab KLM. Det ligger sydvest for Amsterdam mellem Hoofddorp og Amstelveen.

Schiphol Airport

I Schiphol lufthavn finder du alt indenfor rækkevidde under ét tag. Afgang og ankomst lounges for indenlandske og internationale flyvninger er i samme terminal. I øvrigt er alle faciliteter inden for gåafstand.
Quick Guide
Denne Quick Guide viser dig til Amsterdam Airport Schiphol lufthavn i stien. Her finder du nogle praktiske oplysninger samt tips om shopping, Dining, og talrige forslag til et behageligt ophold i Schiphol Airport. Bon voyage!

Flyinformation
I Schiphol Airport er installeret overalt skærme, der viser afgangs-og ankomsttider. For mere information, se www.schiphol.nl / flight info (kun på engelsk og hollandsk).

Tidsplan
Hvis du ønsker at vide, hvilke dage der skal gå, direkte eller rutefly med mellemlanding (r) til og fra Schiphol, kan du fra de skemaer i PDF-format til brug. Du kan ringe til dem direkte på internettet eller hente. Du har også mulighed for at udskrive den ønskede side og tage den med dig, når du rejser (vil blive opdateret hver måned): www.schiphol.nl /) flyvning info (hollandsk; http://content.schiphol.nl (tysk)

Universiteter
Amsterdam har to universiteter. Vrije Universiteit (VU) er den eneste protestantiske universitet i Holland. I modsætning hertil har den urbane Universiteit van Amsterdam (UVA) ingen religiøse tilhørsforhold. Begge universiteter har deres eget universitetshospitaler.

Duitsland Instituut Amsterdam - www.duitslandinstituut.nl - +31 20 5253690

Cedla - www.cedla.uva.nl - +31 20 5253498

Stichting »Wiskunde en Informatica Conferenties - www.cwi.nl - +31 20 5929333

Europa Inst. - +31 20 5252951

UVA - www.uva.nl - +31 20 5252147

Amsterdam School of Real Estate - www.asre.nl - +31 20 6681031

Nederlands Instituut voor WETENSCHAPPEN Neuro - www.nin.knaw.nl - +31 20 566610

UVA fac Psykologi - +31 20 5256228

Vrije Universiteit (VU) - www.vu.nl - +31 20 5989898

Medier
Amsterdam er verdens største internet børser AMS-IX. Amsterdam er vært for Europas største messe for mediernes produktion, IBC.


Personligheder

Amstel
Nicolaes Tulp, født Claes Pieterszn. (1593-1674), kirurg og borgmester
Rembrandt van Rijn (1606-1669), maler
Baruch de Spinoza (1632-1677), filosof
Emmy Andriesse (1914-1953), fotograf
Johan Cruyff (* 1947), fodboldspiller
André Hazes (1951-2004), sanger
Ruud Gullit (født 1962), fodboldspiller og træner
Dennis Bergkamp (født 1969), fodboldspiller
Candy Dulfer (født 1969), saxofonist og jazzmusiker
Patrick Kluivert (født 1976), fodboldspiller

Tips til din Amsterdam besøg:

Fristelsen er stor, er det hele tiden nævnt - men vil hellere undvære det at købe kokain fra de mange Strassendealern også. Det er ulovligt, selv i Amsterdam.
Ingen drikker alkohol på en åben vej uden for centrum - det er faktisk ikke tilladt.
Se den trafik! Watch out for cyklister! I den indre by er flere cykler end biler på vejene. De virkelig kommer fra alle sider ...
Lej dig en cykel! Der er flere "Rent a Bike" - leverandører - det sjove er ikke helt billigt, Amsterdam centrum er fuldt ud gearet til cyklister. Derfor kan man undersøge ved cykel, byen meget godt. Gay det er.
Tag nok lommepenge med - Amsterdam er dyrt. Filth Doner Amsterdam: 5,5 €. Skidt Döner i Berlin: 2 €.
Beware of Cannabis! Ærlig. Hvis du aldrig normalt kifft og arrogance i en Amsterdam cafeen er en klar reinzieht snoet fælles, kan hurtigt gå tilbage. På trods af lovlighed, bør man ikke undervurdere effekten af cannabis.
Beware of Cannabis Del 2 - Tag ikke noget med dem hjem. Embedsmænd fra den tyske Told inspicere du gerne have noget mere præcist.
Tag et hotel i centrum! Det er relativt høje i Amsterdam. Alligevel bør du ikke spare på den forkerte ende og tage en af de mange billigere hoteller udenfor centrum. I det virkelige byer som Rom eller Paris, måske det kan være ok, men ikke rigtig empehlenswert til Amsterdam, som det sker i hele (turist) liv i det forholdsvis lille by.

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.