Alkohol - Narkotika - Nikotin

Hovedmenu
Historien om hash
Hash og Juridisk
Effekt af hash
Toxität - forgiftnig af hash
Hvordan hash påvirker
Intensivering af opfattelsen
Sundhedsrisici
Negative konsekvenser på psyken
Latendte Pschyhosen
Hjerneskade
Risiko for afhængighed
Skade i lungerne
Kiffer Diccionario

Hash og trafik
Jurisprudence
MPU

Former for forbrug
Former for forbrug
Hasch og andre lægemidler

Virkning af ulovligheden
Ingen Kvalitets kontrol
Helbredseffekter
Samfundsmæssige konsekvenser

Cannabis i befolkningen
Forbrug i befolkningen
Headshop

Hash og Holland
Amsterdam
Jurisprudence
Coffe Shops

Andre stoffer
Kokain og Crack
Heroin
LSD
Ecstasy
Inhalanter og svampe
Alkohol - Narkotika - Nikotin
Forum - Blog
Kiffer Forum
Kiffer Blog

Extras
Links
Impressum / Kontakt

Besucher

Alkohol - Narkotika - Nikotin

Formentlig den næste letteste inhalanter til søgeværktøjer bliver vel modtaget alkohol og tobak (nikotin). Narkotika er faktisk sværere at få, men der er stadig meget nemmere at få end visse andre lægemidler.

Alkohol
Alkohol i vores samfund er ikke kun en juridisk stof, den har også en positiv social accept. For alkoholreklamer er normen snarere end store advare om eventuelle afhængighed. Med regelmæssige alkohol misbrug, kan det ud over en stærk afhængighed, at de umiddelbare omgivelser (familie) næsten altid tiltrækker påvirkes til at komme. Fysiske skader på lang sigt skader på lever, hjerte og bugspytkirtel, og ødelæggelse af hjerneceller. I øvrigt kommer trusler gennem aktioner i løbet af en alkoholforgiftning (vold) bilulykker.

Hvad er alkohol?
Alkohol er en farveløs, brændende smag, meget brandfarlig væske med et kogepunkt på 78,3 grader celsius. Alkohol er normalt fremstillet ved gæring af sukker, som er kløvet af gær til alkohol og kuldioxid.

Alkohol indeholder mange kalorier

Alkohol indeholder de fleste kalorier fra fedt. Hvert gram alkohol indeholder 7 kcal.

En liter af øl indeholder ca 470 kalorier og en flaske mousserende vin (0,75 liter), omkring 600 kcal. I sammenligning, leverer et stykke chokolade omkring 530 kalorier.

Problemet med alkohol er, at de let i store mængder, er taget. I en liter øl pr dag er stadig ikke engang hørt om den "rigtige" øl drikkende. Og vin eller champagne, er det stadig sjældne i et glas.

Alkohol forsinker metabolisme af fedt i kroppen. Da alkohol på kroppen i store mængder er en gift, ånderne er tilbage med prioritet. I løbet af denne tid, bruger kroppen mindre fedt og mere fedt lagres i fedtvæv. Alkohol, fedtstoffer og kulhydrater dermed fordrevet fra energi af, at efterspørgslen.

Stats
Alle tyske drak i gennemsnit i 2000:


Mængde
af alkohol
Øl
125,5 lire
6,0 liter
Vin
19,5 liter
2,1 liter
Mousserende
4,1 liter
0,5 liter
Spiritus
5,8 liter
1,9 liter
Den årlige kalorieindtagelse af ovennævnte alkoholholdige drikkevarer er 86,000 kcal eller 235 kcal pr dag. Det betyder, at alkohol giver et gennemsnit på cirka 8 til 12% af den samlede fødevareproduktion energiforbruget. Den energi, tab i oplagring af alkohol som kropsfedt er kun omkring 15%.

86.000 kcal i overensstemmelse med 12 kilo kropsfedt.


Indtagelse af alkohol

Ca. 2% af indtaget alkohol absorberes direkte fra munden, når man drikker. Yderligere 20% af den alkohol, drikke sig fuld på maveslimhinden i blodet. De resterende alkohol vil være til rådighed kun i tyndtarmen fra kroppen. Af denne grund, det normalt tager et stykke tid, indtil du føler virkningen af alkohol.

Optagelse af drukket alkohol) er afsluttet senest 2 timer efter at have drukket udgangen (resorption. Med en lille mængde af at drikke alkohol ved 30 - er 90 minutter helt indarbejdet. Satsen for indtag af alkohol afhænger af niveauet i maven og den type af fødevarer. Med en tom mave, alkoholen fra kroppen er betydeligt hurtigere end blev tilføjet efter et udvidet måltid. Fedtholdige fødevarer kan forsinke den yderligere absorption.


Afskaffelse af alkohol i kroppen

Alkohol er et giftstof for kroppen, som er fjernet med en prioritet fra kroppen. Alkoholen optages af kroppen bortskaffes på flere måder:

Op til 5% er udåndes uændret. Dette er den berømte "flag".

Ca. 2% af de drukket alkohol udskilles uændret i urinen.

1 til 2% alkohol udskilles gennem huden.

De resterende omkring 90% af den alkohol, der absorberes af kroppen reduceres ved oxidation i leveren og derefter udskilles gennem lungerne eller nyrerne. Denne fjernelse af alkohol er uafhængig af det samlede beløb. Nedbrydningshastigheden af alkohol er i gennemsnit 0,15 ‰ og mindst 0,1 ‰ i timen.

Så længe kroppen har brug for at reducere med 1 ‰ af alkohol?

Op til 2 timer, skal det organ, til fuldt ud at indarbejde drukket alkohol. På en gennemsnitlig reduktion på 0,15 ‰ pr time, vil kroppen kræve at fjerne cirka 6 til 7 timer til det samlede alkohol.

De, der fejrer sent ud på natten, når man drikker masser af alkohol, for hvilke der er en fare for, at den næste morgen var han stadig ikke køre fitness. Det skal også bemærkes, at alkohol nedbrydningshastigheden på mellem 0,00 og 06,00 ur ur - som følge af faldet langsommere stofskifte derefter - på omkring 0,09 ‰ i timen.

Drikke mindre alkohol, hvordan går det?

Forsøger altid at drikke fylder et glas alkohol og et glas mineralvand.
Må ikke tvinge dig selv til at drikke fra gruppen. Udsagnet "Jeg er nødt til at gå bil" er nyttig.
Runder er sorteret, du lægger ud, eller bestille kaffe eller sodavand.
Ikke-alkoholholdige øl smager og har betydeligt færre kalorier
Har du drikker alkoholholdige drikkevarer, ikke som en tørst QUENCHER.
Hvor meget øl eller vin, du drikker i aften foran fjernsynet?

Virkninger af alkohol

<0,2 ‰ af alkohol i blodet
disinhibiting effekt med stigende volubility

fra 0,3 ‰ af alkohol i blodet
første nedbrydning, såsom begrænsning af synsfeltet og problemer afstand skøn, opmærksomhed falder

fra 0,5 ‰ af alkohol i blodet
væsentligt fald i lydhørhed, især den røde signaler, en betydelig stigning i risikovillighed

fra 0,8 ‰ af alkohol i blodet
første ligevægt problemer, det visuelle felt er indsnævret (tunnel vision), betydelige hæmninger

1,0 til 1,5 ‰ af alkohol i blodet
Taleforstyrrelser, risikovillighed og aggression stigning

på 2,0 til 2,5 ‰ af alkohol i blodet
stærk koordination og balance forstyrrelser, stammende debat

fra 2,5 ‰ af alkohol i blodet
Sløring af bevidstheden, lammelser, dobbeltsyn og fjernelse af hukommelse

fra 3,5 ‰ af alkohol i blodet
livstruende forhold, der er en risiko for lammelse af åndedræts-center, der kan føre til koma eller død

fra omkring 5 ‰ af alkohol i blodet
I de fleste tilfælde, død


Promillegrænse i Tyskland

I Tyskland er der tre forskellige grænser for chauffører.

fra 0,3 ‰ af alkohol i blodet
En dom for spirituskørsel i trafikken (straffelovens § 316) eller på grund af uforsvarlig kørsel (§ 315C Abs 1 StGB) er muligt, hvis de (relativt) manglende evne til at køre årsagen til en ulykke eller en farlig trafiksituation var.

fra 0,5 ‰ af alkohol i blodet
eller fra 0,25 mg / l for alkohol i ånde er en chauffør er tiltalt for en forbrydelse i henhold til § 24a, stk 1 StVG's, selv om der har været nogen alkoholrelaterede symptomer på tab. På 0,8 ‰ grænse "på 1.4.2001, er der ikke mere.

fra 1,1 ‰ af alkohol i blodet
begynder området absolutte uegnethed til fitness. En føreren får ud at alkohol niveau for spirituskørsel i trafikken (straffelovens § 316), eller - hvis en ulykke sker, eller næsten ville være sket - en offensiv for farlig kørsel (§ 315C Abs 1 StGB).


Hvor meget er en ‰ alkohol?

Promille (tegn: ‰) betyder "per tusinde" En koncentration på 1 ‰ betyder, at stoffet kun findes i en del af en tusindedel af det samlede beløb. Andet er nævnt:
1 ‰ = 1 gram alkohol i 1 kg af blod


Alkohol og sundhed

Alkohol kan være vanedannende virkning. Ca. 4,5 millioner tyske er afhængige af alkohol eller administrere alkoholmisbrug. De er omkring 5% af befolkningen. Ca. 21% af alkoholikere er kvinder. 45.000 mennesker dør hvert år som en direkte eller indirekte følger af et for stort alkoholforbrug.

Med regelmæssige sigt skader af alkoholforbruget:

vitamin og kalium i kroppen. Alkohol fører derfor til vitaminmangel, især vitamin B-kompleks.
Mave og metaboliske organer, især i lever, bugspytkirtel og mave
hjerte og blodkar
slimhinder, virkningen af alkohol-inflammatoriske og meget irriterende
libido og potens
de perifere nerver og hjerneceller.
I Derudover øger alkohol risikoen for at udvikle kræft i mund og hals, strubehoved, spiserøret og bugspytkirtlen.

Da alkohol indeholder en masse kalorier af regelmæssig indtagelse af alkohol ofte fører til fedme. 10 til 20 procent af de kalorier, som indtages af en voksen, i gennemsnit, fra alkohol.

Alkohol og graviditet

Alkohol gennem moderkagen direkte til fosteret. Alkohol fører til undervægtige, vækstforstyrrelser, misdannelser, og fysiske og psykiske udviklingsmæssige forsinkelser. I Tyskland er en af 300 nyfødte for alkohol misbrug, moderen alvorligt handicappede til verden. Gravide kvinder bør derfor undlade helt med alkohol.

Kulturhistorie af alkohol

Ethanol dannes naturligt ved gæring af sukkerholdige frugt. På denne måde, sandsynligvis uafhængigt af hinanden, i en tidlig fase af historien, har mennesker i dette stof aufmerksam.Laut Reichholf Joseph H. (2008) af agerbrug - og dermed afgøre været faldende - selv i første omgang igen brygning siden Met en "honning vin", kunne aldrig være tilstrækkeligt til rådighed. Så, i den egyptiske ruller III. Dynasti, såvel som gamle mesopotamiske KeilschrifttafelnHinweise i produktionen af alkoholholdige drikkevarer. I Bibelen, er alkohol nævnt, se, for eksempel 1 Book of Moses (Mos 9,18-29).
Øl, vin blev senere også fremstillet ved hjælp af vilde gær. De fleste havde sådan et liv som en alkoholholdig drik har en meget lavere i dag, som den vilde gær til at sætte en bestemt alkohol fusion, omdannelse af sukker til alkohol, fordi de ellers ville blive forgiftet sig selv. Gennem århundreder af avl stammer af gær til at tolerere højere nuværende styrker.
Selv i de gamle tider, var alkohol drukket allerede på grund af dets berusende effekt. Således i en egyptisk tekst om opførsel af unge mænd:
Du forlade bøger og gå fra kro til kro, hver nat af øl drikkeri, duften af øl skræmme folk omkring dig.
I gamle tider, vinen endelig blev en integreret del af romerske og græske kultur. Begge kulturer tag den med sin egen guddom: Bacchus eller Dionysos. Ligeledes, at tyskerne så Met, som også er en af de tidligste alkoholholdige drikkevarer, som en gave fra guderne.
Formodentlig i det område af det moderne Tyrkiet blev udviklet omkring år 1000 e.Kr., destillation af vin til høj-bevis spiritus. Således blev det muligt at producere alkohol vini (ånd af vin) af vin. I Øst Asien, har udarbejdet, blev tidligt i litchi og blomme vin og skyld, nød en varm risvin, hvis produktionen svarer til af øl.
Under Trediveårskrigen steget i det centrale Europa), at efterspørgslen efter berusende drikkevarer (forarmelse, ødelæggelse, i) levering stagnerede (høst svigt, tab af vinavl, usikkerhed for transporten. Med spiritus steg til at opfylde de letteste. Handelen z.T. fremstilling af spiritus på det tidspunkt var ofte i hænderne på jøderne.
Midten af det 18. Århundrede, voksede med den nye verden, den agerjord Kongeriget England langt. Dette førte senere til faldende kornpriser og en tilhørende nedbrydning af lavere klasse. Overproduktion af korn blev anvendt i en del til fremstilling af gin, findes i slumkvartererne i moderens taknemmelige modtagere. Lejlighedsvis en kaloriefattig gin koster mindre end en kalorie brød. Som et resultat heraf udviklede gin-krise, som den daværende regering kun gennem en række love (høje skatter på gin, hvilket forværrer den handel, udstedelse af licenser til forhandlere, osv., vil kunne afslutte). Det er fra denne periode er de første værker, der behandler afhængighed af alkohol og dens følgesygdomme. Det var også forstås på denne baggrund af alkohol for første gang som en årsag til sociale problemer og fiaskoer
Mens forbruget af alkohol midten af det 19. Århundrede igen faldt, begyndte med industrialiseringen en tid med meget billig alkohol mødt med en udbredt forarmede befolkninger. Den industrielle produktion og, især efter udbrud af Anden Verdenskrig, massive salg af alkoholholdige drikkevarer førte til et stort overudbud i 1. og 2 Verden. Så kvinder og blev for nylig målgrupper af unge mennesker til efterspørgsel og salg. I mellemtiden har en tæller de alkoholrelaterede skader for sygdomme af civilisationen.

Direkte fysiologisk virkning
Alkohol forårsager situationsbestemt brug af anæstesi, stimulering, eller endda en ændring af humør.
Det fører også til en udvidelse i særdeleshed de perifere blodkar. Dette giver en følelse af varme i forbruget af alkoholholdige drikkevarer. I den naturlige regulering af varme-budgettet ved lave temperaturer, kan tilsidesættes. På samme tid, bliver alkohol øredøvende, så truende forkølelse er ikke længere opfattes. Derfor kan forfrysninger skal drikke op til det vinterlige hypotermi som resultat.
Et andet problem er kombinationen af alkohol med medicin og andre stoffer. Der er mange interaktioner, der kan føre til en tidlig og mere intens virkning end ren alkohol. Alkohol dannes under nedbrydningen af cytokrom P450 2E1 kan påvirke effekten af lægemidler ved deres nedbrydning. Mange af de "narkotikarelaterede dødsfald" (især den påståede heroin ofrene) døde i en blanding af stoffer med alkohol.

Toksicitet
For mennesker, er ethanol giftigt. Optagelse af fører - fra omkring 0,5-1 promille alkohol i blodet - med typisk akut forgiftning symptomer som svimmelhed, kvalme, forstyrrelser i orientering, Snaksomhed, og øget aggressivitet. Den dødelige dosis (LD) er ca 3,0 til 4,0 promille for uerfarne drikker. Der var dog allerede målte værdier over 7 promille. LD50 for rotter er 7.060 mg / kg til oral administration. En akut ethanol forgiftning er stadig ligger i maven, kan alkohol fjernes ved opkastning eller ved at pumpe det maveindhold delvist.
Med regelmæssig brug, hvilket kan føre til afhængighed (alkoholisme), skader alle celler i kroppen. I særdeleshed lider af nervesystemet og hjernen og leveren. De B1-vitamin metabolisme er ramt af langvarig alkoholforbrug, kan denne skade forårsage polyneuritis. Epilepsi, psykoser, social isolation og for tidlig død kan medføre. Den Wernicke's encephalopati optræder hos ca 15% af afdøde alkoholikere, og sammen med Wernicke Korsakoff syndrom-Korsakoff syndrom. Det er også kendt for at skade det centrale nervesystem i delirium tremens. Dette fænomen opstår, når alkohol nerverne i kroppen. I Tyskland, mere end 73.000 mennesker hvert år dør for tidligt på grund af deres alkoholmisbrug.


Virkninger på nervesystemet og hjernen
De akutte virkninger af ethanol er baseret på en skade til alle krop og primært på nervecellerne og påvirker hjernens stofskifte. Indflydelse sandsynligvis afhænger af opbevaring af ethanol i membranproteiner, derved forstyrrer deres funktion. Særligt følsomme over for ethanol, forskellige ionkanaler. [20] Det derved stimulere GABA-receptorer i hjernen og nervesystemet og hæmmer NMDA-receptorer. Dette fører normalt til en hæmning af impulstransmission i CNS), men også at øge følsomheden [34] og (i det følgende benævnt dosisafhængig disinhibition, påvirker følelsen af balance og syn indsnævret synsfelt, tunnel vision, muskel kontrol og aggressiv adfærd. Større mængder kan bidrage akut bedøvet og führen.Weiterhin til hukommelsen bortfalder ethanol kan udløse programmeret celledød af hjerneceller via en kompleks kæde af effekter. Det begynder med virkning på GABA og NMDA-receptorer, som har en løsning på mitokondrie membranen, frigivelse af cytokrom c og aktivering af forskellige caspases årsag use.This peptidaser derefter forårsage blandt andet, ødelæggelse af cellekernen og DNA, og dermed død af cellen.
I en undersøgelse af omkring 2.800 personer, som var mindst 55 år gammel, blev først registreret fra 1987 til 1989 data fra mennesker. Fra 1993 til 1995, har endnu ikke er fastlagt i cirka 1.900 af de emner, der ved hjælp af en magnetisk resonans-scanning af hjernen sygdomme. I løbet af data optagelse, var de emner, opdelt efter indtagelse af alkohol i fem forskellige grupper. Dette viste, at selv med et lavt indtag af alkohol faldt hjernevæv til et lille omfang. Derimod ingen sammenhæng mellem mængden af indtaget alkohol, og antallet af cerebrale eller myokardieinfarkt blev vist. Den hjerteanfald risiko faldt endda med et moderat alkoholforbrug.
Stort alkoholforbrug medfører en tilstand der kaldes fuldskab. Dette er en del, karakteriseret ved fysiske ændringer såsom mentalt gennem øget emotionalitet, på den anden side af en ændring i opfattelsen og bevidsthed nedsat mental præstation. Disse nye undersøgelser viser, at dette fører til en reduktion i aktiviteten i hjernen region, der er nødvendige for anerkendelse af farer. Betydelige alkoholforbrug ofte fører til kvalme og opkastning. Dette er elimineret, dog kun den del af den alkohol, som endnu ikke er omfattet af blodbanen.
I endnu større mængder af akut alkoholforgiftning sætter ind, hvilket kan føre til koma eller død direkte. Specielt farligt er den hurtige forbruget af høj-bevis spiritus, som kvalme forekommer mere langsomt som en livstruende stigning i alkohol i blodet. Med hurtig drukket en hel flaske spiritus, indeholder 150-200 ml ethanol, fra lammelse af hjernestammen midten for at indtaste et fatalt sammenbrud. Det kan også være en yderligere risiko for forgiftning, hvis tobak er forurenet med store mængder biprodukter såsom fusel alkoholer eller metanol, som kan blive beriget med den underliggende ånd destillation.


Afhængighed
Uddybende artikel afhængighed af alkohol
Forskellige fysiologiske virkninger af ethanol - som f.eks skyhøje, stimulere og angstdæmpende effekter - kan skabe en afhængighed eller alkoholisme. Disse virkninger er hovedsagelig baseret på den øgede produktion af dopamin og endorfiner. Men den stærke abstinenser gang til stede, favor en afhængighed .
Andre påvirkninger og skader
Kronisk indtagelse af ethanol ud over skader nerver og lever, især i bugspytkirtlen, hjerte og hjerne, da disse ikke kan oxidere ethanol til acetaldehyd. Fedtsyre ethylestere dannes denne skade væv.
Alkohol har en indvirkning på seksualitet og frugtbarhed. Ethanol produceret en stigning i østrogen i blodet af kvinder, som kan resultere i mængder på 0,5-1 ‰ for fertilitetsproblemer. I mænd, (den samme mængde ethanol to glas vin eller øl) forårsager en reduktion i mængden af sædceller, mens andelen af normale sædceller med op til 34%. Dette er begrundet i ethanol fremstillet ved reduktion af testosteron produktion hos mænd. Absorbere større mængder kan være op til testikelatrofi führen.Alkoholkonsum fører til en disinhibition, især hos mænd også øge libido. I parallel, dog faldet fra 0,4 ‰ om, at erektil funktion op til en komplet erektil dysfunktion.

Alkoholisme
People's rusmidlet alkohol: Selv om alkohol er klassificeret som en af hårde stoffer, stoffet alligevel spillet ned ofte, og de negative aspekter er bagatelliseres
Når alkoholisme er en kronisk afhængighed, som har anvendt siden 1968 som sådan. Det er en af de psykologiske og adfærdsmæssige forstyrrelser forårsaget af tilvænning. Berørte parter kan ikke længere klare sit daglige liv fra en vis tid uden alkohol. Normalt udvikler sig snigende og ubemærket afhængighed.

Symptomer

Det alkoholisme kan allerede nu begynde med regelmæssig indtagelse af mindre mængder. Imidlertid, at mange syge falde med hyppig forgiftning. Hvis en interesseret part, trods kraftige forbrug endnu ikke fuldt ud effektive, kaldes det en velfungerende alkoholiker.
Hvis du tror ofte, at andre mennesker er uden alkohol kan simpelthen ikke skabe, og derfor gentagne gange henter flasken, bliver det meget kritisk. Enhver, der tænker lige efter at komme op, selv til alkohol, eller nå til alkohol, der allerede opfylder kriterierne for afhængighed af alkohol.

Den diagnostiske retningslinjer for symptom på afhængighed "er følgende:

Der er et stærkt ønske om at indtage alkohol
Der er en nedsat evne til kontrol i forbindelse med påbegyndelsen af afslutning, og mængden af forbruget
Dette resulterer i fysiske abstinenssymptomer
Det kan vises en tolerance, der kræver stadig større doser for at opnå den ønskede virkning
Andre interesser i stigende grad forsømmes til fordel for forbruget
Alkoholforbrug er fortsat trods klart påviselige skader på krop og psyke

Alkoholen er ikke en nem ting
Hvem er til den gængse opfattelse, at alkohol er en let sag, der er galt. Fordi alkohol tilbagetrækning begynder i hjernen. Fordi alle hjernen er anderledes strikke, er netop det ekstreme i nogle tilfælde vanskeligt.


Alkoholikere kan synge en sang om det. Nogle har allerede iværksat adskillige forsøg, men desværre nåede aldrig frem til deres bestemmelsessted. Talen er fra alkohol. En vanskelig situation. Kroppen signalerer en klar råb om hjælp, hvilket gør den mand, men det er en anden sag. En alkohol, ikke går i en uge på tværs af scenen. I nogle tilfælde det tager flere år, indtil du er virkelig tør. Afhængigt af hvordan drikkevaner var før alkohol tilbagetrækning. Behandlingen Programmet kan enten være afsluttet indlæggelse eller anonyme i en gruppe.

En af de lettere at gennemføre, dog alkohol er i et stationært anlæg. For her er der virkelig ikke en eneste dråbe alkohol indeni. Men hvor let kan løfte den tillid at vide, at alkoholikere kun alt for godt. Har de deres afhængighed succes for år, men holdt det hemmeligt fra deres familier og levede deres liv som normalt. Alkohol tilbagetrækning er for mange misbrugere, den eneste vej tilbage til en mere velordnet liv udsættes for mange skuffelser, de havde til og med nerverne til sidst. Hvor godt det kan gøre, hvis man giver afkald på det stof, alkohol og tager et første skridt i retning af sundhed og selvstændig livsførelse.

Alkohol, som den endelige løsning, eller alkohol tilbagetrækning som den næste bedste valg

Mange mennesker ved ikke, hvad der kan udløse en alkohol tilbagetrækning alt i kroppen. Leveren vil takke først og fremmest, at sager ikke mere alkohol. Da leveren er bare nummer et filter organ i kroppen. Alt om alkohol er opdelt i det. Desværre er leveren ikke tolerere ting og arret i årenes løb. Arrene kan ikke fortrydes. Dog kan fordelen være forbedret. Også, vil hjernen fordel. Alkohol blokerer synapser og langsommere til at tænke, eller den er koncentreret. Endelig kan vi genopbygge et klart sind og være sin egen herre. Det er ønskeligt, er det ikke? Nerverne i kroppen er ikke længere "off så hurtigt. Vi har en mulighed for at føle bevidst om ting at forstå. Øjne og visuelle præstationer vil forbedre også. For hver alkohol er methyl. Dette materiale er nu tid til at angribe de negative egenskaber i synsnerven. Den Korsakoff's sygdom er nu virkelig ikke sjovt længere. Ingen kontrol over deres egen krop, du lever som et lille barn. Så ville du foretrække at være tørt og være glad og hans liv.

Nikotin

Ligesom alkohol, nikotin er i vores samfund at være savored. Det er derfor lovlig. Langsigtede virkninger af rygning er, for eksempel skader på åndedrætsorganerne, blodkar konstriktion, ryger ben, hjerteanfald, slagtilfælde, lunge-og larynx cancer. Rygning er også svækker immunsystemet, hvilket kan føre til en række andre sygdomme.

Nikotin er leveret til kroppen ved indånding. Rygeren føler virkningerne af nikotin hurtigt at stilne af lige så hurtigt. Forekommende af stoffet nikotin abstinenser umiddelbart kan fjernes igen ved den næste cigaret.
Nikotin - virkningsmekanisme i rygning
Ophørt ved tobakken nikotin er frigivet. Nikotin er bundet til små Teerteilchen i og passerer gennem røg indånding i lungerne. Fra der, er nikotin absorberes hurtigt ind i blodbanen og inden for få sekunder, hjernen, hvor neurotransmittere er frigivet styrkes.

Virkninger af nikotin

Hvis den ulmende tobak, nikotin er frigivet i tobaksrøg. Bundet til den lille Teerteilchen i røgen den når lungerne og derfra ind i blodet. For skrå og snus, værten via slimhinden i næsen eller munden. Da nikotin har kapacitet til at passere blod-hjerne barrieren, der kan stoppe mange andre toksiner at nå nikotin molekyler allerede syv sekunder senere, hjernen, så fastgøre sig til nerveceller og påvirke deres aktivitet. Dette kan selv med moderne metoder til at følge på skærmen.
Udtrykket "nikotin receptor" for et specifikt bindingssted for nikotin er ikke helt korrekt, da disse receptorer ikke vente på, at en nikotin molekyle docks. Det er snarere at receptorer, der normalt reagerer på acetylcholin. Nikotin er denne neurotransmitter (messenger) meget ens, således at acetylcholin receptorer også reagere på nikotin. Denne receptor henvises derfor til korrekt som Nikotinsyre acetylcholin receptoren.
"Nikotin er en af de hurtigste afhængighedsskabende stoffer. Det har ikke kun psychostimulating effekter som kokain og amfetamin, men tvinger hjernen til hele bredden af neuromodulators og fungerer som en dirigent i en koncert på mange instrumenter. Nikotin virker på to forskellige rum), den præsynaptiske og postsynaptiske acetylcholin receptorer (nikotinsyre receptorer. Når bundet til receptorer fører til udskillelsen af forskellige neurotransmittere [kemiske stoffer, at udveksling af information mellem nervecellerne bruges] som dopamin, serotonin, noradrenalin og endorfiner. Disse påvirker forskellige funktionelle strukturer i hjernen, selv om der er individuelle variationer. Den nicotin acetylcholin receptorer har en meget tæt sammenhæng med prefrontal cortex. Dette hjernens funktioner såsom opmærksomhed, hukommelse og indlæring bliver styrket af nikotin.
I øvrigt er der en tæt geografisk forhold til den dopaminerge belønning system, en afgørende evolutionære træ. Det handler om funktioner, såsom at spise, drikke og seksualitet, som er nødvendig både for eksistensen af det enkelte menneske såvel som for artens overlevelse. Rygning belønnes den mand, så, ligesom i legemliggørelsen af eksistentielle handlinger.
Den særlige effekt af nikotin på hjernen består af en catecholamin overgang til den såkaldte belønning områder i hjernebarken. Dette, sammenholdt med den følsomme oral stimulation af rygning, forårsaget af "positive" følelser af rygning. Cigaretter indeholder en række stoffer, der forstærker virkningen af deres afhængighed. Ammoniak (når forarbejdning af tobak kunstigt tilsat), for eksempel, fungerer som en accelerator for nikotin. Indeholdt i tobaks-blade, eller kunstigt tilsat sukker forbrændinger under rygning, med resultater, herunder acetaldehyd, som også er vanedannende. Dette stof forårsager en reduktion af enzymet MAO-B (monoaminooxidasehæmmere B), som nedbryder den neurotransmitter i hjernen, så som dopamin og serotonin. Det er blevet konstateret, at rygere har op til 40 procent mindre MAO B end ikke-rygere. Derfor mere dopamin og serotonin som påvirker hjernen, hvad der opfattes som behageligt som med nikotin, og dermed øger afhængighed potentiale.
Også forskellige andre stoffer fungerer som MAO-B-hæmmere, såsom belladonna. MAO-hæmmere anvendes i medicin som et antidepressivt. Alle disse forbindelser er stadig genstand for en igangværende forskning. Med mere viden vil kunne forventes i fremtiden.
Desuden alkohol virker på de samme receptorer som nikotin. Han blokerer dem, der fører i tilfælde af alkoholforbrug betyder, at flere må ryges for at føle sig afslappet.


Afhængighed potentiale

Ifølge en offentliggørelse af World Health Organization, er tobaksvarer den eneste frit tilgængelige forbrugerprodukter, som genererer en stor del af deres forbrugere en afhængighed, sygdom eller død.
Nikotin er ansvarlig for afhængighed af tobaksvarer. Nikotin har en ekstremt høj afhængighed potentiale og kan meget hurtigt føre til en afhængig adfærd. Ifølge eksperter er det schweiziske Federal Office of Public Health BAG, såvel som andre, såsom U. S. Food and Drug Administration, "afhængighed potentiale nikotin sammenlignes med heroin." Det velhavende par cigaretter eller et par dage med en lille forbruget af cigaretter, indtil forekomsten af fysisk afhængighed .
Fysisk afhængighed viser sig efter graden af tilvænning til angst, kredsløbsproblemer, hovedpine og svedtendens. Imidlertid, at symptomerne forsvinder i 5-30 dage. Andre abstinenssymptomer forårsaget af den omstændighed, at den kontinuerlige stimulering af den belønning system (nucleus accumbens) ikke af nikotin. Du kan udtrykke sig gennem irritabilitet, utålmodighed, aggressivitet, dårligt humør, at depression og nedsat koncentrationsevne. Denne tilstand kan vare måneder og er en af de vigtigste årsager til, at ex-rygere tilbagefald.
Den psykologiske afhængighed imponeret med mønstre, der kan udvikle sig i løbet af et "rygning karriere", efter den fysiske tilbagetrækning stadig være til stede lige år senere

Tilsætningsstoffer, som en funktion Forstærkere

Tilsætningsstoffer til tobak
Mange stoffer, der øger afhængigheden potentiale af nikotin, som kan blandes med tobak. Næsten hver cigaret menthol er inkluderet, er det stadig effektiv, hvis indholdet er under den spinkle grænse smag. Menthol gør røgen mildere og øger vejrtrækning. Den milde røg kan indåndes dybt, at nikotin indtagelse er forenklet.
Alkaline tilsætningsstoffer for at øge optagelsen af nikotin i lungerne, så de også kan få fra light-cigaretter store mængder af nikotin i kroppen.
Læger fra ugen: Med tilsætningsstoffer såsom ammoniak, urinstof, eller natriumkarbonat, pH i røgen kan gøres mere grundlæggende, som erstatter den nikotin fra dets salte, og biotilgængeligheden steget dramatisk. "Fri nikotin absorberes hurtigt i mundhulen og luftveje end i partikler bundet nikotin salt," sagde Pötschke-Langer, som kan føre til den ønskede hurtige oversvømmelser er, at nikotinsyre Flash. Mellem pH i røgen og salgssucces af et cigaretmærke der er klare forbindelser. Jo hurtigere anflutet af nikotin, jo bedre er produktet sælger sig selv. "


How addiction virker

Alle faser af spillet er primært en funktion fra det samme lille område af hjernen: kernen accumbens, den såkaldte "belønningssystem". Den kombinerer vitale processer såsom at spise, drikke og have sex med en følelse af glæde. At hælde kemiske signalstoffer fra nerveceller, dopamin i særdeleshed. Nikotin øger frigivelse af dopamin.
Den "belønning center" omstændighederne i forbindelse med indtagelse af de konkrete virkninger af lægemidlet. Nikotin er også ensbetydende med en behagelig følelse belønning midt i hierarkiet i hjernen. En cigaret ryger glad på samme måde som et kys eller et stort måltid. Denne "belønne" er direkte forbundet med aktiviteten af rygning.
Den regelmæssige ryger holder gentage sin "erfaring", at rygning er en munter aktivitet. Det imponerer sig dybt ind i hans underbevidsthed, skaber det en såkaldt "afhængighed hukommelse". Denne hukommelse er aktiv, når indholdet af aktive stoffer, der mindsker belønning center, eller hvis de ryger ser røg en anden. Derefter igen vækker et ønske om en ny dosis nikotin.
Et andet aspekt er stigningen i antallet af nikotin receptorer som kronisk cigaretrygning. I løbet af forskning i hjerne af afdøde rygere var dobbelt så mange receptorer, som findes i ikke-rygere. En hypotese er, at dette er betalt for kæden rygere meget dopamin, som er blevet intensiveret som reaktion på nikotin resultater. Imidlertid, at fænomenet er reversibel: for ex-rygere, at antallet af nikotin receptorer synker tilbage i normalområdet. Afhængighed hukommelse, derimod, synes at have en irreversibel komponent, hvilket forklarer den fravænning vanskeligheder.
Med stigende fortrolighed, det stigende antal af receptorer, men de er mindre følsomme. Hjernen kræver større doser af stoffet.
Ud over effekten af nikotin, synes kvinderne meget om en eventuel kønsspecifikke "relief Kick reagere" til. En i december 1999 i "Nicotine & Tobacco Research," offentliggjort artikler, der forklarer, at kvinder er psykisk afhængige af den følelse, når den nervøsitet subsidier i løbet af rygning, som er forårsaget udelukkende af nikotin, og dermed af den faldende mængde nikotin.


Nikotin som en "selvstændig"

Nikotin kan være på grund af sin dosis-afhængige virkningsmekanisme ikke har nogen terapeutisk effekt, fordi det beroligende i lave doser aktiverende og i større doser. Derfor ville det have medført, for ADHD patienter kun gavn, hvis han tager sig meget små mængder af nikotin. Methylphenidat som en aktiv ingrediens er et sympatomimetika endelig, hvad der er nikotin kun, når det indtages i små doser.
Videnskaben, at nikotin kan skyldes, at dens virkning på centralnervesystemet, som i en aktivering af de sympatiske og parasympatiske (udtrykt dosis) ikke anvendes terapeutisk.
Medicinsk nikotin er kun bruges i rygestop behandling i form af plastre, inhalatorer, tabletter eller tyggegummi. Den medfølgende "rene" nikotin er dermed mindske abstinenser i rygning dispensation. Den langsigtede virkning af denne behandling er kontroversielt, men det kan være ved hjælp af parallelle aktiviteter, såsom rådgivning eller adfærdsmæssige uddannelse steget betydeligt.
Nikotin vaccine molekyler er for små til at blive opdaget af immunforsvaret. Schweiziske forskere har formået at bevare den nikotin molekyle til et langt større protein-molekyle, og dermed gøre synligt for immunsystemet. Immunsystemet af en vaccineret person derefter opfanger den nikotin molekyler, før de når frem til hjernen - følelsen af lykke fortsat.


Fravænning

Som ryger er at gå fra afhængighed?
Nogle metoder, som Allen Carr's Easy Way "og dele oplysninger om de mekanismer, rygning og dermed en ændring af perspektiv, som i sidste ende ofte fører til en ændring i adfærden. Det antages, at den fysiske tilbagetrækning er minimal, og er baseret udholdelig "abstinenser" som nervøsitet eller mentale tankeprocesser. På den indsigt årsag til rygning er kun for at tilfredsstille den nikotin, som bliver produceret ved at ryge sig selv, efterfulgt af et "Gegengehirnwäsche" for at opdage og fjerne ubevidste motiver. Således ryger der forstår afhængighed med alle sine huller, ingen problemer med at holde op med at ryge, kan du da den illusion, der fører til hans opfattelse, at folk tillægger mange positive aspekter af rygning er fjernet. Den rygning kan have et stærkt fokus på glæden ved at ryge, fordi det bryder kæden af selvbedrag. Carr er af den holdning, at depression og angst og nervøsitet ikke opstå, hvis den vordende rygning i sig selv gør os opmærksom på, at der ikke er noget, at han kunne gå glip af, fordi han ser gennem de mekanismer for afhængighed og ser det kun positive ting om rygning.
Mange rygere har vænnet sig til at forbinde rygning med særlige situationer: den kop kaffe om morgenen og venter på bussen stopper, osv. Disse vaner kan ændres og erstattes med sund adfærd, såsom sauna, sport og yoga.
Kommissionen specifikt anbefalet af medicinsk behandling er derfor, adfærden terapi, hvis effektivitet er veldokumenteret. Chancerne for succes er to til tre gange højere end i forsøg uden hjælp. Opførsel terapi kan være nyttige i begyndelsen med såkaldte kombinerede nikotinsubstitution stoffer (nikotin, narkotika). For andre foranstaltninger (fx hypnose), er der ingen klare beviser, ifølge Drug Kommissionen om effektivitet.


Den medicinske perspektiv
Christoph Wyser, lunge specialist i Luzern, siger: "Hvis et sædvanligt ryger holder med at ryge, får virkning fra den første dag af abstinenssymptomer som lysten til at ryge, en melankolsk stemning, angst kan liste eller koncentrationsbesvær."
Denne akutte abstinenssymptomer ofte beskrevet som "fysisk afhængighed". Ved konsekvent at undgå rygning, hvorvidt klingende i form af tobak eller nikotin kosttilskud, disse symptomer relativt hurtigt (efter max. 3 uger) fra.
Den psykologiske afhængighed, som er resultatet af mange år praktiserede adfærd (såsom at nå frem til cigaretter eller belysning cigaretten), er i ophør af meningsfyldte fritidsaktiviteter og fremkomsten af nye vaner (sundheds-risiko), mildnes og overvinde vil.
Fra et medicinsk perspektiv til den spirende ikke-fraværende i forbindelse med overgangen periode, stimulering af belønning center. Her, at medicin kommer i, for eksempel med varenicline, bupropion (findes i Zyban) eller nikotin-produkter () som tyggegummi, plaster eller næsespray. Rygere, der ønsker at give deres chancer for succes kan være i stand til at tredobling ved at tage et præparat, der indeholder det aktive stof varenicline. Dette materiale bør reducere trangen til nikotin. [18] For narkotikabehandling altid omfatter en psykologisk støtte til at øge chancen for succes.
I forbindelse med rygestop medicin er ikke en kur. Deres eneste fordel er at de fysiske ændringer, der kan afbøde de deraf følgende mangel på nikotin.
Af stor betydning er den verhaltensdynamische del af rygning, der kan erstattes af den ny uddannelse, som afspejler deres egen livssituation og fastsættelse af mål i livet vil blive behandlet ganske godt. Abstinenssymptomer, produceret af nikotin tilbagetrækning, er ofte overvurderet, hvilket afspejles i de mange mislykkede forsøg med nikotinsubstitution narkotika, som viste sig i kliniske forsøg sammenlignet med placebo, ingen signifikant effekt betydeligt.
Andre metoder til fravænning [redigér]
I almindelighed, kan alle muligheder for at slippe af med en afhængighed af nikotin, delt i to (tre) grupper. Den tredje, i parentes ovenfor metode er at blive forstået som en kombination af begge muligheder.
Combat psykiske (sædvanlige) afhængighed
Bekæmpe fysisk (fysisk) afhængighed
Den såkaldte Kaltentzug (også kaldet kulminationen Method) bekæmper begge afhængigheder. Efter at have studeret Kaltentzug at have en lav succesrate, men er henvist til den langsigtede abstainers som særligt værdifulde.
I gruppe 1 falder Entwöhnmethoden at levere de rygere ved hjælp af nikotinsubstitution. Ikke desto mindre er vores adfærd uden en cigaret, der skal praktiseres. Det er en kontroversiel metode, som ofte diskuteres, især i nikotinplastre. Et tungt ryger, som begynder med en høj dosis nikotin vil - blive taget som en helhed - i en længere periode forsynet med plastre, mindre end et tungt ryger, der starter med kun en lav dosis plaster. I modsætning hertil er det argument, at et tungt ryger og en langvarig "rygning karriere" fremlagt.
Ved hjælp af (på grund af de mange kendte bivirkninger og dødsfald) kontroversielle "rygning pillen Zyban, som egentlig er en medicin mod depression, bør være centrum for afhængighed og hukommelse påvirkninger. Rygeren bør beskyttes mod tilbagetrækningen, så han lærte handling uden cigaretter. Efter at have stoppet den medicin, bistået terapi til de ikke-uddannede rygning at være stærke nok til at modstå indtræden af abstinenssymptomer.
Akupunktur og hypnose terapi er, at da det stræber tilbyde rygeren aufhörwilligen et tidspunkt, hvor han, virkningerne af psykiske og fysiske afsavn betydeligt mindre (eller slet ikke føler). Igen er problemet, er at blive ændret.
For Gruppe 2 omfatter den nyligt ofte under drøftelse metode af Christine Engelbrecht.
Rygeren bevidst udeladt på vanedannende stof nikotin - de erfarne flere dages forlænget (lidt pinefuld) fysiske tilbagetrækning så helt bevidst.
Denne "røg" den næste Entwöhnwillige nemlig: cigaretter, som er fyldt med urter og lignende, derfor ingen nikotin ved rygning. Fravænning person skal lære, at rygning ikke selv er vanedannende handling. Det sigter mod at skabe en bevidsthed om nikotin, bør "rygere" lære forskellen klar nikotin cigaretter.
Engelbrecht, den metode forudsætter, at den deraf følgende påvirkning af nikotin condition er modsvaret af nikotin tobak: Rygning er ikke afslappet, det har nogen gavnlig effekt. Med hver cigaret naturmedicin fravænning person til at overføre årsagen til afhængighed af cigaretter om kemikaliet nikotin i tobak: Ikke ryge, men nikotin er vanedannende. Som en "succes" af denne metode afhænger af den tidligere rygning person, det ritual, er den handling, ved at ryge, efter et par måneder mindst én) (begyndt at glemme. Folk holdt op med at bruge denne metode, rapport, at der ikke var bange for at miste: Må ikke begræde cigaret efter.
Den franske farmaceutisk selskab, Arkopharma har været nikotin-fri tobak under navnet "NTB Kräuterretten" på markedet, der sælges til rygeophør. Undersøgelser viser, at fravænning var en succes med urtecigaretter, ikke er søgbare online. Mens NTB Kräuterretten sælges i de fleste medlemsstater i EF relativt billige, er opkrævet i Tyskland på dette produkt tobaksafgifter, hvad denne "cigaret" betydeligt dyrere. Alternativt, naturlægemidler Tobacco Company Zentauri til rådighed, kan roteres med urtecigaretter selv.
En anden metode til at bekæmpe både den fysiske og psykiske afhængighed, der er aversionsterapi. Denne ubehagelige, grimme følelser er forbundet med rygning. Den metode, der anses for kontroversiel, fordi det handler om frygt for deltagerne.
Andre ophør metoder, som stammer fra den esoteriske område, har ringe betydning, og kan ignoreres på dette punkt.


Sammendrag af fravænning metoder
Det er indlysende, at rygning er ikke bare en "vane", som let kan afsluttes. Altså, hvordan patienter bliver hjulpet med andre afhængighedsskabende lidelser, bør gøres for at entwöhnwilligen rygere. De rygere udvikle en behandling, og forklare de metoder, der er til rådighed. Som med andre former for behandling af misbrugere er også den metode til at vælge, fra patienten selv er overbevist.
Det kan antages, at ophøre med at blive passet (grupper, læger) har en bedre chance for langsigtet afholdenhed. Det spiller naturligvis en rolle for, hvor meget ophør af den metode til at standse er opfyldt (i rapporteringen rygning fora udtrykke sig i denne retning).
Der kan ikke være universel anbefaling til særlige rygestop-metoder, hver metode har fordele og ulemper og påvirker hver person forskelligt.
En undersøgelse af 5.887 rygere viste en samlet udgift på 2.000 amerikanske dollars til hver ryger i en stærkt overvåget Entwöhungstherapie. Efter 5 år, den afholdenhed sats i interventionsgruppen 21%. Efter omkring 10 år i denne gruppe var 1,5 dødsfald per 1.000 patientår optalt mindre end i kontrolgruppen. Det betyder, at med behandlingen af 45 rygere i hvert enkelt tilfælde et liv blev reddet

 

Narkotika
En række af medicin, der kan synes harmløs til nogle mennesker, måske endda vanedannende. De hyppigste stof afhængigheder, tilslutte smerter, sovende på beroligende midler, og stimulanser.
Alle disse stoffer findes i tablet-eller tabletform, søvn og sedation kan injiceres også.
Smertestillende midler (analgetika) er taget dagligt af narkomaner i doser på ca 20-40 tabletter. I det lange løb, skal beløbet forhøjes. Ud over psykiske skader nyresygdom er typisk langvarig skade.
Ankommer til indtagelse af sovemidler (sedativa) kan være for stærk, både psykisk og fysisk afhængighed. I løbet af afhængighed den afhængige personlighed struktur ændringer, virker uinteresseret og ligeglad. Uden professionel overvågning og tilsyn tilbagetrækning kan være livstruende.
Beroligende virkning, når de bruges regelmæssigt, idet wirkungsgegenteilige overdosis symptomer som søvnløshed, uro og vrangforestillinger. For en tilbagetrækning af de samme forsigtighed som gælder for sovepiller.
Stimulanser (fx amfetamin) har en stærk psykisk afhængighed. De arbejder med forbrugerne og drive-euforisk. Abstinenssymptomer er depression op til selvmord risiko.

afhængighed af medicin

Ifølge skøn fra den tyske lygtehuset mod faren for afhængighed (DHS), der i øjeblikket er cirka 1,5 millioner narkomaner i Tyskland. På grund af det høje antal antallet ramte er sandsynligvis meget højere. De er afhængige af 205.000 forskellige stoffer.
Efter alkoholafhængighed medicin er den næsthyppigste af alle suchtverursachenden grupper af stoffer. I Tyskland, er omkring to procent af befolkningen, der rammes. I stofmisbrug er steget markant de sidste 15 år.
Bevidsthed om problemet i befolkningen generelt er lav på trods af det høje antal af interessenter. Årsagen er den snigende langsomt fremadskridende proces, som fører til afhængighed, og kan gøre den manglende forståelse for, at lægemidler, som er ordineret af en læge, afhængig.
Den gruppe af benzodiazepiner, som er meget søvn og ordineret beroligende medicin, er i spidsen af den vanedannende medicin. Benzodiazepiner indeholder psykoaktive stoffer, der beroliger, angstdæmpende og anti-spastisk virkning, og har et stort potentiale for afhængighed. Andet er smertestillende midler (analgetika).
Uanset alder er medikamentensüchtig især kvinder. De udgør den største andel af narkomaner og er i gennemsnit tre gange hyppigere ramt end mænd. I øvrigt er de ældre ofte er påvirket af narkotikamisbrug.
"Fit som et lægemiddel medicin til kvinder, primært fordi de er rene, juridiske, og tilsyneladende ubemærket forbrugsmaterialer, der kan kontrolleres. Slugning piller, som han har ingen flag, ingen krigsstien, og må ikke henvende sig til kriminalitet for at få materialet. I øvrigt medicin spille Fra begyndelsen af den, en rolle i kvinders liv, "siger Berner sundhed videnskabsmand Claudia Meier. "Allerede som teenager, hun sluge piller til svangerskabsforebyggelse og mod menstruationssmerter. Løbet af graviditeten, de tager op narkotika og postmenopausale hormon til ham." Mange kvinder overveje brugen af narkotika som en normal del af deres liv, "siger Claudia Mejer," og en del lægerne se det samme. " (Fra: Barbara Lukesch: Mother's Little Helper - afhængighed) på recept.
Understøttende for senere afhængighed er også almindelig praksis at administrere medicin til børn, selv når de tydeligvis ikke er i skole eller har adfærdsproblemer. Næsten en tredjedel af de unge mellem zwölf og 17 år af angreb, mere eller mindre sandsynligt, at pille at 21 procent af sove-og beroligende midler, og 60 procent Aufputschpräparaten. Børn lærer ved narkotika "som et redskab i hverdagen at vide." Hvad de ikke lære, dog kan sådanne problemer kan løses i en anden (stoffri) måde.
Medikamentensucht sker også, når sundhedspersonale er relativt hyppige. Her handlinger til skade for nem adgang til lægemidlet.

Farlige konsekvenser af en Medikamentensucht er uA bivirkninger ved indtagelsen af stoffer, såsom Skader på lever, nyre, hjerte og hjerne og nerver, respiratorisk depression, kramper og meget mere.

Ifølge skøn fra den tyske hovedkontor (DHS) mod farerne ved afhængighed, der i øjeblikket er cirka 1,5 millioner narkomaner i Tyskland. På grund af det høje antal antallet ramte er sandsynligvis meget højere. De er afhængige af 205.000 forskellige stoffer.

Alkohol er nr. 1 alle suchtverursachenden materialer (1,7 millioner narkomaner i Tyskland), narkotika er i # 2 (), 1,5 millioner narkomaner, og i en afstand til den hårde narkotika (250 til 300.000 misbrugere). Hvis vi sætter disse tal i forhold til befolkningen, så vi kan sige, at i Tyskland omkring to procent af befolkningen er afhængige af narkotika.

Den stofmisbrug er steget markant de sidste 15 år.

Eaters karriere begynder i barndommen. Hvem i skolen og ikke med det liv, ikke komme ud, du har brug for hjælpere. En flugtvej er synke tabletter. Næsten en tredjedel af de unge mellem zwölf og 17, der finder anvendelse, mere eller mindre sandsynligt, at pille at 21 procent af sove-og beroligende midler, og 60 procent Aufputschpräparaten. Elever lærer medicin som doping agenter i hverdagen "at kende en indstilling, der kan være en forløber for søgninger

Uanset alder er medikamentensüchtig især kvinder. De udgør den største andel af narkomaner og er i gennemsnit tre gange hyppigere ramt end mænd.

De fleste er ældre mennesker der rammes af narkotikamisbrug.

Forskellige undersøgelser har vist, at benzodiazepin afhængighed er på forkant med Medikamentensucht.

Medikamentensucht er forholdsvis almindelige i medicinske fagfolk. Favorisere den nemme adgang til lægemidlet virker.

Genkende tegn på afhængighed af medicin
Krefeld (DPA / GMS) - Hortet en mand større mængder af et stof, kan det afhænge af det. Er han også spændt, når han er ikke et middel kan tage det sædvanlige tidspunkt i det sædvanlige, der er, ifølge en ekspert er endnu et tegn på afhængighed.

I Tyskland, er 1.5 til 2 millioner mennesker tablettensüchtig - især kvinder påvirkes. (Billede: Reuters)

Frank Bergmann, leder af den faglige sammenslutning af tyske neurologer i Krefeld, råder medlemmerne til interesserede parter forsigtigt, dog tale direkte til stofmisbrug og til at kommunikere bekymringer.

Det var vigtigt at give personen en følelse af, at der står en person bag ham. Mange narkomaner hjælper det, hvis nogen acceptere deres andel af problemer. "På samme tid, dog, det er faren for, at situationen" blive gjort opmærksom på, "siger psykiater. Kun hvis patienten er fuldt ud erkender sin afhængighed, kunne han bryde sin afhængighed, og står over for de problemer, der ligger bag det. Det kunne være, for eksempel stærkt pres på jobbet eller i forholdet. Cirka 1,5 til 2 millioner mennesker i Tyskland, som hovedsageligt er kvinder, som narkomaner.

Med denne afhængighed, er det vigtigt at skelne én gang, hvilket kan forventes at ske, og hvad ikke. Folk, der ikke tager dagligt medicin, fordi de har problemer med hjerterytmen eller lider af sukkersyge, bliver afhængige af disse stoffer. Hvis de ikke besidder denne medicin, vil de hurtigt dø. Afgørelsen her er ganske enkel og ikke fyldt med følelser af skyld eller svaghed. I denne form for stofbrug kan ikke tale om en ond cirkel af afhængighed. Udtagning af stoffet er ikke årsagen til lidelse er taget mod stoffet. Der er en fysisk årsag, er at ændre noget, og narkotika er der for at redde liv og lindre smerten.

Men, et lægemiddel træffes for en psykisk sygdom, er sondringen er mindre klar. Her, det afhænger i høj grad om, hvad sygdommen er til stede, uanset om man kan tale om en afhængighed. Psykiske lidelser med en neurologisk baggrund, som psykose, skizofreni og svære former for depression kan eventuelt blive behandlet i kombination med behandling, medicin alene. Men i neurotiske lidelser, såsom stress, sorg), Burnout (nervesammenbrud, søvnløshed, rastløshed, nervøsitet, panikanfald, fobier og angst medicin bruge næsten altid fører til en form for afhængighed. Ofte, bekæmpelse af narkotika, selv om symptomerne, men giver ingen løsning på årsagen til de symptomer, der altid har at gøre med den negative overbevisning. I sandhed, styrke de årsagen til problemet, hvilket øger afhængigheden af narkotika.

Forskellen fra andre former for afhængighed er, at når medicin er ikke den belønning i en klar kapløb af glæde eller ophidselse, men hovedsagelig i, at psykiske lidelser. Visse medikamenter kan have utilsigtede bivirkninger. Ligesom en heroinmisbruger eller en ryger, har en stor narkomaner frygt for at blive berøvet sin løsning. Et liv uden narkotika synes helt tomt. Og mens frygten lurer, der kan langsigtede bivirkninger fra at tage medicinen forekomme. Derfor er den person, der altid har de nødvendige midler til at kunne stadig føler en smule godt med sig selv. De berørte alvor mene, at et liv uden hjælp var meget mere ensom og smertefuld, mens hans smerte og hans ensomhed er nu næsten udelukkende forårsaget af narkotika og vedligeholdes. I sidste ende, for selvfølgelig, bare ved den negative opfattelse af, at der bag alt. Og det er ikke noget mere lært end en illusion! Ville det ikke være sjovt, hvis det ikke var så tragisk?

Men selv her er der mulighed for en trance at trænge ind i det ubevidste at sende ham forsigtigt og med positive forslag af de oplysninger, som kan hjælpe de berørte parter i det afhængighed.

Tallene er alarmerende: 1,5 millioner tyske statsborgere arzneimittelabhängig. Den største del af det falder tilbage til sovepiller og beroligende midler. Selv i den globale vilkår kan hurtigt erkende, at narkotika i hele verden i den udviklede verden, efter at den alkohol, de mest Verbreittesten narkotika.

Opstår især i de stærkt vanedannende smertestillende, sovepiller og afføringsmidler. Forudsætning for udviklingen af afhængighed er naturligvis en urimelig anvendelse af medicin.

Den psykologiske afhængighed kommer ca primært forårsaget af den omstændighed, at narkotika stigning følelser af glæde, angst og smerte er lettet og glemme problemer og bekymringer i en vis periode.

Særligt problematisk er det faktum, at fører i mange tilfælde, den fysiske afhængighed er en fortrolighed med stoffet, som til gengæld øge doser.

Når lægemidlet seponeres, kan forårsage alvorlige abstinenssymptomer. De produkter, som følge af konsekvenserne af narkotikamisbrug, lige fra en forstyrret opfattelse af en person ændring af underernæring.

Hvad skal gøre, hved afhængighed ah medicin?

Den øverste ofte ser helt uskadelige: Kun her og der, smertestillende. Så ofte gange kommer til en sovepille i om morgenen og én til at vågne op. Til sidst, den vane. Ikke overnight, men næppe mærkbare og er en snigende stofmisbrug blev af det.

Den onde cirkel komme ud alene igen, viser sig at være grund til tilbagetrækning af udseende som håbløs opgave. Mange narkomaner er hjælpeløse, selv om de kan sætte navn på deres problem. Ligesom nu i stand til at vise forskere på Stanford University i Californien, er der mulighed for at begrænse de abstinenser og give en behandling til en bedre succes.

Et lægemiddel til kræftbehandling, som derefter bruges til lindring af bivirkninger, auszuwirken synes var også positive for narkomaner. Stoffet ondansetron blokeret virkningen af visse receptorer, abstinenssymptomer. Test på laboratoriet mus, dyrene var kvalme, søvnløshed og angst og væsentligt reducere smertefølsomhed. Da stoffet allerede er godkendt, forskerne var i stand til at bestemme eksperimentelt, at denne effekt forekommer hos mennesker.

Men, ondansetron er kun en hjælp i tilbagetrækning af behandlingen. Skal hun have en varig succes med at ændre adfærd og ulykken har bedre kontrol over deres egen situation.

Søge råd hos din læge under alle omstændigheder.

Information

Information
Kiffer Info Startseite  
  Bookmark Buttons
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: BoniTrust Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Favoriten Bookmark bei: Seekxl Bookmark bei: Kledy.de Bookmark bei: Readster Bookmark bei: Publishr Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Mobile bookmarks Bookmark bei: Power Oldie Bookmark bei: Bookmarks.cc Bookmark bei: Favit Bookmark bei: Bookmarks.at Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Shop-Bookmarks Bookmark bei: Muskelspanner - Bodybuilding & Fitness Bookmark bei: Seoigg Bookmark bei: Newsider Bookmark bei: Linksilo Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Facebook Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Jumptags Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Propeller Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz Information
 
     

powered by Venezuela 24 C.A.